המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:החמישיה החזקה היא פארמר / רוצ'סטי / סמית / רנדל ואמבקווה ...
מכבי אמורה לגמור את המשחק ברבע הראשון ולהתחיל לצאת מהברוך ..
הסיפור עם פבארני באמת לא ברור לי ... או שחושבים שהוא כשיר וצריך לתת לו דקות או שלא ואז אין ברירה .. חייבים לשחרר אותו ולהביא סנטר משמעותי יחד עם אמבקווה .. הייתי מביא את סופו למרות שהוא לא בשיאו .. הוא מכיר את המערכת ונמצא בכושר משחק בניגוד לשנה קודמת... הקבוצה הזו הרבה יותר מתאימה לו .. יש קלעים מסביב ויש רכז שיודע להפעיל קבוצה .
יוסי22 כתב:החמישיה החזקה היא פארמר / רוצ'סטי / סמית / רנדל ואמבקווה ...
הסיפור עם פבארני באמת לא ברור לי ... או שחושבים שהוא כשיר וצריך לתת לו דקות או שלא ואז אין ברירה .. חייבים לשחרר אותו ולהביא סנטר משמעותי יחד עם אמבקווה .. הייתי מביא את סופו למרות שהוא לא בשיאו .. הוא מכיר את המערכת ונמצא בכושר משחק בניגוד לשנה קודמת... הקבוצה הזו הרבה יותר מתאימה לו .. יש קלעים מסביב ויש רכז שיודע להפעיל קבוצה .
dod כתב:יוסי22 כתב:החמישיה החזקה היא פארמר / רוצ'סטי / סמית / רנדל ואמבקווה ...
פארמר ורוצ'סטי ביחד זה מתכון לרבעים של 25 נקודות שאנחנו מקבלים על הראש.
ואת המשחק נגמור ברבע הראשון בדיוק כמו שניצחנו את מלאגה הבינונית והבסנו את ירושלים החלשה.
אדגר פו כתב:בנדר לא בסגל היום, ניקולה מה אומר ?
Holiday_Armadillo כתב:תגידו את האמת - אתם מקווים לניצחון או הפסד היום?
אדגר פו כתב:בנדר לא בסגל היום, ניקולה מה אומר ?
felix_r כתב:אדגר פו כתב:בנדר לא בסגל היום, ניקולה מה אומר ?
די כבר עם הירידה הזאת על וויצ'יץ'. רק מי שלא מכיר את הבעלים של מכבי, יכול לחשוב שוויצ'יץ' קובע משהו במכבי. מעולם ההנהלה לא נתנה למישהו לקבוע. אפילו בלאט לא קבע הרבה. כל הסיפור הזה עם "וויצ'יץ' האיום" זה קישקוש אחד גדול.
Holiday_Armadillo כתב:תגידו את האמת - אתם מקווים לניצחון או הפסד היום?
אדגר פו כתב:felix_r כתב:אדגר פו כתב:בנדר לא בסגל היום, ניקולה מה אומר ?
די כבר עם הירידה הזאת על וויצ'יץ'. רק מי שלא מכיר את הבעלים של מכבי, יכול לחשוב שוויצ'יץ' קובע משהו במכבי. מעולם ההנהלה לא נתנה למישהו לקבוע. אפילו בלאט לא קבע הרבה. כל הסיפור הזה עם "וויצ'יץ' האיום" זה קישקוש אחד גדול.
האמת שאי אפשר להתאפק בעניין הזה.
יש כאן עניין מקצועי טהור בלי קשר לניקולה, האם גודס מאמין שצריך לתת לו דקות ?
נראה מה יהיה בהמשך העונה.
אדגר פו כתב:הכי מסקרן אותי היום איך יראה אופייבו, אם ישחק.
גם אלכסנדר של ססארי שווה מבט, מחבב את הבחור.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים