פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ליגת ווינר: מכבי נגד חולון, ראשון, 21:00, ערוץ 1

01 נובמבר 2015, 23:50

גודס:
"אני מופתע שניצחנו"
"רנדל היה עייף וסמית גם"

01 נובמבר 2015, 23:51

עוד מישהו ראה עכשיו בתודות את השם של אורי אלון תחת מנהל קול? :cool

01 נובמבר 2015, 23:54

MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:רנדל כבר בלי אוויר.
למה צריך לעשות לו את זה מול פאקינג הפועל חולון??

כי אחרת מפסידים פה 15 הפרש

וזה מה שמעצבן!!
למה הקבוצה הזו לא יכולה לנצח את פאקינג הפועל חולון בלי רנדל??

שנינו יודעים מה התשובה לשאלה הזאת :)

תמונה

02 נובמבר 2015, 00:50

Hey Yeah כתב:
אדם כתב:הבחור הזה בדיחה ולא משנה מה יעשה ומה הסטטיסטיקה תגיד.
אני רואה ויודע לקלוט שחקן גם אם הוא לא טוב,אמבאקווה זה דבר נורא,מוגבל ,לא מגיע לסל ,פשוט בחור סתמי ,הטעות הכי גדולה .
כל אחד אפילו שולמן חודר לסל זורק תגוף על אמבאקווה ומגיע לסל.
הבחור ביזיון,כן הוא מתאמץ כן הוא מנסה אבל עדין אין יכולת.
אופיבו ביומים משאיר הרבה יותר אופטמיות והרבה יותר נוכחות.
לא רחוק הזמן שאמבאקווה יזוז הצידה ואופיבו יהיה הבאנקר

אתה בדיחה יותר מהבלוקים שהטבעות מביאות לאמבקווה.

אמבקווה שחקן מעולה, עם אתלטיות מוגבלת. אם הוא היה אתלט מושלם כנראה הוא לא היה פה. אבל הוא האחרון בבעיות שלנו.

הבדיחה היא על חשבונך וכנראה ההבנה שלך בכדורסל שואפת לאפס וכך גם הראיה לגבי שחקנים.
רק מלראות אותו רץ אם הרגלים בצורה פנימה כמו ילדה שיש לה פיפי זה מסביר הכל.
מספיק אם הזיוני שכל אתה מבין כדורסל או סוכן סוג ז שמנסה לבלבל בביצים,מזה השטויות האלה שאם הוא היה מושלם הוא לא היה פה,יש שחקנים הרבה יותר טובים ממנו ביותר זול שהיו פה וישנם באירופה ,מה לעשות שהאמירה הזו לא מתאימה לכל נושא ומה לעשות שאנחנו לא קרית גת,אין שום מניעה ששחקנים טובים או יותר שלמים ינחתו פה להזכירך זה מכבי תל אביב.
יכול להגיד לך 10 שחקנים באותו מחיר ויותר זולים שיכלו להגיע לפניו והיו צריכים.
על שם השחקן הזה נתנו שם לטיילת בתל אביב ,כל התקפה לוקחים אותו לסל אם זה בחדירה אם זה בפוסט ,ממה בדיוק אתה מתלהב רק אתה יודע ,אני לא רואה בו כלום חוץ מזה שהוא מתאמץ ורוצה ואין יכולת .
על ההבנה שלי בכדורסל גם בתור שחקן גם בתור אוהד וגם בתור מאמן אין עוררין אני מוכן להיתערב איתך שלגבי הבנת המשחק ולגבי לגלות ולזהות שחקנים אין הרבה שכמוני בשיא הצניעות.
לגבי מה שאתה יודע על כדורסל יש לי הרבה ספקות.
הבחור עשה היום פחות מאלטון בראון שהיה במכבי או ארון מגי ואפילו צרלי גיינס ,הם זבלה של שחקנים ואני לוקח אותם לפניו.
אני לא יודע אם זו היכולת או שמשו עובר עליו אבל הבחור לא היה צריך לנחות פה.
מכבי צריכה לשחרר את אנאוקו ואת פבראני ולהשאיל את בנדר ולהביא סנטר והיתי משחרר גם את אמבאקווה אבל זה כרוך בעלויות.
עכשיו רואים כמה האימרה שלי היתה נכונה בפגרה שיש צורך שיהיה פה גארד נוסף סוג של אול ארואנד פליר,גארד אתלטי שחודר חזק עוצמתי מיצר מכלום ואגרסיבי ,מישו אם סייז גודל ונוכחות שנותן גם הגנה .

02 נובמבר 2015, 06:26

אדם כתב:
Hey Yeah כתב:
אני רואה ויודע לקלוט שחקן גם אם הוא לא טוב,אמבאקווה זה דבר נורא,מוגבל ,לא מגיע לסל ,פשוט בחור סתמי ,הטעות הכי גדולה .

אמבקווה שחקן מעולה, עם אתלטיות מוגבלת. אם הוא היה אתלט מושלם כנראה הוא לא היה פה. אבל הוא האחרון בבעיות שלנו.

הבדיחה היא על חשבונך וכנראה ההבנה שלך בכדורסל שואפת לאפס וכך גם הראיה לגבי שחקנים.
מספיק אם הזיוני שכל אתה מבין כדורסל או סוכן סוג ז שמנסה לבלבל בביצים,מזה השטויות האלה שאם הוא היה מושלם הוא לא היה פה,יש שחקנים הרבה יותר טובים ממנו ביותר זול שהיו פה וישנם באירופה ,מה לעשות שהאמירה הזו לא מתאימה לכל נושא ומה לעשות שאנחנו לא קרית גת,אין שום מניעה ששחקנים טובים או יותר שלמים ינחתו פה להזכירך זה מכבי תל אביב.
על שם השחקן הזה נתנו שם לטיילת בתל אביב ,כל התקפה לוקחים אותו לסל אם זה בחדירה אם זה בפוסט ,ממה בדיוק אתה מתלהב רק אתה יודע ,אני לא רואה בו כלום חוץ מזה שהוא מתאמץ ורוצה ואין יכולת .
על ההבנה שלי בכדורסל גם בתור שחקן גם בתור אוהד וגם בתור מאמן אין עוררין אני מוכן להיתערב איתך שלגבי הבנת המשחק ולגבי לגלות ולזהות שחקנים אין הרבה שכמוני בשיא הצניעות.
הבחור עשה היום פחות מאלטון בראון שהיה במכבי או ארון מגי ואפילו צרלי גיינס ,הם זבלה של שחקנים ואני לוקח אותם לפניו.
מכבי צריכה לשחרר את אנאוקו ואת פבראני ולהשאיל את בנדר ולהביא סנטר והיתי משחרר גם את אמבאקווה אבל זה כרוך בעלויות.
עכשיו רואים כמה האימרה שלי היתה נכונה בפגרה שיש צורך שיהיה פה גארד נוסף סוג של אול ארואנד פליר,גארד אתלטי שחודר חזק עוצמתי מיצר מכלום ואגרסיבי ,מישו אם סייז גודל ונוכחות שנותן גם הגנה .

אההה, זה אתה??? גרג פופוביץ' אמר פעם בראיון שיש לו איש סוד, מאמן שהוא גם אוהד, שאליו הוא מתקשר כדי להתייעץ מקצועית.
איזו הבנה בכדורסל! איזה ניתוח! ואיזו התנסחות, מעל הכול.
:thumbdown :thumbdown :thumbdown

02 נובמבר 2015, 07:51

אחד הפוסטים ההזויים בתולדות הפורום.
לא זכורה לי כזאת צניעות מאז asaf_96

02 נובמבר 2015, 08:04

הייבוש של יבזורי זה פשוט פשע של גודס. אחד השחקנים הקבוצתיים והאינטיליגנטיים בקבוצה. למה רק 6 דקות??

02 נובמבר 2015, 08:58

וואו, אדם :clap2
אין עוררין :worship

02 נובמבר 2015, 09:44

בן82 כתב:הייבוש של יבזורי זה פשוט פשע של גודס. אחד השחקנים הקבוצתיים והאינטיליגנטיים בקבוצה. למה רק 6 דקות??

כי הוא צריך להכניס את האזניים של פארמר שלא יתייבשו על הספסל , ואת יוגב שיוביל את מכבי ל 7 דקות בלי סל שדה. ככה זה שבובת מטריושקה עומדת על הקו

02 נובמבר 2015, 10:27

אדם כתב:
Hey Yeah כתב:

:dance4

02 נובמבר 2015, 10:42

אני בחור צנוע וחבל שאני צריך להעיד על עצמי מי שמכיר אותי יודע.
במקרה הזה אין לי שום צורך להיצטנע או להיות יפה נפש במיוחד לא באופן שפנה אלי והגיב,לפעמים דברים צריכים להיאמר גם אם הם לא הכי צנועים או עדינים,לפעמים זה יוצא ככה.
לגבי היתנסחות ההודעה שהגבת ממש לא מענינת אותי ואדלג מלהגיב.
ההיסטוריה שלי פה מוכיחה שאני תמיד איש שיחה ותמיד מגיב בנעימות.
לגבי אמבאקוה כן זה מרגיש שלא מבינים שהוא הבעיה .
יש עוד הרבה בעיות .

02 נובמבר 2015, 10:53

אדם, בחייאת, תתקדם. אמבקווה ישאר פה, ואולי אף מעבר לעונה הזאת (אאל"ט חתום ל-3 שנים). תרצה או לא.
זה לא יעזור אם תבכה עליו בתום כל משחק.

02 נובמבר 2015, 11:21

לא ראיתי את המשחק, ולכן אני מתבסס קצת על מה שכתוב פה ועל הסטטיסטיקה.

1 - לפי חלוקת הדקות נראה דווקא בסדר גמור.
אוחיון הוא השחקן הכי בעייתי מבחינת דקות משחק, והוא שיחק 26. גם פארמר שיחק כמות דומה שזה סבבה.
לרנדל אין בעיה של עומס. הוא יכול לשחק גם 40 דקות. הבעיה שלו זה ההתפרצויות של קרוהן, ולא עומס משחק.
לא הבנתי גם את הטענות לגבי אופייבו - שיחק כמעט 20 דקות, שזה בסדר גמור ובדיוק כמו אמבקווה.

2 - הבנתי מהדיונים כאן שהכדורסל היה רע ושסיל היה טוב. הדבר השני הוא מעודד במידה, כי זה היה גם בשנה שעברה.
אנחנו צריכים שהוא יתחיל להיות טוב ביורוליג, ומכיוון שהוא רק קולע, אז שייקלע הרבה ובאחוזים טובים (ושיסתפר כבר).
לגבי הכדורסל - מול חולון, זה לא אמור להיות כ"כ משנה. למכבי תמיד יש בעיות בזירה המקומית, וכל עוד אנחנו בכושר רע, ומנסים
לטפס למעלה, מה שחשוב זה הניצחונות ולאו דווקא איך שמשיגים אותם.
המשחק מול באמברג יהיה משחק על כל הקופה.

3 - כל הדיון האחרון על אמבקווה הוא מאוד נחמד, ואדם יכול להגיד גם שאמבקווה הוא אפס מאופס, וזה בסדר.
אני אישית לא מסכים, אבל זכותו של כל אחד לכתוב מה שבא לו.
מה שלא בסדר זה צורת ההתבטאות... תנסו לעדן קצת...

02 נובמבר 2015, 11:53

אדם, אני מבין מה אתה אומר על אמבקווה ובגדול אתה צודק, אבל אתה מפספס את התמונה הגדולה.
אני מסכים שהוא פחות טוב ממה שרובנו חשבנו. הוא פחות אתלטי, פחות מהיר ופחות חזק מהציפיות שהיו. הוא שומר גם בינוני מאוד. מה שכן, הוא נע בצורה מצויינת ללא כדור ובפיק אנד רול. הוא גם ריבאונדר לא רע בכלל.
בהחלט היה אפשר למצוא שחקן טוב ממנו בסכומים הדי גבוהים שהוא מקבל, אבל איך שלא תהפוך את זה, הוא שחקן סביר פלוס בתור גבוה שהיה אמור להעלות מהספסל. הוא לא היה אמור להיות שחקן חמישייה.

02 נובמבר 2015, 11:56

אני אוהב ומעריך את רנדל ברצינות הוא שחקן טוב וחשוב אבל לשמוע שידור שכל משפט שני זה שאגות היתלהבות והערצה לרנדל כאילו הוא מינימום קווין דוראנט נראה לי מוגזם לחלוטין נראה לי שאיבדו קצת פרופורציות בקשר אליו חלק מהכתבים ...

02 נובמבר 2015, 11:59

אדם כתב:אני בחור צנוע וחבל שאני צריך להעיד על עצמי מי שמכיר אותי יודע.
במקרה הזה אין לי שום צורך להיצטנע או להיות יפה נפש במיוחד לא באופן שפנה אלי והגיב,לפעמים דברים צריכים להיאמר גם אם הם לא הכי צנועים או עדינים,לפעמים זה יוצא ככה.
לגבי היתנסחות ההודעה שהגבת ממש לא מענינת אותי ואדלג מלהגיב.
ההיסטוריה שלי פה מוכיחה שאני תמיד איש שיחה ותמיד מגיב בנעימות.
לגבי אמבאקוה כן זה מרגיש שלא מבינים שהוא הבעיה .
יש עוד הרבה בעיות .

סתם מסקרנות, איפה שיחקת ואימנת?

02 נובמבר 2015, 12:01

roy1000 כתב:אדם, אני מבין מה אתה אומר על אמבקווה ובגדול אתה צודק, אבל אתה מפספס את התמונה הגדולה.
אני מסכים שהוא פחות טוב ממה שרובנו חשבנו. הוא פחות אתלטי, פחות מהיר ופחות חזק מהציפיות שהיו. הוא שומר גם בינוני מאוד. מה שכן, הוא נע בצורה מצויינת ללא כדור ובפיק אנד רול. הוא גם ריבאונדר לא רע בכלל.
בהחלט היה אפשר למצוא שחקן טוב ממנו בסכומים הדי גבוהים שהוא מקבל, אבל איך שלא תהפוך את זה, הוא שחקן סביר פלוס בתור גבוה שהיה אמור להעלות מהספסל. הוא לא היה אמור להיות שחקן חמישייה.

אני חושב שאדם מאבד את הקורא הסביר ברגע ששמות כמו אלטון בראון וצ'רלי גיינס מוזכרים כאן באותו המשפט.
זה מזכיר לי מאוד את שמואל והיקמן (וגם אני לא סבלתי אותו). בין זה ובין המציאות אין הרבה.

02 נובמבר 2015, 12:04

אני מסכים עם כל מילה של אדם לצערי הרב.
זה נכון שליד שני החייזרים שמשחקים לצידו בעמדת הסנטר, אמבאקווה נראה כמו שאקיל.
אבל זה לא שאנחנו יכולים להגיד "אוקיי, נפלנו עם שניהם אבל יש לנו את אמבאקווה".
כי זה ממש לא ככה.
הוא יחסית אגרסיבי ועושה תנועה טובה על הפרקט אבל חוסר האתלטיות שלו מורגש מידי.
אין לו מה למכור נגד קפיצים כמו טיוס ושיין לוואוול, וגם סנטרים גדולי מימדים יחגגו עליו כי אין לו ממש את היכולת לחסום אותם.

אם לא יגיע לכאן סנטר אחר, אמבאקווה יקרוס בטופ 16.

02 נובמבר 2015, 12:19

Thorin כתב:אני מסכים עם כל מילה של אדם לצערי הרב.
זה נכון שליד שני החייזרים שמשחקים לצידו בעמדת הסנטר, אמבאקווה נראה כמו שאקיל.
אבל זה לא שאנחנו יכולים להגיד "אוקיי, נפלנו עם שניהם אבל יש לנו את אמבאקווה".
כי זה ממש לא ככה.
הוא יחסית אגרסיבי ועושה תנועה טובה על הפרקט אבל חוסר האתלטיות שלו מורגש מידי.
אין לו מה למכור נגד קפיצים כמו טיוס ושיין לוואוול, וגם סנטרים גדולי מימדים יחגגו עליו כי אין לו ממש את היכולת לחסום אותם.

אם לא יגיע לכאן סנטר אחר, אמבאקווה יקרוס בטופ 16.

כמו שרוי כתב לאדם, אתם מפספסים את התמונה הגדולה. אמבקווה לא אמור ולא צריך להיות סנטר ראשון במכבי, אבל כנראה שהוא גם לא הובא על תקן של אחד כזה.

זה מגוחך להעביר ביקורת כל כך נוקבת על שחקן כמו אמבקווה כשיש לך בקבוצה שני סנטרים נוספים שלא מתפקדים (כשאחד מהם יועד תחילה להיות סנטר פותח) ושני רכזים ב-2.5 מיליון דולר נטו שלא עשו כלום עד עכשיו (חוץ מלספור את הכסף כמובן). זה כמו להעביר ביקורת על פניני/אוחיון כי הם לא שווים חמישייה - הם לא אמורים להיות בחמישייה ולא יועדו להיות. זה ברור וידוע לכולם שמכבי צריכה חיזוק בעמדת הסנטר, וזה לאו דווקא בגלל מה שאמבקווה מציג - אלא בעיקר בגלל מה שפבראני/ארינזה לא מציגים.

לא יעזור לבכות על כל דבר ולהגיד שצריך להחליף את כל השחקנים והמאמן, כי זה לא יקרה.

02 נובמבר 2015, 13:03

שוב מזיינים את השכל על אמקווה?
אחד הטובים שהגיעו לכאן בשנים האחרונות. תתקדמו כבר.
פרסם תגובה