פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג מחזור 5 - שאר המשחקים

13 נובמבר 2015, 22:26

מכבי צריכה לקוות שססארי איכשהו תנצח את באמברג הערב.

13 נובמבר 2015, 23:21

עוד קבוצה שירדתי עליה ועל הרכש שביצעה הקיץ היא פנרבחצ'ה, שמאכילה אותי בכובעים בלי סוף. קבוצה פשוט פנטסטית, דטומה אחד הרכשים היותר מוצלחים, כנ"ל אודו שמאוד מחזק את הקו הקדמי שלהם. בובי דיקסון שהסתובב כל הקריירה ביורוקאפ הוא פאקינג שחקן. קבוצה באמת אדירה.

13 נובמבר 2015, 23:28

שטרסבורג מובילה 20 הפרש על ריאל! :clap2

13 נובמבר 2015, 23:39

צדביטה בלי בורוסיס ניצחה את קוצ'ה לבוראל עם בורוסיס :D

14 נובמבר 2015, 00:09

למרות החזרה של ריאל ברבע האחרון, שטרסבורג מנצחת 93:86 !

14 נובמבר 2015, 00:23

אני אוהב את המאמן הליטאי של חימקי. לא יודע אפילו למה.

14 נובמבר 2015, 00:26

פשוט משחק פסיכי
מינוס שלוש, חימקי לקו, 0-2, ריב' התקפה, פאול, 0-2 לדראגיץ', ריב' התקפה, שלשה, שוויון.

14 נובמבר 2015, 00:27

גיל ברק ודן שמיר מעבירים את השידור בכיף ונעימות.

14 נובמבר 2015, 00:28

החלטה מפגרת של חמקי, שלחו את סלוקאס לקו בכוונה אחרי שנייה, צלף את שתיהן רק רשת.

14 נובמבר 2015, 00:45

איזה שבוע! שלושת הרוסיות הפסידו. ריאל הפסידה.

14 נובמבר 2015, 01:18

felix_r כתב:למרות החזרה של ריאל ברבע האחרון, שטרסבורג מנצחת 93:86 !

טיילור הפציץ משחק למרות שזה המשחק השני או השלישי שלו העונה אחרי שחזר מפציעה . הייתי שמח לראות אותו במכבי...
למה תומפקינס לא שיחק ?

14 נובמבר 2015, 01:40

yzafrir כתב:

טיילור הפציץ משחק למרות שזה המשחק השני או השלישי שלו העונה אחרי שחזר מפציעה . הייתי שמח לראות אותו במכבי...
למה תומפקינס לא שיחק ?

אם לשפוט לפי 93 הנקודות שקיבלה ריאל מקבוצה בינונית כמו שטראסבורג, הם היו צריכים מישהו שיעשה להם הגנה, ולא עוד שחקן התקפה כמו טיילור

14 נובמבר 2015, 01:53

felix_r כתב:
yzafrir כתב:

למה תומפקינס לא שיחק ?

אם לשפוט לפי 93 הנקודות שקיבלה ריאל מקבוצה בינונית כמו שטראסבורג, הם היו צריכים מישהו שיעשה להם הגנה, ולא עוד שחקן התקפה כמו טיילור

זה נכון שהם צריכים לשפר את ההגנה אבל מה זה קשור למשחק הטוב של טיילור ? אגב הוא שחקן הגנה מצויין...

14 נובמבר 2015, 01:57

אנחנו לא צריכים את טיילור בגלל סמית'... חבל שהחתימו אותו לשלוש שנים

14 נובמבר 2015, 02:25

felix_r כתב:אנחנו לא צריכים את טיילור בגלל סמית'... חבל שהחתימו אותו לשלוש שנים

שנה הבאה טרייד עם ריאל...
סמית העונה מחפף בהגנה...

14 נובמבר 2015, 02:32

yzafrir כתב:

סמית העונה מחפף בהגנה...

סמית' גם בשנה שעברה חיפף. זה שבתקשורת עדיין מחזיקים ממנו שחקן הגנה, זה לא אומר שהוא עדיין כזה....

אני אומר לך, שכל הטעויות בבניית הסגל התחילו עוד לפני החתמתם של פארמר ורוצ'סטי. זה התחיל בהחתמתו של סמית' ל 3 שנים.

14 נובמבר 2015, 09:25

felix_r כתב:סמית' גם בשנה שעברה חיפף. זה שבתקשורת עדיין מחזיקים ממנו שחקן הגנה, זה לא אומר שהוא עדיין כזה....

אני אומר לך, שכל הטעויות בבניית הסגל התחילו עוד לפני החתמתם של פארמר ורוצ'סטי. זה התחיל בהחתמתו של סמית' ל 3 שנים.

כן. זה תמיד בעיה לתת לשחקן חוזה ענק בסוף הקריירה. הבעיה היא שאין שום סיכוי להיפטר ממנו. הוא יסיים את החוזה במכבי.

14 נובמבר 2015, 13:42

felix_r כתב:
yzafrir כתב:

סמית העונה מחפף בהגנה...

סמית' גם בשנה שעברה חיפף. זה שבתקשורת עדיין מחזיקים ממנו שחקן הגנה, זה לא אומר שהוא עדיין כזה....

אני חושב שעדיין אפשרי לבנות קבוצה טובה גם עם סמית בפנים. סמית העונה משחק פחות טוב אבל עדיין הוא יכול לתת תרומה יפה מאוד בקבוצה שנבנתה נכון ולא סביבו דווקא.
דרך אגב, אני שמח שהשחקן הזה טיילור הלך לאן שהלך. איזה וייבים שליליים יוצאים מהשחקן הזה.

14 נובמבר 2015, 13:52

toja27 כתב:
felix_r כתב:
yzafrir כתב:

סמית העונה מחפף בהגנה...

אני חושב שעדיין אפשרי לבנות קבוצה טובה גם עם סמית בפנים. סמית העונה משחק פחות טוב אבל עדיין הוא יכול לתת תרומה יפה מאוד בקבוצה שנבנתה נכון ולא סביבו דווקא.
דרך אגב, אני שמח שהשחקן הזה טיילור הלך לאן שהלך. איזה וייבים שליליים יוצאים מהשחקן הזה.

וייבים שליליים ??? איך הגעת לזה ?
הוא היה פצוע וחזר לפני שני מחזורים ....
עשה אתמול שני הטבעות שבטוח יכנסו לטופ 10...

14 נובמבר 2015, 13:57

yzafrir כתב:
toja27 כתב:
felix_r כתב:
yzafrir כתב:

סמית העונה מחפף בהגנה...

וייבים שליליים ??? איך הגעת לזה ?
הוא היה פצוע וחזר לפני שני מחזורים ....
עשה אתמול שני הטבעות שבטוח יכנסו לטופ 10...

לפני שהוא חתם הסתכלתי בכמה קליפים שלו ותמונות ואמרתי למה יש לו תמיד יש פנים זועפות, כועסות ?
אתמול ראיתי חלק קטן של המשחק בין שטרסבורג לריאל, ואז אני פתאום רואה את טיילור שבדיוק עושה עבירה קצת אגריסיבית על שחקן. אני אומר לאחותי שצפתה ביחד איתי "היי תראי זה השחקן שהיה אמור לחתום במכבי וברח" היא עונה לי שהוא משדר משהו שלילי בשניה הראשונה שראתה אותו. נותר לי רק להסכים איתה. אי אפשר להסביר וייבים פשוט מרגישים את זה.
פרסם תגובה