05 נובמבר 2015, 23:21
החציל האצטקי כתב:מכבי קרסה ברבע האחרון (26:9) וגודס הסביר: "היינו עם אחוזים נוראיים, לא עשינו מהלכים נכונים ולא קלענו. אין לי הסבר למה זה קרה. בבת אחת ירדנו מהמפה ברבע האחרון, עשינו המון טעויות שלא עשינו כל המשחק וברמות האלה אתה משלם".
על היכולת של ג'ורדן פרמאר וטיילור רוצ'סטי, ששוב לא הרשימו, אמר: "אין ספק שהקבוצה הזו נבנתה סביבם. הם שני השחקנים המרכזיים וברור שאנחנו מחכים לתפוקה שלהם. גם היום הם היו 5 מ-20 מהשדה ביחד, בלי גארדים קשה מאוד לשחק. עם כל הכבוד ליוגב אוחיון, שעשה מאמץ, נצטרך את שניהם במיטבם. זה הסיפור בגדול. יהיה לנו קשה אם הם לא ירימו את הרמה".
"בחדר ההלבשה דיברתי עם השחקנים על הרכות והטעויות. שיחקנו כמו בכדוריד, לרוחב ולא לעומק", הוסיף גודס שאמר לקראת המשך הדרך, "אין ספק שנצטרך להמשיך קדימה ולעשות ניצחונות. המשחק הבא יכול להיות מרכזי, כולם מבינים את זה. נצטרך לעלות רמה הגנתית והתקפית, קלענו רק 9 נקודות ברבע הרביעי וזה לא נורמלי עבורנו".
אני אוותר על הקללה.
05 נובמבר 2015, 23:22
toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:הסדר שמגיע מצידו של גודס. הוא ניגש להנהלה ואומר שהוא רוצה להתפטר אבל רוצה לקבל תשלום חלקי על העבודה שלו העונה.
הוא רוצה את כל הכסף. למה שיוותר? גודס לא הולך להתפטר.
כי הרי כמה חבר'ה כאן הזכירו את הנושא של כבוד עצמי.
05 נובמבר 2015, 23:23
חנו'ש כתב:toja27 כתב:חנו'ש כתב:toja27 כתב:הם יכולים להגיע להסדר כספי מסויים. לא חייב להיות או הכל או כלום.אבל אני מנחש ששלא גודס ולא ההנהלה יזמו משהו בנידון.
זה באמת שטויות.
הם זרקו את פיני כשהיה לו חוזה של איזה מיליון דולר ושילמו לו כל גרוש בזמן שהם משלמים גם לבלאט חוזה לא זול בכלל.
הגרושים שגודס מרוויח לא אמורים להוות בעיה.
לא יודע, אולי בשבילם זה משחק איזה תפקיד בהחלטה. אני באמת לא מצליח להבין איך גודס עדיין נשאר בתפקיד.
יש לי השערה בעניין הזה שגודס הוא רק עוד כלי במשחקי הכוחות בהנהלה.
יורדים פה המון ובצדק על דני, אבל צריך לזכור שאם זה היה תלוי בו גודס היה עף מכאן כבר בקיץ.
יש לי הרגשה שההנהלה הזקנה מתעקשת על גודס פעם אחר פעם רק כדי להוכיח לצעירים מי כאן הבוס ומי שולט במועדון ולעשות להם מעין דווקא.
זו רק השערה שלי, כמובן, אבל יש בזה קצת מן ההיגיון....
05 נובמבר 2015, 23:24
roy1000 כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:הסדר שמגיע מצידו של גודס. הוא ניגש להנהלה ואומר שהוא רוצה להתפטר אבל רוצה לקבל תשלום חלקי על העבודה שלו העונה.
הוא רוצה את כל הכסף. למה שיוותר? גודס לא הולך להתפטר.
כי הרי כמה חבר'ה כאן הזכירו את הנושא של כבוד עצמי.
בוא נגיד שיש לו יותר כבוד עצמי מכל בני משפחת פדרמן ביחד.
05 נובמבר 2015, 23:25
toja27 כתב:על סמך מה אתה אומר את זה? איך הוא הוכיח את זה?
ואנחנו לא עושים השוואות כאן למשפחת פדרמן כרגע. מדברים עליו.
05 נובמבר 2015, 23:26
חנו'ש כתב:toja27 כתב:חנו'ש כתב:toja27 כתב:הם יכולים להגיע להסדר כספי מסויים. לא חייב להיות או הכל או כלום.אבל אני מנחש ששלא גודס ולא ההנהלה יזמו משהו בנידון.
זה באמת שטויות.
הם זרקו את פיני כשהיה לו חוזה של איזה מיליון דולר ושילמו לו כל גרוש בזמן שהם משלמים גם לבלאט חוזה לא זול בכלל.
הגרושים שגודס מרוויח לא אמורים להוות בעיה.
לא יודע, אולי בשבילם זה משחק איזה תפקיד בהחלטה. אני באמת לא מצליח להבין איך גודס עדיין נשאר בתפקיד.
יש לי השערה בעניין הזה שגודס הוא רק עוד כלי במשחקי הכוחות בהנהלה.
יורדים פה המון ובצדק על דני, אבל צריך לזכור שאם זה היה תלוי בו גודס היה עף מכאן כבר בקיץ.
יש לי הרגשה שההנהלה הזקנה מתעקשת על גודס פעם אחר פעם רק כדי להוכיח לצעירים מי כאן הבוס ומי שולט במועדון ולעשות להם מעין דווקא.
זו רק השערה שלי, כמובן, אבל יש בזה קצת מן ההיגיון....
05 נובמבר 2015, 23:26
roy1000 כתב:jol9 כתב:אתה מתמקד בדבר הלא חשוב.
אין סיבה שהוא יוותר על כסף, אבל המצב שנוצר, הוא הרבה בזכותו של גודס.
פרויקה דיבר ברדיו ואמר שהוא כבר מזמן היה מתפטר. אני מאמין שהוא לא היחיד.
לגודס פשוט אין כבוד, והוא מחכה שיעיפו אותו, במקום לקחת אחריות ולגדל ביצים.
אפשר להזכיר לגודס, שמאמנים שפוטרו ממכבי בגלל חרא יכולת באמצע העונה, לא בדיוק פרצו לאחר מכן במקומות אחרים.
היו כאלה שהפכו להיות מוכרי פלאפל, היו כאלה שנעלמו מהנוף לחלוטין, היו כאלה שהמשיכו לדשדש בקבוצות דרג ד' בביצה המקומית...
זה מה שיקרה גם לו, אם הוא לא יתעשת ויבין שהוא הורס לעצמו את השם עכשיו.
גודס לא רוצה לאמן בחו"ל. החוזים שהוא יכול להשיג בארץ זה מקסימום 70 אלף דולר לשנה. זהו. נגמר. כסף גדול הוא כבר לא יעשה בין אם הוא יתפטר או יפוטר. אם לא הכסף, הוא היה מזמן בבית.
05 נובמבר 2015, 23:27
roy1000 כתב:toja27 כתב:על סמך מה אתה אומר את זה? איך הוא הוכיח את זה?
ואנחנו לא עושים השוואות כאן למשפחת פדרמן כרגע. מדברים עליו.
על סמך זה שגודס עדיין מאמן.
05 נובמבר 2015, 23:28
jol9 כתב:גם חוזים של 70 אלף הוא עלול שלא לקבל. תיזכר איפה נמצא אדלר אחרי מה שעשה למכבי. איפה יורם חרוש - מאמן מוערך שנעלם לחלוטין מהמפה.
אפי וקטש המשיכו לדשדש בליגה (היום שניהם בבית), קטש בעיקר בזכות האליפות שלקח, ואפי בזכות המוניטין רב השנים.
גודס עלול למצוא את עצמו בכלל מחוץ לענף, ואז ההתעקשות על עוד 100 אלף דולר, תעלה לו ביוקר.
05 נובמבר 2015, 23:28
05 נובמבר 2015, 23:29
05 נובמבר 2015, 23:29
MTA2311 כתב:גם אתם לא הייתם מתפטרים. אין מה לדון בזה בכלל.
05 נובמבר 2015, 23:30
MTA2311 כתב:גם אתם לא הייתם מתפטרים. אין מה לדון בזה בכלל.
toja27 כתב:MTA2311 כתב:גם אתם לא הייתם מתפטרים. אין מה לדון בזה בכלל.
ומה עם כל אותם המאמנים בעבר שלקחו אחריות והתפטרו?
toja27 כתב:MTA2311 כתב:גם אתם לא הייתם מתפטרים. אין מה לדון בזה בכלל.
05 נובמבר 2015, 23:32
dod כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:גם אתם לא הייתם מתפטרים. אין מה לדון בזה בכלל.
ברור לך שקטש ואפי פוטרו ולא התפטרו. כן?
וכנ"ל חרוש כמובן.
05 נובמבר 2015, 23:33
05 נובמבר 2015, 23:35
05 נובמבר 2015, 23:38
05 נובמבר 2015, 23:38
חנו'ש כתב:אם מישהו פה היה זוכה ב-dream job שלו אחרי שנים רבות של המתנה, זה לא היה מעניין אותו אם הוא גרוע בזה ועושה חרא של עבודה.
אף אחד כאן לא היה מתפטר.
זה התפקיד של הבוסים שלו לפטר אותו, בטח אם הנזק הכספי שהוא עלול לגרום לו גבוה פי כמה מהפיצוי שצריך יהיה לשלם על פיטורים.