11 אוקטובר 2015, 19:19
jol9 כתב:אדגר פו כתב:ד"א, ראיתי במקרה אתמול קטע של סופו הצעיר כשהוא שיחק מול טאו ויטוריה של סקולה ( לדעתי סופו היה אז בן 21 ), אז הוא היה באמת חיה אמיתית בצבע ובלתי עציר. ניער את סקולה כאילו היה אבק.
לדעתי הוא בזבוז לא קטן באיך שהקריירה שלו התפתחה.
ויוני, אני מסכים איתך לגבי ההשוואה המופרכת בין שני השחקנים. ניתן לצפריר להסביר את העניין.
בזבוז או לא, הבחור עשה גמר יורוליג והביא גביע כשחקן משמעותי...
11 אוקטובר 2015, 19:59
11 אוקטובר 2015, 20:10
משה כתב:jol9 כתב:אדגר פו כתב:ד"א, ראיתי במקרה אתמול קטע של סופו הצעיר כשהוא שיחק מול טאו ויטוריה של סקולה ( לדעתי סופו היה אז בן 21 ), אז הוא היה באמת חיה אמיתית בצבע ובלתי עציר. ניער את סקולה כאילו היה אבק.
לדעתי הוא בזבוז לא קטן באיך שהקריירה שלו התפתחה.
ויוני, אני מסכים איתך לגבי ההשוואה המופרכת בין שני השחקנים. ניתן לצפריר להסביר את העניין.
בזבוז או לא, הבחור עשה גמר יורוליג והביא גביע כשחקן משמעותי...
אין ספק שסופו נתן המון למכבי, ולדעתי הוא בטופ 5 של הסנטרים הגדולים בתולדות המועדון. אבל אין ספק שמדובר בשחקן מבוזבז ביחס לפוטנציאל שיש לו, אם ראש ומנטליות חזקה הוא היה יכול להיות שחקן של 10 מיליון דולר בNBA.
11 אוקטובר 2015, 20:16
11 אוקטובר 2015, 20:21
גל גל כתב:ואיפה בדיוק דיאור פישר ברשימה הזאת?
11 אוקטובר 2015, 20:22
גל גל כתב:ואיפה בדיוק דיאור פישר ברשימה הזאת?
11 אוקטובר 2015, 20:42
החציל האצטקי כתב:גל גל כתב:ואיפה בדיוק דיאור פישר ברשימה הזאת?
דיאור פישר לא בפול בכלל. אם כבר מעניין, איפה ישתבץ שון ג׳יימס ברשימת הגדולים אי פעם. הקפטן הזר הראשון והיחיד, לא?
11 אוקטובר 2015, 22:13
החציל האצטקי כתב:תמיד העסיקה אותי הסוגייה הזאת של קליעות עונשין.
אני מעולם לא שיחקתי באופן מקצועי אבל בגיל 14 עברנו מדירה לבית פרטי וקנינו סל לחצר.
ראיתי סרטונים של ריי אלן ביוטיוב והייתי זורק שעות על גבי שעות בכל התקופה של חטיבת הביניים עד תחילת התיכון ופיתחתי קליעה ממש לא רעה מבחוץ.
מצד שני, מהעונשין אף פעם לא הצלחתי באמת להשתפר. לא הייתי מצליח לפתח איזשהו רית׳ם קבוע בזריקה.
יכולתי לפתח כזה לסרייה של קליעות למשל אבל אם הייתי עוצר ומתחיל לשחק אחרי כמה שעות או ימים הפורמה של הזריקה הייתה נראית אחרת.
יצא לי לפני כמה שבועות לשחק עם כמה חבר׳ה בני 15-16 בשכונה ודי עשיתי להם בית ספר בכל פרמטר במגרש (לא באמת חוכמה...) חוץ מהעונשין.
זה האמ-אמא של הfundamentals ואם היסודות שלך לקויים לפעמים אתה פשוט לא מצליח להדביק את זה.
11 אוקטובר 2015, 22:15
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:תמיד העסיקה אותי הסוגייה הזאת של קליעות עונשין.
אני מעולם לא שיחקתי באופן מקצועי אבל בגיל 14 עברנו מדירה לבית פרטי וקנינו סל לחצר.
ראיתי סרטונים של ריי אלן ביוטיוב והייתי זורק שעות על גבי שעות בכל התקופה של חטיבת הביניים עד תחילת התיכון ופיתחתי קליעה ממש לא רעה מבחוץ.
מצד שני, מהעונשין אף פעם לא הצלחתי באמת להשתפר. לא הייתי מצליח לפתח איזשהו רית׳ם קבוע בזריקה.
יכולתי לפתח כזה לסרייה של קליעות למשל אבל אם הייתי עוצר ומתחיל לשחק אחרי כמה שעות או ימים הפורמה של הזריקה הייתה נראית אחרת.
יצא לי לפני כמה שבועות לשחק עם כמה חבר׳ה בני 15-16 בשכונה ודי עשיתי להם בית ספר בכל פרמטר במגרש (לא באמת חוכמה...) חוץ מהעונשין.
זה האמ-אמא של הfundamentals ואם היסודות שלך לקויים לפעמים אתה פשוט לא מצליח להדביק את זה.
(היום אני סתם שמן).
11 אוקטובר 2015, 22:16
11 אוקטובר 2015, 22:18
my man כתב:jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:תמיד העסיקה אותי הסוגייה הזאת של קליעות עונשין.
(היום אני סתם שמן).
וזקן...
11 אוקטובר 2015, 22:19
MTA2311 כתב:לעמוד אחרי האימון ולזרוק עונשין זה לא סקסי, ולא הרבה עושים את זה.
אם כבר עובדים על קליעה, אז עושים את זה לרוב מבחוץ, או מחצי מרחק תוך כדי תנועה.
עונשין זה ריטואל קבוע, שבאמת לא דורש הרבה. אם עובדים על האספקט הזה כמו שצריך, לא צריכה להיות בעיה להגיע לאחוזים גבוהים מאוד.
11 אוקטובר 2015, 22:26
11 אוקטובר 2015, 22:30
11 אוקטובר 2015, 22:33
11 אוקטובר 2015, 22:47
yzafrir כתב:לא על הזריקות עונשין שלו יוכרעו משחקים כי הוא פשוט לא יהיה על המגרש אם יגיעו לדקות אחרונות שעונשין יכול להכריע אותם . כל מאמן טירון יודע שמושיבים את הקלעי עונשין הגרועים על הספסל בדקות האלו .
עברות מכוונות כדי ששחקן ילך בכוונה לקוו עושים רק בדקות מכריעות כי ברבעים הראשונים קבוצה תעדיף להגיע לסוף כל רבע כשהיא עם מתחת ל-4 עברות . אין לי בעיה שהוא יסבך שחקנים סתם בעברות ...
11 אוקטובר 2015, 22:50
11 אוקטובר 2015, 22:53
yzafrir כתב:לא על הזריקות עונשין שלו יוכרעו משחקים כי הוא פשוט לא יהיה על המגרש אם יגיעו לדקות אחרונות שעונשין יכול להכריע אותם . כל מאמן טירון יודע שמושיבים את הקלעי עונשין הגרועים על הספסל בדקות האלו .
עברות מכוונות כדי ששחקן ילך בכוונה לקוו עושים רק בדקות מכריעות כי ברבעים הראשונים קבוצה תעדיף להגיע לסוף כל רבע כשהיא עם מתחת ל-4 עברות . אין לי בעיה שהוא יסבך שחקנים סתם בעברות ...
11 אוקטובר 2015, 22:58
roy1000 כתב:yzafrir כתב:לא על הזריקות עונשין שלו יוכרעו משחקים כי הוא פשוט לא יהיה על המגרש אם יגיעו לדקות אחרונות שעונשין יכול להכריע אותם . כל מאמן טירון יודע שמושיבים את הקלעי עונשין הגרועים על הספסל בדקות האלו .
כל כך הרבה דיבורים וניתוחים על שחקן שסביר מאוד שלא יהיה פה בעוד חודשיים.
אם אתה קורא את מה שאתה אומר, באמת אפשר לחשוב שמדובר פה באיזה שאק או סופו ולא בשחקן שהתקשה לעשות נקודות בפוסט מול קריית גת.
12 אוקטובר 2015, 07:03
yzafrir כתב:גם על רייס כתבת אותו דבר...
אני מציע להמתין בסבלנות ונראה מה יהיה איתו.