01 נובמבר 2015, 23:50
01 נובמבר 2015, 23:51
01 נובמבר 2015, 23:54
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:רנדל כבר בלי אוויר.
למה צריך לעשות לו את זה מול פאקינג הפועל חולון??
כי אחרת מפסידים פה 15 הפרש
וזה מה שמעצבן!!
למה הקבוצה הזו לא יכולה לנצח את פאקינג הפועל חולון בלי רנדל??
שנינו יודעים מה התשובה לשאלה הזאת
02 נובמבר 2015, 00:50
Hey Yeah כתב:אדם כתב:הבחור הזה בדיחה ולא משנה מה יעשה ומה הסטטיסטיקה תגיד.
אני רואה ויודע לקלוט שחקן גם אם הוא לא טוב,אמבאקווה זה דבר נורא,מוגבל ,לא מגיע לסל ,פשוט בחור סתמי ,הטעות הכי גדולה .
כל אחד אפילו שולמן חודר לסל זורק תגוף על אמבאקווה ומגיע לסל.
הבחור ביזיון,כן הוא מתאמץ כן הוא מנסה אבל עדין אין יכולת.
אופיבו ביומים משאיר הרבה יותר אופטמיות והרבה יותר נוכחות.
לא רחוק הזמן שאמבאקווה יזוז הצידה ואופיבו יהיה הבאנקר
אתה בדיחה יותר מהבלוקים שהטבעות מביאות לאמבקווה.
אמבקווה שחקן מעולה, עם אתלטיות מוגבלת. אם הוא היה אתלט מושלם כנראה הוא לא היה פה. אבל הוא האחרון בבעיות שלנו.
02 נובמבר 2015, 06:26
אדם כתב:Hey Yeah כתב:אדם כתב:הבחור הזה בדיחה ולא משנה מה יעשה ומה הסטטיסטיקה תגיד.
אני רואה ויודע לקלוט שחקן גם אם הוא לא טוב,אמבאקווה זה דבר נורא,מוגבל ,לא מגיע לסל ,פשוט בחור סתמי ,הטעות הכי גדולה .
אמבקווה שחקן מעולה, עם אתלטיות מוגבלת. אם הוא היה אתלט מושלם כנראה הוא לא היה פה. אבל הוא האחרון בבעיות שלנו.
הבדיחה היא על חשבונך וכנראה ההבנה שלך בכדורסל שואפת לאפס וכך גם הראיה לגבי שחקנים.
רק מלראות אותו רץ אם הרגלים בצורה פנימה כמו ילדה שיש לה פיפי זה מסביר הכל.
מספיק אם הזיוני שכל אתה מבין כדורסל או סוכן סוג ז שמנסה לבלבל בביצים,מזה השטויות האלה שאם הוא היה מושלם הוא לא היה פה,יש שחקנים הרבה יותר טובים ממנו ביותר זול שהיו פה וישנם באירופה ,מה לעשות שהאמירה הזו לא מתאימה לכל נושא ומה לעשות שאנחנו לא קרית גת,אין שום מניעה ששחקנים טובים או יותר שלמים ינחתו פה להזכירך זה מכבי תל אביב.
יכול להגיד לך 10 שחקנים באותו מחיר ויותר זולים שיכלו להגיע לפניו והיו צריכים.
על שם השחקן הזה נתנו שם לטיילת בתל אביב ,כל התקפה לוקחים אותו לסל אם זה בחדירה אם זה בפוסט ,ממה בדיוק אתה מתלהב רק אתה יודע ,אני לא רואה בו כלום חוץ מזה שהוא מתאמץ ורוצה ואין יכולת .
על ההבנה שלי בכדורסל גם בתור שחקן גם בתור אוהד וגם בתור מאמן אין עוררין אני מוכן להיתערב איתך שלגבי הבנת המשחק ולגבי לגלות ולזהות שחקנים אין הרבה שכמוני בשיא הצניעות.
לגבי מה שאתה יודע על כדורסל יש לי הרבה ספקות.
הבחור עשה היום פחות מאלטון בראון שהיה במכבי או ארון מגי ואפילו צרלי גיינס ,הם זבלה של שחקנים ואני לוקח אותם לפניו.
אני לא יודע אם זו היכולת או שמשו עובר עליו אבל הבחור לא היה צריך לנחות פה.
מכבי צריכה לשחרר את אנאוקו ואת פבראני ולהשאיל את בנדר ולהביא סנטר והיתי משחרר גם את אמבאקווה אבל זה כרוך בעלויות.
עכשיו רואים כמה האימרה שלי היתה נכונה בפגרה שיש צורך שיהיה פה גארד נוסף סוג של אול ארואנד פליר,גארד אתלטי שחודר חזק עוצמתי מיצר מכלום ואגרסיבי ,מישו אם סייז גודל ונוכחות שנותן גם הגנה .
02 נובמבר 2015, 07:51
02 נובמבר 2015, 08:04
02 נובמבר 2015, 08:58
02 נובמבר 2015, 09:44
בן82 כתב:הייבוש של יבזורי זה פשוט פשע של גודס. אחד השחקנים הקבוצתיים והאינטיליגנטיים בקבוצה. למה רק 6 דקות??
02 נובמבר 2015, 10:27
אדם כתב:Hey Yeah כתב:אדם כתב:הבחור הזה בדיחה ולא משנה מה יעשה ומה הסטטיסטיקה תגיד.
הבדיחה היא על חשבונך וכנראה ההבנה שלך בכדורסל שואפת לאפס וכך גם הראיה לגבי שחקנים.
רק מלראות אותו רץ אם הרגלים בצורה פנימה כמו ילדה שיש לה פיפי זה מסביר הכל.
מספיק אם הזיוני שכל אתה מבין כדורסל או סוכן סוג ז שמנסה לבלבל בביצים,מזה השטויות האלה שאם הוא היה מושלם הוא לא היה פה,יש שחקנים הרבה יותר טובים ממנו ביותר זול שהיו פה וישנם באירופה ,מה לעשות שהאמירה הזו לא מתאימה לכל נושא ומה לעשות שאנחנו לא קרית גת,אין שום מניעה ששחקנים טובים או יותר שלמים ינחתו פה להזכירך זה מכבי תל אביב.
יכול להגיד לך 10 שחקנים באותו מחיר ויותר זולים שיכלו להגיע לפניו והיו צריכים.
על שם השחקן הזה נתנו שם לטיילת בתל אביב ,כל התקפה לוקחים אותו לסל אם זה בחדירה אם זה בפוסט ,ממה בדיוק אתה מתלהב רק אתה יודע ,אני לא רואה בו כלום חוץ מזה שהוא מתאמץ ורוצה ואין יכולת .
על ההבנה שלי בכדורסל גם בתור שחקן גם בתור אוהד וגם בתור מאמן אין עוררין אני מוכן להיתערב איתך שלגבי הבנת המשחק ולגבי לגלות ולזהות שחקנים אין הרבה שכמוני בשיא הצניעות.
לגבי מה שאתה יודע על כדורסל יש לי הרבה ספקות.
הבחור עשה היום פחות מאלטון בראון שהיה במכבי או ארון מגי ואפילו צרלי גיינס ,הם זבלה של שחקנים ואני לוקח אותם לפניו.
אני לא יודע אם זו היכולת או שמשו עובר עליו אבל הבחור לא היה צריך לנחות פה.
מכבי צריכה לשחרר את אנאוקו ואת פבראני ולהשאיל את בנדר ולהביא סנטר והיתי משחרר גם את אמבאקווה אבל זה כרוך בעלויות.
עכשיו רואים כמה האימרה שלי היתה נכונה בפגרה שיש צורך שיהיה פה גארד נוסף סוג של אול ארואנד פליר,גארד אתלטי שחודר חזק עוצמתי מיצר מכלום ואגרסיבי ,מישו אם סייז גודל ונוכחות שנותן גם הגנה .
02 נובמבר 2015, 10:42
02 נובמבר 2015, 10:53
02 נובמבר 2015, 11:21
02 נובמבר 2015, 11:53
02 נובמבר 2015, 11:56
02 נובמבר 2015, 11:59
אדם כתב:אני בחור צנוע וחבל שאני צריך להעיד על עצמי מי שמכיר אותי יודע.
במקרה הזה אין לי שום צורך להיצטנע או להיות יפה נפש במיוחד לא באופן שפנה אלי והגיב,לפעמים דברים צריכים להיאמר גם אם הם לא הכי צנועים או עדינים,לפעמים זה יוצא ככה.
לגבי היתנסחות ההודעה שהגבת ממש לא מענינת אותי ואדלג מלהגיב.
ההיסטוריה שלי פה מוכיחה שאני תמיד איש שיחה ותמיד מגיב בנעימות.
לגבי אמבאקוה כן זה מרגיש שלא מבינים שהוא הבעיה .
יש עוד הרבה בעיות .
02 נובמבר 2015, 12:01
roy1000 כתב:אדם, אני מבין מה אתה אומר על אמבקווה ובגדול אתה צודק, אבל אתה מפספס את התמונה הגדולה.
אני מסכים שהוא פחות טוב ממה שרובנו חשבנו. הוא פחות אתלטי, פחות מהיר ופחות חזק מהציפיות שהיו. הוא שומר גם בינוני מאוד. מה שכן, הוא נע בצורה מצויינת ללא כדור ובפיק אנד רול. הוא גם ריבאונדר לא רע בכלל.
בהחלט היה אפשר למצוא שחקן טוב ממנו בסכומים הדי גבוהים שהוא מקבל, אבל איך שלא תהפוך את זה, הוא שחקן סביר פלוס בתור גבוה שהיה אמור להעלות מהספסל. הוא לא היה אמור להיות שחקן חמישייה.
02 נובמבר 2015, 12:04
02 נובמבר 2015, 12:19
Thorin כתב:אני מסכים עם כל מילה של אדם לצערי הרב.
זה נכון שליד שני החייזרים שמשחקים לצידו בעמדת הסנטר, אמבאקווה נראה כמו שאקיל.
אבל זה לא שאנחנו יכולים להגיד "אוקיי, נפלנו עם שניהם אבל יש לנו את אמבאקווה".
כי זה ממש לא ככה.
הוא יחסית אגרסיבי ועושה תנועה טובה על הפרקט אבל חוסר האתלטיות שלו מורגש מידי.
אין לו מה למכור נגד קפיצים כמו טיוס ושיין לוואוול, וגם סנטרים גדולי מימדים יחגגו עליו כי אין לו ממש את היכולת לחסום אותם.
אם לא יגיע לכאן סנטר אחר, אמבאקווה יקרוס בטופ 16.
02 נובמבר 2015, 13:03