המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקאדו 3 כתב:די נו התייאשתי הוא לא יפוטר לא היום לא שבוע הנא ולא בכלל מאמנים אחרים עפו כמו טיל על פחות מזה , כל מה שקשור בהחלטות של משפחת פדרמן האב הבן או שניהם ביחד גורם לנו האוהדים רק לסבול , רק היכל חצי ריק נגד דראפושקה אולייזיז משהו .
Holiday_Armadillo כתב:אני לא מבינה, לא פוטרו מאמנים לפניו? מאמנים שהיו להם חוזים הרבה יותר גדולים משלו?
מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא מבינה, לא פוטרו מאמנים לפניו? מאמנים שהיו להם חוזים הרבה יותר גדולים משלו?
לדעתי רומן בינו ובין פדרמן , רק זה יכול להסביר איך הוא עדיין מאמן מכבי .
er79 כתב:מה לא הבנתם? ההודעה הייתה צריכה להגיע כבר מאתמול. אם היא לא הגיעה אתמול היא כבר לא תגיע. חבל על הציפייה.
אחדשיודע כתב:אם ההתנהלות בקיץ מביכה, עכשיו היא מביכה פי כמה וכמה. כל כך הרבה מקבלי החלטות שלא מקבלים החלטות, בזמן הכי חשוב.
משתהים ולא עושים כלום - אחלה דרך לצאת מהמשבר. המועדון שלנו בקריסה.
אדגר פו כתב:אולי אנחנו " נהנים " ממחלוקת משפחתית שבה האבא רוצה ללמד את הבן מי הבוס .
אדגר פו כתב:מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא מבינה, לא פוטרו מאמנים לפניו? מאמנים שהיו להם חוזים הרבה יותר גדולים משלו?
לדעתי רומן בינו ובין פדרמן , רק זה יכול להסביר איך הוא עדיין מאמן מכבי .
הרסת לי עכשיו את המקלחת לפני שבת. עכשיו אני מדמין אותם מולי.
roy1000 כתב:er79 כתב:מה לא הבנתם? ההודעה הייתה צריכה להגיע כבר מאתמול. אם היא לא הגיעה אתמול היא כבר לא תגיע. חבל על הציפייה.
אתה לא יכול לצפות שההודעה תגיע כשהקבוצה בחו"ל. הייתה אמורה להיות ישיבת הנהלה היום שאחריה הייתה אמורה להתקבל החלטה. לא ברור לי מה קורה עם זה.
er79 כתב:מה לא הבנתם? ההודעה הייתה צריכה להגיע כבר מאתמול. אם היא לא הגיעה אתמול היא כבר לא תגיע. חבל על הציפייה.
MTA2311 כתב:er79 כתב:מה לא הבנתם? ההודעה הייתה צריכה להגיע כבר מאתמול. אם היא לא הגיעה אתמול היא כבר לא תגיע. חבל על הציפייה.
ההודעה הייתה צריכה להגיע אחרי ירושלים.
הבחור לא הולך לשום מקום.