המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:אז שנעשה את זה מעניין?
LIAV10 כתב:קיצור מי שמפסיד שם בחתימה שלו ליאב המלך לשבוע?
MTA2311 כתב:לאלא.
המפסיד שם "גודס לעולם ועד" לחודש.
אדגר פו כתב:ירושלים חטפו 20 הפרש מול קבוצת נגרים רוסית, בואו לא נהפוך אותם לריאל מדריד.
אני מאמין שננצח ואם לא, גודס יכול להתחיל לחפש עבודה.
er79 כתב:פעם ראשונה כאוהד מכבי אני בדילמה. אני לא יודע מה אני מעדיף. מצד אחד אני לא סובל להפסיד לקקות האלה, בטח שלא בהיכל, מצד שני הפסד יכול להועיל כי החלום שלי מזה כשנה יתגשם והמאמן הפוץ הזה ייבעט החוצה. וואלה דילמה.
er79 כתב:פעם ראשונה כאוהד מכבי אני בדילמה. אני לא יודע מה אני מעדיף. מצד אחד אני לא סובל להפסיד לקקות האלה, בטח שלא בהיכל, מצד שני הפסד יכול להועיל כי החלום שלי מזה כשנה יתגשם והמאמן הפוץ הזה ייבעט החוצה. וואלה דילמה.
החציל האצטקי כתב:אדגר פו כתב:ירושלים חטפו 20 הפרש מול קבוצת נגרים רוסית, בואו לא נהפוך אותם לריאל מדריד.
אני מאמין שננצח ואם לא, גודס יכול להתחיל לחפש עבודה.
אני חושב שאם ננצח זה יהיה נצחון שכולו הפסד.
MTA2311 כתב:שיפסידו להיינס ואלכסנדר בחמישי. לא יכול לסבול עוד הפסד לירושלים. בטח לא בבית.
my man כתב:MTA2311 כתב:שיפסידו להיינס ואלכסנדר בחמישי. לא יכול לסבול עוד הפסד לירושלים. בטח לא בבית.
להפסיד בחמישי מסכן את העלייה לטופ 16...
MTA2311 כתב:שיפסידו להיינס ואלכסנדר בחמישי. לא יכול לסבול עוד הפסד לירושלים. בטח לא בבית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־34 אורחים