01 נובמבר 2015, 01:04
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:כן פדרמן, 3 עסקאות סנטרים בכל היורוליג. הוא עושה צחוק מאיתנו.
עוד לפני שהם נתנו את התשובה שלהם עלו לי בראש 3 תשובות שהיו שונות לגמרי ממה שהם נתנו
שמואל1 כתב:- מעמדו של גודס רעוע ביותר והוא רגל וחצי בחוץ. כל הראיון, פדרמן במהלך מתוכנן הפיל את כל האחריות עליו (פבראני, בנדר, אבי אבן, אונואקו).
01 נובמבר 2015, 01:05
Holiday_Armadillo כתב:לא ציפיתי שיגיד את האמת, לא ציפיתי גם שנלמד יותר מדי מהראיון הזה
מה שמפריע לי באמת זה שבן אדם הולך לראיון כזה וחושב שכל מה שהוא צריך לעשות זה להשתמש באותה טונציה שאבא שלו לימד אותו וכולם פשוט יאמינו לו והוא יקנה את כולם
הרי זה כל כך ברור שזה לא אמת שזה בדיוק כמו הכתבה ההיא אחרי ההפסד למגדל - זלזול באינטיליגנציה של האוהדים
01 נובמבר 2015, 01:06
Holiday_Armadillo כתב:לא ציפיתי שיגיד את האמת, לא ציפיתי גם שנלמד יותר מדי מהראיון הזה
מה שמפריע לי באמת זה שבן אדם הולך לראיון כזה וחושב שכל מה שהוא צריך לעשות זה להשתמש באותה טונציה שאבא שלו לימד אותו וכולם פשוט יאמינו לו והוא יקנה את כולם
הרי זה כל כך ברור שזה לא אמת שזה בדיוק כמו הכתבה ההיא אחרי ההפסד למגדל - זלזול באינטיליגנציה של האוהדים
01 נובמבר 2015, 01:07
01 נובמבר 2015, 01:07
yzafrir כתב:שפת הגוף שלו שידרה לחץ בגלל השקרים שלו . הוא כמעט בלע את הכוס מרוב לחץ...
לגבי פאברני , יכול להיות שגיא רצה אותו או מישהו אחר מהצוות המקצועי. זה לא הטעות עם השחקן הזה כי בכל זאת יש לו רזומה , הטעות זה שלא עלו על הפציעה שלו והחתימו אותו חוזה נו קאט. לפחות דני די הודה שזאת הייתה טעות.
01 נובמבר 2015, 01:08
החציל האצטקי כתב:אם היה בן אדם עם ביצים, הוא היה בא להתראיין פה אצלנו.
דני ״מדבר לאוהדים״? אולי לאוהדים העיוורים והטיפשים.
בוא לכאן, דבר איתנו גבר.
01 נובמבר 2015, 01:08
rc4991 כתב:מה אתם מתלהבים מהראיון ומ"העבודה העיתונאית הגדולה"
לא היו פה יותר מדי שאלות טובות וגם בחלק שהיו פתאום הגיח איזה טמבל לא קשור ששאל מיד משהו אחר ושכחו מהשאלה
מתי יבינו בערוץ הספורט שראיונות כאלה עושים רק עם כתב גג שניים ושצריך שתהיה שם תרבות דיון כדי שהשאלות יקבלו תשובה
01 נובמבר 2015, 01:09
01 נובמבר 2015, 01:10
בוא לכאן, דבר איתנו גבר.
toja27 כתב:לא הבנתי מה אתם רוצים, שואלים אותו שאלות והוא עונה. זה שאתם חושבים שגודס הוא הקורבן המסכן ודני פדרמן הוא התגלמות של השטן זה יותר התקווה שלכם מאשר רצון לדעת את האמת. יש פתרון פשוט, לעשות ראיון עם גיא גודס ולשאול אותו על פבראני, אבי אבן, בנדר וכו'.
toja27 כתב:לא הבנתי מה אתם רוצים, שואלים אותו שאלות והוא עונה. זה שאתם חושבים שגודס הוא הקורבן המסכן ודני פדרמן הוא התגלמות של השטן זה יותר התקווה שלכם מאשר רצון לדעת את האמת. יש פתרון פשוט, לעשות ראיון עם גיא גודס ולשאול אותו על פבראני, אבי אבן, בנדר וכו'.
01 נובמבר 2015, 01:11
בוא לכאן, דבר איתנו גבר.
01 נובמבר 2015, 01:11
שמואל1 כתב:toja27 כתב:לא הבנתי מה אתם רוצים, שואלים אותו שאלות והוא עונה. זה שאתם חושבים שגודס הוא הקורבן המסכן ודני פדרמן הוא התגלמות של השטן זה יותר התקווה שלכם מאשר רצון לדעת את האמת. יש פתרון פשוט, לעשות ראיון עם גיא גודס ולשאול אותו על פבראני, אבי אבן, בנדר וכו'.
גודס כמובן ייקח את הדברים עליו, כל עוד הוא במערכת.
אני מחכה ליום שהוא כבר לא יהיה במערכת, ואז כל החרא יצוף. אני בטוח שיש לגודס בטן מלאה על כל מה שקורה אבל הוא פשוט לא יכול לדבר.
01 נובמבר 2015, 01:12
Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:אם היה בן אדם עם ביצים, הוא היה בא להתראיין פה אצלנו.
בוא לכאן, דבר איתנו גבר.
גם אם יבוא הנה בטוח שלא נקבל תשובות אמיתיות, אנחנו רק נוכל להגיד לו שאנחנו לא קונים את הבולשיט אבל בדיוק בגלל זה הוא לא יבוא הנה, כי הוא לא רוצה שאנשים שמבינים עניין יעשו לו אמבוש