MTA2311 כתב:my man כתב:תגיד יוני, יש מצב שהתחלת להנות מהירידות על הזיקנה והשיבה הטובה בהן אתה שרוי? זה נראה שאתה מרים לנו להנחתות בכוונה...
אתה תמיד שני צעדים מחשבתיים מאחורינו אורי.
תתעורר נשמה של ברבור.
רק שניים? פיו..מצבי טוב...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:my man כתב:תגיד יוני, יש מצב שהתחלת להנות מהירידות על הזיקנה והשיבה הטובה בהן אתה שרוי? זה נראה שאתה מרים לנו להנחתות בכוונה...
אתה תמיד שני צעדים מחשבתיים מאחורינו אורי.
תתעורר נשמה של ברבור.
my man כתב:תגיד יוני, יש מצב שהתחלת להנות מהירידות על הזיקנה והשיבה הטובה בהן אתה שרוי? זה נראה שאתה מרים לנו להנחתות בכוונה...
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:תגיד יוני, יש מצב שהתחלת להנות מהירידות על הזיקנה והשיבה הטובה בהן אתה שרוי? זה נראה שאתה מרים לנו להנחתות בכוונה...
לכל אחד בפורום הזה יש שטיק
אור פסיכופת, אתה מתנחל, ליאב ילד, חני רווקה, גם יוני היה צריך משהו והוא כנראה הבין שהקטע של הזיקנה זה המקסימום שהוא יכול להשיג
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:תגיד יוני, יש מצב שהתחלת להנות מהירידות על הזיקנה והשיבה הטובה בהן אתה שרוי? זה נראה שאתה מרים לנו להנחתות בכוונה...
אור פסיכופת, אתה מתנחל, ליאב ילד, חני רווקה, גם יוני היה צריך משהו והוא כנראה הבין שהקטע של הזיקנה זה המקסימום שהוא יכול להשיג
חחח גדול!
מה את? המקועקעת?
Holiday_Armadillo כתב:לא שזה breaking news ולא שזה מפתיע אבל קובי בריאנט פחות או יותר הודיע עכשיו שזאת תהיה השנה האחרונה שלו
אני בספק אם הוא יישחק את רוב המשחקים שנשארו, הוא לא מסוגל לעמוד אחרי משחקים
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:תגיד יוני, יש מצב שהתחלת להנות מהירידות על הזיקנה והשיבה הטובה בהן אתה שרוי? זה נראה שאתה מרים לנו להנחתות בכוונה...
LIAV10 כתב:כרמל, את מכירה אותי כל כך הרבה שנים ו״הילד״ זה הכי טוב שמצאת?
נעלבתי (ואני רציני בזה)
LIAV10 כתב:באמת עד כדי כך לא מחבבת אותי?
jol9 כתב:נס ציונה חרא של עיר...
המילואימניק המבוגר ביותר: "מסתכלים עלי כייצור אגדי"
יום ההוקרה למערך המילואים התקיים היום בצה"ל. המילואימניק הוותיק ביותר בצה"ל סיפר בגל"צ: "אני מספר לחיילים על איך לחמנו ועל הפעילות שלי במחתרת לפני המון שנים". האזינו
jol9 כתב:איזה מתנחל זה... אני שומר לך על התחת ואתה קורא לי נאצי...
MTA2311 כתב:עם איזה קו דפקו אותך יוני?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־30 אורחים