המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:אם זה היה רק סמית עוד הייתי יכול לחשוב שיש משהו בעליהום הקולקטיבי אבל כלשאנדסברג גם לא מקבל זריקה אחת נורמלית כנראה שהבעיה היא בגארדים .
אדגר פו כתב:נתנחם בזה שברצלונה קלעה רק 61 מול קבוצה טורקית מוזרה.
יוסי22 כתב:אם זה היה רק סמית עוד הייתי יכול לחשוב שיש משהו בעליהום הקולקטיבי אבל כלשאנדסברג גם לא מקבל זריקה אחת נורמלית כנראה שהבעיה היא בגארדים .
שחף כתב:יוסי22 כתב:אם זה היה רק סמית עוד הייתי יכול לחשוב שיש משהו בעליהום הקולקטיבי אבל כלשאנדסברג גם לא מקבל זריקה אחת נורמלית כנראה שהבעיה היא בגארדים .
הבעיה היא במאמן
אדם כתב:אצלנו לאנדסברג הלוזר הניצחי ,ישר ראו את זה שהחטיא 2 ברצף מהקו ,תגידו לו שזה הרצליה ישר היה נכנס סל ,הבן אדם חלש מנטלית והחור שהוא בהגנה זה עוד יותר גרוע ,פשוט לא מסוגל לתרום ולתת תרומה יעילה ,כל צב חודר עליי ,אין לו כבוד עצמי וזה מעצבן,יש לו הכל כדי לשמור והוא פשוט חןר.
felix_r כתב:יוסי22 כתב:אם זה היה רק סמית עוד הייתי יכול לחשוב שיש משהו בעליהום הקולקטיבי אבל כלשאנדסברג גם לא מקבל זריקה אחת נורמלית כנראה שהבעיה היא בגארדים .
תשמע, זה נכון שפארמר לא מניע את הכדור, וגם רוצ'סטי לא ממש, אבל זה לא אומר שסמית' צריך לעמוד בפינה כל המשחק!! שיזיז את התחת שלו ויתחיל לנוע! מה הוא חושב שכולם עובדים אצלו? שיזוז ויפתח זוית מסירה. שיחתוך לסל. שינסה לעשות פוסט-אפ על השחקן שלו. משהו! גם אני יכול לעמוד בפינה ולחכות שימסרו לי לשלשה, ואני מסכים לעשות את זה ב 1% מהכסף שסמית' מקבל
אדם כתב:מעבר לכל מה שראינו ומעבר לחוסר מחויבות ודרך ,וגם לגבי זה שאין לנו מאמן ,חוץ מזה שהוא מנסה להלביש שיטות ותרגילים מהבית ללא קשר וללא התאמה לקבוצה,פשוט מאמן חלש.
פארמר לא רעב ולא עושה חצי צעד מאמץ ,אם הוא חושב שככה זוכים בגביע אז הוא ממש לא בכיוון,לעומתו רוצסטי נלחם ומחויב ,יש לו נתונים בעיתים פיזיים שלא מאפשרים לו לשמור ברמה הכי גבוהה אבל לפחות מתאמץ ומשתדל בהגנה,אני מדבר רק על הגנה.
מעבר לזה שציפיתי שפארמר לפחות יעשה מאמץ ,גקסון זילזל בו והישתעשע בו וזה לא הזיז לו.
לכל חובבי אמבאקווה ,אם היתה הנהלה רצינית הוא לא חוזר לארץ ,שחקן חילוש ,לא מתאים והאסון שהוא חתם ל3 שנים וכולם יודעים שמכבי לא תגע בו,מה שמצריך התפקיד שלו במכבי ומה שהוא אמור לתת מבחינתנו זה לא זה,יש לו דברים אחרים שאולי טובים ,אבל את הדברים שמכבי צריכה אין לו ,אין לו יכולת אתלטית ,אין לו יכולת חסימה והוא לא מגבה בגלל זה את הגארדים מאחורה,זה פשוט לא זה ,יש לנו את רנדל בשביל זה.
מכבי היתה צריכה 4 אתלטי בעל ריבאונד ויכולת חסימה שנותן גיבוי בהגנה ונותן סייז ונוכחות ,וסנטר בעל פוסט אפ ונוכחות.
לגבי אנאוקו אני באמת מתרשם ממנו ,הוא חזק הוא נייד בהתקפה ,הוא לא ממש מלוטש אבל יש לו דברים טובים וחיוביים ,גם סוגר טוב לריבאונד,אם היו שני גבוהים נוספים בכיף היתי משאיר אותו גם ככה אני חי איתו בסדר.
שמואל אתה סתם ממשיך להיות אנטי נגדו בצורה מכוונת ולא קשורה למציאות.
שוב רואים שחסר גארד שנותן סייז והגנה ומין כולבויניק כזה ,מה שאמור היה להיות גפרי טילור ,וזה חסר ,סמית היה היום מאוד עיף וכבד ולא התניע.
שוב שרואים שכל שחקן בינוני מצסקא נכנס ותורם ויש לו את הדברים הבסיסים שצריך כשחקן בקבוצה זה מראה לך את ההבדל הענקי,הרי כל הספסל שלהם וכל מי שנכנס ,נכנס קודם כל לתת הגנה ואז בא לידי ביטוי גם הנתקפה כל אחד תורם יוצר ולא מדובר בכוכבים.
אצלנו לאנדסברג הלוזר הניצחי ,ישר ראו את זה שהחטיא 2 ברצף מהקו ,תגידו לו שזה הרצליה ישר היה נכנס סל ,הבן אדם חלש מנטלית והחור שהוא בהגנה זה עוד יותר גרוע ,פשוט לא מסוגל לתרום ולתת תרומה יעילה ,כל צב חודר עליי ,אין לו כבוד עצמי וזה מעצבן,יש לו הכל כדי לשמור והוא פשוט חןר.
יוסי22 כתב:felix_r כתב:יוסי22 כתב:אם זה היה רק סמית עוד הייתי יכול לחשוב שיש משהו בעליהום הקולקטיבי אבל כלשאנדסברג גם לא מקבל זריקה אחת נורמלית כנראה שהבעיה היא בגארדים .
תשמע, זה נכון שפארמר לא מניע את הכדור, וגם רוצ'סטי לא ממש, אבל זה לא אומר שסמית' צריך לעמוד בפינה כל המשחק!! שיזיז את התחת שלו ויתחיל לנוע! מה הוא חושב שכולם עובדים אצלו? שיזוז ויפתח זוית מסירה. שיחתוך לסל. שינסה לעשות פוסט-אפ על השחקן שלו. משהו! גם אני יכול לעמוד בפינה ולחכות שימסרו לי לשלשה, ואני מסכים לעשות את זה ב 1% מהכסף שסמית' מקבל
סמית זז בתחילת המשחק בלי סוף אבל אחרי כמה דקות שאתה לא מקבל כדור אתה מתחיל להתייאש ושוב ... סמית אף פעם לא יהיה פארקר , הוא לא שחקן שיוצר לעצמו אבל בקבוצה עם גארדים טובים וגבוהים טובים הוא 3 כמעט אופטימלי מבחינת יכולת קליעה והגנה .
אדם כתב:הכוונה הכל כדי לשמור זה שהוא כמעט 2 מטר ,אמריקאי ,אתלטי ,לא תגיד שצריך הרבה כדי לחדור עליו גם בלי הטעיות בקלי קלות לוקחים אותו לסל,בלי טיפה לתת גוף משו כלום.
אני לא ראיתי כזה שחקן גרוע בהגנה באמת הוא ואליהו זה משו הזוי ,אי אפשר לשחק ככה כדורסל ,מילא זה ,הוא גם לא תורם בכל משחק קצת גדול ,פתאום הוא חושך.
אין אצלו שינוי אין לו ערכי כדורסל ,הרי כל שחקן צריך להביא בארגז כלים שלו כמה דברים בסיסים ואין לו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מקאדו 3, עידן ו־15 אורחים