10 ינואר 2016, 00:16
rc4991 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:לעולם לא תצעדי לבד.
תמיד איתך, מכבי. להחתים את מקל לטווח ארוך שיציל את העונה הזאת
התגובה שקיבלה הכי הרבה לייקים בפייס של מכבי היום.
מה עוד נשאר להגיד
שישנם עוד אנשים שאשכרה מעודדים את הקבוצה שלהם ולא מייחלים להפסדים כמו אחרון אוהדי ירושלים והפועל תל אביב.
שיש אוהדים מפגרים שנותנים לגיטימציה להמשך ההתנהלות הבזיונית הזאת ועוד מציעים להוסיף עליה טעות נוספת
10 ינואר 2016, 00:17
MTA2311 כתב:זאת גישה קצת מוזרה שלך לדעתי.
נישאר עם החרא הקיים (ואין עוררין שהוא חרא), כי אולי יבוא גאידמק? אתה לא באמת מאמין בזה.
אני אקח ברשותך את הסיכוי הזה, ואמשיך להתפלל לאללה שיקרה הכל בשביל שהם יעופו.
10 ינואר 2016, 00:23
jol9 כתב:MTA2311 כתב:זאת גישה קצת מוזרה שלך לדעתי.
נישאר עם החרא הקיים (ואין עוררין שהוא חרא), כי אולי יבוא גאידמק? אתה לא באמת מאמין בזה.
אתה מקצין את זה קצת, כי אני לרגע לא רוצה להשאר עם הצוות המקצועי הקיים.
אתה רוצה להחליף הכל, ואני חושב שזה לא רלוונטי לעכשיו, וגם לא בטוח יעזור.
ההבדל ביננו הוא בעצם שאני חושב שתיקון מקצועי זה מספיק, ואתה רוצה להרוס הכל.
10 ינואר 2016, 00:34
10 ינואר 2016, 00:36
החציל האצטקי כתב:רציני לגמרי...
אתה היחיד שראה נכון לגבי אמבקווה, ובכלל נוהג לזהות הרבה מהחוליים לפני כולנו.
10 ינואר 2016, 00:37
toja27 כתב:rc4991 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:לעולם לא תצעדי לבד.
תמיד איתך, מכבי. להחתים את מקל לטווח ארוך שיציל את העונה הזאת
התגובה שקיבלה הכי הרבה לייקים בפייס של מכבי היום.
מה עוד נשאר להגיד
שישנם עוד אנשים שאשכרה מעודדים את הקבוצה שלהם ולא מייחלים להפסדים כמו אחרון אוהדי ירושלים והפועל תל אביב.
שיש אוהדים מפגרים שנותנים לגיטימציה להמשך ההתנהלות הבזיונית הזאת ועוד מציעים להוסיף עליה טעות נוספת
אני לא יודע על מה אתה מדבר מקל או שלעולם לא תצעדי לבד מכבי?
10 ינואר 2016, 00:45
toja27 כתב:האם מכבי לא שילמו על מאמן איזה 700 אלף דולר לעונה במשך 4 עונות עד לפני שנתיים?
10 ינואר 2016, 00:47
10 ינואר 2016, 00:49
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:זאת גישה קצת מוזרה שלך לדעתי.
אתה מקצין את זה קצת, כי אני לרגע לא רוצה להשאר עם הצוות המקצועי הקיים.
אתה רוצה להחליף הכל, ואני חושב שזה לא רלוונטי לעכשיו, וגם לא בטוח יעזור.
ההבדל ביננו הוא בעצם שאני חושב שתיקון מקצועי זה מספיק, ואתה רוצה להרוס הכל.
אין בינינו שום הבדל, אתה פשוט עוד לא מבין את זה![]()
לא יהיה תיקון מקצועי ברמה שאתה מקווה, כל עוד לא יהיה שינוי מהותי בהרכב ההנהלה.
איך יביאו לפה איש מקצוע כשדני הוא הGM מאחורי הקלעים, ניקולה הוא הGM כשדני צריך שעיר לעזאזל ובסופו של דבר אבי אבן בכלל הוא הסמכות המקצועית העליונה במועדון? איזה איש מקצוע רציני יסכים לעבוד תחת 30 בוסים בעלי דעות ואינטרסים שונים? איזה איש מקצוע יסכים לקבל בנדוניה עוזר מאמן כמו אבי אבן, שהדעה שלו שווה יותר?
אתה חושב שזה מקרה שאדם כמו גודס קיבל את הקבוצה אחרי בלאט? אתה חושב שזה מקרה שהוא קיבל עוד צ'אנס העונה? עזוב את זה, אתה חושב שזה מקרה שהביאו מאמן רוקי (ויש שיגידו אף קרואטי) כמו טבק אחרי גודס?
לא יהיה תיקון מקצועי בלי תיקון מנהלתי.
10 ינואר 2016, 00:50
toja27 כתב:לגבי מקל- הרבה מאוד מאוהדים חושבים שהוא יעזור ובינהם אני. אתה לא חושב? זכותך , אבל תציג את זה שדעתך המקצועית יותר נכונה משל האחרים. אתה יכול לחשוב ככה , אבל לא לקבוע את זה כעובדה. לדעתי מקל צריך לשחק במכבי והוא גם יעזור לנו בעתיד. ולגבי החלק של ההנהלה, אתה אחד ממנהלי הפורום של אוהדי מכבי תל אביב ואתה מתנגד לאמרה " לעולם לא תצעדי לבד מכבי"? ומוחה כנגד האהדה של האוהדים לקבוצה שלהם זה לא נראה לך אבסורדי? לדעתי כן.
10 ינואר 2016, 00:53
toja27 כתב:לגבי מקל- הרבה מאוד מאוהדים חושבים שהוא יעזור ובינהם אני. אתה לא חושב? זכותך , אבל תציג את זה שדעתך המקצועית יותר נכונה משל האחרים. אתה יכול לחשוב ככה , אבל לא לקבוע את זה כעובדה. לדעתי מקל צריך לשחק במכבי והוא גם יעזור לנו בעתיד. ולגבי החלק של ההנהלה, אתה אחד ממנהלי הפורום של אוהדי מכבי תל אביב ואתה מתנגד לאמרה " לעולם לא תצעדי לבד מכבי"? ומוחה כנגד האהדה של האוהדים לקבוצה שלהם זה לא נראה לך אבסורדי? לדעתי כן.
10 ינואר 2016, 00:58
yanay21 כתב:toja27 כתב:האם מכבי לא שילמו על מאמן איזה 700 אלף דולר לעונה במשך 4 עונות עד לפני שנתיים?
העניין הוא שבמכבי מחפשים לעקוץ. אני לא יודע אם זה הסכום המדוייק, אבל הבנתי שרייס רצה משהו כמו 1.1 לעונה, לא הסכימו, ובסוף שילמו לפארגו מיליון. הם שילמו 700 אלף על בלאט כי כולם ידעו(כולל בלאט עצמו) שהוא שווה יותר.אז מבחינתם הם עקצו. ורק כשרואים את הקבוצה בעידן פוסט בלאט, אפשר להבין שזו העקיצה של החיים. נכון, בלאט הוא לא גרג פופוביץ', אבל כל הקבוצות שלו, גם אלו שמההתחלה היו גרועות, הראו גרף של שיפור. אפילו הקבוצה המחרידה של 2013 עם לוגאן. אין הרבה מאמנים שיכולים לעשות את זה ב700 אלף במשך ארבע שנים, ולהפסיד רק תואר אחד בארץ.
שלא לדבר על זה שאף מאמן טוב לא יסכים להגיע למקום שבו למילה שלו אין כמעט משמעות.
10 ינואר 2016, 00:59
rc4991 כתב:toja27 כתב:לגבי מקל- הרבה מאוד מאוהדים חושבים שהוא יעזור ובינהם אני. אתה לא חושב? זכותך , אבל תציג את זה שדעתך המקצועית יותר נכונה משל האחרים. אתה יכול לחשוב ככה , אבל לא לקבוע את זה כעובדה. לדעתי מקל צריך לשחק במכבי והוא גם יעזור לנו בעתיד. ולגבי החלק של ההנהלה, אתה אחד ממנהלי הפורום של אוהדי מכבי תל אביב ואתה מתנגד לאמרה " לעולם לא תצעדי לבד מכבי"? ומוחה כנגד האהדה של האוהדים לקבוצה שלהם זה לא נראה לך אבסורדי? לדעתי כן.
1. להביא לפה את מקל כשיש לך כבר את אוחיון גם לא יתרום לך הרבה וגם יעלה המון כסף (ברמה שאני בספק אם יספיק לעוד גארד זר)
2. זו אמירה מטופשת שרק ממשיכה לתת לגיטימציה להתנהלות כאן בשנים האחרונות
10 ינואר 2016, 01:02
MTA2311 כתב:toja27 כתב:לגבי מקל- הרבה מאוד מאוהדים חושבים שהוא יעזור ובינהם אני. אתה לא חושב? זכותך , אבל תציג את זה שדעתך המקצועית יותר נכונה משל האחרים. אתה יכול לחשוב ככה , אבל לא לקבוע את זה כעובדה. לדעתי מקל צריך לשחק במכבי והוא גם יעזור לנו בעתיד. ולגבי החלק של ההנהלה, אתה אחד ממנהלי הפורום של אוהדי מכבי תל אביב ואתה מתנגד לאמרה " לעולם לא תצעדי לבד מכבי"? ומוחה כנגד האהדה של האוהדים לקבוצה שלהם זה לא נראה לך אבסורדי? לדעתי כן.
זאת אמירה חלולה וטיפשית.
כל מי שאומר את זה בעונה הנוכחית, כשכל מה שההנהלה עשתה זה להשתין לנו בפרצוף, לא מבין מה זאת אהדה לקבוצה.
בכל העולם יש מחאות אוהדים פרודקטיביות כנגד הנהלות ובעלים. רק אצלנו זה לא קיים, כי "לעולם לא תצעדי לבד". אם זאת אהדה, אז אני לא אוהד. בסדר. זיוני מוח.
10 ינואר 2016, 01:11
10 ינואר 2016, 01:13
toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:לגבי מקל- הרבה מאוד מאוהדים חושבים שהוא יעזור ובינהם אני. אתה לא חושב? זכותך , אבל תציג את זה שדעתך המקצועית יותר נכונה משל האחרים. אתה יכול לחשוב ככה , אבל לא לקבוע את זה כעובדה. לדעתי מקל צריך לשחק במכבי והוא גם יעזור לנו בעתיד. ולגבי החלק של ההנהלה, אתה אחד ממנהלי הפורום של אוהדי מכבי תל אביב ואתה מתנגד לאמרה " לעולם לא תצעדי לבד מכבי"? ומוחה כנגד האהדה של האוהדים לקבוצה שלהם זה לא נראה לך אבסורדי? לדעתי כן.
זאת אמירה חלולה וטיפשית.
כל מי שאומר את זה בעונה הנוכחית, כשכל מה שההנהלה עשתה זה להשתין לנו בפרצוף, לא מבין מה זאת אהדה לקבוצה.
בכל העולם יש מחאות אוהדים פרודקטיביות כנגד הנהלות ובעלים. רק אצלנו זה לא קיים, כי "לעולם לא תצעדי לבד". אם זאת אהדה, אז אני לא אוהד. בסדר. זיוני מוח.
זאת לא אמירה מטופשת, זה ביטוי של אוהד שאוהב ומחזק את הקבוצה שלו. אם תמשיך בגישה הזאת שלך, אתה תשכח בכלל מה זה לאהוד ולחזק את הקבוצה שלך למען המטרה "הנעלה" שלך.
10 ינואר 2016, 01:44
toja27 כתב:rc4991 כתב:toja27 כתב:לגבי מקל- הרבה מאוד מאוהדים חושבים שהוא יעזור ובינהם אני. אתה לא חושב? זכותך , אבל תציג את זה שדעתך המקצועית יותר נכונה משל האחרים. אתה יכול לחשוב ככה , אבל לא לקבוע את זה כעובדה. לדעתי מקל צריך לשחק במכבי והוא גם יעזור לנו בעתיד. ולגבי החלק של ההנהלה, אתה אחד ממנהלי הפורום של אוהדי מכבי תל אביב ואתה מתנגד לאמרה " לעולם לא תצעדי לבד מכבי"? ומוחה כנגד האהדה של האוהדים לקבוצה שלהם זה לא נראה לך אבסורדי? לדעתי כן.
1. להביא לפה את מקל כשיש לך כבר את אוחיון גם לא יתרום לך הרבה וגם יעלה המון כסף (ברמה שאני בספק אם יספיק לעוד גארד זר)
2. זו אמירה מטופשת שרק ממשיכה לתת לגיטימציה להתנהלות כאן בשנים האחרונות
קיצור לא הוספת שום דבר חדש.
10 ינואר 2016, 01:53
MTA2311 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:לגבי מקל- הרבה מאוד מאוהדים חושבים שהוא יעזור ובינהם אני. אתה לא חושב? זכותך , אבל תציג את זה שדעתך המקצועית יותר נכונה משל האחרים. אתה יכול לחשוב ככה , אבל לא לקבוע את זה כעובדה. לדעתי מקל צריך לשחק במכבי והוא גם יעזור לנו בעתיד. ולגבי החלק של ההנהלה, אתה אחד ממנהלי הפורום של אוהדי מכבי תל אביב ואתה מתנגד לאמרה " לעולם לא תצעדי לבד מכבי"? ומוחה כנגד האהדה של האוהדים לקבוצה שלהם זה לא נראה לך אבסורדי? לדעתי כן.
זאת אמירה חלולה וטיפשית.
זאת לא אמירה מטופשת, זה ביטוי של אוהד שאוהב ומחזק את הקבוצה שלו. אם תמשיך בגישה הזאת שלך, אתה תשכח בכלל מה זה לאהוד ולחזק את הקבוצה שלך למען המטרה "הנעלה" שלך.
מה זה לאהוד את הקבוצה שלך טוז'ה?
בעיני- להמשיך לקנות מנויים,לפרנס אנשים שזורקים עליך איבר מין גברי בבוטות ולכתוב "לעולם לא תצעדי לבד" בכל חור זאת לא אהדה . להפך.
אהדה זה בין היתר לזהות גורמים שליליים בהנהלת המועדון, ולעשות הכל בשביל שלא יהיו פה יותר.
תאר לך שאוהדי הפועל לא היו מוחים נגד טביב לדוגמה. מה היה קורה היום? הם כנראה היו עדיין בליגה הלאומית, או אולי על סף פירוק.
מה שהכי מעצבן אבל, שבדיוק אותם גורמים שצועקים "לא תצעדי לבד", אלה אותם חבר'ה טובים שהחרימו משחקים של מכבי בתקופת לוני הרציקוביץ, ובדיוק אותם חברה שמדי פעם לא מעודדים במשחקים של מכבי בכדורגל כי המועדון הלשין למשטרה על אוהד ספציפי מהארגון שלהם. מה המסקנה? אין פה אידיאלים נעלים. הכל אינטרסים, גם אצל "האוהדים" הגדולים הנ"ל. פדרמן ידע תמיד להתחנף לארגוני האוהדים, ולכן לא שומעים מילה בגנותו מהם. זה הכל. זה עד כדי כך פשוט.
10 ינואר 2016, 01:55
10 ינואר 2016, 01:56
MTA2311 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:לגבי מקל- הרבה מאוד מאוהדים חושבים שהוא יעזור ובינהם אני. אתה לא חושב? זכותך , אבל תציג את זה שדעתך המקצועית יותר נכונה משל האחרים. אתה יכול לחשוב ככה , אבל לא לקבוע את זה כעובדה. לדעתי מקל צריך לשחק במכבי והוא גם יעזור לנו בעתיד. ולגבי החלק של ההנהלה, אתה אחד ממנהלי הפורום של אוהדי מכבי תל אביב ואתה מתנגד לאמרה " לעולם לא תצעדי לבד מכבי"? ומוחה כנגד האהדה של האוהדים לקבוצה שלהם זה לא נראה לך אבסורדי? לדעתי כן.
זאת אמירה חלולה וטיפשית.
מה זה לאהוד את הקבוצה שלך טוז'ה?
בעיני- להמשיך לקנות מנויים,לפרנס אנשים שזורקים עליך איבר מין גברי בבוטות ולכתוב "לעולם לא תצעדי לבד" בכל חור זאת לא אהדה . להפך.
אהדה זה בין היתר לזהות גורמים שליליים בהנהלת המועדון, ולעשות הכל בשביל שלא יהיו פה יותר.
תאר לך שאוהדי הפועל לא היו מוחים נגד טביב לדוגמה. מה היה קורה היום? הם כנראה היו עדיין בליגה הלאומית, או אולי על סף פירוק.
מה שהכי מעצבן אבל, שבדיוק אותם גורמים שצועקים "לא תצעדי לבד", אלה אותם חבר'ה טובים שהחרימו משחקים של מכבי בתקופת לוני הרציקוביץ, ובדיוק אותם חברה שמדי פעם לא מעודדים במשחקים של מכבי בכדורגל כי המועדון הלשין למשטרה על אוהד ספציפי מהארגון שלהם. מה המסקנה? אין פה אידיאלים נעלים. הכל אינטרסים, גם אצל "האוהדים" הגדולים הנ"ל. פדרמן ידע תמיד להתחנף לארגוני האוהדים, ולכן לא שומעים מילה בגנותו מהם. זה הכל. זה עד כדי כך פשוט.