12 דצמבר 2015, 15:28
er79 כתב:בדיחה? למה מכבי לא חטפה 30 מצסק"א? אתה חי בסרט אם אתה חושב שננצח שם 11+. למעשה, אני כלל לא בטוח שננצח. ואהיה הראשון שישמח לאכול את הכובע.
12 דצמבר 2015, 15:31
יוסי22 כתב:er79 כתב:בדיחה? למה מכבי לא חטפה 30 מצסק"א? אתה חי בסרט אם אתה חושב שננצח שם 11+. למעשה, אני כלל לא בטוח שננצח. ואהיה הראשון שישמח לאכול את הכובע.
זה לא קשור , הם נראים כמו בדיחה כבר לא מעט זמן ומכבי נראית הרבה יותר טוב , אם זה יספיק ל-11 הפרש בחוץ אני ממש לא בטוח אבל בנקודת הזמן הזו מכבי קבוצה טובה בהרבה מהטורקים .
12 דצמבר 2015, 15:56
12 דצמבר 2015, 16:05
12 דצמבר 2015, 16:11
אחדשיודע כתב:תנינוס, מה היה ההימור האחרון שפגעת בו?![]()
לא נכון לצפות ממכבי הנוכחית לנצח ב-11 הפרש בטורקיה, לא כל יום נקלע 16 שלשות.
נצטרך נס אמיתי שם.
12 דצמבר 2015, 16:20
12 דצמבר 2015, 17:07
12 דצמבר 2015, 18:34
12 דצמבר 2015, 18:48
Holiday_Armadillo כתב:מי מתנדב לפתוח ת'רד שדרושפאקה ניצחו והמשחק בשבוע הבא לא קובע? אתם יודעים, בשביל הדתיים
12 דצמבר 2015, 18:51
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מי מתנדב לפתוח ת'רד שדרושפאקה ניצחו והמשחק בשבוע הבא לא קובע? אתם יודעים, בשביל הדתיים
כמה לא מפתיע שזה הגיע ממך
רק שתדעי שאורי התקשר אלי בוכה
12 דצמבר 2015, 18:53
12 דצמבר 2015, 18:56
my man כתב:אני אגיד לכם מה...הייתי השבת בפתח תקווה ומישו בערב צעק בחוץ ישששששששששששששששששששששששששששששש חולההההההההההה על צסקאאאאאאאאאאאאאאא...
אז כבר ידעתי...
12 דצמבר 2015, 18:57
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מי מתנדב לפתוח ת'רד שדרושפאקה ניצחו והמשחק בשבוע הבא לא קובע? אתם יודעים, בשביל הדתיים
כמה לא מפתיע שזה הגיע ממך
רק שתדעי שאורי התקשר אלי בוכה
בגללנו או בגלל שהוא דתי?
12 דצמבר 2015, 18:59
my man כתב:אני אגיד לכם מה...הייתי השבת בפתח תקווה ומישו בערב צעק בחוץ ישששששששששששששששששששששששששששששש חולההההההההההה על צסקאאאאאאאאאאאאאאא...
אז כבר ידעתי...
12 דצמבר 2015, 19:03
felix_r כתב:my man כתב:אני אגיד לכם מה...הייתי השבת בפתח תקווה ומישו בערב צעק בחוץ ישששששששששששששששששששששששששששששש חולההההההההההה על צסקאאאאאאאאאאאאאאא...
אז כבר ידעתי...
במקומך לא הייתי כזה בטוח. אילו הצועק היה אוהד הפועל, הוא היה צועק מתוצאה הפוכה
12 דצמבר 2015, 19:48
12 דצמבר 2015, 19:52
מקובי כתב:הבתים המסתמנים:
בית ה':
פנרבחצ'ה (בוודאות)
ריאל מדריד (ככל הנראה- מארחת את שטרסורג, ורק הפסד ימנע מהם להיות במקום הזה שכן ניצחון אומר שיש לה יתרון במפגשים הפנימיים נגד שתי הקבוצות)
אנדולו אפס/קוצ'ה ויטוריה/ צ'דביטה- שתיים משלושתם!
קובאן/בארסה- משחק על המקום הראשון ברוסיה- המנצחת בבית הזה.
פאו/ז'לגיריס- משחק בליטא- המנצחת בבית הזה.
מלאגה/צסק"א- המפסידה במשחק בספרד נכנסת לבית הזה.
דרושפקה/מכבי- צריך לפרט?
12 דצמבר 2015, 19:58
my man כתב:מקובי כתב:הבתים המסתמנים:
בית ה':
פנרבחצ'ה (בוודאות)
ריאל מדריד (ככל הנראה- מארחת את שטרסורג, ורק הפסד ימנע מהם להיות במקום הזה שכן ניצחון אומר שיש לה יתרון במפגשים הפנימיים נגד שתי הקבוצות)
דרושפקה/מכבי- צריך לפרט?
לא הבנתי....
12 דצמבר 2015, 20:04
12 דצמבר 2015, 20:09
מקובי כתב:my man כתב:מקובי כתב:הבתים המסתמנים:
בית ה':
פנרבחצ'ה (בוודאות)
דרושפקה/מכבי- צריך לפרט?
לא הבנתי....
ככל הנראה ריאל תהיה איתנו בבית.
ההיגיון הסביר אומר שהיא תנצח את שטרסבורג בבית, ויש לה יתרון במפגשים הפנימיים נגד הקבוצות שמתחתיה, ופיגור נגד הקבוצה שמעליה (במידה וחימקי תפסיד)
זה כמובן במידה ואם יש בית משולש (3 קבוצות באותו מאזן) אז הולכים לפי הפרש הסלים הפנימי.
בבית ב' אולימפיאקוס הבטיחה את המקום הראשון, גם המקומות הבאים הובטחו אך במחזור האחרון יהיו מאבקי מיקום, לכן נקבל שתיים מבין אנדולו/ויטוריה וצ'דביטה.
בבית ג' המצב הוא מאוד פשוט- 4 העולות הובטחו והם במאבקי ראש בראש על המקום הראשון והשלישי.
בבית שלנו- המקום השני נגרר לבית הזה- ולכן המפסידה במשחק במלאגה יעבור לבית ה'.