פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
22 אוקטובר 2011, 16:56
הלחץ הטוב של אוחיון ושאייר עם הסיוע האחורי של אליהו סגר לחלוטין את הברז של הבוסנים.
הנדריקס בהחלט מראה שיפור במשחק ההתקפה שלו שנראה לא רע גם מול מילאנו - נקווה שימשיך כך.
22 אוקטובר 2011, 16:57
er79 כתב:אני מתחיל לאבד את הסבלנות עם שייר, אחד השחקנים שהיו לי הכי הרבה ציפיות ממנו. אף אחד לא ייתן לו, הוא חייב לקחת, הוא לא יוזם, הוא מפוחד, ובלאט חייב לעבוד איתו יותר, גם מנטאלית. דאגה נוספת שלי: פניני בכושר קליעה איום ונורא.
נראה לי שהוא קצת בהלם ממכבי. לא יודע לאיפה הגיע. לדעתי צריך להשאיל אותו כמה שיותר מהר. חבל להרוס לו את הקריירה.
22 אוקטובר 2011, 16:57
שחף כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:זה נראה כמו אולם של מתנ"ס. מה טעם בליגה הזו שוב? זו ממש בדיחה.
קשה מאוד להכין את הקבוצה למשחקי היורוליג, ולהכניס שחקנים לכושר משחק כששלושה זרים צריכים לשבת כל משחק.
דווקא המשחקים באדריאטית הכניסו את הקלעים של מכבי לכושר די טוב (שבינתיים הם קצת יצאו ממנו).
קליעה זה משהו שקשור לערב ספיצפי, אלא אם כן אתה שחקן שמראש לא קולע ואז אתה צריך לתפוס יום כדי לעשות את זה.
כשכל הקלעים שלא החטיאו במשך כמה וכמה משחקים ובשני המשחקים האחרונים לא יכולים לקנות סל משלוש, אז זה אומר שהם קצת יצאו מכושר הקליעה שלהם.
זה יחזור מן הסתם. אולי הם פתחו בכושר רצחני מדי, וזה גם לפעמים לא ממש טוב.
22 אוקטובר 2011, 16:59
er79 כתב:אני מתחיל לאבד את הסבלנות עם שייר, אחד השחקנים שהיו לי הכי הרבה ציפיות ממנו. אף אחד לא ייתן לו, הוא חייב לקחת, הוא לא יוזם, הוא מפוחד, ובלאט חייב לעבוד איתו יותר, גם מנטאלית. דאגה נוספת שלי: פניני בכושר קליעה איום ונורא.
אין מה לאבד סבלנות, עוד מעט תהיה היררכיה ברורה במשחקי היורוליג - הרה פחות אוחיון, בורשטיין, יותר לאנגפורד. שאייר, מן הסתם, ידחק עוד יותר במפעל הזה ואני לא חושב שנקבל ממנו דקות רציניות העונה. זה לא שהוא הולך לככב שם בכל מקרה , העונה.
הוא יצטרך להתקדם דרך האדריאטית והליגה. זה גם המקום המתאים יותר לבורשטיין ואוחיון . אני מניח שבשביל זה משחקים במתנסים האלו בכלל.
22 אוקטובר 2011, 17:00
פניני לא החטיא מול גליל וחולון אז לא הייתי נכנס להיסטריה עדיין. אם המגמה תימשך זה בהחלט יהיה מדאיג כי קשה מאוד לנצח בחוץ, נניח, בלי קליעה לשלוש. ביד אליהו זה סיפור אחר.
22 אוקטובר 2011, 17:01
פניני לא היה בהיכל יותר מזמן. יחזור והקליעה תתאפס לה, לא לדאוג.
22 אוקטובר 2011, 17:02
בליגה, כשאתה לא יכול לרשום יותר מארבע זרים, התפקיד שלו יכול להיות קריטי - בטח כשבורשטיין נראה כמו שהוא נראה.
חוץ מזה, הוא עושה עבודה טובה בהגנה. אני מאמין שעוד כמה משחקים יהיה לו עוד ביטחון ונראה ממנו עוד דברים בהתקפה.
22 אוקטובר 2011, 17:03
בורשטיין אגב לא מסריח את הפרקט עד כה! הישג מרשים ונפלא.
22 אוקטובר 2011, 17:07
בכל אופן, גיא הוא קלע מוכשר ובחור שעובד ועבד קשה על המשחק שלו, אבל הוא לא נבארו וגם דווין סמית' לא.
22 אוקטובר 2011, 17:08
שחף כתב:פניני לא החטיא מול גליל וחולון אז לא הייתי נכנס להיסטריה עדיין. אם המגמה תימשך זה בהחלט יהיה מדאיג כי קשה מאוד לנצח בחוץ, נניח, בלי קליעה לשלוש. ביד אליהו זה סיפור אחר.
אתה רואה אותי בהיסטריה??
לקלעים שלנו יש תפקיד חשוב העונה ואנחנו צריכים שיהיו לפחות שני קלעים בכושר טוב בכל משחק חשוב ביורוליג.
22 אוקטובר 2011, 17:13
פניני נהדר. הפך לשחקן שלם, הרבה יותר מסתם קאץ' אנד שוטר.
22 אוקטובר 2011, 17:14
לקליעה של פניני אני ממש לא דואג - זה רק זמני. מה שכן, כיף לראות אותו מוסר. הוא תמיד היה טוב בזה אבל השנה זה יותר בא לידי ביטוי.
22 אוקטובר 2011, 17:14
נראה לי שהאתגר האמיתי העונה יהיה לשמוע את שלח בשלוש מסגרות בלי רצון לזרוק משהו על הטלוויזיה.
22 אוקטובר 2011, 17:15
זה רק מדגים כמה הליגה הזו לא רלוונטית. יוגב אוחיון חוגג ומגיע לסל בלי בעיה, הנדריקס נראה כמו זאק רנדולף, ופניני עובר את השחקן שלו בלי בעיה. כל הדברים האלו לא רלוונטיים ליום חמישי.
22 אוקטובר 2011, 17:17
חוץ מפקוביץ', שאר השחקנים של פרטיזן בערך ברמה הזאת(להוציא את מילאן שלנו). אייסי לואו נראה ביום חמישי כמו זר נטו לאדריאטית.
22 אוקטובר 2011, 17:18
קשה לי להגיד את זה על שחקן מכבי, פשוט לא סובל את הנוכחות של אוחיון בקבוצה. נראה לי סתם אילוץ שנכפה מחוסר ברירה. הוא אולי לא רע
היום, אבל הרמה הזאת לא אומרת הרבה.
22 אוקטובר 2011, 17:18
שחף כתב:חוץ מפקוביץ', שאר השחקנים של פרטיזן בערך ברמה הזאת(להוציא את מילאן שלנו). אייסי לואו נראה ביום חמישי כמו זר נטו לאדריאטית.
גם ג'ורדן פארמר.
22 אוקטובר 2011, 17:20
משחק כול כך משעמם
ואיך אנחנו בכלל ב14 הפרש עליהם ?????!
22 אוקטובר 2011, 17:22
שייר לא ממש מעורב במשחק, והחברים שלו גם לא ממש מחפשים אותו. איך שהוא משחק, גם אני יכול לשמור עליו, כי הוא רק עומד בצד ולא זז בכלל.
22 אוקטובר 2011, 17:23
אני באמת חושבת ששלח יכול להישמע יותר רדום ו\או כאילו הוא ממהר למקום אחר..הוא רק צריך להאמין בעצמו..