אדגר פו כתב:אם לא מנצחים את ססארי בבית אפשר לנשק את העונה לשלום.
זה עדיין לא אומר שננצח.
ותשכח ממשהו משכנע. תתכונן להרבה עצבים.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדגר פו כתב:אם לא מנצחים את ססארי בבית אפשר לנשק את העונה לשלום.
אדגר פו כתב:יש לי עדיין ציפיות מהקבוצה הזאת, מה לעשות.
עצבים יהיו לאורך כל העונה כנראה, יקח הרבה זמן עד שההרכב יתייצב על משהוא נורמלי.
יוסי22 כתב:כדי לא לפתוח בפיגור , גודס צריך להפסיק עם הרכבים מפגרים בפתיחה , הוא צריך להבין שהוא עם רגל וחצי מחוץ לקבוצה .
רנדל חוזר וזו בשורה חשובה , עכשיו צריך להחליט אם יש סיכוי לפבארני או שצריך להביא סנטר מוביל במקומו .. לא אנואקו ולא מישהו מהלבל שלו .
בנושא אחר, אייק אופייבו קיבל את השחרור מקבוצתו ויוכל לקחת חלק במשחק של מכבי תל אביב ביום חמישי מול ססארי.
יוסי22 כתב:כדי לא לפתוח בפיגור , גודס צריך להפסיק עם הרכבים מפגרים בפתיחה , הוא צריך להבין שהוא עם רגל וחצי מחוץ לקבוצה .
רנדל חוזר וזו בשורה חשובה , עכשיו צריך להחליט אם יש סיכוי לפבארני או שצריך להביא סנטר מוביל במקומו .. לא אנואקו ולא מישהו מהלבל שלו .
yzafrir כתב:בשלב הזה של העונה ההכנה המנטאלית יותר חשובה מהטקטית כי גם היריבות לא מחוברות לגמרי עדיין . הרבה תלוי בגישה שמכבי יבואו למשחק הזה.
החציל האצטקי כתב:אני אחזור על זה פה- אני חושב שמכבי פשוט צריכה לעלות עם השחקן הכי טוב שלה בכל עמדה מחר.
שאלה: פארמר, יבזורי, סמית׳, אופייבו ואמבקווה. כל אחד בעמדה הטבעית שלו.
יבזורי ואופייבו מכירים אחד את השני מצויין ושווה לתת להם לשחק ביחד על המגרש, ובמידה והעסק מסתבך תמיד אפשר לחזור ולעשות שכונה.
יוגב, רוצ׳סטי, לנדסברג ורנדל בסקנד יוניט אמורים לעשות הבדל גדול מהספסל ולהביא למכבי נצחון משכנע על האיטלקים שישחרר קצת לחץ.
jol9 כתב:מה הקשר בין מה שכתבת לבין החמישייה שציינת?
אופייבו עוד לא הוציא כדור חוץ וכבר קבעת שהוא הכי טוב בעמדה שלו? יבזורי שיחק משחק אחד רשמי
עם מכבי, אז הוא כבר יותר טוב מכל הגארדים שלנו?
למה צריך להגיע למצב שהאיטלקים נכנסים למשחק ובורחים לנו בפתיחה?
החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:מה הקשר בין מה שכתבת לבין החמישייה שציינת?
אופייבו עוד לא הוציא כדור חוץ וכבר קבעת שהוא הכי טוב בעמדה שלו? יבזורי שיחק משחק אחד רשמי
עם מכבי, אז הוא כבר יותר טוב מכל הגארדים שלנו?
למה צריך להגיע למצב שהאיטלקים נכנסים למשחק ובורחים לנו בפתיחה?
מה זה מה הקשר?
פארמר הוא הרכז הכי טוב, יבזורי הוא הסקנד גארד היחיד, סמית׳ ה-3 הכי טוב, אופייבו ה-4 הכשיר הכי טוב (לא, רנדל ששוקל כמוני אחרי יומנגס זה לא 4 כשיר), ואמבקווה ה5 הכי טוב.
jol9 כתב:יבזורי הוא לא הסקנד גארד היחיד והוא השחקן ה-12 בסגל... אופייבו עוד לא מכיר את השמות של השחקנים...
זה לא רציני
החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:יבזורי הוא לא הסקנד גארד היחיד והוא השחקן ה-12 בסגל... אופייבו עוד לא מכיר את השמות של השחקנים...
זה לא רציני
כן, ומה שמכבי עשתה עד עכשיו זה ״רציני״...
jol9 כתב:צריך לשחק עם שחקנים הטובים ביותר באמת, אבל חשוב מזה, שיישחקו בהגנה.
החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:צריך לשחק עם שחקנים הטובים ביותר באמת, אבל חשוב מזה, שיישחקו בהגנה.
גם יבזורי זה שחקן שמשקיע בהגנה ובשונה מיוגב לא מסורס התקפית, ובמקביל מסרס גם את הגארד השני שלידו. חייב לשחק יותר.
אופייבו שוקל 15-20 קילו טובים יותר מרנדל ואני בספק אם נמצא בכושר פיזי פחות טוב מבריאן אחרי השוק שהגוף שלו חטף.
אני באמת לא רואה למה ההרכב הזה הוא כזה אסון בהשוואה ל״טירוף״ של אוחיון-פארמר-סמית׳-רנדל-אמבקווה...
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:צריך לשחק עם שחקנים הטובים ביותר באמת, אבל חשוב מזה, שיישחקו בהגנה.
גם יבזורי זה שחקן שמשקיע בהגנה ובשונה מיוגב לא מסורס התקפית, ובמקביל מסרס גם את הגארד השני שלידו. חייב לשחק יותר.
אופייבו שוקל 15-20 קילו טובים יותר מרנדל ואני בספק אם נמצא בכושר פיזי פחות טוב מבריאן אחרי השוק שהגוף שלו חטף.
אני באמת לא רואה למה ההרכב הזה הוא כזה אסון בהשוואה ל״טירוף״ של אוחיון-פארמר-סמית׳-רנדל-אמבקווה...
אסון זה לא, אבל אני לא בטוח שזה חכם לעלות בהרכב כזה, שלא תורגל בשום משחק, למשחק קריטי, שיכול להשפיע אפילו
על השנים הבאות של המועדון.
אופייבו לא דרך עדיין על הפרקט. מאיפה אנחנו יודעים שלא מדובר באונואקו 2.0? יבזורי בקושי שיחק
20 דקות מתחילת העונה... לזרוק אותו ישר לחמישייה?
זה לא יקרה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־26 אורחים