המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:אני צופה מינוי של דן שמיר כעוזר. גודס נשאר.
קשה לי לחשוב על השתלשלות אירועים גרועה יותר.
גם הפסד למגדל בבית, גם הפסד "קטן" ולא תבוסה, גם גודס יישאר, גם יביאו פלסטר חסר משמעות וסמכות והכל יישאר אותו הדבר.
מה בדיוק דן שמיר אמור לעשות? לאפס את השחקנים? לצעוק עליהם?
דן שמיר זה אחלה כשמתחילים עונה. כשיש זמן לעבוד, לסדר את המערכים, לבנות שיטת משחק וכו', לא במצב קיצון כמו שיש עכשיו
ובטח לא כעוזר מאמן.
דבר ראשון - דן שמיר טוב ב- 10 דרגות מהעוזרים הקיימים.
לא, זה לא יעשה שינוי קיצוני, אבל זה צעד בכיוון הנכון. כמו שאמרתי, הסגל הזה חייב סנטר הגנתי וגם זה לא בטוח יספיק.
jol9 כתב:הקבוצה הזאת צריכה ניעור. להביא עוזר מאמן עכשיו, זה לא יעזור לשום דבר, כי צריך שוק תרפי קודם כל.
אמרתי כבר - שמיר היה פנוי בקיץ. למה לא פנו אליו אז?
roy1000 כתב:jol9 כתב:הקבוצה הזאת צריכה ניעור. להביא עוזר מאמן עכשיו, זה לא יעזור לשום דבר, כי צריך שוק תרפי קודם כל.
אמרתי כבר - שמיר היה פנוי בקיץ. למה לא פנו אליו אז?
כי לא רצו לשלם לו?
jol9 כתב:כמה כבר עוזר מאמן מרוויח?
בכל מקרה, גודס חייב ללכת. מילא הוא היה מראה איזה משהו, איזה כשרון, איזה יכולות, משהו...
אבל הבן אדם נמצא בתפקיד שגדול עליו ב-10 מידות. הוא לא מתאים לזה, לא מתאים ללחץ הזה, הוא מנהל משחק גרוע, אין לו
ריספקט מהשחקנים, אין לו שיטת הגנה וגם לא שיטת התקפה. פשוט כלום.
זה מאמן ליגה בינוני, שהוצנח לתפקיד הכי קשה בכדורסל האירופאי בערך.
מילא עונה אחת, בסדר... אבל די. זה לא הולך לשום מקום.
היה לו כבר את פיני כעוזר. עכשיו דן שמיר? מה הלאה? אוברדוביץ'? לארי בירד? אולי פופוביץ'?
שמעתי שג'רי סלואן פנוי...
roy1000 כתב:jol9 כתב:כמה כבר עוזר מאמן מרוויח?
בכל מקרה, גודס חייב ללכת. מילא הוא היה מראה איזה משהו, איזה כשרון, איזה יכולות, משהו...
אבל הבן אדם נמצא בתפקיד שגדול עליו ב-10 מידות. הוא לא מתאים לזה, לא מתאים ללחץ הזה, הוא מנהל משחק גרוע, אין לו
ריספקט מהשחקנים, אין לו שיטת הגנה וגם לא שיטת התקפה. פשוט כלום.
זה מאמן ליגה בינוני, שהוצנח לתפקיד הכי קשה בכדורסל האירופאי בערך.
מילא עונה אחת, בסדר... אבל די. זה לא הולך לשום מקום.
היה לו כבר את פיני כעוזר. עכשיו דן שמיר? מה הלאה? אוברדוביץ'? לארי בירד? אולי פופוביץ'?
שמעתי שג'רי סלואן פנוי...
דן שמיר יעלה לפחות 350 אלף ברוטו. זה סכום לא טריוויאלי. שני העוזרים הנוכחיים נמצאים גם ככה במערכת והם לא עולים כלום. יש לך ספק שהם מונו רק משיקולים כספייים?
אני מסכים שהתפקיד גדול על גודס, אבל גם לא נתנו שום תנאים להצליח העונה. מראש שמו אותו במצב וודאי לכישלון.
ankram כתב:פיליפ סונדרס כבר לא.
jol9 כתב:הגזמת בפראות עכשיו. איזה עוזר מאמן מרוויח סכומים כאלה?
אין לי שום ספק שהם מונו משיקולים כספיים. זאת בדיחה עצובה מאוד.
לא נתנו, כן נתנו, כרגע זה לא משנה. אתה חייב להביא את אנשי המקצוע הטובים ביותר שאפשר. גודס אפילו לא עשירי בתור, מבין
המאמנים הפנויים (!!) שיש היום, שלא לדבר על מאמנים שאפשר להביא בקיץ.
MTA2311 כתב:קובי כתב:שמואל1 כתב:מסתמן: גיא גודס יפוטר ממכבי תל אביב
אחרי פתיחת העונה החלשה וההפסד לירושלים, הוחלט בהנהלת הצהובים להיפרד מהמאמן: "לא יכולים להרשות לעצמנו להיראות כך. גיא לא שולט בשחקנים ולא שולט בקבוצה". באוורמן, איבנוביץ', גרשון ושרף הוזכרו כמועמדים
http://sports.walla.co.il/item/2900639
מתקשה להאמין שנראה מינוי של גרשון או שרף.
חוץ מלהגיד "אני לא אאמן במכבי הנוכחית, תחת ההנהלה הנוכחית+ניקולה", פיני עשה הכל בשביל להבהיר שהוא לא יחזור.
roy1000 כתב:מישהו פה חושב שאיבנוביץ' מטומטם? אין שום סיכוי שהוא לוקח קבוצה כזו. נראה לכם שאיבנוביץ' יכול לאמן את לנדסברג ופארמר ורוצ'סטי עם האין-הגנה שלהם? אנונואקו? זה הזוי. אין מצב שאיבנוביץ' מגיע לפה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: מקאדו 3 ו־46 אורחים