22 נובמבר 2015, 08:11
החציל האצטקי כתב:רוי, מכבי תשחק ביורוקאפ.
היא צריכה להתחזק כדי לאיים על התארים בארץ וכדי ללכת עד הסוף במפעל הזה.
אם היא רצתה למכור סופית את העונה היא הייתה כבר נשארת עם אבי אבן.
22 נובמבר 2015, 09:57
22 נובמבר 2015, 10:41
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אני מניח שמכבי לא משלמים לו את מלוא החוזה נכון?
למה לא? אם אין סעיף יציאה ואין עדיין קבוצה שתיקח אותו, אז נראה שכן.
סקאוטינג כושל, חוזה שערורייתי (שכולל שכר מופרך ולא כולל סעיף יציאה) והתנהלות מביכה/איטית גם לאחר שהגיעו למסקנות בעניינו באזור אוקטובר.
אין ספק, למדו הרבה מהכישלון של העונה שעברה. בדיחה.
22 נובמבר 2015, 10:46
er79 כתב:לא הספיקו לך מציאות די ליג מהשנים האחרונות, תגיד לי, שאתה להוט לעוד אחד כזה? מכבי צריכה סנטר שיש לו ניסיון יורוליג או פליט אנ.בי.איי שלא מצא קבוצה. תעזבו אותי מהאלכסנדרים, אונואוקים ושאר ירקות.
22 נובמבר 2015, 11:35
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אני מניח שמכבי לא משלמים לו את מלוא החוזה נכון?
סקאוטינג כושל, חוזה שערורייתי (שכולל שכר מופרך ולא כולל סעיף יציאה) והתנהלות מביכה/איטית גם לאחר שהגיעו למסקנות בעניינו באזור אוקטובר.
אוקטובר? כבר באוגוסט שמענו דיבורים שלא מרוצים ממנו...
כבר בספטמבר היה ברור שמדובר בבאסט שבקושי יכול ללכת.
החציל האצטקי כתב:אפשר להגיד שגרג סמית׳, הג׳מייקני וכל מיני עציצים יתאימו יותר. אני לא חולק. אני פשוט אומר שקומבינציה של נסיון ביורוליג, אפסייד וכושר מצויין נשמעים לי יותר רלוונטים.
22 נובמבר 2015, 11:41
החציל האצטקי כתב:er79 כתב:לא הספיקו לך מציאות די ליג מהשנים האחרונות, תגיד לי, שאתה להוט לעוד אחד כזה? מכבי צריכה סנטר שיש לו ניסיון יורוליג או פליט אנ.בי.איי שלא מצא קבוצה. תעזבו אותי מהאלכסנדרים, אונואוקים ושאר ירקות.
לגמרי הספיקו. כבר בא להקיא.
אבל: בדצמבר אתה מקבל אחד משניים: או שחקן שלא שיחק מהסאמר ליג במקרה הטוב, או שחקן שבא בפורמה, מליגה פעילה.
מוסלי היה סנטר לגיטימי ברוטציה של פרטיזן ביורוליג כשהוא בתחילת שנות ה-20 שלו. (כולל עונה של 9.5 ו4.9 ב21 דקות בגיל 21)
היה מפלצת בגילאי נוער (ויטוריה קנתה אותו בגיל 19, אחרי שהיה הMVP של אליפות עד גיל 16 עם מספרים של 16 נקודות, 12 ריבאונדים ו-5 חסימות).
עכשיו הוא כבר מתקרב לגיל 26, בא אחרי עונת קריירה באדריאטית (15+9), עבר לליגה הספרדית ועושה גם שם 15+8.
זה גבוה סרבי שהתפתח קצת יותר מאוחר (לא מקרה חדש), שבא בכושר שיא מהליגה הכי טובה באירופה ועם נסיון ביורוליג.
אפשר להגיד שגרג סמית׳, הג׳מייקני וכל מיני עציצים יתאימו יותר. אני לא חולק. אני פשוט אומר שקומבינציה של נסיון ביורוליג, אפסייד וכושר מצויין נשמעים לי יותר רלוונטים.
22 נובמבר 2015, 11:43
22 נובמבר 2015, 11:44
22 נובמבר 2015, 14:28
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אני מניח שמכבי לא משלמים לו את מלוא החוזה נכון?
אוקטובר? כבר באוגוסט שמענו דיבורים שלא מרוצים ממנו...
כבר בספטמבר היה ברור שמדובר בבאסט שבקושי יכול ללכת.
אכן, אבל זאת לא הנקודה שלי. מה שאני אומר הוא שגם לאחר שהגיעו למסקנות לגביו באוקטובר (באיחור אופנתי כמובן, כמו שהורגלנו), עדיין השתהו בלי שום סיבה הגיונית - לא שיחררו אותו ובטח שלא הביאו תחליף ראוי לעמדת הסנטר הפותח, עד היום בעצם.החציל האצטקי כתב:אפשר להגיד שגרג סמית׳, הג׳מייקני וכל מיני עציצים יתאימו יותר. אני לא חולק. אני פשוט אומר שקומבינציה של נסיון ביורוליג, אפסייד וכושר מצויין נשמעים לי יותר רלוונטים.
גרג סמית' אגב לא נמצא בקבוצת NBA כרגע בגלל בעיות בברכיים ולאחר שנכשל בבדיקות רפואיות שעבר בניו אורלינס בתקופת מחנות האימונים.
22 נובמבר 2015, 14:38
22 נובמבר 2015, 20:07
22 נובמבר 2015, 22:11
22 נובמבר 2015, 22:12
22 נובמבר 2015, 22:18
Holiday_Armadillo כתב:מישהו חושב שיהיה מקרה לאמפה?
10 דצמבר 2015, 12:51
10 דצמבר 2015, 14:09