אדגר פו כתב:החציל האצטקי כתב:ארינזה חייב לעוף מהקבוצה. הוא שחקן גרוע עם מגבלה שמסרסת אותו ואת הקבוצה והייתה טעות גדולה להביא אותו.
למי שחיכה לי בפינה- ניצחתם.
פוסט אצילי מצידך.
אבל אני מקווה שלא הקדמת את המאוחר. תאר לך שהוא יתן פתאום משחק כמו הוואי לאסוף נגד ריאל מדריד ? או איציק כהן נגד מילאנו ?
מה עוד שהטורקים האלו בכלל לא קבוצה גדולה, אולי יש בה קצת שמות לא רעים אבל מכבי נורמלית הייתה צריכה לתת להם בראש.
גם אני מאמין, שהוא עוד יכול לתת משחקים טובים אם רק יתנו לו בטחון ודקות משחק. אז נכון, הוא לא נראה היום כשחקן ברמה של מכבי, אבל מי כן? רוב השחקנים בחודש האחרון לא נראים כשחקנים ברמת הליגה הישראלית אפילו. אפילו אלוף NBA פארמר נראה כרגע כמו שגל מקל נראה בכוכב האדום.
אחרי הרבה מחשבות וטענות על בניית הסגל, הגעתי למסקנה, שהכל זה בראש. זה הכל קרה בגלל המחלה של רנדל. כשרנדל חלה (ואז עוד לא היה לנו מחליף בעמדה שלו), הובסנו נגד צסקא והמערכת נכנסה לסיחרור, ואז הפסדנו לירושלים, וכולם נלחצו עוד יותר, לחץ ועוד לחץ, ואז כולם איבדו את הראש ואת הבטחון.
לדעתי, מה שחשוב עכשיו זה לא זהות המאמן, ולא זהות השחקנים בסגל. מה שחשוב עכשיו זה להרגיע את כולם ולתת להם לעשות את מה שהם יודעים, ולא כל מיני דרישות לא קשורות למציאות.
שרנדל ואוחיון ישמורו, שאמבקווה יקח ריבאונד, שרוצ'סטי וסמית' יקלעו שלשות, ושפארמר יחדור לסל. שכל אחד יעשה את מה שהוא יודע הכי טוב, והוא הכי בטוח בו. ועוד משהו. חייבים לחזור לשחק מהר! לרוץ ועוד פעם לרוץ. כמו שפיני הסביר פעם בתקופה של מכבי הגדולה: אם ה DNA של הקבוצה הוא התקפה ולא הגנה, אז צריך לעשות כמה שיותר התקפות במשחק, כדי שהיתרון ההתקפי יבוא לביטוי.