26 אוקטובר 2015, 06:01
קובי כתב:מה כבר עשית מאיבנוביץ'? לא מדובר בפופוביץ', או פיל ג'קסון... כולה פאקינ' איבנוביץ'. אני מצטער לומר, אבל יש כאן הגזמות פרועות של אנשים... בכל זאת מדובר במשרה יוקרתית, במאמן מכבי ת"א ובעידן שבו הכסף הוא מהות הכל.
אין הרבה מאמנים שהסתובבו באירופה, שיגידו לא למכבי. חלאס עם השטויות...
26 אוקטובר 2015, 06:07
26 אוקטובר 2015, 07:11
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:ערוץ הספורט מעלים ספקולציה שניקולה יהיה מאמן "זמני". רק בשביל הצחוקים הייתי רוצה לראות את זה קורה כשפיני מפרשן...
40 דקות של OPEN לבנדר. יהיה משעשע.
26 אוקטובר 2015, 07:17
roy1000 כתב:קובי כתב:מה כבר עשית מאיבנוביץ'? לא מדובר בפופוביץ', או פיל ג'קסון... כולה פאקינ' איבנוביץ'. אני מצטער לומר, אבל יש כאן הגזמות פרועות של אנשים... בכל זאת מדובר במשרה יוקרתית, במאמן מכבי ת"א ובעידן שבו הכסף הוא מהות הכל.
קובי, אל תזלזל באיבנוביץ'. הוא לא איזה מאמן צעיר שיגיע למכבי לא משנה מה. הוא עשה דבר או שניים באירופה והוא לא יגיע לכישלון בטוח. בשביל שהסגל הזה יוכל להצליח, אתה חייב ביגמן הגנתי, וזה דבר יקר. אז כן, לאמן במכבי זה משרה יוקרתית, אבל אם לא נותנים לך את הכלים להצליח, עדיף לך לשבת בצד ולא להרוס לעצמך את המוניטין.
בין אם אתה מדבר על איבאנוביץ' או קזלאוסקס, שניהם ידרשו תנאים להצלחה וזה כולל עוזרי מאמן נורמליים וחילופי שחקנים.
26 אוקטובר 2015, 08:00
26 אוקטובר 2015, 08:02
26 אוקטובר 2015, 08:46
26 אוקטובר 2015, 08:48
roy1000 כתב:שמעון אומר שלא צפויים שינויים בצוות המקצועי, כלומר, אפילו לא צרוף של דן שמיר כרגע. כנראה שגודס מקבל הזדמנות נוספת מול ססארי.
26 אוקטובר 2015, 08:51
26 אוקטובר 2015, 09:41
26 אוקטובר 2015, 09:47
toja27 כתב:roy1000 כתב:קובי כתב:מה כבר עשית מאיבנוביץ'? לא מדובר בפופוביץ', או פיל ג'קסון... כולה פאקינ' איבנוביץ'. אני מצטער לומר, אבל יש כאן הגזמות פרועות של אנשים... בכל זאת מדובר במשרה יוקרתית, במאמן מכבי ת"א ובעידן שבו הכסף הוא מהות הכל.
קובי, אל תזלזל באיבנוביץ'. הוא לא איזה מאמן צעיר שיגיע למכבי לא משנה מה. הוא עשה דבר או שניים באירופה והוא לא יגיע לכישלון בטוח. בשביל שהסגל הזה יוכל להצליח, אתה חייב ביגמן הגנתי, וזה דבר יקר. אז כן, לאמן במכבי זה משרה יוקרתית, אבל אם לא נותנים לך את הכלים להצליח, עדיף לך לשבת בצד ולא להרוס לעצמך את המוניטין.
בין אם אתה מדבר על איבאנוביץ' או קזלאוסקס, שניהם ידרשו תנאים להצלחה וזה כולל עוזרי מאמן נורמליים וחילופי שחקנים.
אתה קבעת שזה כישלון בטוח אני חושב שעם מאמן אחר וצירוף גבוה סביר במקום פבראני, ורנדל שיהיה בריא אז אנחנו קבוצה טובה.
26 אוקטובר 2015, 09:49
מני כתב:שמעון מזרחי רוצה את פיני גרשון חזרה, ופדרמן רוצה מאמן זר, במקרה של החלפת המאמן גם העוזרים יפוטרו
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/153042
לפי דעתי פיני גרשון מאמן ודן שמיר יהיה העוזר שלו, זה הצוות שיהיה בסוף.
26 אוקטובר 2015, 09:52
26 אוקטובר 2015, 10:09
אדגר פו כתב:פיני לא יוכל לחזור עד שהעניין עם ניקולה יסתדר איכשהוא, לא ברור איך.
מיצידי שניקולה ילך גם הוא הביתה, חלק מהכישלון נופל עליו בתור מנהל.
26 אוקטובר 2015, 10:14
בן82 כתב:אדגר פו כתב:פיני לא יוכל לחזור עד שהעניין עם ניקולה יסתדר איכשהוא, לא ברור איך.
מיצידי שניקולה ילך גם הוא הביתה, חלק מהכישלון נופל עליו בתור מנהל.
וויצ'יץ' הוא דם רע מאוד. כל כך חבל לי שהוא מהל את הזיכרון שלנו ממנו כשחקן בליכלוך וחובבנות מוחלטת כמנהל.
הוא הראשון שהייתי מעיף לקיבינימאט, עוד לפני גודס. רבאק, זה מנהל קבוצה, לא סקאוט שהוא גם מאמן. תדאג לשחקנים, לניהול השוטף, לתנאים.
הבעיה שניקולה צבר יותר מדי כוח ולא שמו לו סטופ, והוא הרס והורס הכול. יש לי ממנו וייב כל כך רע, בעעעעע.
26 אוקטובר 2015, 10:15