המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:alex30 כתב:תרדו מסילבן זה יתחיל להכנס מתישהו, זה יתיישר.
יתיישר כשהוא ישחק נגד נהריה. שם זה תמיד ישר.
צודק.
בוא פשוט נביא את שאר הישראלים שברמת יורוליג.
עזוב, אין ישראלי יותר טוב ממנו. מה שהוא נותן בליגה זה שווה הרבה מאוד בשביל מכבי.
יש ישראלים טובים ממנו: מקל, אוחיון, אליהו, טיוס ועוד. כולם יתנו יותר ממה שהוא נותן. אם הוא במכבי כי הוא ישראלי אז שישחק רק בישראל ולא ביורוליג.
שחף כתב:סוף סוף הקבוצה נראית כמו קבוצה ולא כמו חמישה שחקנים שנפגשו בספורטק
MTA2311 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:alex30 כתב:תרדו מסילבן זה יתחיל להכנס מתישהו, זה יתיישר.
יתיישר כשהוא ישחק נגד נהריה. שם זה תמיד ישר.
צודק.
בוא פשוט נביא את שאר הישראלים שברמת יורוליג.
עזוב, אין ישראלי יותר טוב ממנו. מה שהוא נותן בליגה זה שווה הרבה מאוד בשביל מכבי.
יש ישראלים טובים ממנו: מקל, אוחיון, אליהו, טיוס ועוד. כולם יתנו יותר ממה שהוא נותן. אם הוא במכבי כי הוא ישראלי אז שישחק רק בישראל ולא ביורוליג.
מקל וליאור לא טובים ממנו. יוגב זה שחקן מסוג אחר.
את טיוס לא היה אפשר להשאיר.
הוא מנצח לבד משחקים בליגה בשביל מכבי. ביורוליג זה לא מתחבר.
jol9 כתב:שחף כתב:סוף סוף הקבוצה נראית כמו קבוצה ולא כמו חמישה שחקנים שנפגשו בספורטק
לא חושב שיש מישהו יותר מרוצה מפליקס היום. לראות את מכבי שומרת ללא חילופים בפעם הראשונה זה 5 שנים, זה בטח מרגיש
כמו ללדת אחרי הריון של 5 שנים, אה פליקס?
שחף כתב:סוף סוף הקבוצה נראית כמו קבוצה ולא כמו חמישה שחקנים שנפגשו בספורטק
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:שחף כתב:סוף סוף הקבוצה נראית כמו קבוצה ולא כמו חמישה שחקנים שנפגשו בספורטק
לא חושב שיש מישהו יותר מרוצה מפליקס היום. לראות את מכבי שומרת ללא חילופים בפעם הראשונה זה 5 שנים, זה בטח מרגיש
כל פעם שיש חילוף אני חוטפת התקף של PTSD
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:שחף כתב:סוף סוף הקבוצה נראית כמו קבוצה ולא כמו חמישה שחקנים שנפגשו בספורטק
כל פעם שיש חילוף אני חוטפת התקף של PTSD
השאלה היא מה עדיף. PTSD או דיכאון מתמשך.
לא ייאמן עד כמה גודס דפק לנו את העונה. זה באמת היה קשה לבקש מהשחקנים לשמור אישית פשוטה, לקחת ריבאונד ולרוץ?
toja27 כתב:פארמר נראה שאיבד מהיכולת חדירה שלו או משהו כזה. אני לא יודע כבר כמה זה שאלה של מנטליות וכמה זה שאלה של יכולת.
שמואל1 כתב:toja27 כתב:פארמר נראה שאיבד מהיכולת חדירה שלו או משהו כזה. אני לא יודע כבר כמה זה שאלה של מנטליות וכמה זה שאלה של יכולת.
זה הכל בראש. שחקן לא מאבד פתאום את יכולת החדירה שלו בשיא הקריירה, בטח שחקן כמו פארמר ב- LEVEL הגבוה ביותר באירופה.
העבודה איתו צריכה להיות מנטלית, וזה רק משחק ראשון שלו תחת הדרכתו את טבק. אני מאמין שאפשר להוציא אותו מהבוץ.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], yon1, מרסר, עידן ו־21 אורחים