פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: גיא גודס פוטר מאימון מכבי ת"א

02 דצמבר 2015, 15:51

החציל האצטקי כתב:וואלה הגיע.
יש לך הצעה לתחליף הולם?

מרקיז היינס בחוטיני

02 דצמבר 2015, 15:56

תחתוך את פארמר ותשאיר רק את עודד שעשוע.

02 דצמבר 2015, 16:11

ankram כתב:
החציל האצטקי כתב:וואלה הגיע.
יש לך הצעה לתחליף הולם?

מרקיז היינס בחוטיני

רק בתנאי שהוא שר את השיר הזה!

02 דצמבר 2015, 17:03

פספוס או מחדל? כך ויתרה מכבי ת"א על דורסי
בכסף ששילמה על פבראני הכושל, מכבי ת"א יכולה הייתה להחתים את אחד הסנטרים המוכחים ביבשת. המגעים התנהלו, השחקן רצה ואז הכל נפל. הסיפור המלא
http://one.co.il/Article/15-16/2,0,1219 ... tml?ref=hp

02 דצמבר 2015, 17:05

איכס

02 דצמבר 2015, 17:23

שמואל1 כתב:פספוס או מחדל? כך ויתרה מכבי ת"א על דורסי
בכסף ששילמה על פבראני הכושל, מכבי ת"א יכולה הייתה להחתים את אחד הסנטרים המוכחים ביבשת. המגעים התנהלו, השחקן רצה ואז הכל נפל. הסיפור המלא

לא היה עוזר לנו , אולי טיפלה בהגנה אבל מדובר בנגר בן נגר שיש לו אחוזי עונשין גרועים. סתם כתבה בשביל לנגח את מכבי.

02 דצמבר 2015, 17:29

מה רע בכתבה שמטרתה לנגח במכבי / בהנהלה? הם הרוויחו את זה ביושר. לא אכפת לי שמדובר בפיק.
דורסי אמנם לא היה מושיע את מכבי באיזושהי צורה, אבל הוא לבטח היה עוזר יותר מפבראני/ארינזה. כנ״ל לגבי השמות האחרים שגודס התעניין בהם.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 02 דצמבר 2015, 17:37, נערך 3 פעמים בסך הכל.

02 דצמבר 2015, 17:30

אחדשיודע כתב:מה רע בכתבה שמטרתה לנגח במכבי / בהנהלה?
דורסי אמנם לא היה מושיע את מכבי, אבל הוא לבטח היה עוזר למכבי יותר מפבראני/ארינזה. כנ״ל לגבי השמות האחרים שגורס התעניין בהם.

כשזה מגיע מלוציפר עצמו אני לא צריכה הכתבות האלה, תודה

02 דצמבר 2015, 17:32

אחלה, אותי ממש לא מעניין מי כתב ולמה.

02 דצמבר 2015, 17:54

ankram כתב:
שמואל1 כתב:פספוס או מחדל? כך ויתרה מכבי ת"א על דורסי

לא היה עוזר לנו , אולי טיפלה בהגנה אבל מדובר בנגר בן נגר שיש לו אחוזי עונשין גרועים. סתם כתבה בשביל לנגח את מכבי.

בטח שהיה עוזר הרי הביאו את פאברני במקומו, אז אם אתה משווה בניהם הוא יכל לתרום הרבה יותר מהפאברוטי הזה.

02 דצמבר 2015, 18:08

זאת כתבה מטופשת.
גם יניב גרין היה עוזר למכבי יותר מפבראני. זה לא הופך אותו לפספוס. גם דורסי לא.

02 דצמבר 2015, 18:13

בטח גם לא הופך את זה למחדל

02 דצמבר 2015, 18:14

עזוב את הכותרת הבומבסטית שלו. דורסי, יאנג, הנדריקס, מקלין - הכל הועלה ע״י גודס ונפסל. זה הסיפור פה.
המחדל פה הוא פבראני שהועדף על פניהם, ע״י ההנהלה ״המקצועית״ של מכבי.

02 דצמבר 2015, 18:28

אחדשיודע כתב:עזוב את הכותרת הבומבסטית שלו. דורסי, יאנג, הנדריקס, מקלין - הכל הועלה ע״י גודס ונפסל. זה הסיפור פה.
המחדל פה הוא פבראני שהועדף על פניהם, ע״י ההנהלה ״המקצועית״ של מכבי.

האמת שזה באמת מחדל. קשה לי להבין למה הם התעקשו על פבראני במקום כל אחד מהשמות כאן.

02 דצמבר 2015, 18:35

אני מצפה מההנהלה שיתחילו להתערב פחות בבניית הקבוצה. כלומר זה בסדר אם יש שחקן שהם ממש רוצים להביא או להשאיר אבל בכללי שיתנו למאמן להתעסק בזה. הם לא אנשי מקצוע מספיק טובים מסתבר כדי לבנות קבוצה.

ואני מציע גם שיצמצמו את כל הישיבות שלהם שבהם הם מקבלים החלטות. רק בלאגן יוצא מהישיבות שלהם. פחות ישיבות, יותר לסמוך על המאמן כמו שהיה פעם.

02 דצמבר 2015, 18:51

אפילו קנר-מדלי נבחר ל MVP השבוע ב VTB :)

תמונה

02 דצמבר 2015, 18:53

לקנר מיידלי יש את היכולת לתת מספרים יפים, השאלה לגביו אם הוא יכול להשתלב בהצלחה בקבוצה עם שאיפות גבוהות.

02 דצמבר 2015, 18:56

toja27 כתב:לקנר מיידלי יש את היכולת לתת מספרים יפים, השאלה לגביו אם הוא יכול להשתלב בהצלחה בקבוצה עם שאיפות גבוהות.

אני רק מדגים, שלא כל פלוץ שעשה מספרים נחמדים, מתאים לשחק במכבי, ושהכתבה של פיק היא פתטית...

02 דצמבר 2015, 19:01

felix_r כתב:
toja27 כתב:לקנר מיידלי יש את היכולת לתת מספרים יפים, השאלה לגביו אם הוא יכול להשתלב בהצלחה בקבוצה עם שאיפות גבוהות.

אני רק מדגים, שלא כל פלוץ שעשה מספרים נחמדים, מתאים לשחק במכבי, ושהכתבה של פיק היא פתטית...

על מי אתה מדבר דורסי? אני לא חושב שדורסי הוא דוגמא טובה למספרים יפים, הוא די נגריקו אבל הוא בנוי כמו פסל והוא בהחלט היה יכול לתרום בצד ההגנתי. מה שכן אני חושב שהיו אפשריות טובות יותר גם מדורסי בקיץ.

02 דצמבר 2015, 19:54

toja27 כתב:
felix_r כתב:

על מי אתה מדבר דורסי? אני לא חושב שדורסי הוא דוגמא טובה למספרים יפים, הוא די נגריקו אבל הוא בנוי כמו פסל והוא בהחלט היה יכול לתרום בצד ההגנתי. מה שכן אני חושב שהיו אפשריות טובות יותר גם מדורסי בקיץ.

לא נכון היו רק 3 עסקאות של גבוהים בקיץ...
פרסם תגובה