roy1000 כתב:MTA2311 כתב:הוא בעיקר נראה מתוסכל רוב הזמן. קשה להיות רכז בקבוצה לא מאומנת.
הוא נראה בדיכאון וגם משחק ככה.
אני מקווה שזאת הסיבה (הגיוני שכך) ואחרי שיעיפו את צוות הליצנים נראה קבוצה מאומנת שהוא יכול להביא את מה שהוא יודע...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:הוא בעיקר נראה מתוסכל רוב הזמן. קשה להיות רכז בקבוצה לא מאומנת.
felix_r כתב:אני לא מחסידיו של פארמר, וציינתי את זה בעבר, אבל לדעתי אי אפשר לשפוט את הקו האחורי שלנו כל עוד אין לנו שום איום בצבע, והגנת היריבה צריכה להתרכז רק בקו האחורי שלנו.
יוסי22 כתב:felix_r כתב:אני לא מחסידיו של פארמר, וציינתי את זה בעבר, אבל לדעתי אי אפשר לשפוט את הקו האחורי שלנו כל עוד אין לנו שום איום בצבע, והגנת היריבה צריכה להתרכז רק בקו האחורי שלנו.
בדיוק ...
ואולי במקום לשאול למה השאירו את סמית תשאלו למה שיחררו את סופו , אבל תמיד הדשא של השכן נראה ירוק יותר , זה חלק מהטבע האנושי ... אני יכול להבין .
היו צריכים להשאיר את הקו הקידמי ולחזק את האחורי במקום מהפכה , לא כל פעם שנכשלים צריך לשחרר את כולם , לפעמים צריך פשוט לזהות את הבעיה והיא הייתה קו אחורי ומאמן .
בקו האחורי טיפלו , במאמן לא , את הקו הקידמי סתם פירקו וכמו שידענו (או לפחות כל מי שלא חי בסרט ) יש היום מעט מאוד סנטרים ראויים באירופה אבל על הנייר כולם נראים כמו הכפילים של שאק ודאנקן .
אדגר פו כתב:לא חושב שסתם פירקו את הקו הקדמי.
תיוס עשה שביתות איטלקיות, סופו זילזל במקצוע שלו. עם משקל עודף וכושר נוראי.
סופו גם מאכזב בכוכב האדום שרוצה לזרוק אותו. טוענים שהוא לא לוקח בכלל ריבאונדים...
felix_r כתב:אני לא מחסידיו של פארמר, וציינתי את זה בעבר, אבל לדעתי אי אפשר לשפוט את הקו האחורי שלנו כל עוד אין לנו שום איום בצבע, והגנת היריבה צריכה להתרכז רק בקו האחורי שלנו.
אדגר פו כתב:תיוס עשה שביתות איטלקיות, סופו זילזל במקצוע שלו. עם משקל עודף וכושר נוראי.
ankram כתב:JAP - ג'ואיש אמריקן פרינסס.
באנגלית אומרים שאם עבדת עלי פעם אחת SHAME ON YOU
אם זאת כבר פעם שנייה SHAME ON ME.
שמאמן דרושפאקה אומר שהוא לא שומר , וגם אצלנו הוא לא שומר , אז הוא הוא לא שומר.
אנוכי ואנטיפת , לא שווה רבע ממה שמשלמים עליו , את בר טימור הוא לא יכול לעבור בכדרור , יותם הלפרין הנכה עושה לו בית ספר , לא היה מומנטום שהוא לא הצליח לבזבז בשורה של החטאות ממצבים נוחים , איבודים מחרידים , אפילו לא גרם אחד של אופי.
אכזבה , אכזבה , אכזבה.
אלק שחקן מעל הליגה , יש שחקן אחד מעל הליגה וקוראים לו דונטה סמית' , והלוואי היה לפארמר אחוז מהרוח של דונטה סמית'.
ankram כתב:ankram כתב:JAP - ג'ואיש אמריקן פרינסס.
באנגלית אומרים שאם עבדת עלי פעם אחת SHAME ON YOU
אם זאת כבר פעם שנייה SHAME ON ME.
שמאמן דרושפאקה אומר שהוא לא שומר , וגם אצלנו הוא לא שומר , אז הוא הוא לא שומר.
אנוכי ואנטיפת , לא שווה רבע ממה שמשלמים עליו , את בר טימור הוא לא יכול לעבור בכדרור , יותם הלפרין הנכה עושה לו בית ספר , לא היה מומנטום שהוא לא הצליח לבזבז בשורה של החטאות ממצבים נוחים , איבודים מחרידים , אפילו לא גרם אחד של אופי.
אכזבה , אכזבה , אכזבה.
אלק שחקן מעל הליגה , יש שחקן אחד מעל הליגה וקוראים לו דונטה סמית' , והלוואי היה לפארמר אחוז מהרוח של דונטה סמית'.
נוסיף גם שהוא סתם חרא של בן אדם. משחק כאילו הוא בחוף הים. עושה לנו טובה.
עם האוזניים הענקיות שלו הוא בקושי זז מטר. נראה לי הוא על מריחואנה רפואית.
החציל האצטקי כתב:החלטה גדולה של גודס לספסל אותו היום. כל הכבוד לגיא.
פארמר שחקן גדול. כולם יודעים את זה. הבעיה שזה גם בילבל אותו ואת הקבוצה.
גיא הלך היום סוף סוף בלי חילופים חברתיים וזה הביא לו נצחון חשוב מאוד.
ג׳ורדן עוד יהיה גדול. לא לדאוג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן, שמוליק ו־38 אורחים