פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: דני פדרמן התפטר מתפקיד המנכ"ל לפני 4 חודשים, מתראיין עכש

01 נובמבר 2015, 09:52

felix_r כתב:
tzachMTA כתב:
חנו'ש כתב:לגבי פיני ושטיין וכל השאר:
ההנהלה החליפה לך את כל הצוות המקצועי בניגוד ברור לדעתך. כועס?
"נלקחה החלטה של הבעלים לרענן את הצוות. זה לא משהו שרציתי, וניסיתי לשנות את ההחלטה.

נחשו של מי הציטוט??
אז עכשיו שדני יחזור על העניין שגודס רצה לחליף את הצוות ולא רצה את פיני ושטיין אלא העדיף את אבי אבן....

זה הטענה הכי טובה. כל השאר זה שמועות. אבל לפחות לגבי צוות מקצועי גודס אמר פומבית מה דעתו. על זה היו חייבים להתקיל אותו יותר..

וגם זה לא חדמשמעית, כי לא צוינו שמות. אולי גודס רצה להשאיר את שטיין, ולאו דווקא את גרשון. לגבי שטיין דני אמר, שלא היו איתו שום בעיות, הוא עשה עבודה טוב, ובונים עליו שיחזור בעתיד למועדון. הוא הסביר את העניין בכך, ששטיין צריך קודם לאמן איזו קבוצה, ואז יוכל לעשות את המסלול הקבוע במכבי של עוזר מאמן, שבמקרה של הצלחה אחרי כמה שנים הופך למאמן ראשי (המסלול שגודס עבר).

כמובן, שיכול להיות שדני משקר. אי אפשר לדעת. אבל עדיין יש מקום להסביר את זה בצורה שעשיתי, ככה שזה עדיין לא שקר מוכח ב 100%.

הסיפור עם שטיין זה הבדיחה הכי גדולה , הוא לא הפך לעזור כי לטענת דני הוא צריך לעבור עוד מסלול של אימון קבוצה בליגה.... למה את מי אבי אבן אימן ? ובוגטין אימן קבוצת בנים פעם ? שלא לדבר על קבוצה בליגת העל...
זה נכון שפיני לא התאים לתפקיד של עוזר מבחינת האופי של פועל שחור , אבל פיני עזר לגיא מאוד במהלך המשחקים מה שהיום אין...

01 נובמבר 2015, 10:26

ראיתי את הראיון וחבל. ראיון מגוחך. הוא לא אמר כלום חוץ משקרים מצחיקים. להגיד שגודס רצה את אבי אבן? את בוגוטין? את פבאריני? באמת?

01 נובמבר 2015, 10:30

יאמר לזכותו שלא האשים את פיני בהחתמה של פבארני. :)

01 נובמבר 2015, 10:47

roy1000 כתב:ראיתי את הראיון וחבל. ראיון מגוחך. הוא לא אמר כלום חוץ משקרים מצחיקים. להגיד שגודס רצה את אבי אבן? את בוגוטין? את פבאריני? באמת?

עדיין לא ראיתי את הראיון, אבל מה מופרך בזה שהוא רצה את פבראני?

01 נובמבר 2015, 11:24

פבארני זה עיסקה שאי אפשר לסרב לה סטייל הסנדק.
ברגע שגודס קיבל עליו את האמירה " כן לפבארני " הוא לקח אחריות על הכישלון. אם זה היה מצליח דני היה מקבל את הקרדיט.

מסקנה ? גודס הוא בסך הכול קוף.

01 נובמבר 2015, 11:35

קובי כתב:
roy1000 כתב:ראיתי את הראיון וחבל. ראיון מגוחך. הוא לא אמר כלום חוץ משקרים מצחיקים. להגיד שגודס רצה את אבי אבן? את בוגוטין? את פבאריני? באמת?

עדיין לא ראיתי את הראיון, אבל מה מופרך בזה שהוא רצה את פבראני?

כי גודס הדליף מהיום שפאבריני הגיע שהוא לא רוצה אותו. הוא רצה את מקלין.

01 נובמבר 2015, 11:59

לא יצאתי מעודד מהראיון. היתה פה השלכה מוחלטת על המאמן. לפי דבריו של דני להכל אחראי גודס. הוא זה שנתן אוקיי לכל שחקן.
אם זה ככה(ואני כמובן לא מאמין לזה) מדוע הנהלת מכבי מסתמכת על מאמן שאישר את מרקיז היינס ואלכסנדר.
שוב הוכח שמשפחת פדרמן לוקחת את האמפריה ומועכת אותה עד לזרא.

01 נובמבר 2015, 12:05

דני גם המשיך והתקשקש עם האוזמן בפייסבוק.

Shay Hausmann כתב:כשדני פדרמן, מי שע(ו)מד בראש המערכת המקצועית של מכבי ת"א אומר שהיו בקיץ רק 3 עסקאות של סנטרים ביורוליג, זה משאיר לי רק דבר אחד להגיד ‫#‏די_נו‬
Danny Federman כתב:כששי האוזמן אומר שאמרתי שהיו רק 3 החתמות ביורוליג ולא מבין שהתכוונתי 3 החתמות רלבנטיות למכבי, אני אומר לעצמי #עודפעםהואמתחכםההואשיודעהכל

Shay Hausmann כתב:אוקיי, Danny Federman, כתבת לי איזשהי תגובה על הפוסט. משהו על כך שאני מתחכם שיודע הכל. אז קדימה, בוא תוכיח לכו-לם עד כמה שאני טועה. בוא תראה לכולם, אחד לאחד, שהיו רק 3 סנטרים בקיץ שרלוונטיים עבור מכבי תל אביב. אל תזרוק סתם דברים. תנמק ותסביר, כיאה לאיש מקצוע שעמד בראש המערכת המקצועית של מכבי תל אביב משך מספר שנים. אם תוכיח את טענתך, אני מבטיח התנצלות קבל עם ועולם. ועל הדרך, אשמח לנהל דיאלוג על קבלת ההחלטות שלכם הקיץ, מלמטה ועד למעלה. על בחירות השחקנים בעונה האחרונה. על מה שתבחר. הנה ההזדמנות שלך להראות שכל הפרשנים והכתבים מקשקשים וממציאים, כפי שטענת אתמול. אל תוותר עליה

Danny Federman כתב:״אם תוכיח את טענתך, אני מבטיח התנצלות קבל עם ועולם״ וואוו באמת?!?!?! עכשיו עשית לי את זה.
#חשיבותעצמיתזהכלכךניינטיז

והי הילה, נעים להכיר
היה יכול להיות נחמד להופיע אצלך באולפן אבל ״קצת״ איבדתם אותי בחלק ההוא שהוכחתם את הכישורים הגרפיים שלכם והעזתם לצייר איקס אדום ביני לבין אבא שלי (ולא בגלל הצבע). יש גבול. קצת פרופורציות בחיים. כל חברי הפאנל שלך מודעים למה שהמשפחה שלי עברה לפני פחות משנה ולהעלות תמונה ככ מנותקת מהמציאות זה לצערי הרב קצת מוגזם.
#לאמצחיק
הקטע של אודי בהתחלה לעומת זאת היה משעשע מאוד.

Shay Hausmann כתב:גדול. עכשיו שכנעת אותי שהיו רק 3 סנטרים בקיץ. אולי בכל זאת תנסה? ואני לא מדבר בכלל על שאר הדברים שנאמרו בראיון שלך.
עזוב אותי. אני אפר ועפר. רצית לשכנע את אוהדי מכבי. לך על זה

ברמת שיח כזאת, עדיף כבר לבוא לדבר בצהבת, לא?

01 נובמבר 2015, 12:10

כל הכבוד לשי האוזמן שלא חושש להתעמת עם השטויות של פדרמן, זה לא מובן מאליו בעולם התקשורת המסואב שלנו.

01 נובמבר 2015, 12:15

זהו, דני איבד את זה לגמרי.
האוזמן גבר על.

01 נובמבר 2015, 12:16

MTA2311 כתב:זהו, דני איבד את זה לגמרי.
האוזמן גבר על.

אהבתי ת׳האשטאגס.
חמוד.

01 נובמבר 2015, 12:19

מעניין כמה הוא בכה אחרי הראיון אתמול. הוא לא היה מוכן לדבר כזה.

01 נובמבר 2015, 12:19

כל מה שטואטא במשך שנים מתחת לשטיח ואף אחד לא פתח פה אז השבוע פתחו ת'פה והרבה.
הבעיה היא שהם ממשיכים לנסות לטאטא את זה...זה לא כל כך מצליח וזה נראה רע ומוציא אותם עוד יותר רע...

לאן זה הולך????
#אוהד_של_אימפריה_בקריסה!

01 נובמבר 2015, 12:25

האם ידעתם שהסוכן של ויטור פבראני הוא גם סוכן משותף של ניקולה וויצ׳יץ׳?

01 נובמבר 2015, 12:56

החציל האצטקי כתב:דני גם המשיך והתקשקש עם האוזמן בפייסבוק.

Shay Hausmann כתב:כשדני פדרמן, מי שע(ו)מד בראש המערכת המקצועית של מכבי ת"א אומר שהיו בקיץ רק 3 עסקאות של סנטרים ביורוליג, זה משאיר לי רק דבר אחד להגיד ‫#‏די_נו‬
Danny Federman כתב:כששי האוזמן אומר שאמרתי שהיו רק 3 החתמות ביורוליג ולא מבין שהתכוונתי 3 החתמות רלבנטיות למכבי, אני אומר לעצמי #עודפעםהואמתחכםההואשיודעהכל

Shay Hausmann כתב:אוקיי, Danny Federman, כתבת לי איזשהי תגובה על הפוסט. משהו על כך שאני מתחכם שיודע הכל. אז קדימה, בוא תוכיח לכו-לם עד כמה שאני טועה. בוא תראה לכולם, אחד לאחד, שהיו רק 3 סנטרים בקיץ שרלוונטיים עבור מכבי תל אביב. אל תזרוק סתם דברים. תנמק ותסביר, כיאה לאיש מקצוע שעמד בראש המערכת המקצועית של מכבי תל אביב משך מספר שנים. אם תוכיח את טענתך, אני מבטיח התנצלות קבל עם ועולם. ועל הדרך, אשמח לנהל דיאלוג על קבלת ההחלטות שלכם הקיץ, מלמטה ועד למעלה. על בחירות השחקנים בעונה האחרונה. על מה שתבחר. הנה ההזדמנות שלך להראות שכל הפרשנים והכתבים מקשקשים וממציאים, כפי שטענת אתמול. אל תוותר עליה

Danny Federman כתב:״אם תוכיח את טענתך, אני מבטיח התנצלות קבל עם ועולם״ וואוו באמת?!?!?! עכשיו עשית לי את זה.
#חשיבותעצמיתזהכלכךניינטיז

והי הילה, נעים להכיר
היה יכול להיות נחמד להופיע אצלך באולפן אבל ״קצת״ איבדתם אותי בחלק ההוא שהוכחתם את הכישורים הגרפיים שלכם והעזתם לצייר איקס אדום ביני לבין אבא שלי (ולא בגלל הצבע). יש גבול. קצת פרופורציות בחיים. כל חברי הפאנל שלך מודעים למה שהמשפחה שלי עברה לפני פחות משנה ולהעלות תמונה ככ מנותקת מהמציאות זה לצערי הרב קצת מוגזם.
#לאמצחיק
הקטע של אודי בהתחלה לעומת זאת היה משעשע מאוד.

Shay Hausmann כתב:גדול. עכשיו שכנעת אותי שהיו רק 3 סנטרים בקיץ. אולי בכל זאת תנסה? ואני לא מדבר בכלל על שאר הדברים שנאמרו בראיון שלך.
עזוב אותי. אני אפר ועפר. רצית לשכנע את אוהדי מכבי. לך על זה

ברמת שיח כזאת, עדיף כבר לבוא לדבר בצהבת, לא?

זה קצת טיפשי מצידו של דני להעלות דברים על הכתב. כשאתה מדבר באולפן, זה הרבה יותר קל להתחמק ולהסית את הנושא. כשאתה עושה את זה על הכתב, זה נראה הרבה יותר פתאטי. אני עדיין מחכה לדני פדרמן שיגיב ויגיד מי הם שלושת הסנטרים שהיו רלוונטיים למכבי? משום מה, אני בספק אם הוא יעמוד מאחורי המילה שלו ויציין שמות כי כולנו יודעים שהוא משקר ושהיו הרבה יותר עסקאות בשוק וביניהם בורוסיס שהיה בשוק כל הקיץ וסגר בגרושים בלאבורל.

אני כן מסכים שהאוזמן לא היה צריך להיכנס ליחסים של ג'וניור עם האבא. זה לא רלוונטי לכלום.

01 נובמבר 2015, 12:59

החציל האצטקי כתב:האם ידעתם שהסוכן של ויטור פבראני הוא גם סוכן משותף של ניקולה וויצ׳יץ׳?

באמת?

01 נובמבר 2015, 12:59

החציל האצטקי כתב:האם ידעתם שהסוכן של ויטור פבראני הוא גם סוכן משותף של ניקולה וויצ׳יץ׳?

עזוב, כל הדברים שפיני אמר היו שקר.

01 נובמבר 2015, 13:02

MTA2311 כתב:

עזוב, כל הדברים שפיני אמר היו שקר.

* 92% מהם

01 נובמבר 2015, 13:08

tzachMTA כתב:

באמת?

אני נוהג לכתוב פה סילופים של האמת?

01 נובמבר 2015, 13:20

החציל האצטקי כתב:
tzachMTA כתב:

באמת?

אני נוהג לכתוב פה סילופים של האמת?

חס וחלילה. זה לא היה באמת של תהייה.. אלא של מה באמת? וואו. לא הבהרתי את עצמי כראוי.. מתנצל..

אגב, איך גילית את זה?
פרסם תגובה