פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מי הייתם רוצים שיחליף את גודס?

08 נובמבר 2015, 22:47

ארז מטומטם. בלתי נתפס. לא תמיד זה חכם לשמור על עקרונות. ההזדמנות הזאת לא תחזור לו. שייהנה לפרשן או לאמן עכברושים

08 נובמבר 2015, 22:54

שלא תטעו, הוא שורד גם את זה.

08 נובמבר 2015, 23:00

למה מפילים הכל על גודס?
מה עם ניקולה וההנהלה?

08 נובמבר 2015, 23:10

רק צביקה שרף יכול להוציא את העגלה מהבוץ, ואין מכביסט יותר ממנו.
זה לא המינוי הכי מרשים, וגם לא אני הייתי בעדו בימים האחרונים, אבל כנראה האופציות האחרות לא ריאליות.
צביקה שרף+דן שמיר ויצאנו לדרך חדשה.

08 נובמבר 2015, 23:11

צביקה לא יכול לאמן קבוצה כזאת, נו באמת.

08 נובמבר 2015, 23:13

MTA2311 כתב:צביקה לא יכול לאמן קבוצה כזאת, נו באמת.

אין דבר לא יכול לאמן קבוצה כזאת. אם יש שחקן שלא מתאים לו לשמור, הוא לא ישחק.
אין אופצייה אחרת. רק צביקה שרף.

08 נובמבר 2015, 23:25

אני באמת חושש שבחמישי נראה את רפי בגטים בעמדת המאמן או, רחמנא לצלן, את ניקולה
אם לפדרמן יש כבוד הוא הולך לקאזלוסקאס או מסינה ומציע להם צ'ק פתוח להוציא את העגלה מהבוץ

08 נובמבר 2015, 23:27

אני חושש שדן שמיר כמאמן ראשי הוא האופציה הריאלית האחרונה

08 נובמבר 2015, 23:46

שמואל1 כתב:רק צביקה שרף יכול להוציא את העגלה מהבוץ, ואין מכביסט יותר ממנו.
זה לא המינוי הכי מרשים, וגם לא אני הייתי בעדו בימים האחרונים, אבל כנראה האופציות האחרות לא ריאליות.
צביקה שרף+דן שמיר ויצאנו לדרך חדשה.

זה בדיוק מה שטענתי לפני מספר ימים. במצב הנוכחי צביקה הכי מתאים ויש לו רקורד של הצלחה במצבים כאלה. אם הוא יאמן בחמישי מכבי מנצחים את דרושפאקה.

08 נובמבר 2015, 23:48

ראיתי שבאוורמן חזר להיות מועמד.

ג'ק באוור בהחלט יכול לעשות הרבה דברים, כמו להציל את העולם מטרוריסטים צפון קוריאניים, או לחסל ארגון טרור במו ידיו (עם קלואי),
אבל לא בטוח שאימון כדורסל זה הקטע שלו.

09 נובמבר 2015, 00:03

חייבים לטפל בשורש הבעיה.
צוות אימון חדש ,כולל עוזרים שיהיה למאמן אנשי סוד ואנשים להיתיעץ ולא ירגיש לבד,זה נראה שבוגטין בסך הכל נהנה מהחוויה ואין לו מה לתרום,ולאבן לא מזיז כי הוא איש מערכת.
אף מאמן זר לא יץן אפילו טיפת היתערבות לוויציץ,צריך שיטת ניהול והיתנהלות חדשה.
החתמתם מאמן תנו לו לבחור את השחקנים בתקציב שקבעתם לפי ראות עיניו ולפי הפילוסופית כדורסל שלו.
אסור ש20 גורמים כל אחד יביא שחקן משלו וירצה משחקי אגו ,צריך היתנהלות ודרך,ולוותר על השליטה והאגו

09 נובמבר 2015, 00:04

מה באורמן מה? כוס אמ אמ אמק

09 נובמבר 2015, 00:06

אה, שכחתי. אבי אבן מהראשונים שצריכים לעוף.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 09 נובמבר 2015, 00:06, נערך פעם אחת בסך הכל.

09 נובמבר 2015, 00:06

שמעון מזרחי נוסע לברצלונה לקראת פגישת וועידה של ראשי היורוליג העוסקת בליגת האלופות המוצעת של פיב״א. במסגרת שהותו בגמרניה, מזרחי צפוי להיפגש עם המאמן הגרמני דירק באורמן בן ה-58. באורמן, לשעבר מאמן נבחרת גרמניה, ניצח שלוש פעמים את נבחרת ישראל ואשתקד את הפועל ירושלים במסגרת היורוקאפ כמאמן וולגוגראד. גם מועמדותו של מאמן נבחרת איטליה היוצא, סימונה פיאנג׳יאני, שהוצע לקבוצה כפי שפרסמנו ב-ONE אחרי ההפסד לבאמברג, מועמדים לרשת את התפקיד.

http://one.co.il/Article/15-16/2,620,12 ... tml?ref=hp

09 נובמבר 2015, 00:10

רע מאוד

09 נובמבר 2015, 00:14

אם אני לא מכיר את באוורמן מספיק טוב כדי לחוות עליו דעה, זה אומר שהוא לא מספיק טוב.

09 נובמבר 2015, 00:16

פיק מפליץ הרבה שמות שלדעתי לא עלו בכלל

כזכור, אחרי ההפסד לבאמברג ביורוליג, קיבלה הנהלת הקבוצה החלטה עקרונית לסיים את הרומן עם גודס. כפי שפורסם ב-ONE לראשונה, הצהובים פנו לשרונאס יאסיקביצ'יוס, שדחה אותה והמליץ למכבי למנות את מאמן נבחרת ליטא יונאס קזלאוסקאס. דן שמיר וארז אדלשטיין הוזכרו כמועמדים לתפקיד המאמן והעוזר, אולם השניים לא יצטרפו למועדון כל עוד ניקולה וויצ׳יץ׳ נמצא בתפקיד הג׳נרל מנג׳ר.

כבר אמרתי ששאראס איש חכם?

09 נובמבר 2015, 00:35

שחף כתב:פיק מפליץ הרבה שמות שלדעתי לא עלו בכלל

כזכור, אחרי ההפסד לבאמברג ביורוליג, קיבלה הנהלת הקבוצה החלטה עקרונית לסיים את הרומן עם גודס. כפי שפורסם ב-ONE לראשונה, הצהובים פנו לשרונאס יאסיקביצ'יוס, שדחה אותה והמליץ למכבי למנות את מאמן נבחרת ליטא יונאס קזלאוסקאס. דן שמיר וארז אדלשטיין הוזכרו כמועמדים לתפקיד המאמן והעוזר, אולם השניים לא יצטרפו למועדון כל עוד ניקולה וויצ׳יץ׳ נמצא בתפקיד הג׳נרל מנג׳ר.

כן, מתאים קזלאוסקס מאמן ראשי ושאראס עוזר

09 נובמבר 2015, 00:37

שחף כתב:פיק מפליץ הרבה שמות שלדעתי לא עלו בכלל

09 נובמבר 2015, 00:39

מי מתייחס בכלל לאתר המבזה הזה עם פיק בראש שם
פרסם תגובה