פיינל פור: מכבי נגד ריאל מדריד - שישי, 22:00, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פיינל פור: מכבי נגד ריאל מדריד - שישי, 22:00, ערוץ 10

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 06 מאי 2011, 02:38

באמת באסה עם הטיסות, אבל אני מאמין שהכל יהיה בסדר גמור. חברה התחילו להגיע.
טיקי חוזר

הודעהעל ידי jol9 » 06 מאי 2011, 04:20

חביב אורנג'ד כתב:יוני, אתה צודק לגמרי.
רק היום חשבתי על כמה שתקשורת כאן צבועה ולא מפרגנת. רק לפני שנה כל האתרים והעיתונים חגגו על דמה של מכבי בפרשת פנאן (שנכון להיום, לא נתלגה בה שום דבר שמצביע על פעילות לא נאותה של מכבי) וכיום כל הכתרת עוסקות בפיינל-פור ואז שוב, חייבים קצת ללכלך.
אני חושב שאם וכאשר מכבי תפרוש מהליגה, אנחנו שוב נהיה עדים למסע החפשות מצידה של התקשורת.
לי בכלל נראה, שבאופן אבסורדי, מכבי זוכה ליותר הערכה דוקא במקומות שאינם ישראל.

חציל, ליבי איתך. אני מאמין שעד מחר בבוקר הכל יסתדר.

זה נכון מאוד, אני פשוט מנסה להבין איפה יהיה הסוף ויעבור הגבול.
כלומר, בוא נניח סיטואציה, שבה מכבי משחקת עם 3-4 זרים, עולה לטופ 16 מאיזשהו בית מוות של השלב הראשון, עולה להצלבה מבית מוות נוסף בטופ 16, עוברת את ההצלבה בלי יתרון ביתיות,
בפיינל פור, משחקת לא בשבת, דואגת לאוהדים שלה לכרטיסים זולים וכו'. הרי גם במצב כזה העיתונות החוקרת תמצא על מה להתלונן ואיפה לקטול.

זה פשוט לא ענייני ומעצבן לחלוטין. במיוחד התחושה הזאת, שרוב המבקרים והעיתונאים כאן, היו יותר שמחים אם מכבי הייתה מוותרת על הפיינל פור, בגלל יום הזכרון והשבת, וזה עצוב מאוד.

חני, לא לקחתי את זה קשה, פשוט זה קצת מרגיז..
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 06 מאי 2011, 05:33

"היום נעשה משהו בלתי נשכח
שישאיר זיכרון של שמחה מבורך
היום אשלח יד ללטף את ראשך
היום אגרום לך סוף סוף לחייך..."

("היום", אהוד בנאי)

חבר'ה, זה היום! אין עוד מה להוסיף אני חושב :D
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי עלמה צהובה » 06 מאי 2011, 05:39

בוקר טוב!

לפי העדכונים בגל"צ, הטיסות המריאו במשך הלילה
ואפילו אמרו שאוהדי מכבי יצאו לפנות בוקר.
אז אני מקוה שאכן כך.

חוץ מזה, ראיתי באחד הסיקורים שהשופט הראשי במשחק יהיה לה (מאנייאק) מוניקה!
למה???? :nono :nono

זה אומר שלא רק אנחנו אחראים לגורלנו הערב.... :evil

יאללה מכבי :clap2
ככה יוצאים מהקבר בסטייל !
סמל אישי של המשתמש
עלמה צהובה

הודעהעל ידי מכביסט24 » 06 מאי 2011, 05:41

היה ידוע מזמן שלאמוניקה ישפוט בפיינל פור ובגלל שהוא איטלקי וסיינה משחקת במשחק השני, הוא חייב לשפוט אותנו..
אבל אני בדעה שאם נשחק טוב אף שופט לא יקח את זה מאיתנו, לא במעמד כזה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי misha » 06 מאי 2011, 05:41

jol9 כתב:זה נכון מאוד, אני פשוט מנסה להבין איפה יהיה הסוף ויעבור הגבול.
כלומר, בוא נניח סיטואציה, שבה מכבי משחקת עם 3-4 זרים, עולה לטופ 16 מאיזשהו בית מוות של השלב הראשון, עולה להצלבה מבית מוות נוסף בטופ 16, עוברת את ההצלבה בלי יתרון ביתיות,
בפיינל פור, משחקת לא בשבת, דואגת לאוהדים שלה לכרטיסים זולים וכו'. הרי גם במצב כזה העיתונות החוקרת תמצא על מה להתלונן ואיפה לקטול.

זה פשוט לא ענייני ומעצבן לחלוטין. במיוחד התחושה הזאת, שרוב המבקרים והעיתונאים כאן, היו יותר שמחים אם מכבי הייתה מוותרת על הפיינל פור, בגלל יום הזכרון והשבת, וזה עצוב מאוד.

הגבול פרוץ. גם אם נשחק עם 12 ישראלים בסגל, נעשה עונה בלי הפסדים ונתרום חצי מההכנסות לצדקה - גם אז תראה פה ושם כתבות מטומטמות כמו שראית בוואלה. עיתונאים הם גם אוהדים, וככאלה יש מספיק שלא אוהבים את מכבי וימצאו משהו שלילי בכל דבר.
אני כבר לא מתעצבן משטויות כאלה, לא לוקח ללב ולרוב גם משתדל לא לקרוא. זה מה יש, וזה לא רק ייחודי למכבי, כמובן.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 06 מאי 2011, 06:11

או הזמן לאעובר לנו כאן בכלל. אני מרגיש מוזר כי אם היד על הלב לא היתי בטוח שנגיע לפיינל פור . היתי בן אלו שלא קברו את הסגל מהתחלה (שלא נעבור את הטופ 16 ) חשבתי שהצלבה תהיה השג מכבוד ביותר . אבל עכשיו אני מתחיל להרגיש כמו חזיר ואני רוצה עוש שני נצחונות :cry3 . בקשה עוד פוש קטן ....
חשבתי מרוב זמן פנוי (אני לא עושה קניות ביום חשוב כזה כן ) מה מרגישים אוהדי גועל בכל הסוגים שלהם ....כולל אלו מגינה ציבורית ,"אובירי" הזיפים מהבירה או "אוהדי העלובה " ...
:fuck :fuck :fuck :fuck :fuck :fuck :fuck משהן יכול להסיר מה הג'ל של קופל עושה כאן ? :throwup2
נ.ב. מעניין אותי מה שמואל עושה .... :heat
טיקי חוזר

הודעהעל ידי Mta_atic » 06 מאי 2011, 07:57

עלמה צהובה כתב:בוקר טוב!

לפי העדכונים בגל"צ, הטיסות המריאו במשך הלילה
ואפילו אמרו שאוהדי מכבי יצאו לפנות בוקר.
אז אני מקוה שאכן כך.

חוץ מזה, ראיתי באחד הסיקורים שהשופט הראשי במשחק יהיה לה (מאנייאק) מוניקה!
למה???? :nono :nono

זה אומר שלא רק אנחנו אחראים לגורלנו הערב.... :evil

יאללה מכבי :clap2

אני לא מאמין גדול בלדבר על שופטים,

אבל אני דווקא חושב שהשיבוץ של לאמוניקה (שהיה צפוי מראש) יכול לשחק לטובתינו.

א. חצי גמר היורוליג זה לא משחק רגיל. אף אחד לא יתן ללמוניקה לחרבן את המשחק ויעבור על זה בשתיקה.
ב. שיחקנו עם לאמוניקה 2 משחקים העונה. באחד מהם גם ניצחנו (בשני הגענו להארכה...), ככה שאנחנו מכירים אותו ואת סגנון השריקות שלו.
ג. לאמוניקה נוטה לשרוק על מגע פיזי מה שיכול לעבוד לטובת סופו שמושך הרבה אש בצבע.

מה שכן, בנוסף ללמוניקה קיבלנו גם את היווני כריסטודולו, שגם הוא לא בדיוק מציאה גדולה.

מקווה שיתפתח משחק נעים לעין, ושמכבי תנצל את כל הפרמטרים לטובתה.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי מיכאל הצהוב » 06 מאי 2011, 07:58

רואה את המשחק נגד מדריד מתקופת שרף השניה
איזו הרכב אדיר ועמוק היה למכבי באותה עונה ? לדעתי העמודק ביותר אי פעם

כספי
אליהו
בטיסטה
פייזר
וייציץ
מוריס
ביינום
גרסיה
שארפ
..
מיכאל הצהוב

הודעהעל ידי where is the love? » 06 מאי 2011, 08:32

טיקי גם פה קשה מאוד להעביר את הזמן אבל כול שניה עוברת, אנחנו עוד 10 שעות למשחק הגדול הזה.
בינתיים טיקי אולי תוכל לספר לנו כמה אוהדים של מכבי יהיו וכמה של פאו?
תודה רבה ותבלה ובעזרת השם ננצח הערב!!!!!!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 06 מאי 2011, 08:55

את האמת ני לא כל כך יודע , כאת אוהדי מכבי רואים ופאו פחות . מה עוד אני לא מסתבב בעיר אף פעם ביום המשחק אז אין לי אינדיקציה אמתית . אני יודע שברגעים אלו יש עוד 5או 6 מטוסים מת"א לברסא אז נקבל תגבורת . אני מכיר חברה שנסעו לירדן אחרי שקונקשן שלהם נפל ואצליכו להגיע משם לברסה עוד אתמול בלילה .
ראבק בשנה שעברה באותו זמן לא היתי לחוץ ולא יזיז לי שום כלום . בסוף יהיו לי יותר שערות לוונות ממה שיש היום .
איפו שמואל הזה ... שהבטיח שבמרץ כבר נצא לחופש ואז יצאתי לסוף מרץ לחו"ל . הסידרה מול קחא אלתה לי איזה 100 יורו דרך אנטרנט , עכשין אני משקיע עוד כמה אלפים ...
טוב נו אני מוכן כל שנה .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי jol9 » 06 מאי 2011, 09:11

טיקי חוזר כתב:או הזמן לאעובר לנו כאן בכלל. אני מרגיש מוזר כי אם היד על הלב לא היתי בטוח שנגיע לפיינל פור . היתי בן אלו שלא קברו את הסגל מהתחלה (שלא נעבור את הטופ 16 ) חשבתי שהצלבה תהיה השג מכבוד ביותר . אבל עכשיו אני מתחיל להרגיש כמו חזיר ואני רוצה עוש שני נצחונות :cry3 . בקשה עוד פוש קטן ....
חשבתי מרוב זמן פנוי (אני לא עושה קניות ביום חשוב כזה כן ) מה מרגישים אוהדי גועל בכל הסוגים שלהם ....כולל אלו מגינה ציבורית ,"אובירי" הזיפים מהבירה או "אוהדי העלובה " ...
:fuck :fuck :fuck :fuck :fuck :fuck :fuck משהן יכול להסיר מה הג'ל של קופל עושה כאן ? :throwup2
נ.ב. מעניין אותי מה שמואל עושה .... :heat

אתמול שמעתי את דני ענבר ברדיו מנחם את אוהדי הגועל בהצלחה הגדולה של העונה ומברך אותם על העפלתם לליגת קופל.
זה מתחבר לפוסט הקודם שלי בנושא התקשורת וה"עיתונות החוקרת".
לא יכול להיות שביב העברושים הזה יקבל את הכינוי קהל חם ונפלא. הרי אין משחק שבו הם לא שרים שירי שואה למכבי ולשמעון. איך אפשר לעבור על זה?

יש קמפיין מצויין בפריימרשיפ בדיוק בנושא הזה, של שירי גנאי ליהודים, וכמה שהם מאחלים שמישהו יסיים את העבודה של היטלר והימלר, אבל הזונות האלה עושים דיוק את אותו הדבר
ועדיין מוגדרים בפי התקשורת "קהל נפלא"... :rolleyes

אחחח, כמה הייתי נותן בשביל לאכול קצת פירות ים בלה בוקרייה לפני המשחק, או איזו פאייה טובה... :blush1
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 06 מאי 2011, 09:13

אה טיקי, לגבי שמואל - הבחור אוכל פודרה באיזה בסיס בדרום עכשיו.
אני מקווה ייצא לו לראות את החצי גמר. אני הייתי תמיד מנסה להתקמבן ככה או אחרת, אבל בטירונות זה מאוד קשה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 06 מאי 2011, 09:29

אני באטרף כבר כל היום

וג'ו, ב2008 בפיינל פור הייתי במל"י בחצי גמר של סיינה מכבי בשמירות מזורגגות(באנו מביסלמ"ש הקרוב), כמעט אכלתי את עצמי שם, לבסוף חבר התקשר אלי בסוף הערב וסיפר שניצחנו :D
itai7

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 06 מאי 2011, 09:33

פאיה עם פירות ים כבר אכלתי , אחי ולא בשוק אלא באיזה מסעדה טובה ליד חוף היום ..... הבעיה היא שיש דברים שאני אף פעם לא עושה ביום המשחק ובטח ובטח לא בפיינל פור .
אני למזלי למרות שירות צבאי ממושך מתוך 10 שנים 5 יתר דרומה משבטה של שמואל (שיזפון - סיירים ) תמיד הצלחתי לרוב לראות משחקי מכבי . אבל למזלי היתי גיוס נובמבר וגם קורסים עשיתי בשנים שמכבי היתה לא מי יודע מה . שמכבי חזרה להיות מכבי כבר היתי קצין ותמיד היתי מסתדר בכייף
טיקי חוזר

הודעהעל ידי עמיר לונ » 06 מאי 2011, 10:05

שלום לכולם, שמתי לב שיש פה הרבה אנשים שלחוצים ומלאי ציפיה למשחק הערב.
בפורום שכונה קיים אשכול של המשחק אקסבול, אני מציע לכם לבוא להצטרף אלי למשחק, זה עוזר להפיג את המתח ומעביר את הזמן.
אני כמו כולכם תמיד נחלץ לפני המשחקים של מכבי ביורוליג וזה תמיד עוזר לי להרגע קצת לפני המשחק.
פתחתי חדר במשחק בשביל הפורום שלנו אז אתם מוזמנים להצטרף אלי.
הנה הלינק לאשכול בפורום:
viewtopic.php?f=4&t=20&p=2705#p2705
עמיר לונ
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 מאי 2011, 10:36

איזה כיף, חזרתי הביתה מהצבא בדיוק בשישי של הפיינל פור. שיהיה בהצלחה למכבי!!!
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 06 מאי 2011, 11:02

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:יוני, אתה צודק לגמרי.
רק היום חשבתי על כמה שתקשורת כאן צבועה ולא מפרגנת. רק לפני שנה כל האתרים והעיתונים חגגו על דמה של מכבי בפרשת פנאן (שנכון להיום, לא נתלגה בה שום דבר שמצביע על פעילות לא נאותה של מכבי) וכיום כל הכתרת עוסקות בפיינל-פור ואז שוב, חייבים קצת ללכלך.
אני חושב שאם וכאשר מכבי תפרוש מהליגה, אנחנו שוב נהיה עדים למסע החפשות מצידה של התקשורת.
לי בכלל נראה, שבאופן אבסורדי, מכבי זוכה ליותר הערכה דוקא במקומות שאינם ישראל.

חציל, ליבי איתך. אני מאמין שעד מחר בבוקר הכל יסתדר.

זה נכון מאוד, אני פשוט מנסה להבין איפה יהיה הסוף ויעבור הגבול.

חני, לא לקחתי את זה קשה, פשוט זה קצת מרגיז..

זה דווקא הזכיר לי שבימי השושלת הגדולה, אחרי שמכבי לקחה את הגביע השני ברציפות שלה, היו כאלו שהתלוננו על זה שבגלל שמכבי לוקחת את הגביע כל שנה זה כבר הפך להיות לא מרגש.
כלומר גם לקחת כל שנה את גביע אירופה לא טוב לאנשים מסוימים.

אבל אין מה לעשות, ככה זה.

אגב, אתמול היה קצת מצחיק לראות את הקוף ביציע מתלונן ביחד כם אלי סהר על כך שהמשחק יוצא בשבת ושמכבי לא נלחמה מספיק בשביל זה.
לפי כל הריבים שתמיד יש לו עם סהר, זה לא נשמע שהקוף מחבב יותר מידי את הדתיים וסביר להניח שאם היה מדובר בכל קבוצה אחרת, הטענות של הקוף היו מושמעות דווקא כלפי הדתיים שדורשים שלא לשחק בשבת, הוא מן הסתם כבר היה מאשים אותם בכפייה דתית ומתחיל לצרוח על זה שישראל היא לא מדינה דתית. אבל כשזה מגיע למכבי, אז חס וחלילה אם היא לא מצליחה לרצות את כולם, היא בסוף יוצאת אשמה שלא הצליחה לכופף את ברטומיאו ואת כל היורוליג גם בעניין הזה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי עמיר לונ » 06 מאי 2011, 11:06

שמואל1 כתב:איזה כיף, חזרתי הביתה מהצבא בדיוק בשישי של הפיינל פור. שיהיה בהצלחה למכבי!!!

טוב שחזרת. זה כבר התחיל להדאיג חלק מאנשי הפורום.
עמיר לונ
חבר כבוד

הודעהעל ידי where is the love? » 06 מאי 2011, 11:20

שמואל1 כתב:איזה כיף, חזרתי הביתה מהצבא בדיוק בשישי של הפיינל פור. שיהיה בהצלחה למכבי!!!

גם אנחנו שמחים שמואל, טוב שחזרת, בואו נדבר קצת על המשחק עצמו, מה לדעתכם הדבר שהכי חשוב בריאל?
האם ריבאונד התקפה? האם מירוטיץ או יול או כולם?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־26 אורחים