13 נובמבר 2015, 11:24
roy1000 כתב:אני לא יודע אם ברייסי רייט חתם בסופו של דבר בסין, אבל זה השחקן האחרון שמכבי צריכה. אם באמת מביאים גארד במקום אחת הפרימדונות, זה צריך להיות גארד פיזי וגבוה שישחק הגנה. אין שםו טעם להחליף פרימדונה אחת באחרת.
13 נובמבר 2015, 13:25
13 נובמבר 2015, 13:28
jol9 כתב:פארגו נתן עונה רעה, מלאה בעליות וירידות, ולמרות שגודס רצה אותו, אין לו מקום במכבי. עובדה שהוא גם לא מצא שום קבוצה אחרת
ביורוליג.
תראה את רייס בטופ של הטופ, ותראה את פארגו. זה בדיוק ההבדל.
מקל זה שחקן שכבר 3-4 שנים לא משחק כדורסל ברצף ברמות הדרושות. זה בלון נפוח, שלא עשה כלום בקריירה שלו, אבל ההמולה סביבו
היא כאילו מינימום מדובר בסרחיו רודריגז.
מכבי לא צריכה עוד רכז מוגבל, שלא מסוגל לקלוע ממטר ומשחק לאט יותר מאלכס מאריץ'.
לזכותו של מקל ייאמר שהוא פייטר, שעובד על המגרש, ולא בא להעביר את הזמן כמו פארמר, ולכן הוא בוודאי יהיה עדיף על פארמר,
אבל אני לא הייתי מסנדל את הסגל של מכבי ומחזיק בו שני רכזים כמו מקל ואוחיון. זה לא נראה לי נכון.
13 נובמבר 2015, 13:33
jol9 כתב:סתם שאלה, מה הייתם עושים עם הישראלים שלנו?
אני מתכוון לפניני, אוחיון ולנדסברג...
האם שקצת נמאס לי מהם. פניני עוד חזר מפציעה קשה, ככה שיש לו נסיבות מקלות, אבל אוחיון שחקן מוגבל ברמות,
ולנדסברג פשוט לא קיים ברמת יורוליג...
ועוד שאלה - מה הייתם עושים עם רנדל וסמית' בעונה הבאה?
סמית' נראה קצת כמו מישהו שמיצה את עצמו במכבי. הוא שחקן טוב, אבל לא מביא את האקסטרה שמכבי צריכה,
ועל רנדל פשוט לא ניתן לסמוך, במיוחד ברגעי האמת, שיגיע אליהם בריא וכשיר.
13 נובמבר 2015, 13:34
האם שקצת נמאס לי מהם. פניני עוד חזר מפציעה קשה, ככה שיש לו נסיבות מקלות, אבל אוחיון שחקן מוגבל ברמות,
סמית' נראה קצת כמו מישהו שמיצה את עצמו במכבי. הוא שחקן טוב, אבל לא מביא את האקסטרה שמכבי צריכה,
13 נובמבר 2015, 13:37
13 נובמבר 2015, 13:39
13 נובמבר 2015, 13:51
13 נובמבר 2015, 13:52
13 נובמבר 2015, 14:01
החציל האצטקי כתב:רנדל לא חתום לעונה הבאה
גם פניני לא
13 נובמבר 2015, 14:04
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:רנדל לא חתום לעונה הבאה
גם פניני לא
פניני אני יודע שלא, אבל רנדל לא חתם לשנתיים? בכל מקרה, גם עם הפציעות שלו, שווה להשאיר אותו. אין שום סיכוי למצוא שחקן ברמה שלו.
13 נובמבר 2015, 14:05
13 נובמבר 2015, 14:30
13 נובמבר 2015, 14:31
13 נובמבר 2015, 14:41
13 נובמבר 2015, 14:55
yzafrir כתב:במקום להחתים מציאות בשקל וחצי כמו רייס , היקמן , פארגו , פרקינס....עדיף להחתים באנקר במלון וחצי שברור לך מה הוא ייתן....
הרבה תאוריות קורסות העונה !!!
13 נובמבר 2015, 15:11
13 נובמבר 2015, 15:14
13 נובמבר 2015, 15:30
רגשות
חמלה: העונה מתנפצות להן פרות קדושות ואקסיומות של שנים. "מכבי מתפוצצת אחרי הפסד ביורוליג" – זה היה אמור לקרות מול ירושלים, אבל כבר היה 20 הפרש לאדומים בחצי. גם מול אשדוד, אבל לא. ונס ציונה באה בשבת. "החלפת מאמן מועילה, לפחות בטווח הקצר" - אז זהו שלא. אולי כי לא באמת החליפו מאמן. לא השתנתה האווירה. "ההנהלה של מכבי יודעת מה היא עושה" - אז זהו שממש לא. עד עכשיו מכבי עוררה אנטגוניזם בקרב מקטרגיה. עכשיו היא מתחילה לייצר חמלה. וזה צריך להדאיג אותה הרבה יותר.
תקווה: אני מקווה בשביל הנהלת מכבי שהם יהיו חכמים, במיוחד בסיטואציה הנוכחית, לנקות את האוורות של עצמם, לפני שיביאו מאמן כאילו-שריף מבחוץ. רק חסר שמכבי תביא מאמן זר, תהפוך סופית ליזראעל סברס של שנות ה-2000, ותתנתק הלכה למעשה מהליגה הישראלית.
עכשיו זה ממש לא מופרך - החוזה השערורייתי עם היורוליג שדורך על ראשה של ליגת העל וקבוצותיה, מבטיח לה 30 משחקי יורוליג בעונה, ומבטח אותה כלכלית למרות העונה המבישה.
לכן הדרך היחידה לייצר תקווה, לפחות עבור האוהדים, היא לשחרר את כל גונבי הדעת: רוצ'סטי או/ו פרמאר, אונואקו ופבראני, לחלץ את יבזורי מקורי העכביש שנטוו סביבו ולהשמיש אותו, ולבנות קבוצת פורוורדים שתרוץ, תלחץ ותשחק יחד 40 דקות. מהכרת המועדון, הסיכויים לכך: שליליים.
אהבה: במקום שאין בו אהבה, לא צומח כלום. בהיכל מנורה אין האהבה שורה. פורחים שם לחץ, עצבים, תככים, קומבינות, תרגילים. אבל אין אהבה. תרגילי אזרוח אמריקנים ללא תשלום מס, סגירת היורוליג לקבוצות ישראליות אחרות, קבוצה שהיא מגדל בבל של זרות, הפיכת הקלע הישראלי הטוב ביותר לנער פוסטר שלא מתלבש לאף משחק. אין קמצוץ של אהבה. רק שספורט עושים באהבה, או לא עושים בכלל.
13 נובמבר 2015, 15:34