המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:למה הערבי אבל? למה???
די, נשבר הזין כבר מהצ'מפיונס המזדיין הזה
jol9 כתב:MTA2311 כתב:למה הערבי אבל? למה???
למה? מה ציפית שהם יגיעו לחצי הגמר?
זה השכר לימוד שקבוצה כזאת צריכה לשלם.
בינתיים מכבי מובילה את הליגה, ואם תצליח לקחת עוד אליפות, ולהגיע שוב לליגת האלופות בעונה הבאה, עם הסגל הזה + עוד חיזוק
או שניים, זה כבר ייראה הרבה יותר טוב.
Holiday_Armadillo כתב:אז באמת 0-0-0? מה כבר ביקשנו?
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:למה הערבי אבל? למה???
למה? מה ציפית שהם יגיעו לחצי הגמר?
זה השכר לימוד שקבוצה כזאת צריכה לשלם.
בינתיים מכבי מובילה את הליגה, ואם תצליח לקחת עוד אליפות, ולהגיע שוב לליגת האלופות בעונה הבאה, עם הסגל הזה + עוד חיזוק
או שניים, זה כבר ייראה הרבה יותר טוב.
לא ציפיתי שתהיה התפרקות כל כך מאסיבית. וגם אם כן, זה לא הופך את זה לפחות כואב לראות את הקבוצה שלך מתפרקת.
התנין כתב:מישהו יכול להסביר לי מדוע יש שנאה כזאת לאבובאקר פה? אמר משהו?
מקובי כתב:רוצים סיכום או אין טעם?
(זה לא ברמה של מילאנו כי אי אפשר להשתוות למה שהיה שם.. אבל בהחלט היה נחמד ומאכזב בו זמנית)
מקובי כתב:טוב- אז נתחיל מההתחלה, עקב העובדה שצ'לסי נפל יום אחרי ראש השנה (מה שגרם למחירים להיות מאוד יקרים..) וקייב בדצמבר זה לא תענוג גדול אז היה ברור שהנסיעה השנה תהיה לפורטו.
בגלל שאין טיסות ישירות לפורטוגל, אז השאלה היתה מה תהיה ארץ היעד שלנו שממנה נמשיך למשחק.
אחרי מאבק בין פריז (פריז- ריאל), ברצלונה (מתויירת), מדריד (אתלטיקו-אסטנה) בחרנו את האחרון.
פריז ירד מהפרק כי הנחנו שזה יהיה יקר, וזה קבוצות שאני פחות אוהב, ברצלונה כבר הייתי... אז נשאר מדריד.
(בגלל שסגרתי מוקדם לא היה סופי שיהיה אינטר-יובה ביום ראשון, אם הייתי יודע כנראה היינו הולכים שוב למילאנו)
יצאנו לדרך בין ראשון לשני (יצאתי מהבית שהיה מחצית במשחק נגד הרצליה), ואחרי טיסה של 8 שעות (דרך פריז) הגענו למדריד, והתמקמנו במלון במרכז. יום שני היה היום ה"חופשי" אבל היינו גמורים מהטיסה אז כמעט ולא עשינו כלום ביום הזה. קצת הסתובבנו בערב והעדפנו ללכת לישון מוקדם... לקראת יום המחרת...
יום שלישי על הבוקר, צ'ק אאוט ובדרך לטיסה לפורטו (30 יורו! וגם זה אחרי שהמחיר עלה...) חצי מהטיסה אוהדי מכבי ישראלים.
התחלנו לשיר אני מודה בהמראה ובכלל הטיסה היתה נחמדה מבחינה האווירה (סה"כ שעה ורבע), הגענו לפורטו, צ'ק אין במלון שקרוב לשדה (יום לאחר מכן הטיסה למדריד היתה מאוד מוקדם...), מנוחה קטנה ויוצאים לכיוון מרכז העיר.
ת'אמת, אין יותר מדי מה לראות בפורטו, ואישית הייתי קצת בלחץ (והתרגשות) מהמשחק, טיסה אמיתית ראשונה שלי עם מכבי רגל למשחק חוץ (הייתי בניקוסיה ליום אחד... שזה לא באמת נחשב) אז אחרי שלקח לנו קצת זמן הגענו לנקודת המפגש של אוהדי מכבי לצעדה לקראת האיצטדיון.
לראות 2000 אוהדי מכבי מתרכזים בכיכר מרכזית בפורטו, תיירים מוציאים מצלמות ומצלמים אותנו, והמקומיים לא מבינים מה נפל עליהם ומה אנחנו רוצים (היו גם כמה מקומיים שעשו לנו אצבע משולשת, וסימנו לנו שנקבל 4...) אבל בגדול האווירה היתה נחמדה והתקבלנו די בחיוכים.
התחלנו ללכת, והמשטרה הבינה שנפל עליהם משהו גדול, שככל הנראה הם לא יוכלו להתמודד איתו (התכנון היה ללכת כ-45 דקות.. מה שאומר שיצטרכו לסגור כבישים) אז הובילו אותנו ישירות למטרו (פתחו אותו בחינם, ברכבת מיוחדת ישירות לאיצטדיון)
נדחסנו לא מעט אוהדי מכבי, וכמובן תוך כדי עשינו שמח עם שירים (היו גם את אלה שהריצו בדיחות שחורות על יהודים שרצים לרכבות.....
הגענו לאיצטדיון, ואחרי שחיכינו לשאר האוהדים מרכבת נוספת, תוך כדי שאנחנו מרוכזים במדרגות המובילות לאיצטדיון בשירים מצד לצד, התחלנו להיכנס לאט לאט. האיצטדיון יפהפה והתמקמנו יחסית באמצע למעלה, החיסרון היחיד היה ששמו רשת (ככל הנראה כדי שלא נזרוק דברים ללמטה)
האוהדים של פורטו היו די רדומים (ציפיתי להרבה יותר) אנחנו כמובן עשינו את שלנו, מכבי שיחקה טוב, אבל שוב- לא באמת הצליחה לסכן את קסיאס(חושב שהיו אולי 2 בעיטות למסגרת) וכמובן מהצד השני- 2 טעויות של מכבי (בגול הראשון ראייקו היה חייב לקחת את זה לדעתי, הנגיחה הייתה לאמצע, הגול השני מיטרוצ'יפ הכה שוב) וגיים אובר :/
כ"כ רציתי לסיים את המשחק עם גול, כדי להפסיק את הפסטיבל של הקמפיין של חיפה, ככל שהזמן עובר הלחץ גובר וגובר לגבי הקמפיין הזה... ככה שיצאתי עם אכזבה לא קטנה מהאיצטדיון (לא בניתי על נקודות באיצטדיון הזה...)
יצאנו, נסיעה במטרו למלון (הפעם לא היה בחינם, היה תור מטורף לכרטיסים), מלון ולישון כמה שעות עד הטיסה חזרה למדריד.
יום רביעי הגענו למדריד על הבוקר, שוב מנוחה, טיולים במקומות המרכזיים של מדריד (ארמון המלך, הכיכרות- סיבלס וכד') ביקורים בחנויות של כדורגל (רשמית של ריאל+פוטבול מאניה שזו חנות יפהפייה) המשכנו לכיוון הויסנטה קלדרון למשחק מול אסטנה.
התמקמנו בערך ביציע העיתונות של הספרדים, מבוגרים שמנתחים את המשחק, עם הרבה שמחת חיים, היה בהחלט חוויה אחרת.
הקהל של אתלטיקו היה חביב, אבל אין מה להשוות לאוהדים של סביליה (ראו סיכום מילאנו), מצד שני, קצת יותר טוב מברצלונה וריאל (לדעתי)
מבחינת המשחק, כל קרן של אתלטיקו זה חצי גול, בסופו של דבר אסטנה לא באמת עשתה משהו משמעותי במשחק הזה (למעט אולי מצב אחד או שניים מסוכנים) והיה 4 קל לאתלטיקו.
חזרה למלון (שקרוב לשדה, כי הטיסה לארץ היתה מוקדם...) לישון כמה שעות ויציאה לארץ (דרך רומא הפעם). נחתתי ב-16:00 בערך, מנוחה קצרה בבית ונסעתי ישירות לאכזבה בהיכל...
בתקווה שהסיכום חו"ל הבא יהיה בברלין
felix_r כתב:באר-שבע מנחמת טיפטיפה את אוהדי מכבי בשבוע הקשה של הצהובים, כאשר נותנת בראש להפועל תל-אביב
MTA2311 כתב:felix_r כתב:באר-שבע מנחמת טיפטיפה את אוהדי מכבי בשבוע הקשה של הצהובים, כאשר נותנת בראש להפועל תל-אביב
יש לכם אליפות השנה פליקס.
שיהיה מזל טוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים