המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:זה לא שכל משחק הם משחקים ככה, אבל כן, סגנון מגעיל.
כל מה שצריך כדי לאהוב/לאהוד קבוצה הוא חיבור. לישראלים יש תירוץ טוב.
אחדשיודע כתב:נגד גולדן. זה לא שיש הרבה יותר מידי ברירות, לא מוצאים פתרונות להגנה שלהם.
אם כי הם לא כל כך מנסים. לברון נגד כולם.
שמואל1 כתב:מוזגוב לא בעניינים.
Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:נגד גולדן. זה לא שיש הרבה יותר מידי ברירות, לא מוצאים פתרונות להגנה שלהם.
אתה לא תראה את גולדן סטייט או סן אנטוניו בורחות למשחק בידודים כשהן במצוקה
בגלל זה אמרתי שזה ה-DNA של קליבלנד, כשהכל הולך טוב מאוד קל לשחק שוטף אבל כשרע להם הם חוזרים למשחק בידודים (ולא שהיה להם כזה רע היום)
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:נגד גולדן. זה לא שיש הרבה יותר מידי ברירות, לא מוצאים פתרונות להגנה שלהם.
אתה לא תראה את גולדן סטייט או סן אנטוניו בורחות למשחק בידודים כשהן במצוקה
בגלל זה אמרתי שזה ה-DNA של קליבלנד, כשהכל הולך טוב מאוד קל לשחק שוטף אבל כשרע להם הם חוזרים למשחק בידודים (ולא שהיה להם כזה רע היום)
זה הdna של בלאט
MTA2311 כתב:זה מה שהוא עשה 4 שנים במכבי, אז כן.
קבוצות של לברון כבר שיחקו הרבה יותר טוב בעבר, גם כשהיו שם סגלים הרבה פחות טובים. של בלאט לעומת זאת...
MTA2311 כתב:לא כעס. חושב שהוא אובר רייטד, ולא מתחבר באופן כללי.
כן. בלאט מאמן יותר טוב מגודס. אם אתה אומר שבמקום בלאט היינו מקבלים את גודס, או מאמן ברמתו כבר לפני 6 שנים, אז כן, אתה צודק. אני ממש לא משוכנע בזה.
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:לא כעס. חושב שהוא אובר רייטד, ולא מתחבר באופן כללי.
כן. בלאט מאמן יותר טוב מגודס. אם אתה אומר שבמקום בלאט היינו מקבלים את גודס, או מאמן ברמתו כבר לפני 6 שנים, אז כן, אתה צודק. אני ממש לא משוכנע בזה.
בלאט מאמן בטופ העולמי והוא ישראלי.
הוא יודע לבנות מארג קבוצתי, כימיה ולייצר מחוייבות ו-ווינריות ברמות הכי גבוהות שיש בכדורסל ואת זה הוא מוכיח בכל מקום.
הוא גם מצליח לבנות קבוצות שמשחקות הגנה מצויינת וגם בעל טביעת עין טובה לשחקנים, והוא גם מנהל משחק מנוסה וטוב שראה הכל.
ההתקפות שלו לא תמיד נראות טוב והמשחק רחוק מלהיות שוטף כמו של הווריורס או הספרס, אבל הכדורסל שלו מנצח משחקים וזו עובדה.
הוא אוברייטד באיזה סטנדרט?
MTA2311 כתב:לא כעס. חושב שהוא אובר רייטד, ולא מתחבר באופן כללי.
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:לא כעס. חושב שהוא אובר רייטד, ולא מתחבר באופן כללי.
הוא יודע לבנות מארג קבוצתי, כימיה ולייצר מחוייבות ו-ווינריות ברמות הכי גבוהות שיש בכדורסל ואת זה הוא מוכיח בכל מקום.
הוא גם מצליח לבנות קבוצות שמשחקות הגנה מצויינת וגם בעל טביעת עין טובה לשחקנים, והוא גם מנהל משחק מנוסה וטוב שראה הכל.
ההתקפות שלו לא תמיד נראות טוב והמשחק רחוק מלהיות שוטף כמו של הווריורס או הספרס, אבל הכדורסל שלו מנצח משחקים וזו עובדה.
קודם כל הוא מתאזרח, לא ישראלי. חוץ מזה המשחק של קבוצתו נראה ממש על הפנים.
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:לא כעס. חושב שהוא אובר רייטד, ולא מתחבר באופן כללי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot], משה ו־27 אורחים