שחקנים תחת חוזה במכבי לעונה 2016/17

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: שחקנים תחת חוזה במכבי לעונה 2016/17

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 ינואר 2016, 23:23

אמבקווה הוא סנטר גרוע גם לרמה של הפועל חולון.
הוא לא משפר קבוצה, בכלום.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 ינואר 2016, 23:25

ארינזה יותר טוב ממנו
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 ינואר 2016, 23:26

MTA2311 כתב:ארינזה יותר טוב ממנו

באמת.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 04 ינואר 2016, 23:49

אני חושב שהוא גרוע בעיקר כי אין שום דבר לפניו.
כסנטר מחליף של סנטר טוב, יש מצב שהוא לא יהיה כזה עב"מ.

מה שכן, ואת זה צריכים להגיד, אפשר למצוא סנטר מחליף זול יותר, עם הרבה יותר פוטנציאל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 04 ינואר 2016, 23:52

jol9 כתב:אני חושב שהוא גרוע בעיקר כי אין שום דבר לפניו.

מה שכן, ואת זה צריכים להגיד, אפשר למצוא סנטר מחליף זול יותר, עם הרבה יותר פוטנציאל.

עזוב נו יוני...הוא גרוע וזהו...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 ינואר 2016, 00:02

השחקן הכי דביל שראיתי, היינס מנתח מוח לעומתו.
זה התחיל רע עם האמירות האלה של אשתו, שישלחו אותם בחזרה לגרמניה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 05 ינואר 2016, 00:10

אני חושב שמדובר בסנטר טוב לרמת יורוקאפ. באמת שלא בעיה למצוא קפיצים מהסגנון הזה שיתנו יותר ממנו. סתם לדוגמא, ג'ורדן מיקי:
http://stats.nbadleague.com/player/#!/1 ... dan-mickey
יש שחקנים מהסוג הזה בליגה האיטלקית בערימות. אם מחפשים קפיץ כסנטר מחליף שייתן הגנה, ממש לא צריך לזרוק עליו סכום כזה. מעבר לזה שאמבקווה לא נותן הגנה..או יכולת חסימה. וגם היכולות ההתקפיות שלו הן פח. הוא תופס כדורים רע ולא פינישר כזה טוב

אגב.. יש שחקנים בליגה האיטלקית שקולעים עונשין כמו אונאקו... אבי אבן בטח חם עליהם כבר
שחף

הודעהעל ידי rc4991 » 05 ינואר 2016, 00:33

אחרי סמית' (שלא רלוונטי כי הם בטח עוד חולים עליו), זה נראה לי החוזה שיהיה הכי קשה להיפטר ממנו
חוזה לעוד שנתיים בסך 1.3 מיליון דולר. קשה לי לראות אותם משחררים אותו בקיץ
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 05 ינואר 2016, 00:54

my man כתב:
jol9 כתב:אני חושב שהוא גרוע בעיקר כי אין שום דבר לפניו.

עזוב נו יוני...הוא גרוע וזהו...

תכלס... אתה צודק :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 05 ינואר 2016, 01:50

אמבאקווה זו בושה זה הזוי שהוא עדין כאן זה רק מראה על מועדון עלוב שמילא החתים אבל לא מעיף כזה דבר.
מהרגע הראשון שנחת ראיתי וכתבתי שמדובר במשו לא יאומן וזה אחרי היתאפקות כדי לא לנבל את הפה.
לגבי רוצסטי הוא הבעיה האחרונה שלנו,חבל לי שבגלל שכל הסגל פח ומשחקים גרוע אז כאילו זה גם נופל על רוצסטי כמו מקרה ארויו.
אני חושב שרוצסטי יכול לצרום לנו הרבה אם כל החסרונות ,לכל אחד יש אהל הוא שחקן ,דווקא נגד ירושלים מאוד אהבתי את המשחק שלו,את הניהול והאסיסטים וממש לא הכריח ,קל מאוד להיסחף אם הזרם ולהגיד כולם חרא.
לגבי ההנהלה שלנו כל מי שרואה מבין שאיבדנו את הכיוון את הדרך את המועדון ,כל מי שגרם לצוות אימון שלנו להיראות ככה ולהציב עוזרי מאמן כמו בוגטין ואבן,במכבי תמיד העוזרי מאמן היו מאמנים לכל דבר ,בגלל כל מיני קומבינות הפכו את זה לבדיחה ופיטרו אנשי מקצוע מעולים ומחויבים.
אין לנו הנהלה אין לנו ראש לכל הבלאגן הזה אין מישו להיסתכל עליו ולסמוך עליו ולדעת שההגה בידים שלו והוא יסדר את הבלאגן ,הפחד שזה עוד יכול להיות גרוע יותר ואני לא רואה מי משתלט על העסק והולך לקחת את ההחלטות הנכונות ולחתוך את כל הקומבינות והטלאים והבדיחות שקימות,צריך מישו אם אומץ ,שירצה שמכבי תתנהל כמו מועדון אמיתי וכמו קבוצה מקצוענית,אם דרך כיוון ,אם עוזרי מאמן איכותים ,אם קבלת החלטות הגיונית ולא לפי קפריזות ולפי מנויים,אלא לפי התאמה מקצועית ולפי בקשת המאמן ,הגיע הזמן שמאמן במכבי יקבע מי ישחק מי יגיע ואיך הסגל יראה ויתאים את השיטה שלו לשחקנים שהוא מביא ורוצה.
מכבי צריכה לקחת החלטה אמיתית שצריך לקרות פה שינוי אמיתי מהבסיס ,צריך שאנשים שנכשלו ,יפוטרו גם אם הם חברים של .
חשבנו שאחרי הכשלון שנה שעברה יעשו פה מעשה ויבינו ויפנימו וטעינו ככה שהאופטימיות שלי לגבי שנה הבאה היא קטנה.
אני באמת לא יודע לאן הולכים ולא יודע למה לצפות והאם זו פגיעה שלא נקום ממנה ,והולכים לתקופה חדשה וחשוכה,כבר הינו בתקופות חשוכות וכבר הינו בתקופות חלשות וקמנו ואני מקווה שפדרמן ושמעון מספיק חכמים ומספיק חשוב להם וכואב להם המצב של המועדון ולראות לאן הגענו ואני באמת מקווה שהם מבינים ומפנימים ורואים את המצב,שיקחו החלטה שצריך פה משו שיוציא אותנו מהמסלול לאבדון.
אדם

הודעהעל ידי roy1000 » 05 ינואר 2016, 15:11

אדם כתב:לגבי רוצסטי הוא הבעיה האחרונה שלנו,חבל לי שבגלל שכל הסגל פח ומשחקים גרוע אז כאילו זה גם נופל על רוצסטי כמו מקרה ארויו.
אני חושב שרוצסטי יכול לצרום לנו הרבה אם כל החסרונות ,לכל אחד יש אהל הוא שחקן ,דווקא נגד ירושלים מאוד אהבתי את המשחק שלו,את הניהול והאסיסטים וממש לא הכריח ,קל מאוד להיסחף אם הזרם ולהגיד כולם חרא.

אז מישהו אחד טוען שרוצ'סטי הוא CP3 ועכשיו מישהו אחר טוען שרוצ'סטי הוא ארויו. כנראה שפספסתי את ה-10 שנים שהוא שיחק ב- NBA וכל משחקי האולסטאר שהוא נבחר אליהם. בפעם האחרונה שבדקתי, מדובר באחד השחקנים שנזרקו מהכי הרבה קבוצות בהסטוריה של אירופה, אבל העובדות לא ממש משנות לאף אחד.

אבל אין בעיה, תמשיכו להאמין שרוצ'סטי הוא CP3 (לא פחות) ותמשיכו לראות את מכבי נשארת מחוץ לטופ 16 ולא זוכה בשום תואר חוץ מגביע ווינר, כי זה מה שהולך לקרות כל עוד רוצ'סטי משחק במכבי.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 05 ינואר 2016, 15:24

roy1000 כתב:אבל אין בעיה, תמשיכו להאמין שרוצ'סטי הוא CP3 (לא פחות) ותמשיכו לראות את מכבי נשארת מחוץ לטופ 16 ולא זוכה בשום תואר חוץ מגביע ווינר, כי זה מה שהולך לקרות כל עוד רוצ'סטי משחק במכבי.

יש לך רכז שהיית רוצה לראות במכבי?

גם צ׳ונסי בילאפס היה כשלון מוחלט עד שנחת בדטרויט.
גם קייל לאורי לא היה שלאגר גדול עד שבא לראפטורס.

נכון להיום רוצ׳סטי הוא רכז-קלעי ברמה הכי גבוהה שיש, שמוסר גם 5 אסיסטים למשחק. אני לא מכיר הרבה רכזים שיש להם את היכולות שלו.
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 05 ינואר 2016, 15:31, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 05 ינואר 2016, 15:30

א) גם אם רוצ'סטי היה סטאף קארי, הצוות שלידו כל כך חלש, שזה לא היה עוזר.

ב) רוצ'סטי חתום לשלוש שנים, והוא גם אחת מנקודות האור בקבוצה כשיש הרבה מאוד שחקנים שצריך להחליף לפני. לכן, גם אם אתה אוהב אותו יותר וגם אם אתה אוהב אותו פחות, פשוט תשלים עם העובדה שהוא ממשיך. הוא ממשיך, זה מה שיש, וצריך פשוט להתאים לו ציוות טוב בקו האחורי, גארד עם הגנה חזקה, שיחפה על החסרונות של רוצ'סטי.
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 05 ינואר 2016, 15:31, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 05 ינואר 2016, 15:31

החציל האצטקי כתב:
roy1000 כתב:אבל אין בעיה, תמשיכו להאמין שרוצ'סטי הוא CP3 (לא פחות) ותמשיכו לראות את מכבי נשארת מחוץ לטופ 16 ולא זוכה בשום תואר חוץ מגביע ווינר, כי זה מה שהולך לקרות כל עוד רוצ'סטי משחק במכבי.

יש לך רכז שהיית רוצה לראות במכבי?

הייתי רוצה רכז שלא מכדרר 20 שניות ועולה לשלשות על שמירה והייתי רוצה רכז ששחקנים ברמה של בר טימור ורולנד לא יעשו עליו סל בכל פעם שבא להם. בגדול, הייתי שמח לשחקן בן 30 שבכל הקריירה שלו עשה עונה אחת טובה בקבוצת יורוליג. הייתי רוצה רכז שיאפשר לקבוצה לנצח קבוצות ברמת יורוקאפ ומעלה. אני חושב שבמליון דולר לעונה אפשר לקבל מישהו הרבה יותר טוב מרוצ'סטי.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 05 ינואר 2016, 15:32

felix_r כתב:א) גם אם רוצ'סטי היה סטאף קארי, הצוות שלידו כל כך חלש, שזה לא היה עוזר.

ב) רוצ'סטי חתום לשלוש שנים, והוא גם אחת מנקודות האור הטובים בקבוצה כשיש הרבה מאוד שחקנים שצריך להחליף לפני. לכן, גם אם אתה אוהב אותו יותר וגם אם אתה אוהב אותו פחות, פשוט תשלים עם העובדה שהוא ממשיך. הוא ממשיך, זה מה שיש, וצריך פשוט להתאים לו ציוות טוב בקו האחורי, גארד עם הגנה חזקה, שיחפה על החסרונות של רוצ'סטי.

סבבה פליקס, אם הוא ממשיך, אז אתה מוזמן להשלים עם העובדה שטופ 16 הקבוצה הזו לא תראה וגם לא אליפות בארץ, גם אם לברון וקווין דוראנט ישחקו לצידו.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 05 ינואר 2016, 15:35

roy1000 כתב:
felix_r כתב:א) גם אם רוצ'סטי היה סטאף קארי, הצוות שלידו כל כך חלש, שזה לא היה עוזר.

ב) רוצ'סטי חתום לשלוש שנים, והוא גם אחת מנקודות האור הטובים בקבוצה כשיש הרבה מאוד שחקנים שצריך להחליף לפני. לכן, גם אם אתה אוהב אותו יותר וגם אם אתה אוהב אותו פחות, פשוט תשלים עם העובדה שהוא ממשיך. הוא ממשיך, זה מה שיש, וצריך פשוט להתאים לו ציוות טוב בקו האחורי, גארד עם הגנה חזקה, שיחפה על החסרונות של רוצ'סטי.

סבבה פליקס, אם הוא ממשיך, אז אתה מוזמן להשלים עם העובדה שטופ 16 הקבוצה הזו לא תראה וגם לא אליפות בארץ, גם אם לברון וקווין דוראנט ישחקו לצידו.

קביעה לא מבוססת על כלום. תן לרוצ'סטי קו קידמי נורמאלי לשחק עליו, וגארד אתלטי לידו, והכל יראה אחרת.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 05 ינואר 2016, 15:36

roy1000 כתב:הייתי רוצה רכז שלא מכדרר 20 שניות ועולה לשלשות על שמירה והייתי רוצה רכז ששחקנים ברמה של בר טימור ורולנד לא יעשו עליו סל בכל פעם שבא להם. בגדול, הייתי שמח לשחקן בן 30 שבכל הקריירה שלו עשה עונה אחת טובה בקבוצת יורוליג. הייתי רוצה רכז שיאפשר לקבוצה לנצח קבוצות ברמת יורוקאפ ומעלה. אני חושב שבמליון דולר לעונה אפשר לקבל מישהו הרבה יותר טוב מרוצ'סטי.

גם סטיב נאש יכל לכדרר התקפה שלמה והיה חוטף סל מכל פוינט גארד אתלטי בליגה.
גם אף אחד לא תפס ממנו שחקן שיכול לעשות פעמיים MVP של הליגה כשהוא היה רכז מחליף בפיניקס ובמאבס.

אני מסכים עם פליקס, אין מה למחות נגד רוצ׳סטי. הוא ישאר כאן. צריך למצוא נוסחה שתמקסם את האיכויות שלו ותנטרל את החסרונות הברורים.

רוצ׳סטי צריך גבוהים טובים לשחק איתם פיק-אנד-רול, גארדים אתלטים טובים שישמרו בקו האחורי, ובאידיאל גם רכז מחליף שיוכל לשחק בקצב יותר מהיר וללחוץ את הכדור.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 05 ינואר 2016, 15:40

רוצ'סטי יודע להפעיל גבוהים. בעונה שעברה הוא אישית הפך גבוה בינוני מאוד כפאראחוסקי לאחד הסנטרים המצטיינים ביורוליג. אתה לא יכול להאשים את רוצ'סטי בעובדה שהקו הקידמי שלנו אפסי לחלוטין.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 05 ינואר 2016, 17:34

felix_r כתב:קביעה לא מבוססת על כלום. תן לרוצ'סטי קו קידמי נורמאלי לשחק עליו, וגארד אתלטי לידו, והכל יראה אחרת.

מבוססת על העובדה שחוץ מעונה אחת טובה בניז'ני הוא לא עשה כלום בקריירה שלו (חוץ מלקבוע שיא אירופאי לשחקן שנזרק מקבוצות באמצע העונה). שים מי שאתה רוצה לצידו. כל עוד הוא הרכז הפותח שלך אתה לא תגיע לשום מקום בדיוק כמו שהקבוצות האחרות שלו לא הגיעו לשום מקום.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 05 ינואר 2016, 17:43

החציל האצטקי כתב:גם סטיב נאש יכל לכדרר התקפה שלמה והיה חוטף סל מכל פוינט גארד אתלטי בליגה.
גם אף אחד לא תפס ממנו שחקן שיכול לעשות פעמיים MVP של הליגה כשהוא היה רכז מחליף בפיניקס ובמאבס.

אני מסכים עם פליקס, אין מה למחות נגד רוצ׳סטי. הוא ישאר כאן. צריך למצוא נוסחה שתמקסם את האיכויות שלו ותנטרל את החסרונות הברורים.

רוצ׳סטי צריך גבוהים טובים לשחק איתם פיק-אנד-רול, גארדים אתלטים טובים שישמרו בקו האחורי, ובאידיאל גם רכז מחליף שיוכל לשחק בקצב יותר מהיר וללחוץ את הכדור.

המיתוס שסטיב נאש לא שמר הוא רק מיתוס. ראיתי אותו בעיניים שלי (הייתי באולם) מחסל את סטפון מרבורי בשיאו. אני מציע להפסיק עם ההשוואות ההזויות של רוצ'סטי ל-CP3, נאש וארויו. זה לא קשור למציאות וזה מביך.

אם אין מה למחות נגד רוצ'סטי אז אפשר לסגור את הבאסטה. אף קבוצה שלו מעולם לא הגיעה לכלום ואני לא רואה סיבה שמכבי תגיע למשהו איתו.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], Jack55, Tom1313, עידן ו־28 אורחים