15 אוקטובר 2015, 10:49
yzafrir כתב:עודד קטש למשל יכל לחזור לשחק אחרי הפציעה כי מבחינה רפואית הוא היה כשיר רק שהוא עדיין הרגיש כאב ולא היה מוכן להתרגל לשחק עם כאב . במקרה של ויטור בגלל המאסה שלו אני מאמין שזה לא אפשרי לשחק עם כזה כאב ואם אין לו שום בעיה מבחינה רפואית אלא רק הכאב אז הוא כנראה באמת לא יוכל לשחק.
אם הוא צריך לעבור איזו פרוצדורות כדי לפתור את הבעיה אז יש לו תקווה אבל לא העונה במכבי...
15 אוקטובר 2015, 11:15
rc4991 כתב:קצת נסחפתם...
לא יודע כמה יגמר אבל השנה יש למכבי סגל מאוד נפיץ וגם צסק"א נחלשה לדעתי
לדעתי יש סיכוי ריאלי לחזור משם עם ניצחון
15 אוקטובר 2015, 11:17
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:לטווח הארוך, זה לא משנה בכלל.
אם היום, אחרי שנה וחצי בחוץ, הברך שלו עדיין כואבת, אז הוא לא יתאושש, ולא יוכל להיות פאקטור משמעותי העונה.
אני לא מבין למה הוא לא הוריד במשקל? בנאדם עם בעיות ברכיים צריך דבר ראשון להוריד משקל.
דבר שני - איך יכול להיות שהרופאים של מכבי לא מבינים למה מתנפחת לו הברך? צריך לשלוח אותו לרופא שכן מסוגל להבין מה הבעיה. וכן, אם שנה וחצי אחרי ניתוח הברך עדיין מתנפחת במאמץ אז ככל הנראה זה לא יעבור ללא פרוצדורה נוספת.
יכול להיות שהבינו מה הבעיה. אנחנו פשוט לעולם לא נשמע על זה. על הטעויות דני לא אוהב לדבר.
15 אוקטובר 2015, 11:19
15 אוקטובר 2015, 11:27
אדגר פו כתב:אם גודס מנצח את זה הוא נכנס לפנתיאון, יש לו באמת הזדמנות היום.
אבל זו בכל זאת צסק"א ולמכבי יש איזה מחסום פסיכולוגי מולה במשחקי חוץ, פשוט זה בכלל לא יהיה. אני מקווה שנפתח טוב ולא נרוץ אחריהם כל המשחק, זה בד"כ לא נגמר טוב מולם.
15 אוקטובר 2015, 11:28
jol9 כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:לטווח הארוך, זה לא משנה בכלל.
אם היום, אחרי שנה וחצי בחוץ, הברך שלו עדיין כואבת, אז הוא לא יתאושש, ולא יוכל להיות פאקטור משמעותי העונה.
אני לא מבין למה הוא לא הוריד במשקל? בנאדם עם בעיות ברכיים צריך דבר ראשון להוריד משקל.
דבר שני - איך יכול להיות שהרופאים של מכבי לא מבינים למה מתנפחת לו הברך? צריך לשלוח אותו לרופא שכן מסוגל להבין מה הבעיה. וכן, אם שנה וחצי אחרי ניתוח הברך עדיין מתנפחת במאמץ אז ככל הנראה זה לא יעבור ללא פרוצדורה נוספת.
יכול להיות שהבינו מה הבעיה. אנחנו פשוט לעולם לא נשמע על זה. על הטעויות דני לא אוהב לדבר.
האמת שאתה באמת טיפוס לא נחמד.
בא דני, מצא בן אדם מאוד נחמד, רוצה לעזור לו ולממן לו טיפול וניתוח בברך... מה מפריע לך?
דני באמת מתברר כתורם לקהילה ולזולת
15 אוקטובר 2015, 11:29
15 אוקטובר 2015, 11:31
jol9 כתב:אדגר פו כתב:אם גודס מנצח את זה הוא נכנס לפנתיאון, יש לו באמת הזדמנות היום.
אבל זו בכל זאת צסק"א ולמכבי יש איזה מחסום פסיכולוגי מולה במשחקי חוץ, פשוט זה בכלל לא יהיה. אני מקווה שנפתח טוב ולא נרוץ אחריהם כל המשחק, זה בד"כ לא נגמר טוב מולם.
לא חושב שיש משמעותי למשחקי העבר. רוב השחקנים ממילא חדשים.
גם אם מכבי תנצח, זה לא ישנה הרבה. סה"כ משחק ראשון בשלב הבתים. אין לו הרבה משמעות מקצועית.
15 אוקטובר 2015, 11:33
אדגר פו כתב:jol9 כתב:אדגר פו כתב:אם גודס מנצח את זה הוא נכנס לפנתיאון, יש לו באמת הזדמנות היום.
לא חושב שיש משמעותי למשחקי העבר. רוב השחקנים ממילא חדשים.
גם אם מכבי תנצח, זה לא ישנה הרבה. סה"כ משחק ראשון בשלב הבתים. אין לו הרבה משמעות מקצועית.
אני דווקא חושב שזה יתן דחיפה וביטחון להמשך, אבל אנחנו גם יכולים לחטוף על הראש.
מקצועית זה באמת לא ישנה יותר מדי , אנחנו צריכים לסיים באחד המקומות הראשונים בבית כך או כך.
15 אוקטובר 2015, 11:35
15 אוקטובר 2015, 11:40
15 אוקטובר 2015, 11:41
15 אוקטובר 2015, 11:54
MTA2311 כתב:הפסד חד ספרתי יהיה תוצאה מצויינת.
15 אוקטובר 2015, 12:13
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:הפסד חד ספרתי יהיה תוצאה מצויינת.
אני לא חושב שמכבי, אחרי שהוסיפה שני שחקני טופ יורוליג צריכה לבוא למשחק יורוליג ראשון ולחשוב על הפסד מכובד. עם הכסף שהושקע בקבוצה הזו, מכבי צריכה לבוא ולנצח כל משחק, גם אם היא לא פייבוריטית.
מבחינתי אין הבדל בין הפסד ב- 5 נקודות להפסד ב- 20.
15 אוקטובר 2015, 12:19
MTA2311 כתב:אתה משחק עם אמבקווה, פבראני בלי ברך ושחקן שהגיע מהדי ליג לפני שבוע בתור סנטרים.
15 אוקטובר 2015, 12:37
15 אוקטובר 2015, 13:05
15 אוקטובר 2015, 13:59
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:הפסד חד ספרתי יהיה תוצאה מצויינת.
אני לא חושב שמכבי, אחרי שהוסיפה שני שחקני טופ יורוליג צריכה לבוא למשחק יורוליג ראשון ולחשוב על הפסד מכובד. עם הכסף שהושקע בקבוצה הזו, מכבי צריכה לבוא ולנצח כל משחק, גם אם היא לא פייבוריטית.
אתה משחק עם אמבקווה, פבראני בלי ברך ושחקן שהגיע מהדי ליג לפני שבוע בתור סנטרים.
15 אוקטובר 2015, 14:57
בן82 כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:הפסד חד ספרתי יהיה תוצאה מצויינת.
אתה משחק עם אמבקווה, פבראני בלי ברך ושחקן שהגיע מהדי ליג לפני שבוע בתור סנטרים.
ועם מי צסק"א משחקת בתור סנטרים, עם גאסול ואנתוני דייויס?
15 אוקטובר 2015, 15:05