המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:אם ירושלים מסיימים במקום השלישי בבית שלהם, אנחנו נהיה איתם באותו הבית בשלב הבא של היורוקאפ... משפיל משהו.
איך זה עובד? יש עוד שלב בתים ורק אז פלייאוף? סטייל הטופ 16 ביורוליג?
החציל האצטקי כתב:מכבי תגיע לסיבוב טופ 32 ואחרי זה משמינית הגמר הכל עובד בשיטת צמד משחקי בית-חוץ.
אני רואה את היורוקאפ בתור דבר מאוד חיובי למכבי אגב.
אם מכבי תבוא למפעל הזה ותכבד אותו ותבנה את עצמה מחדש כדי לקחת תואר (חילופי מאמן, שחקנים, שיטה)- מה שלדעתי יש לה את היכולת, אפשר יהיה עוד להוציא תקווה מהעונה הזאת.
roy1000 כתב:אתה לא רציני. נראה לך שמכבי תשקיע במפעל הזה? הם ירצו לצאת ממנו כמה שיותר מהר. לא יחליפו שום שחקן. ישלחו את פארמר, ארינזה ואולי גם אופייבו הביתה לחסוך כסף.
החציל האצטקי כתב:למה שלא תשקיע במפעל הזה?
אתה חושב שלהפסיד לבודצ׳נוסט ולאלופת רומניה עכשיו זה משהו שמישהו יקבל?
אם נגיע למצב שבו אנחנו משחקים ביורוקאפ- נדרוש את התואר.
אפשר לשפץ את הסגל הזה ולהנחיל שיטה כדי להתקדם במפעל אירופי זניח ולצבור משם ביטחון.
קבוצה שנבנתה להצלבה ביורוליג צריכה לדעת לבוא ליורוקאפ ולנצח.
אגב, זה יכול לקרות גם בלי פארמר, ארינזה ואופייבו.
roy1000 כתב:מסורתית, קבוצות יורוליג שנושרות ליורוקאפ לא משקיעות שם יותר מדי. הן עושות מכירת חיסול וסדרך כלל לא מגיעות לשלבים המאוחרים. אני לא חושב שהיורוקאפ יעניין את מכבי ואני לא חושב שיגיעו שחקני חיזוק בשביל לזכות ביורוקאפ.
המחשבות יעברו לכיוון של שנה הבאה.
roy1000 כתב:חציל, אני לא חושב שלמכבי אפכת רגע מהיורוקאפ או מהליגה הישראלית. גם לא אכפת לה להיות תחתרותית. לדעתי הם ינסו לקצץ כמה שיותר בהוצאות. לא יגיעו שחקנים חדשים. לא יגיע מאמן. ימשיכו עם הקיים מינוס מי שאפשר לשחרר ובעונה הבאה יחזרו עם אותו הקשקוש.
החציל האצטקי כתב:roy1000 כתב:אתה לא רציני. נראה לך שמכבי תשקיע במפעל הזה? הם ירצו לצאת ממנו כמה שיותר מהר. לא יחליפו שום שחקן. ישלחו את פארמר, ארינזה ואולי גם אופייבו הביתה לחסוך כסף.
למה שלא תשקיע במפעל הזה?
אתה חושב שלהפסיד לבודצ׳נוסט ולאלופת רומניה עכשיו זה משהו שמישהו יקבל?
אם נגיע למצב שבו אנחנו משחקים ביורוקאפ- נדרוש את התואר.
אפשר לשפץ את הסגל הזה ולהנחיל שיטה כדי להתקדם במפעל אירופי זניח ולצבור משם ביטחון.
קבוצה שנבנתה להצלבה ביורוליג צריכה לדעת לבוא ליורוקאפ ולנצח.
אגב, זה יכול לקרות גם בלי פארמר, ארינזה ואופייבו.
LIAV10 כתב:חציל, עצור שנייה, אתה יכול לדמיין את הפדיחות שירדפו את מכבי לכל השנים?
מכהי תל אביב, 6 פעמים אלופת אירופה ופעם אחת אלופת היורוקאפ.
שזה לא יזהם את הסטטיסטיקה.
MTA2311 כתב:מקווה שנסיים במקום האחרון
MTA2311 כתב:מקווה שנסיים במקום האחרון
jol9 כתב:MTA2311 כתב:מקווה שנסיים במקום האחרון
אבל מה אתה מצפה שיהיה אח"כ? אני לא חושב שאם נעלה לטופ 16, פתאום כל הבעיות יטואטאו מתחת לשטיח,
וממש לא בא לי לסיים את העונה בדצמבר...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־48 אורחים