פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: דרבי: מכבי נגד הפועל ת"א, שני, 21:00, ערוץ 1

15 דצמבר 2015, 00:55

סתם מחשבה שעלתה לי.
בראשי תיבות, לא היה נכון יותר לרשום שש״מ (שתהיה שואה למכבי), ולא שש״ל (שתהיה שואה להפועל, נגיד)?

15 דצמבר 2015, 01:02

פליקס (או מישהו רוסי אחר), אתה יכול להסביר בבקשה מה כתוב כאן (בסטטוס ובפלאפטון)?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

15 דצמבר 2015, 01:05

שגיא כהן אומר שהמחאה של אוהדי הפועל לגיטימית...

15 דצמבר 2015, 01:07

קובי כתב:שגיא כהן אומר שהמחאה של אוהדי הפועל לגיטימית...

כן, כתבתי על זה כששמעתי את זה בפעם הראשונה
כאילו ממש חשוב אם זה במסגרת החוקים או לא

15 דצמבר 2015, 01:12

החציל האצטקי כתב:סתם מחשבה שעלתה לי.
בראשי תיבות, לא היה נכון יותר לרשום שש״מ (שתהיה שואה למכבי), ולא שש״ל (שתהיה שואה להפועל, נגיד)?

אתה עוד בראש של הסקות מילוליות גבר.
יקח לך איזה שבועיים לצאת מזה.

15 דצמבר 2015, 01:48

איזו הקלה, תודה אחי.
חששתי שזה בחיים לא יעבור.

15 דצמבר 2015, 10:30

מה עם יוגי? מישהו יודע מה חומרת פציעתו?

15 דצמבר 2015, 10:44

Number8 כתב:מה עם יוגי? מישהו יודע מה חומרת פציעתו?

אמור להיות כשיר לחמישי , דווקא היה טוב אתמול עד שנפצע, ב2 דקות שהוא שיחק הוא עשה איזה 5 נקודות ועוד כמה מהלכים לא רעים , תפוקה יותר טובה מפארמר שקלע איזה 4 במספר דו ספרתי של דקות.......
אין מנוס משיחרורו המיידי של פארמר , כפי שכתבתי אמש , השבוע הזה הוא קריטי לעתידו במועדון , מכבי שונאת לשבור חוזים , ולשחרר שחקנים יקרים , אבל התפוקה של פארמר מתחילת העונה היא תפוקה של זר שולי בשלולית , שלא לדבר על שפת הגוף שלו.
אני צופה גם חידלון מוחלט שלו בטורקיה , האיש כיום במצב של צניחה חופשית מזר יורוליג מוביל , למחליף של מישהו בחוק הצעירים , לא נתפס.
יש גם השפעה רעה שלו על הקבוצה , שפת הגוף שלו אומרת "יאללה , לא שמתם לב שבאתי לפה להשתזף? מה אני אעשה עם הכדור הכתום הזה , קחו אותו ממני" , שלא לדבר על זה שהוא פשוט מלווה שחקנים בהגנה.
דורש סטירה הבחור , וחתיכת סטירה.

15 דצמבר 2015, 11:18

בגלל הפציעה של יוגי רוצ'סטי שיחק אתמול כמעט 39 דקות. אני מקווה מעוד שנשאר לו כוח ליום חמישי

15 דצמבר 2015, 11:41

felix_r כתב:בגלל הפציעה של יוגי רוצ'סטי שיחק אתמול כמעט 39 דקות. אני מקווה מעוד שנשאר לו כוח ליום חמישי

רוצ'סטי עושה רושם של חיית משחק , לא נראה לי שהוא לא יתאושש מ 2.5 ימי חופש + שעה טיסה לטורקיה. אני מקווה שיוגב ולאנסברג יהיו כשירים כדי להחזיק רוטציה של 3 שחקנים בקו האחורי (פארמר לא רלוונטי לנושא הזה).

15 דצמבר 2015, 12:05

ankram כתב:
felix_r כתב:בגלל הפציעה של יוגי רוצ'סטי שיחק אתמול כמעט 39 דקות. אני מקווה מעוד שנשאר לו כוח ליום חמישי

רוצ'סטי עושה רושם של חיית משחק , לא נראה לי שהוא לא יתאושש מ 2.5 ימי חופש + שעה טיסה לטורקיה. אני מקווה שיוגב ולאנסברג יהיו כשירים כדי להחזיק רוטציה של 3 שחקנים בקו האחורי (פארמר לא רלוונטי לנושא הזה).

אל תשכח, שהייתה לו בעיה ברגל, שבגללה הוא בכלל היה בספק לדרבי. אני בטוח ש 39 הדקות בדרבי לא שיפרו את מצב הרגל...

15 דצמבר 2015, 13:43

felix_r כתב:
ankram כתב:

אל תשכח, שהייתה לו בעיה ברגל, שבגללה הוא בכלל היה בספק לדרבי. אני בטוח ש 39 הדקות בדרבי לא שיפרו את מצב הרגל...

אם פארמר האפס הזה היה נותן 5 דקות ראויות , רוצ'סטי היה נח. התכנון לא היה לתת לו 39 דקות , אבל הם היו דקות נפלאות.

15 דצמבר 2015, 23:55

אמסלם חתיכת גבר. ראיון מצויין שלו בחדשות הספורט.

16 דצמבר 2015, 00:27

MTA2311 כתב:אמסלם חתיכת גבר. ראיון מצויין שלו בחדשות הספורט.

ציינתי את זה כבר כמה פעמים. בתור הסמל של הפועל, הוא הרבה יותר אובייקטיבי מכל מיני אנשי תקשורת, שאוהדים את הפועל באופן סמוי.

16 דצמבר 2015, 01:50

MTA2311 כתב:אמסלם חתיכת גבר. ראיון מצויין שלו בחדשות הספורט.

הוא הראשון שאומר שכל ה''שיחות האישיות'' האלה הן בולשיט

16 דצמבר 2015, 09:02

שמעתי אתמול את קופמן ברדיו, וחייב לציין שאף פעם לא שמעתי איש תקשורת שיוצא באופן כ"כ בוטה נגד החלאות
האלה.

20 דצמבר 2015, 20:28

בתגובת המועדון האדום נכתב כי השלט עליו היה כתוב "שש"ל" כראשי התיבות הסודיים של "שתהיה שואה למכבי", יכולים להיות גם "שנת שלום לישראל או שלום! שיוויון! לכידות!''

מהמועדון הציני שהביא לנו מחאה על נער מת כי נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא אכפת להם ממנו
פרסם תגובה