גיא גודס פוטר מאימון מכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גיא גודס פוטר מאימון מכבי ת"א

הודעהעל ידי my man » 10 נובמבר 2015, 02:23

jol9 כתב:
my man כתב:האוזמן גבר אבל פתאום הכל מתחבר לי...

לא נראה לכולכם מוזר שפתאום כולם מטנפים על רוצ'ה? נכון ברור הוא גם צריך להיות מבוקר כמו כל הקבוצה אבל כמות הלכלוך שיצאה עליו נראתה חשודה...
ופתאום הכל נראה כמו הכנת הקרקע למי אם לא הנסיך האצטקי גל מקל בכבודו ובעצמו...

אז זהו... אדלשטיין בהחלט מסוגל לעשות דבר כזה.
מאמן זר לא.

למרות, שהמאמנים לא ממש מחליטים, אז מי יודע?

שום מאמן לא יחליט על זה וגם אם כן הם ישכנעו אותו שטיילור הוא סרטן בחדר ההלבשה ואי פשר להמשיך איתו...
הכל כל כך רקות בממלכת המכבים...אוי!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yehooda » 10 נובמבר 2015, 02:48

לדעתי אם במכבי חושבים להציל את העונה הזו אסור להביא מאמן זר, משום ש: 1. היסטורית אף מאמן זר לא הצליח במכבי. 2. להביא מאמן שלא מכיר את חומר השחקנים בארץ מולם הוא עתיד להתמודד יתקשה להנחיל שיטה בזמן קצר.
לדעתי המאמן היחיד שיצליח להוציא את מכבי מהבוץ וגם זה בספק זה צביקה שרף. הוא אמנם לא המאמן הכי גדול ולא הווינר הכי גדול, אבל הוא היחיד שעשה זאת במכבי והוציא אותה מבוץ לא פחות עמוק בשנת 2008 הוא מכיר את הליגה ושחקניה לפני ולפנים. הוא מוטיבטור גדול, מכיר את המערכת של מכבי ומכיר את גודל האתגר הניצב מול הקבוצה הוא היחיד לדעתי שבזמן קצר יכול לייצר שינוי באמונה של השחקנים בעצמם וזה הדבר הכי חשוב.
שום מאמן ישראלי אחר וברור שלא מאמן זר יכול להפוך את המצב חוץ מצביקה. זו דעתי.
yehooda

הודעהעל ידי felix_r » 10 נובמבר 2015, 02:53

yehooda כתב:לדעתי אם במכבי חושבים להציל את העונה הזו אסור להביא מאמן זר, משום ש: 1. היסטורית אף מאמן זר לא הצליח במכבי. 2. להביא מאמן שלא מכיר את חומר השחקנים בארץ מולם הוא עתיד להתמודד יתקשה להנחיל שיטה בזמן קצר.
לדעתי המאמן היחיד שיצליח להוציא את מכבי מהבוץ וגם זה בספק זה צביקה שרף. הוא אמנם לא המאמן הכי גדול ולא הווינר הכי גדול, אבל הוא היחיד שעשה זאת במכבי והוציא אותה מבוץ לא פחות עמוק בשנת 2008 הוא מכיר את הליגה ושחקניה לפני ולפנים. הוא מוטיבטור גדול, מכיר את המערכת של מכבי ומכיר את גודל האתגר הניצב מול הקבוצה הוא היחיד לדעתי שבזמן קצר יכול לייצר שינוי באמונה של השחקנים בעצמם וזה הדבר הכי חשוב.
שום מאמן ישראלי אחר וברור שלא מאמן זר יכול להפוך את המצב חוץ מצביקה. זו דעתי.

שקר! ההפך הוא הנכון. אף מאמן זר לא נכשל במכבי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי my man » 10 נובמבר 2015, 03:30

נו אז אלי סהר עושה סדר- מאוריציו בלאדוצי הוא חבר של ניקולה והוא הסוכן של באורמן וזדובץ'...הבנתם מי יהיה המאמן הבא שלנו?

חוץ מזה הוא טוען שדן יהיה העוזר....
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי אדם » 10 נובמבר 2015, 04:05

אני לא חושב ששמעון או דיויד יתנו לזה לקרות ,גם להם יש גבול.
אדם

הודעהעל ידי roy1000 » 10 נובמבר 2015, 07:05

לא נראה לכולכם מוזר שפתאום כולם מטנפים על רוצ'ה? נכון ברור הוא גם צריך להיות מבוקר כמו כל הקבוצה אבל כמות הלכלוך שיצאה עליו נראתה חשודה...

נראה לך באמת שיש למכבי כסף לשלם לגל מקל? מלכלכים על רוצ'סטי כי הוא גרוע, לא בגלל תיאוריות קונספירציה למיניהן.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 10 נובמבר 2015, 07:10

my man כתב:נו אז אלי סהר עושה סדר- מאוריציו בלאדוצי הוא חבר של ניקולה והוא הסוכן של באורמן וזדובץ'...הבנתם מי יהיה המאמן הבא שלנו?

חוץ מזה הוא טוען שדן יהיה העוזר....

סהר הרבה פעמים מקשקש. באורמן מאמו פח. כנ"ל זדובץ'. אם מכבי מתעקשים על מאמן זר, הם חייבים בראש ובראשונה להתעקש על קזלאוסקאס ולאחר מכן לנסות את פיאנג'יאני
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 10 נובמבר 2015, 07:26

felix_r כתב:שקר! ההפך הוא הנכון. אף מאמן זר לא נכשל במכבי.

אני חושב שבזמן אמת חשבו שהם "נכשלו" אבל כשאנחנו מסתכלים על זה במבחן ההסטוריה של גודס/קטש/אפי וקצת אובייקטיביות לגבי הכלים שעמדו לרשותם, אז באמת ספאחייה ממש לא נכשל וגם ילובאץ' לצורך העניין.

אני חושב שמאמן טוב, לא משנה אם זר או ישראלי יכול להצליח במכבי. מה שכן, למאמן זר שיגיע ייקח הרבה זמן עד שיבין מי נגד מי ואיך המערכת של מכבי עובדת. מאמן זר - כן, אבל רק בעונה הבאה. צריך לתת למאמן ישראלי לסיים את העונה הזו.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 10 נובמבר 2015, 07:27

roy1000 כתב:

נראה לך באמת שיש למכבי כסף לשלם לגל מקל? מלכלכים על רוצ'סטי כי הוא גרוע, לא בגלל תיאוריות קונספירציה למיניהן.

כמעט כל הקבוצה גרועה. להתייחס לרמת המשחק של רוציסטי בלי להתייחס לעובדה הזו זה נטו בלבולי ביצים שלך וחוסר אובייקטיביות לאורך כל הדרך סלח לי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 10 נובמבר 2015, 07:32

toja27 כתב:כמעט כל הקבוצה גרועה. להתייחס לרמת המשחק של רוציסטי בלי להתייחס לעובדה הזו זה נטו בלבולי ביצים שלך וחוסר אובייקטיביות לאורך כל הדרך סלח לי.

נכון שכמעט כל הקבוצה גרועה, אבל במשחקים האחרונים רוצ'סטי הוא הכי גרוע, ובכל מקרה, ביקורת על רוצ'סטי ממש לא מנקה אף אחד אחר.
לא הבנתי למה אני לא "אובייקטיבי" לגבי רוצ'סטי? זה עוד תיאוריית קונספירציה?
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 10 נובמבר 2015, 07:40

roy1000 כתב:
toja27 כתב:כמעט כל הקבוצה גרועה. להתייחס לרמת המשחק של רוציסטי בלי להתייחס לעובדה הזו זה נטו בלבולי ביצים שלך וחוסר אובייקטיביות לאורך כל הדרך סלח לי.

נכון שכמעט כל הקבוצה גרועה, אבל במשחקים האחרונים רוצ'סטי הוא הכי גרוע, ובכל מקרה, ביקורת על רוצ'סטי ממש לא מנקה אף אחד אחר.
לא הבנתי למה אני לא "אובייקטיבי" לגבי רוצ'סטי? זה עוד תיאוריית קונספירציה?

כי מהרגע שהוא חתם לא אהבת אותו ונראה רק שחיכית להזדמנות הזו. מי בקבוצה הזאת משחק טוב חוץ מרנדל,קצת אוחיון וסמית לפרקים? הקבוצה נראית על הפנים בכללותה, אז למה לבודד שחקן אחד שברור שהקבוצה לא מחוברת? הסיכויים שרוציסטי משחק לא טוב בגלל שהקבוצה בכללותה לא מחוברת גבוהים בהרבה מזה שהוא לא משחק טוב כי הוא לא שחקן טוב. בוא נחכה לזמן הזה שנראה שכל שאר הקבוצה רצה יפה והוא לא משחק טוב ואז תגיד שהוא גרוע. זה יהיה הרבה יותר בהקשר הנכון של הדברים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 10 נובמבר 2015, 07:56

toja27 כתב:כי מהרגע שהוא חתם לא אהבת אותו ונראה רק שחיכית להזדמנות הזו. מי בקבוצה הזאת משחק טוב חוץ מרנדל,קצת אוחיון וסמית לפרקים? הקבוצה נראית על הפנים בכללותה, אז למה לבודד שחקן אחד שברור שהקבוצה לא מחוברת? הסיכויים שרוציסטי משחק לא טוב בגלל שהקבוצה בכללותה לא מחוברת גבוהים בהרבה מזה שהוא לא משחק טוב כי הוא לא שחקן טוב. בוא נחכה לזמן הזה שנראה שכל שאר הקבוצה רצה יפה והוא לא משחק טוב ואז תגיד שהוא גרוע. זה יהיה הרבה יותר בהקשר הנכון של הדברים.

דבר ראשון - אתה צודק כשאתה אומר שאני אף פעם לא אהבתי את השחקן הזה. אני לא חושב שהוא שחקן ברמה של מכבי ואני חשבתי שההחתמה שלו היא טעות, בטח בסכומים ההזויים שהוא קיבל ובטח שעם חוזה לשלוש שנים. מדובר בדייויד אנקראם לעניים - שחקן שיכול להצליח רק בקבוצה קטנה כשהכל סובב אותו והוא הכוכב הבלתי מעורער, אבל בקבוצה גדולה הוא קורס ובדרך לוקח את כל חדר ההלבשה איתו.

לגבי החלק השני - אני חושב שרוצ'סטי הוא אחת הסיבות שמכבי לא משחקות טוב. הוא שחקן שמכניס בלאגן למשחק, מתעלם מהמאמן ושובר את המשחק הקבוצתי. זה לא מתאים לקבוצה גדולה. אני חושב שאם בראיין רנדל רוצה לדפוק לך מכות, זה די אומר הכל עליך כשחקן וכבנאדם. אני באמת חושב שאם פשוט תעיף את רוצ'סטי מהקבוצה, המצב של הקבוצה ישתפר מכל הבחינות. לצערי, אתה ככל הנראה לא תראה את שאר הקבוצה רצה יפה והוא לא משחק טוב. בשביל שהקבוצה תרוץ יפה, הוא ככל הנראה צריך ללכת כמו שהעיפו אותו מגלאטסראי ולבוראל וסיינה ובעצם מכל קבוצה בינונית או גדולה לפני מכבי.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 10 נובמבר 2015, 08:04

yzafrir כתב:מקל במקום רוצ'סטי ? לא תודה , אם כבר פארגו במקום רוצ'סטי ...
האמת , שלא צריך לשחרר אף אחד מהגארדים , פשוט ללמוד להוציא מהם את מה שהם טובים בו , ועוד נקודה למחשבה ,רוצ'סטי הוא ישראלי ואם מכבי משחררת אותו , ירושלים לוקחת אותו בגרושים (במקום הלפרין הנכה)

רוצ'סטי לא יגיע לירושלים. המקום היחידי שהוא יכול להגיע אליו בירושלים זה הדסה עין כרם, כי דונטה ישלח אותו לשם עם שברים בגולגולת אחרי האימון הראשון.

אם כבר מקל, אז זה השחקן שירושלים יקחו אם הכוכב באמת יחתכו אותו. נראה למישהו שלמכבי יש כסף לחתוך את רוצ'סטי ולהביא את מקל? הרי השאירו את גודס חודש נוסף בשביל הסיכוי שיתפטר ולא יצטרכו לשלם לו את המשכורת. מכבי לא הולכת להביא אף אחד. לא מקל ולא שמחון.
roy1000

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 10 נובמבר 2015, 08:12

כל הקבוצה הזו משחקת חרא מה נדבקתם לרוצסטי ?
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי אדגר פו » 10 נובמבר 2015, 08:28

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:מקל במקום רוצ'סטי ? לא תודה , אם כבר פארגו במקום רוצ'סטי ...
האמת , שלא צריך לשחרר אף אחד מהגארדים , פשוט ללמוד להוציא מהם את מה שהם טובים בו , ועוד נקודה למחשבה ,רוצ'סטי הוא ישראלי ואם מכבי משחררת אותו , ירושלים לוקחת אותו בגרושים (במקום הלפרין הנכה)

רוצ'סטי לא יגיע לירושלים. המקום היחידי שהוא יכול להגיע אליו בירושלים זה הדסה עין כרם, כי דונטה ישלח אותו לשם עם שברים בגולגולת אחרי האימון הראשון.

אם כבר מקל, אז זה השחקן שירושלים יקחו אם הכוכב באמת יחתכו אותו. נראה למישהו שלמכבי יש כסף לחתוך את רוצ'סטי ולהביא את מקל? הרי השאירו את גודס חודש נוסף בשביל הסיכוי שיתפטר ולא יצטרכו לשלם לו את המשכורת. מכבי לא הולכת להביא אף אחד. לא מקל ולא שמחון.

בוא נגזים עוד קצת, אולי ידקור אותו וזהו.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי toja27 » 10 נובמבר 2015, 08:34

roy1000 כתב:
toja27 כתב:כי מהרגע שהוא חתם לא אהבת אותו ונראה רק שחיכית להזדמנות הזו. מי בקבוצה הזאת משחק טוב חוץ מרנדל,קצת אוחיון וסמית לפרקים? הקבוצה נראית על הפנים בכללותה, אז למה לבודד שחקן אחד שברור שהקבוצה לא מחוברת? הסיכויים שרוציסטי משחק לא טוב בגלל שהקבוצה בכללותה לא מחוברת גבוהים בהרבה מזה שהוא לא משחק טוב כי הוא לא שחקן טוב. בוא נחכה לזמן הזה שנראה שכל שאר הקבוצה רצה יפה והוא לא משחק טוב ואז תגיד שהוא גרוע. זה יהיה הרבה יותר בהקשר הנכון של הדברים.

דבר ראשון - אתה צודק כשאתה אומר שאני אף פעם לא אהבתי את השחקן הזה. אני לא חושב שהוא שחקן ברמה של מכבי ואני חשבתי שההחתמה שלו היא טעות, בטח בסכומים ההזויים שהוא קיבל ובטח שעם חוזה לשלוש שנים. מדובר בדייויד אנקראם לעניים - שחקן שיכול להצליח רק בקבוצה קטנה כשהכל סובב אותו והוא הכוכב הבלתי מעורער, אבל בקבוצה גדולה הוא קורס ובדרך לוקח את כל חדר ההלבשה איתו.

לגבי החלק השני - אני חושב שרוצ'סטי הוא אחת הסיבות שמכבי לא משחקות טוב. הוא שחקן שמכניס בלאגן למשחק, מתעלם מהמאמן ושובר את המשחק הקבוצתי. זה לא מתאים לקבוצה גדולה. אני חושב שאם בראיין רנדל רוצה לדפוק לך מכות, זה די אומר הכל עליך כשחקן וכבנאדם. אני באמת חושב שאם פשוט תעיף את רוצ'סטי מהקבוצה, המצב של הקבוצה ישתפר מכל הבחינות. לצערי, אתה ככל הנראה לא תראה את שאר הקבוצה רצה יפה והוא לא משחק טוב. בשביל שהקבוצה תרוץ יפה, הוא ככל הנראה צריך ללכת כמו שהעיפו אותו מגלאטסראי ולבוראל וסיינה ובעצם מכל קבוצה בינונית או גדולה לפני מכבי.

אז בוא אני אזכיר לך, מכבי הפסידה את האליפות להפועל אילת בעונה שעברה בחצי הגמר, קיבלה תבוסות ביתיות והודחה בבושת פנים מההצלבה. גם אז הקבוצה שיחקה חרא. אומנם אי אפשר להשוות למצב הנוכחי שהמשבר לקח צעד קדימה אבל עדיין המצב הזה לא התחיל מהיום. רוציסטי לא שיחק בעונה הזוועתית בשנה עברה. תעשה את המכנה המשותף בין שתי העונות ואז אולי תתקרב לתשובה הנכונה, מה לא עובד במכבי. לכל אחד מאיתנו יש את הטעם שלו בשחקנים אבל בכל זאת אני מצפה להגינות. כשכל הקבוצה משחקת רע, זה לא הוגן לעשות הייליט לשחקן אחד. זאת דעתי. לפי התיאוריה שלך, אל תתן לרוציסטי לשחק דקה והקבוצה תשתפר בהרבה. זאת תיאוריה תלושה מהמציאות לדעתי ואני עדין.
שמע, רב המשחקים שראיתי את רוציסטי במשחקים שלו מחוץ למכבי, היו בשנה שעברה.וראיתי הרבה משחקים של ניזני. ואני התרשמתי ממנו מאוד. הוא שחקן הרבה יותר יעיל ממה שהוא מראה עד עכשיו. הוא לא מקשיב למאמנים? את מי שאלת? הוא לא שובר משחק קבוצתי. הוא שחקן קבוצתי בכללי עם רגעים של מהלכים אינדוודואילים. הוא שילוב בין רכז לסקורר. הוא לא ג'ייסי קארול שרק מיידה שלושות, הוא שחקן יותר עמוק ממנו בתכונות שלו. יש לו הרבה דברים יפים. כשהוא הגיע לכאן ראו בבירור שיש לו רצון להיות כאן וראו שמדובר בבחור מאוד נחמד. לא מעניין אותי מרנדל ולמי הוא רוצה לתת מכות. מי הוא איזה מלאך ?
בכל אופן, אין טעם לשכנע אותך כי זה די חסר תועלת . כל אחד בדעתו . אני מבקש רק הגינות ולא לחרוץ גורלות בזמן שכל הקבוצה נראית רע. אני מאוד מקווה שיגיע לכאן מאמן ראוי והקבוצה תצליח לצאת מהמשבר ורוציסטי יסתום כמה פיות של רסקנים, האוזמנים ושלפים למיניהם. ואולי גם אני אתן לך איזה סמיילי של קריצה בהמשך העונה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 10 נובמבר 2015, 09:47

toja27 כתב:אז בוא אני אזכיר לך, מכבי הפסידה את האליפות להפועל אילת בעונה שעברה בחצי הגמר, קיבלה תבוסות ביתיות והודחה בבושת פנים מההצלבה. גם אז הקבוצה שיחקה חרא. אומנם אי אפשר להשוות למצב הנוכחי שהמשבר לקח צעד קדימה אבל עדיין המצב הזה לא התחיל מהיום. רוציסטי לא שיחק בעונה הזוועתית בשנה עברה. תעשה את המכנה המשותף בין שתי העונות ואז אולי תתקרב לתשובה הנכונה, מה לא עובד במכבי. לכל אחד מאיתנו יש את הטעם שלו בשחקנים אבל בכל זאת אני מצפה להגינות. כשכל הקבוצה משחקת רע, זה לא הוגן לעשות הייליט לשחקן אחד. זאת דעתי. לפי התיאוריה שלך, אל תתן לרוציסטי לשחק דקה והקבוצה תשתפר בהרבה. זאת תיאוריה תלושה מהמציאות לדעתי ואני עדין.
שמע, רב המשחקים שראיתי את רוציסטי במשחקים שלו מחוץ למכבי, היו בשנה שעברה.וראיתי הרבה משחקים של ניזני. ואני התרשמתי ממנו מאוד. הוא שחקן הרבה יותר יעיל ממה שהוא מראה עד עכשיו. הוא לא מקשיב למאמנים? את מי שאלת? הוא לא שובר משחק קבוצתי. הוא שחקן קבוצתי בכללי עם רגעים של מהלכים אינדוודואילים. הוא שילוב בין רכז לסקורר. הוא לא ג'ייסי קארול שרק מיידה שלושות, הוא שחקן יותר עמוק ממנו בתכונות שלו. יש לו הרבה דברים יפים. כשהוא הגיע לכאן ראו בבירור שיש לו רצון להיות כאן וראו שמדובר בבחור מאוד נחמד. לא מעניין אותי מרנדל ולמי הוא רוצה לתת מכות. מי הוא איזה מלאך ?
בכל אופן, אין טעם לשכנע אותך כי זה די חסר תועלת . כל אחד בדעתו . אני מבקש רק הגינות ולא לחרוץ גורלות בזמן שכל הקבוצה נראית רע. אני מאוד מקווה שיגיע לכאן מאמן ראוי והקבוצה תצליח לצאת מהמשבר ורוציסטי יסתום כמה פיות של רסקנים, האוזמנים ושלפים למיניהם. ואולי גם אני אתן לך איזה סמיילי של קריצה בהמשך העונה.

הפסדת את האליפות בלי דווין סמית' (השחקן הכי טוב שלך), בלי סילבן, עם היינס שהיה עב"מ מוחלט ועם פאקינג לינהרט וג'ייק כהן כשחקנים מרכזיים. כרגע, אתה עם סגל מלא ונראה פחות טוב מהקבוצה שהפסידה לאילת.

לגבי רוצ'סטי, אני לגמרי מאמין שהקבוצה תיראה יותר טוב אם פשוט יחתכו אותו. לא רואה מה תלוש מהמציאות בזה.

אם הוא שחקן כזה יעיל וכזה קבוצתי, למה הוא הצליח רק בניז'ני? למה העיפו אותו באמצע העונה מגלאטסראי, לאבורל וסיינה? אתה לא חושב ששחקן שמעיפים אותו באמצע העונה מכל כך הרבה קבוצות יש איתו איזושהי בעיה? רוצ'סטי זה שחקן שיכול להצליח רק בתנאים מאוד מסויימים, והתנאים האלה לא מתאימים למכבי. זה שחקן שמקומו בערבות רוסיה, לא בתל-אביב.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 10 נובמבר 2015, 09:49

מקאדו 3 כתב:כל הקבוצה הזו משחקת חרא מה נדבקתם לרוצסטי ?

למי אתה רוצה לבוא בטענות? לפניני שחוזר מפציעה קשה והוא שחקן שולי ברוטציה? לרנדל שהוא היחידי שמתפקד ובלעדיו מכבי לא הייתה מנצחת גם משחק אחד העונה? לאונואקו שהביאו בעשרים אלף דולר לחודש?
חוץ מהנהלה ומאמנים, יש שני שחקנים שאחראים למצב של מכבי - פארמר ורוצ'סטי. שניהם לא מתפקדים, אבל השני מזיק (קצת) יותר לדעתי. אין לי טענות לאף שחקן אחר במכבי.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 10 נובמבר 2015, 09:54

רוי, אתה נדבק לשחקן ולא רואה בעיניים.
אין קשר בין מה שאתה אומר למציאות. אנקראם לעניים, סרטן בחדר ההלבשה, הדסה עין כרם... לגמרי איבדת את זה.

מה עם איזו מילת ביקורת על מחריב ההתקפות אוחיון? הרי לדעתך הוא צריך לשחק 40 דקות...

הסיפור עם רוצ׳סטי הוא הרבה יותר פשוט ממה שאתה עושה.
אם מכבי תבסס שיטה מסודרת, שבה רוצ׳ עולה להפציץ מהספסל ברבע השני, כשסביבו נמצא צוות מתאים, וזה אומר לא פארמר ולא לנדסברג, וזה אומר כן אופייבו, שיכול לחסום ולהתגלגל, וכו׳.
אנחנו כל הזמן צוחקים על המטודיות הבלתי מתפשרת של מאמנים ספרדים, אבל במצב הזה, זה מאוד נחוץ.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 10 נובמבר 2015, 10:02

הלוואי על ההנהלה המבוגרת שלנו והצעירה רבע מהקלאס של גודס , מענטש אמיתי , וגם הוא כמו המנהלים שלנו אנשי מקצוע גרועים , לפחות הוא בן אדם.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים