פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

מה עושים בעמדת הסנטר.

20 נובמבר 2015, 00:21

יש לנו שני סנטרים, אחד מהם מכונת ריבאונד, ושום דבר מעבר(אני לא מרגיש משחק פוסט), השני עולה גרושים, נראה חייזר, מוגשם, אבל איך שהו יש לי תקווה שעדיין אפשר להוציא מהנגר הזה יותר, יש מצד שני יש יותר מדי שחקנים בסגל, חייבים לשחרר משהו בקו הקדמי, את מי מה הייתם משחררים?
אמבקה\אונואקו\אופייבו? (חייבים לשחרר אחד מהם).

Re: מה עושים בעמדת הסנטר.

20 נובמבר 2015, 00:39

alex30 כתב:יש לנו שני סנטרים, אחד מהם מכונת ריבאונד, ושום דבר מעבר(אני לא מרגיש משחק פוסט), השני עולה גרושים, נראה חייזר, מוגשם, אבל איך שהו יש לי תקווה שעדיין אפשר להוציא מהנגר הזה יותר, יש מצד שני יש יותר מדי שחקנים בסגל, חייבים לשחרר משהו בקו הקדמי, את מי מה הייתם משחררים?

למה חייבים אחד מהם? מה עם הברזילאי הנכה ?

20 נובמבר 2015, 00:43

מביאים סנטר לא ניגרי שיודע לקלוע עונשין ולשמור

20 נובמבר 2015, 00:45

felix_r כתב:
alex30 כתב:יש לנו שני סנטרים, אחד מהם מכונת ריבאונד, ושום דבר מעבר(אני לא מרגיש משחק פוסט), השני עולה גרושים, נראה חייזר, מוגשם, אבל איך שהו יש לי תקווה שעדיין אפשר להוציא מהנגר הזה יותר, יש מצד שני יש יותר מדי שחקנים בסגל, חייבים לשחרר משהו בקו הקדמי, את מי מה הייתם משחררים?

נראה לי שמכבי לא יעשו את המהלך, הוא בטח לא מוכן לאבד שקל מהחוזה... ומכבי עוד מקווים שאולי עוד ייתן משהו, כך זה נראה(אחרת הוא כבר היה לפני חודש בבית).

20 נובמבר 2015, 00:51

alex30 כתב:
felix_r כתב:

נראה לי שמכבי לא יעשו את המהלך, הוא בטח לא מוכן לאבד שקל מהחוזה... ומכבי עוד מקווים שאולי עוד ייתן משהו, כך זה נראה(אחרת הוא כבר היה לפני חודש בבית).

אבל הוא במילא לא משותף....

20 נובמבר 2015, 00:53

felix_r כתב:
alex30 כתב:
felix_r כתב:

אבל הוא במילא לא משותף....

נכון... אבל אולי יש סיכוי לקבל תפוקה בחצי השני של העונה.

20 נובמבר 2015, 01:07

מה עם הג׳מייקני?
מטריה אווירית, טכני, קלעי טוב. טבק בטוח יוכל להוציא ממנו משהו.

20 נובמבר 2015, 01:39

זה לא שאלה בכלל , פאברני הראשון והיחיד בשלב הזה שצריך לטוס מפה .
מספיק שתביא מחליף איכותי במקומו יחד עם שלושת הניגרים וסגרת את העמדה בצורה סבירה.

השאלה היותר גדולה זה מה אתה עושה בעמדת הגארדים ?
שנה שעברה היה לנו את פארגו ששיחק לבד כשלפעמים נעזר ביוגב שהיה פצוע די הרבה , השנה יש לך בקושי את רוצ'סטי ואת יוגב . פארמר לא קיים .
פארגו ורוצ'סטי היה יכול להיות צמד הרבה יותר טוב מפארמר ורוצ'סטי . לא סתם גודס התעקש...מכבי משחקת נגד קבוצות שבסגל שלהם רץ כבר כמה שנים ושל מכבי כל שנה חצי סגל מתחלף...

20 נובמבר 2015, 02:15

yzafrir כתב:זה לא שאלה בכלל , פאברני הראשון והיחיד בשלב הזה שצריך לטוס מפה .
מספיק שתביא מחליף איכותי במקומו יחד עם שלושת הניגרים וסגרת את העמדה בצורה סבירה.

שנה שעברה היה לנו את פארגו ששיחק לבד כשלפעמים נעזר ביוגב שהיה פצוע די הרבה , השנה יש לך בקושי את רוצ'סטי ואת יוגב . פארמר לא קיים .
פארגו ורוצ'סטי היה יכול להיות צמד הרבה יותר טוב מפארמר ורוצ'סטי . לא סתם גודס התעקש...מכבי משחקת נגד קבוצות שבסגל שלהם רץ כבר כמה שנים ושל מכבי כל שנה חצי סגל מתחלף...

היום אפשר להיות חכמים, ולהגיד שהיה עדיף להשאיר את פארגו...
למרות שאני, פליקס, ואולי עוד כמה לא התלהבנו מפארמר עוד מההתחלה, אין אפשר להאשים את ההנהלה, אף אחד לא שיאר שפאמר יהיה כזה נפילה.
ההנהלה אשמה בטעויות של ילדים קטנים ב:
1)החתמת פאברוטי(אולי הוא שר יותר טוב), ללא סעיף יציאה, בחוזה שעוד ידובר עליו רבות..
2)פיטורי צוות הכושר של מכבי.
3)פתיחת העונה עם גודס.

שלושה טעויות קריטיות, בלעדיהן היינו היום במצב אחר לגמרי.

20 נובמבר 2015, 10:37

alex30 כתב:
yzafrir כתב:זה לא שאלה בכלל , פאברני הראשון והיחיד בשלב הזה שצריך לטוס מפה .

היום אפשר להיות חכמים, ולהגיד שהיה עדיף להשאיר את פארגו...
למרות שאני, פליקס, ואולי עוד כמה לא התלהבנו מפארמר עוד מההתחלה, אין אפשר להאשים את ההנהלה, אף אחד לא שיאר שפאמר יהיה כזה נפילה.
ההנהלה אשמה בטעויות של ילדים קטנים ב:
1)החתמת פאברוטי(אולי הוא שר יותר טוב), ללא סעיף יציאה, בחוזה שעוד ידובר עליו רבות..
2)פיטורי צוות הכושר של מכבי.
3)פתיחת העונה עם גודס.

שלושה טעויות קריטיות, בלעדיהן היינו היום במצב אחר לגמרי.

נכון. היו עוד כמה, כמו הפקרה מוחלטת של עמדה 4, כשרק במזל רנדל נחתך מקובאן, ואופייבו היה על המדף, אחרת היית רואה
כאן עוד איזה פליט די ליג מגיע גם לעמדה הזאת.

20 נובמבר 2015, 10:51

מה עושים? כרגע לא עושים כלום. כולם נשארים עד שהסיכוי לעלות לטופ 16 יאבד. ברגע שזה יקרה, אני מניח שידידינו ארינזה יעלה על המטוס וסיפור פאבריני יגיע לפתרון כזה או אחר.
בהנחה שמכבי לא יעלו לטופ 16, אני לא חושב שיגיעו שחקנים נוספים לקבוצה. האמת היא שגם אין צורך.
פרסם תגובה