17 אוקטובר 2015, 22:57
yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:דן שמיר.
יש לו מוח כדורסל, מאוד שבלוני וחסר יצירתיות, אבל הוא יודע את הענף ומכין את הקבוצות שלו מצויין לכל משחק.
אז זהו, זאת השאלה שלי, מה צריך - מאמן כמו ארז או מאמן כמו דן שמיר
אחד רס''ר שיכניס משמעת ויגרום לשחקנים להילחם
השני לפטופ שיעמיד שחקנים על המגרש כמו לוח שח-מט
האמת שכרגע אני נוטה לראשון אבל אז אני נזכרת שיש לנו חומר התקפי מצוין אז למה לא מאמן שימקסם את הפוטנציאל המקצועי של הקבוצה
נתת את התשובה !
ארז מאמן
דן שמיר עוזר
הבעיה ששמיר יסכים רק אם יובטח לו שהוא ימונה למאמן אחרי תקופה מסויימת כמו שהיה עם גודס וזה קצת בעייתי לאור מה שעברנו עונה שעברה...
17 אוקטובר 2015, 22:59
17 אוקטובר 2015, 23:00
17 אוקטובר 2015, 23:01
17 אוקטובר 2015, 23:03
חנו'ש כתב:אור, לא הבנתי מה הבעיה עם זה?
אתה רוצה לתת להנהלה את הבובה על חוט שהם רוצים או שאתה רוצה מאמן שיכול אשכרה לעשות משהו, אפילו אם זה אומר שהוא יזרוק נעל על דני'לה (לא רעיון רע בהכרח).
מה אכפת לי שהוא צועק ודופק על שולחנות וזורק נעליים? ההיפך! טוב מאוד.
זה אולי לא טוב להנהלה שלנו, אבל זה יכול להיות מעולה לקבוצה לדעתי!!
17 אוקטובר 2015, 23:03
rc4991 כתב:קלזאוסקס פנוי? (זכור לי שאימן/מאמן בסין)
אם כן הוא אופציה מצויינת
17 אוקטובר 2015, 23:04
yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:מאמן זר : בראד גרינברג ?
ניסיון לא חסר לו והוא מתאים לסגנון (האמריקאי) של מכבי...
מאמן ישראלי שהכי יכול להתאים כרגע זה ארז .
חציל איזה בעיות אישיות יש לארז ?
זה אולי יפתיע חלק אבל במשך כמה שנים טובות הוא ישב כמה מקומות ממני במשחקי היורוליג והפסיק לבוא רק כשמונה למאמן הפועל. אני מת על האישיות שלו והטמפרמנט . וגם מבחינה מקצועית ...
גם דן שמיר בסדר לדעתי אבל בעוד כמה שנים...
גרינברג יותר מדי אמריקאי, לא תודה
הוא יראה 40 הפרש הופך למינוס 5 ורק אז ייקח פסק זמן
כבר עכשיו יש לנו מאמן שקופא על הקווים אז אחד אחר במקומו? בשפתו של גרינברג, no thank you
סך הכל הצליח יפה בחיפה וגם אחרי זה בטורקיה... לדעתי כן יכול להתאים...
17 אוקטובר 2015, 23:06
אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:קלזאוסקס פנוי? (זכור לי שאימן/מאמן בסין)
אם כן הוא אופציה מצויינת
לדעתי מאמן רק את ליטא.
17 אוקטובר 2015, 23:09
17 אוקטובר 2015, 23:10
17 אוקטובר 2015, 23:12
17 אוקטובר 2015, 23:14
חנו'ש כתב:השאלה היא כמה יעלה שם כמו קזלאוסקס??
17 אוקטובר 2015, 23:24
17 אוקטובר 2015, 23:27
jol9 כתב:אני חושב שיש לנו כאן בעיה קשה בטרמינולוגיה.
מה זאת אומרת "לתת צ'אנס"?? האם לצורך העניין, קבוצת NBA שמשקיעה 100 מליון דולר נניח, נותנת צ'אנס למאמן, או שהיא מחפשת
את המאמן הכי טוב שהיא יכולה בכל העולם, בשביל שיוכל להוביל את המועדון להצלחות. ברור שלא כל מאמן יכול להיות מוצלח,
אבל אין כאן קטע של לתת צ'אנס, אלא להביא את הבן אדם הכי טוב והכי מוכשר בעולם לתפקיד הזה.
למה בעולם? כי מכבי היא קבוצה בינלאומית, והיא כנראה אחת מ-40 הקבוצות הטובות בעולם. אי לכך, וע"פ ההגיון הזה, אחד מ-40 המאמנים
הטובים בעולם (בניקוי מאמני המכללות) צריך להוביל אותה.
אין שום סיבה להסתכל רק על מאמן ישראלי.
רק 3 מאמנים הצליחו במכבי באמת ב-30 השנים האחרונות: פיני, צביקה ודייויד.
זה אומר, שאם אין שום פיני, צביקה או דייויד בסביבה, אז אין שום סיבה להמשיך ולתת צ'אנסים, וצריך להתחיל להסתכל בחוץ.
עולם הכדורסל לא התחיל במכבי, ואין שום סיבה, שמאמן זר (והצוות שהוא יבחר) לא יצליח פה. זה עובד בצסקא, זה עובד בפנר, זה עובד
בקבוצות היווניות, זה עובד בכל אירופה למעשה.
17 אוקטובר 2015, 23:28
Holiday_Armadillo כתב:אנחנו דיי גומרים את הת'רד של המשחק אז נמשיך פה
לפני שנה יוני (כן! אתה!) אמר שלא צריך לשחרר את היינס כי אין אלטרנטיבה יותר טובה בשוק
עכשיו נראה שזה הכיוון פה, שרוצים שגודס יפוטר אבל לא מצליחים להסכים על מי צריך להחליף אותו
יש לכם שמות הגיוניים וריאלים שהייתם רוצים שיחליפו את גודס עכשיו?
17 אוקטובר 2015, 23:28
17 אוקטובר 2015, 23:30
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אני חושב שיש לנו כאן בעיה קשה בטרמינולוגיה.
מה זאת אומרת "לתת צ'אנס"?? האם לצורך העניין, קבוצת NBA שמשקיעה 100 מליון דולר נניח, נותנת צ'אנס למאמן, או שהיא מחפשת
את המאמן הכי טוב שהיא יכולה בכל העולם, בשביל שיוכל להוביל את המועדון להצלחות. ברור שלא כל מאמן יכול להיות מוצלח,
אבל אין כאן קטע של לתת צ'אנס, אלא להביא את הבן אדם הכי טוב והכי מוכשר בעולם לתפקיד הזה.
למה בעולם? כי מכבי היא קבוצה בינלאומית, והיא כנראה אחת מ-40 הקבוצות הטובות בעולם. אי לכך, וע"פ ההגיון הזה, אחד מ-40 המאמנים
זה אומר, שאם אין שום פיני, צביקה או דייויד בסביבה, אז אין שום סיבה להמשיך ולתת צ'אנסים, וצריך להתחיל להסתכל בחוץ.
עולם הכדורסל לא התחיל במכבי, ואין שום סיבה, שמאמן זר (והצוות שהוא יבחר) לא יצליח פה. זה עובד בצסקא, זה עובד בפנר, זה עובד
אני חושבת שגם נבן ספאחיה הצליח פה בהתחשב במצב הלא פשוט שנכפה עליו
אני רק לא בטוחה אם מאמן זר אחרי תחילת העונה זה רעיון טוב
17 אוקטובר 2015, 23:34
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אני חושב שיש לנו כאן בעיה קשה בטרמינולוגיה.
אני חושבת שגם נבן ספאחיה הצליח פה בהתחשב במצב הלא פשוט שנכפה עליו
אני רק לא בטוחה אם מאמן זר אחרי תחילת העונה זה רעיון טוב
שמעי זה לא שהק3בוצה מאומנת וכבר מריצה תרגילים על עיוור..זה כרגע נראה שהיא לא מאומנת בכלל- בשיטת ה"אני נותן לשחקנים שלי שחק חופשי" של גודס...
17 אוקטובר 2015, 23:35
rc4991 כתב:אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:קלזאוסקס פנוי? (זכור לי שאימן/מאמן בסין)
אם כן הוא אופציה מצויינת
לדעתי מאמן רק את ליטא.
כן, בדקתי עכשיו ולא מופיע שהוא עוד מאמן בסין
בקיצור האופציה הכי טובה מבחינתי ביי פאר
17 אוקטובר 2015, 23:36