יורוליג, מחזור 1: מכבי נגד צסק"א, חמישי 20:00, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג, מחזור 1: מכבי נגד צסק"א, חמישי 20:00, ערוץ 10

הודעהעל ידי שמואל1 » 16 אוקטובר 2015, 09:47

jol9 כתב:ורד כהן... זה נשמע שהיא מדמיינת שיחה עם גורם בכיר בהנהלה.
ד"א, זה הרבה יותר גרוע אם היא לא מדמיינת... לא יודע אם לצחוק או לבכות מהדברים האלה.

http://sports.walla.co.il/item/2897896

גורם בכיר בהנהלת מכבי נשמע נחרץ: "לא נקבל הפסדים כאלו, זה נראה כמו המשך ישיר של סיום העונה האחרונה, תהיה אפס סבלנות גם כלפי המאמן לגבי תצוגות כאלו".

בשיחות בין ההנהלה אף ציינו כי גודס ניהל את המשחק בצורה לא טובה וכי "הקבוצה לא נראתה מאומנת"

בהנהלה זועמים הן על השחקנים והן על המאמן, כשגורם אחר בקבוצה ציין: "ביום שמשחקים גם עבור נייט האפמן ציפינו להרבה יותר מחויבות מכולם בקבוצה, אסור להיראות כך, זה פשוט מבזה את המדים ואת כבוד המועדון של מכבי", הבהיר הגורם בתקיפות.

בקבוצה לא רק נשמעים תקיפים אלא יעברו לפסים מעשיים.
בשיחות פנימיות שוחחו על מצבת הגבוהים, כשגורם בקבוצה מספר שאם שני הגבוהים ויטור פבראני וארינזה אונואקו ימשיכו להראות יכולת חלשה כל כך - "אחד מהם יילך הביתה עד סוף דצמבר", כדברי גורם בקבוצה. במכבי לא תוכנן כי פבראני יתקשה כל כך לשוב מפציעתו ותלונותיו על כאבים בברכיים נמשכות מעבר למה שציפו בקבוצה. במכבי לא שוללים את צירופו של גבוה נוסף

כצפוי, שום ביקורת על מי שבנה את הקבוצה- דני פדרמן וניקולה וויצ'יץ'.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 16 אוקטובר 2015, 09:49

מסתבר שזאת התבוסה הגדולה ביותר בהיסטוריה של מכבי במשחק הראשון של היורוליג.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 16 אוקטובר 2015, 10:07

מגוחך כל העניין הזה עם הביקורת על גודס והסגל והשחרורים של שחקנים, אני זוכר בדיוק אותה רטוריקה גם בתבוסות אחרות בעונות קודמות ובד"כ כלום לא קורה.

גודס אכן אחראי ראשי על מה שקרה, אבל מכבי ידעה מי זה גודס גם בקיץ ובמקום לחזק אותו מקצועית או לשחרר אותו לדרכו פעלה בצורה הכי גרועה שאפשר - מינתה לו על הראש צוות לא מנוסה וגם בגיזרת השחקנים פסלה כל שחקן שהוא רצה.
עכשיו יש לה מאמן שהוא עלה נידף ברוח עם שני עוזרים שלא אימנו קבוצת גברים מקצוענית.

לא כל כך מהר ישחררו שחקנים ולא כל כך מהר אפשר למצוא שחקנים טובים שיתנו תוצרת מידית. מה שיקרה זה שמכבי וגודס יצטרכו להתעשת ולמצוא את הכוחות בתוך עצמם להתגבר על התבוסה ולהמשיך הלאה. יש מספיק שחקנים טובים כדי להצליח לסיים מקום שני בבית, צריך רק להתחיל לעבוד על תיאום ולחבר את הקבוצה.
אם הטופ 16 יהיה בסכנה, מה שאני לא מאמין שיקרה, אז זה כבר סיפור אחר.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי Number8 » 16 אוקטובר 2015, 10:54

גודס מאמן גרוע. הגיע הזמן שנגיד את זה כבר בגלוי. להחליף 2 שחקנים כל 3 דקות זה לא דבר טוב. רוטציה רחבה זה דבר יפה, אבל לא בצורה כמו אתמול כשאנחנו מגיעים ל30 הפרש.
שחקנים חמים יורדים להתקרר על הספסל במקום להמשיך לשחק, שחקנים שיש להם בעיית מאצ'אפ משחקים יותר מדי, שחקנים שלא שומרים משחקים יותר מדי. גודס היה ההבדל בין 30 הפרש ל10 הפרש.
יאללה אני חושב שהגיע הזמן להיפרד, וזה לא רק בגלל אתמול. גודס פשוט מאמן גרוע עוד מהעונה שעברה. הוא לא מי שיטריף את השחקנים לעלות ולהילחם.

מכבי צריכה לשקול מאוד ברצינות להציע לארז אדלשטיין לאמן...
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.405.198417.html
Number8

הודעהעל ידי my man » 16 אוקטובר 2015, 11:45

ציפיתי מהאוזמן ליותר. הרבה יותר!
הוא מדבר רק על פבראני והצורך בכדור של הצמד ג'ורדן טיילור.
שום מילה על קבוצה לא מאומנת(אולי איזה רמז קלוש) שום מילה על המאמן החלש שעומד על הקווים שום מילה על זה שהשאירו אותו בכלל...

אוף! מעצבן!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ankram » 16 אוקטובר 2015, 11:54

my man כתב:ציפיתי מהאוזמן ליותר. הרבה יותר!
שום מילה על קבוצה לא מאומנת(אולי איזה רמז קלוש) שום מילה על המאמן החלש שעומד על הקווים שום מילה על זה שהשאירו אותו בכלל...

אוף! מעצבן!

לא נכון , בכתבה שלו הוא מציין את זה במפורש:

נחמד ורצוי לדבר על ריצה כשיטה, כפי שטוענים במכבי. דיבורים זה אחלה, אבל כדי לייצר קבוצה שרצה באופן שיטתי, צריכים להגיע לרמת אימון גבוהה ולנתוני ריבאונד טובים מספיק. לא בטוח שמכבי יש מי שיכול לייצר את הפרמטר הראשון ומי שיקטוף את השני.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שמואל1 » 16 אוקטובר 2015, 11:54

אוף! מעצבן!

על איזו כתבה מדובר?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 16 אוקטובר 2015, 12:02

שמואל1 כתב:

אוף! מעצבן!

על איזו כתבה מדובר?

http://sports.walla.co.il/item/2897892
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 16 אוקטובר 2015, 12:04

האוזמן יכול לדבר עד מחר. הוא גם יכול לכתוב את הדברים האלה כאן בפורום, וכולנו נמחה כפיים, כי רוב אוהדי מכבי
שמבינים עניין, חושבים דברים דומים בגדול.
הבעיה היא שלא האוזמן ולא אנחנו, לא מעצבים דעת קהל, וודאי שלא מעצבים את דעתם של המנהלים/בעלים.
מצד אחד זה כמובן טוב, שהם לא נכנעים לתכתיבים מבחוץ, אבל מצד שני, כשהבעיות זועקות לשמים עוד לפני שהג'אמפ בול הראשון
עלה לאוויר, זה כבר מראה שהאנשים שם פשוט לא יודעים מה הם עושים.

בינתיים אנחנו משלמים את המחיר של 2 עונות גדולות בעשור בינוני, אם לא נאמר חלש, בכך שהGM הנוכחיים
לא מוכנים לקחת אחריות על שום דבר (כי הם הביאו גביע אירופה).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 16 אוקטובר 2015, 12:07

jol9 כתב:האוזמן יכול לדבר עד מחר. הוא גם יכול לכתוב את הדברים האלה כאן בפורום, וכולנו נמחה כפיים, כי רוב אוהדי מכבי
שמבינים עניין, חושבים דברים דומים בגדול.
הבעיה היא שלא האוזמן ולא אנחנו, לא מעצבים דעת קהל, וודאי שלא מעצבים את דעתם של המנהלים/בעלים.
מצד אחד זה כמובן טוב, שהם לא נכנעים לתכתיבים מבחוץ, אבל מצד שני, כשהבעיות זועקות לשמים עוד לפני שהג'אמפ בול הראשון
עלה לאוויר, זה כבר מראה שהאנשים שם פשוט לא יודעים מה הם עושים.

בינתיים אנחנו משלמים את המחיר של 2 עונות גדולות בעשור בינוני, אם לא נאמר חלש, בכך שהGM הנוכחיים
לא מוכנים לקחת אחריות על שום דבר (כי הם הביאו גביע אירופה).

ברור! אתה צודק! אבל זה עוזר לראות(ולו רק בפן הפסיכולוגי) שגם אנשי תקשורת רואים את הדברים ולא רק אנחנו פה...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 אוקטובר 2015, 12:11

טוב, אחרי שנרגעתי קצת מהעצבים והבאסה של אתמול, מנתח קצת מה ראיתי:
1) פארמר את רוצ׳סטי, וגם אוחיון- אני חושב שאפשר להיות אופטימיים בעניינם. אפילו מאוד אופטימיים. היכולת של כל אחד מפארמר-את-רוצ׳סטי לייצר זריקה באחוזים גבוהים היא מרשימה מאוד וזה יהיה רלוונטי מול כל הגנה.
אוחיון הוא קומפלימנט מצויין לשניהם. ברמת ניהול המשחק שלא באה לידי ביטוי אתמול (הרבה בזכות אימפוטנטיות מוחלטת של השחקנים המשלימים, ניגע בהמשך) אני גם לא מוצא בעיה. השלישיה הזאת הם טריו באנקרים ויש על מי לסמוך בקבוצה.

2) דווין סמית׳- לצערי, אין חדש תחת השמש. דווין הוא בדיוק אותו שחקן ואין גם מה לצפות שישתנה. להפך- הוא רק מזדקן. צריך להתחיל לקחת בחשבון שכשהיריבה משתייכת לטופ8 של אירופה סמית׳ ישתנק. הוא פשוט נעלם ב95% מהפעמים.
להאשים את רוצ׳סטי או פארמר בכך שלא יצרו לדווין הזדמנויות זריקה זו בדיחה ועלבון לכדורסל ולשחקן. דווין סמית׳ לא צריך שייצרו לו מצבי זריקה. הוא לא חתם על 4 מיליון דולר ל-3 עונות בשביל שייצרו לו מצבי זריקה.
סמית׳ שחקן טוב עם מגבלות ידועות והיה צריך לדעת ביציאה למשחק שהתפוקה ההתקפית שלו תפחת. אומרים שבהגנה אין יום רע (אחרי אתמול- הייתי בוחן את המשפט הזה מחדש)- סמית׳ היה חייב להיות אתמול הדבק בהגנה וגם שם נכשל.
מאוד לא מעודד, אבל גם לא מפתיע. סמית׳ עוד יהיה נהדר העונה וייתן את הטון שלו. אבל אחרי 4 עונות איתו עוד לא הבנתם שהוא פשוט לא יהיה שם בהתקפה מול קבוצות כאלה? תנו לו משימות אחרות, תאתגרו אותו אחרת.

3) הגבוהים- טרבור אמבקווה, ארינזה אונואקו, דראגן בנדר- ניגע בהם קודם. אם מישהו היה אומר לכם שהשלישיה הזאת תרכיב את הקו הקדמי של מכבי בשנה שעברה- הייתם מצמידים לעצמכם אקדח לראש.
אבל, וזה אבל גדול מאוד. אני חושב שהשלישייה הזאת קיבלה את מבחן האש שלה, ומעכשיו רק תעלה. החבר׳ה האלה אשכרה ספגו שכר לימוד בתחומים בסיסיים מאוד. ריבאונד ההגנה למשל.
מכבי חייבת להיות מושתתת (כמה ת׳ יש במילה הזאת אה?) על ריבאונד הגנה, ואין שום סיבה שהגבוהים שלה, ודווין סמית׳, לא יקחו את אלה. זה המחדל הראשון והקל ביותר לתיקון בעיניי, כי למכבי יש ריבאונדרים טובים.
קבוצה שרוצה לרוץ ולשחק מהר חייבת לדעת שמתחת לסל יש מי שיקלוט את הכדורים החוזרים. אז אונואקו הקרנף לקח 4 ריבאונדים בהגנה ב-17 דקות משחק, אבל אמבקווה עם 0 ב24 דקות זה פשוט מחדל.
אמבקווה ואונואקו הם קודם כל ולפני הכל ריבאונדרים- וכדאי להזכיר להם את זה באימונים. גם דראגן בנדר עם ה-2.14 שלו, שקפץ אתמול על כל הטעייה קטנה (ילד. אבל ככה לומדים) יכול לזרוק את מוטת הידיים העצומה שלו ולשנות המון זריקות בצבע ולקחת ריבאונד.

למכבי לא חיכה שום שחקן מאיים מתחת לסל. קרבטסוב שהוא בעיקר גוש שרירים נטול יכולת נראה כמו דוויט האוורד אתמול (הרבה בגלל המצ׳-אפים ההגנתיים שקיבל- שגב ובנדר), קייל היינס שיחק רע מאוד אבל שאב 3 בהתקפה בקלות מרגיזה.
העובדה שתוכנית המשחק שלה הייתה כל כך גרועה, ורמת היסודות שהשחקנים הפגינו אתמול כמעט בכל תחום הייתה פשוט מבישה, גרמה לצסק״א פשוט לשחוט אותנו בלי סכין. הם חתכו לנו את הבשר והעצמות ברכות של נוצה.
וזה מביא אותי כמובן ל...

4) גיא גודס- ברכות לנו, זכינו בעוד עונה עם הציטוטים המשמימים, עם האפתיות על הקוים, עם ה״פאקינג פאק״ המרתיח שהוא מטיח בשחקנים בעודו עושה כל טעות אפשרית. גיא גודס אינו ראוי לאמן את מכבי תל אביב.
אני באמת לא שונא את גיא כמו שאני חושב שהוא פשוט מאמן לא טוב, ואדם לא מתאים לתפקיד. יש לגיא מעלות אמיתיות: הוא שקדן, מוסר העבודה שלו גבוה מאוד, הוא אינטליגנט באופן כללי והוא שחקן עבר במועדון עם כל המעלות שבאות מכך.
מאידך, אין לו את זה. פשוט אין לו. לא את הכריזמה, לא את ההילה, לא את האינסטינקטים הבסיסיים בניהול המשחק ואתמול נראה גם שלא את היסודות או את היכולת להקנות אותם.

הדבר הכי חזק שניתן להגיד על גיא גודס כמאמן (דבר שעלה גם בכתבתו של שי האוזמן אם אינני טועה) היא העובדה שהוא נותן לשחקניו ״חופש פעולה״. אמש לא ראיתי חופש פעולה כי אם הפקרות ולקויות יסודיות חמורות.

ראשית- בוקס אאוט. א-ב של כדורסל. מישהו עשה אותו אתמול? כשג׳ורדן פארמר מסיים משחקי ליגה עם 9 ו-11 ריבאונדים זה לא מעיד על כלום חוץ מעל רמת הליגה.
הבוקס אאוט אתמול היה מביך על גבול המביש. נראה כאילו אף אחד מהשחקנים לא שמע על המושג הזה, אולי זולת דווין סמית׳. ארינזה אונואקו החלוד עוד ניסה לעשות משהו, אבל חוץ ממנו- כלום. 0 ריבאונדים בהגנה מעמדה 4 (בנדר ואמבקווה - מדד משולב של 1), מול 12 של ניקולס ו-ורונטסביץ׳. הייתי מדבר על בוקס אאוט של הגארדים כנקודה לשיפור אבל אין לי מה לבוא בטענות על ריבאונדים ארוכים ולרוצ׳סטי, פארמר ואוחיון שלקחו 6 ריבאונדים משותפים בהגנה מול 2 ריבאונדים של המצ׳-אפים שלהם.
זה נטו בוקס אאוט של הקו הקדמי שפשוט לא היה קיים. גם בריאן רנדל הוא לא מה שישפר את הפרמטר הזה שנובע נטו מאימון, התאמת שיטת המשחק ההגנתית ועבודה על יסודות (שכאמור, אצל שחקני הפנים שלנו לא אמורים להוות החוזקות!).

שנית- הגנה, שיטת הגנה וחיפוי על קווי מסירה. המחדל הגדול של הערב בעיניי. כן, קשה לשמור את צסק״א שפורסת לך את תאודוסיץ׳, דה-קולו, היגינס, ורונטסביץ׳ והיינס על מגרש אחד. משחקים עם 4 קלעים וריבאונדר בצבע, מניעים את הכדור.
עכשיו, חברים. האם שחקני ההגנה שלנו לא מסוגלים להגיב להטעיית קליעה פשוטה? האם לא לימדו אותם ביסודות ההגנה שאתה לא קופץ כמו חרגול על קלעי שלוש שיוריד כדרור? האם יש טעם בלהוציא את ויטור פבראני או ארינזה אונואקו לקו השלוש מלכתחילה כשקייל היינס לא מאיים בשום צורה מטווח רחוק מ-2 מטר מהטבעת? כל התשובות הן ״לא״.
מספיק עם שיטת ההגנה הדבילית הזאת. תן לשחקנים שלך לשחק הגנה אישית קשוחה וזהו. בוא נראה את ורונטסביץ׳ קולע בפוסט אפ ולא כשהוא פנוי לגמרי לקליעת שלוש אחרי הנעת כדור. בוא נראה את תאודוסיץ׳ עובר שחקן ומסיים בסל כשיש חיפוי מתחת לטבעת.
כן, הייתה בעיה חמורה עם קווי המסירה שלא נסגרו כמעט בכלל. רוצ׳סטי ובנדר היו, ממה שהצלחתי לתפוס, הכשלים הבולטים. כל תנועת בק-דור או חיתוך לסל של דה קולו הסתיימה בסל אבל זה נבע גם הרבה מהטיפול המחריד בפיק-אנד-רול.
אני באמת לא מבין איזה סיבה יש להוציא את פבראני או ארינזה מהצבע. שירימו את הידיים למעלה ויחסמו זריקות- הם מסוגלים לזה כשהם סטטיים, זה לא יקרה כשהם בתנועה, נגד גארד תזזיתי כמו אחד מהארסנל הלא נגמר של צסק״א.
יש למכבי מגדלורים שהיא יכולה לתקוע מתחת לטבעת והיא בוחרת פשוט להוציא אותם החוצה לחילופים. יש למכבי שני גבוהים שמסוגלים לשמור מעולה בפרימטר (רנדל, וגם בנדר- כשברור שהשני לא יהיה חף מטעויות, אך היסודות שלו הם טובים), לבוא לעזרה בצבע ולשנות זריקות. למה? כי דייויד בלאט עשה את זה עם סופו (שהוא לא שאט-בלאקר ברמה של ויטור/ארינזה)?

כשעודד קטש עזב את הקבוצה ב2007/2008 וצביקה שרף נכנס לנעליו הוא עבד על שני דברים בלבד: בוקס-אאוט והגנה אישית. הקבוצה יצאה לאיסטנבול ופירקה את אפס פילזן.
כשאתה עושה משהו שהשחקנים שלך אמורים להצליח בו, אין סיבה שתתחיל להתחכם ולשבש אותם. אני אשכרה חושב שגיא גודס אשם יותר מטרבור אמבקווה בזה שאמבקווה מסיים עם 0 ריבאונדים בהגנה במשחק. (רבאק, מה אתה מוציא אותו לפרימטר לשמור על ורונטסביץ׳, למה???)

אפילו את הטיפה פלפל, תעוזה, של להגיד ״יאללה, רנדל פצוע, בוא נלך עם הסגנון שלי עד הסוף״ ולשחק עם ליין-אפ טיסני של רוצ׳סטי-פארמר-לנדסברג-סמית׳-אמבקווה גודס לא ניסה אפילו לדקה.
הייתי מסכים לקבל 16 ריבאונדים בהתקפה על הראש כשאני משחק עם 4 גארדים. לא עם ליין-אפ גבוה שאין לו שום הצדקה. דווין סמית׳ שיחק כמו נכה משחק שלם. לא יכולת לשים אותו על ורונטסביץ׳ ולדרוש ממנו לחסל אותו?
ֿאני לא מאוכזב מגודס כמו שאני מתוסכל מהבחירה של ההנהלה להשאיר אותו, ומהתחושות שאני עתיד להרגיש כל פעם כשאני אראה אותו על הקווים. הוא פשוט לא מספיק טוב, ואני אומר את זה בצער רב מאוד- כי אני לא רואה את זה משתנה.

4) פבראני. קשה לשחקן כדורסל לצאת מעורו ולשחק בשיטת משחק שכל כך עושה לו רע, כמו זו בה ויטור נמצא.
פבראני הוא ריבאונדר טוב מאוד. גם בסטנדרטים של NBA. פבראני הוא חוסם לא רע בכלל, גם בסטנדרטים של NBA. לפבראני יש טאץ׳ טוב וקליעה יותר מסבירה מבחוץ, כן, גם זה בסטנדרטים של NBA.
מה אין לו ולא היה לו מעולם? יכולת לשמור בפרימטר, גוף לתפוס עמדה עמוקה כשחקן פוסט-אפ, מוביליות כדי למשוך שחקן פנימה בפיק-אנד-רול.
אם גודס משתמש בו נכון (תרגילים לפיק-אנד-פאפ למשל, להשאיר אותו כתורן במרכז ההגנה למשל)- פבראני מסוגל לסיים אתמול משחק טוב מאוד עם נקודות קלות מבחוץ, ריבאונדים וחסימות שישנו את כל ההגנה.
אבל כשלמאמן אין מושג, אתה מפסיד שחקנים כאלה מראש. אם ימשיכו להסתכל על פבראני כעל פוסט-אפר שיכול לשחק הגנת חילופים הוא ייחתך מפה עד דצמבר.

אני לא מדבר על הברך שלו, אני לא מדבר על הכושר שלו. אני מדבר על העובדה שלצוות המקצועי אין שמץ של מושג איזה שחקן משחק אצלם- במה הוא טוב ובמה הוא פחות טוב.
מכבי ניסתה להריץ אתמול סטים שלמים לפבראני ואונואקו בפוסט. אחד הוא לא שחקן פוסט בכלל ואחד הוא שחקן פוסט לא מאוד מלוטש. שניהם בכושר של סבא שלי שסובל מדמנציה.
אני לא חושב שהקו הקדמי של מכבי כך כך גרוע כמו שלצוות המקצועי כל כך אין מושג איך להשתמש בו. הרי גם שון ג׳יימס הוא לא שחקן כדורסל ענק ובטח שלא שחקן פוסט מאיים אבל הוא הגיע לעשיריית היורוליג כי בלאט ידע להוציא ממנו את המקסימום.

נסכם בזה:
יש במכבי שחקנים אינטליגנטיים, עם אופי, עם כשרון, יותר מתמיד. יש במכבי המון רוקיז או שחקנים עם נסיון יורוליג מאוד מצומצם. אמבקווה, אונואקו, בנדר, פבראני.
שכר הלימוד שהם קיבלו אתמול הוא משהו שיעזור לקבוצה בלונג ראן, וטוב שקיבלו אותו. האם העובדה שמכבי תבוא לקבל אותו, להדרס במוסקבה, והרמת הידיים המכוונת איתה הגיע גודס למשחק כטקטיקה היא משהו שאנחנו יכולים לקבל?
לחלוטין לא, אך זה לא הולך להשתנות. מה שיקבע את גורל העונה הזאת זה כמה רחוק יוכלו השחקנים לקחת אותנו למרות הצוות המקצועי, ולא בזכותו.

הרבה בהצלחה, חברים. לכולנו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 16 אוקטובר 2015, 12:27

וואי חציל
פעם ראשונה שמישהו כתב הודעה יותר אורכה משל אדם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 אוקטובר 2015, 12:36

מעבר לפונדמנטלס כמו בוקס אאוט ודיניי אוף דה בול, אני לא חושב שראיתי אפילו פוזשן הגנתי טוב אחד אתמול.
מכבי היא קבוצה שבאופן מסורתי שומרת הגנות מגוונות ולא קונבנציונאליות. אתמול כל מה שגודס עשה, היה צפוי וקונבנציונלי. ואפילו את זה הוא לא עשה טוב.

כשויטור/ארינזה על המגרש, הקבוצה צריכה לשמור את המאצ' אפ זון הקלאסי שלה. ה- "twenty five", שאנחנו מכירים כבר עשור בערך. כשטיילור וג'ורדן משחקים ביחד, הקבוצה צריכה לשמור איזורית עם חילופים על כל אוף דה בול סקרין. כשיוגב ופארמר משחקים ביחד בבק קורט, ביחד עם בנדר וטרבור בפרונט, אפשר לשמור 2-2-1 שנופלת למאצ' אפ זון עם חילופים על הכל.

אני לא מקבל את מה שגיא עשה אתמול. או יותר נכון לא עשה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 16 אוקטובר 2015, 12:38

חציל, יופי של פוסט.
בטוח יותר מקצועי ומעמיק מכל מה שיצא לי לקרוא ברשת.

שאפו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 16 אוקטובר 2015, 12:42

ארוך, אבל שווה לקרוא כל מילה.
פוסט אדיר :worship :worship :worship :worship
מזדהה עם כל מילה שאמרת על גיא גודס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 אוקטובר 2015, 12:50

MTA2311 כתב:מעבר לפונדמנטלס כמו בוקס אאוט ודיניי אוף דה בול, אני לא חושב שראיתי אפילו פוזשן הגנתי טוב אחד אתמול.
מכבי היא קבוצה שבאופן מסורתי שומרת הגנות מגוונות ולא קונבנציונאליות. אתמול כל מה שגודס עשה, היה צפוי וקונבנציונלי. ואפילו את זה הוא לא עשה טוב.

כשויטור/ארינזה על המגרש, הקבוצה צריכה לשמור את המאצ' אפ זון הקלאסי שלה. ה- "twenty five", שאנחנו מכירים כבר עשור בערך. כשטיילור וג'ורדן משחקים ביחד, הקבוצה צריכה לשמור איזורית עם חילופים על כל אוף דה בול סקרין. כשיוגב ופארמר משחקים ביחד בבק קורט, ביחד עם בנדר וטרבור בפרונט, אפשר לשמור 2-2-1 שנופלת למאצ' אפ זון עם חילופים על הכל.

אני לא מסכים שצריך לעשות חילופים על כל סקרין.
אתה לא תפיק שום דבר מלהוציא את ויטור או ארינזה לפרימטר. אולי אמבקווה ובנדר מספיק טובים כדי לצאת החוצה ולחזור לחפות מתחת לסל, היתר לא.

אני אעדיף זריקה של תאודוסיץ׳ בתנועה כשפארמר/רוצ׳סטי מתעכבים שניה בחסימה אבל כשקיים חיפוי מתחת לטבעת, מאשר יציאה של ארינזה החוצה, שתוקעת גם את החיפוי על הטבעת של הhelp defenders.
צריך להבין שיש לקבוצה מגבלה הגנתית ולחיות איתה במקום לנסות להתחכם. אתה רואה שהיריב שלך מתחמם? שסה בו את יוגב. את הצבע אתה לא מפקיר בשום מצב.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 אוקטובר 2015, 12:55

החציל האצטקי כתב:
MTA2311 כתב:מעבר לפונדמנטלס כמו בוקס אאוט ודיניי אוף דה בול, אני לא חושב שראיתי אפילו פוזשן הגנתי טוב אחד אתמול.

אני לא מסכים שצריך לעשות חילופים על כל סקרין.
אתה לא תפיק שום דבר מלהוציא את ויטור או ארינזה לפרימטר. אולי אמבקווה ובנדר מספיק טובים כדי לצאת החוצה ולחזור לחפות מתחת לסל, היתר לא.

אני אעדיף זריקה של תאודוסיץ׳ בתנועה כשפארמר/רוצ׳סטי מתעכבים שניה בחסימה אבל כשקיים חיפוי מתחת לטבעת, מאשר יציאה של ארינזה החוצה, שתוקעת גם את החיפוי על הטבעת של הhelp defenders.
צריך להבין שיש לקבוצה מגבלה הגנתית ולחיות איתה במקום לנסות להתחכם. אתה רואה שהיריב שלך מתחמם? שסה בו את יוגב. את הצבע אתה לא מפקיר בשום מצב.

לא על כל סקרין. על כל אוף דה בול סקרין. כששומרים איזורים עם חילופים על אוף דה בול סקרינס, יוצא שהחילופים הם רק בין הגארדים. טיילור וג'ורדן הם חלשים מאוד פיזית, ולכן לא יכולים לשבור\ לעבור חסימה. בגלל זה כל פעם שנוצרה סיטואציה כזאת אתמול, קיבלנו שלשה, או חדירה קלה של אחד מהגארדים.

חילופים בין גארד לגבוה זה כמובן דבר נורא, שגיא אימץ מדייוויד. זה לא אמור לקרות. בטח לא כאופציית ברירת המחדל של כל הגנה שמכבי שומרת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 אוקטובר 2015, 12:58

MTA2311 כתב:לא על כל סקרין. על כל אוף דה בול סקרין. כששומרים איזורים עם חילופים על אוף דה בול סקרינס, יוצא שהחילופים הם רק בין הגארדים. טיילור וג'ורדן הם חלשים מאוד פיזית, ולכן לא יכולים לשבור\ לעבור חסימה. בגלל זה כל פעם שנוצרה סיטואציה כזאת אתמול, קיבלנו שלשה, או חדירה קלה של אחד מהגארדים.

חילופים בין גארד לגבוה זה כמובן דבר נורא, שגיא אימץ מדייוויד. זה לא אמור לקרות. בטח לא כאופציית ברירת המחדל של כל הגנה שמכבי שומרת.

הבנתי. יפה מאוד. אתה רואה, אנחנו יכולים לאמן את הקבוצה ביחד. אני מוכן להיות בוגטין עם המחברת, מינוס 60 קילו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 אוקטובר 2015, 13:02

רק אם משאירים את רפי בתור עוזר מאמן.
אני חייב להיראות טוב בחליפה.

עריכה: חחח ראיתי שהקדמת אותי עם התוספת על רפי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי itai7 » 16 אוקטובר 2015, 13:06

חציל אתה אגדה :worship

פשוט לקרוא ולהתמוגג, מענג!
itai7

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־11 אורחים