10 ינואר 2016, 18:49
מקובי כתב:
ת'אמת לא הבנתי לגבי הפמליות שמצטרפות למשחקי חוץ. מכבי מוציאה הסעה על חשבונה לאוהדים שרוצים להגיע למשחקי חוץ רחוקים. (לא בגוש דן)
זה לא הסעה מיוחדת לארגונים או משהו כזה. מי שנוסע למשחקי חוץ זה בעיקר הארגונים/ אנשים שהולכים לכל משחק עם מכבי ותושבי העיר המארחת.
מקובי כתב:לגבי השקט של האוהדים- אני אתחיל מזה שאנחנו לא מתעסקים בעניינים מקצועיים (כארגון), ברור שאנחנו ישראלים וכל אחד מבין וראה לא מעט כדורסל ויש לו את הדעות שלו ואת הביקורות שלו. אבל בסופו של דבר, אנחנו אוהדים ואנחנו מאמינים שיש אנשים שרואים את כל התמונה ומבינים יותר מאיתנו ולכן הוחלט (מאז הקמת הארגון לפני עשור) לא להתעסק בעניינים מקצועיים.
מקובי כתב:מחאה של הלוגו- לקחת את זה קצת רחוק מדי. ביקשנו שלא יהיה אדום על החולצה. אף אחד לא איים במחאה/קללות/אי הגעה וכד'.... ביקשנו והפעלנו לחץ לגיטימי על משהו שהיה חשוב לנו. (ואגב, מי ששינה את ההחלטה לא היה מכבי בסופו של דבר...)
10 ינואר 2016, 19:12
אתה לא מבין שזה לא העניין?!
מכבי מוכרת ב200!
שחקן נוער של מכבי בא לקנות כרטיס ואומרים לו שנשאר רק ב400!!!
ארגון אוהדים שלא מתעסק בבעיות מקצועיות(אני בכלל לא מבין למה זה נתפס בעינך כהגיוני) לפחות שימחה על מחירי כטיס הזויים הכי גבוהים באירופה! בטח בהתחשב בעובדה שתקציב השחקנים הוא ממש לא הי גבוה באירופה...
jol9 כתב:מקובי כתב:
ת'אמת לא הבנתי לגבי הפמליות שמצטרפות למשחקי חוץ. מכבי מוציאה הסעה על חשבונה לאוהדים שרוצים להגיע למשחקי חוץ רחוקים. (לא בגוש דן)
זה לא הסעה מיוחדת לארגונים או משהו כזה. מי שנוסע למשחקי חוץ זה בעיקר הארגונים/ אנשים שהולכים לכל משחק עם מכבי ותושבי העיר המארחת.
התכוונתי כמובן למשחקי החוץ ביורוליג.
קצת קשה לי להאמין, שכל מי שמגיע, מגיע על חשבונו לגמרי.מקובי כתב:לגבי השקט של האוהדים- אני אתחיל מזה שאנחנו לא מתעסקים בעניינים מקצועיים (כארגון), ברור שאנחנו ישראלים וכל אחד מבין וראה לא מעט כדורסל ויש לו את הדעות שלו ואת הביקורות שלו. אבל בסופו של דבר, אנחנו אוהדים ואנחנו מאמינים שיש אנשים שרואים את כל התמונה ומבינים יותר מאיתנו ולכן הוחלט (מאז הקמת הארגון לפני עשור) לא להתעסק בעניינים מקצועיים.
אני באמת לא מבין את ההפרדה הזאת. אתם אוהדים של יכולות השיווק של דני פדרמן, או של הכדורסל של השחקנים?
אף אחד מכם לא מבקש לקרוא מהלכים למאמן. לא מדברים ברזולוציות האלה. מדברים ברזולוציות של החתמת נכה לעמדה 5,
וכשראו שהוא נכה הביאו מישהו עוד יותר נכה ממנו.
מספיק להסתכל על ההצלחות של שחקני מכבי למיניהם אחרי שעזבו אותה (כמו היינס, אלכסנדר, לינהארט, פלאניניץ', זיזיץ',...), בשביל לדעת
איזה זבל טהור עבר במכבי בשנתיים האחרונות.
להגיד שיש אנשים שרואים את כל התמונה ומבינים יותר, סותר את כל מהות האהדה לדעתי, ועל זה נראה לי יש את הויכוח העיקרי בינך
לבין אנשים רבים כאן בפורום.מקובי כתב:מחאה של הלוגו- לקחת את זה קצת רחוק מדי. ביקשנו שלא יהיה אדום על החולצה. אף אחד לא איים במחאה/קללות/אי הגעה וכד'.... ביקשנו והפעלנו לחץ לגיטימי על משהו שהיה חשוב לנו. (ואגב, מי ששינה את ההחלטה לא היה מכבי בסופו של דבר...)
לא לקחתי את זה רחוק בכלל. לא אמרתי שאיימתם לשבור את הכלים, אבל זה כנראה היה מספיק חשוב לכם להתעסק בזה, שזה הגיע
לכל האתרים והיה בכותרות יומיים.
אני רק מזכיר גם שזה היה בדיוק באותה התקופה, שלמכבי היה כלום ושום דבר בעמדה 4, ושהתחילו להגיע שמועות על אפסיות
מפוארת של מר פבראני.
10 ינואר 2016, 19:25
10 ינואר 2016, 19:27
jol9 כתב:היו דיבורים על 70-80 אנשים שמגיעים כחלק מהפמליה, אבל אני באמת לא יודע.
לכל אחד יש דעה על כל דבר - על שחקן X, על מאמן Y, על צבע הפס של המכנסיים ועל הגזרה של הטרנינג.
זה מצחיק שאתם בוחרים למחות על צבע הלוגו (ואולי יש כאלה שחשבו שזה יפה) אבל לא על זה שלמכבי אין סנטר.
גם, מה זה מחאה? זה אפילו לא מחאה, אלא הבאת דעה, באתר הרשמי, בפורום הרשמי, בפייסבוק הרשמי,... איפשהו.
למה שי האוזמן, פורום צהבת, וכמה טוקבקים זאת הביקורת הפומבית היחידה על ההנהלה ועל התנהלותה?
ד"א, זכור לי שהיו כמה וכמה מחאות של האוהדים נגד דייויד בלאט למשל (ואני אפילו לא זוכר על מה). אני די בטוח שהכל זה אינטרסים, וכנראה
שהנהלת מכבי הנוכחית יודעת לדאוג לעצמה לשקט בגזרה הזאת.
10 ינואר 2016, 20:50
10 ינואר 2016, 21:00
Hey Yeah כתב:חנו'ש כתב:roy1000 כתב:חנו'ש כתב:מי האדיוט שהזכיר את CP3 בהקשר אחר לגמרי ולא קלט שרוי לא מבין השוואות ויחפור על זה עכשיו שנים קדימה? (גם הרבה אחרי שרוצ'סטי כבר לא יהיה פה)
אולי אותו אדיוט שחשב שאם דברים ילכו טוב אולי אפשר לחשוב ולדון על להשאיר את טבק עונה נוספת ומאז רוי בטוח שכל הפורום רוצה אותו כאן לעוד עשור ומזכיר את זה אחרי כל הפסד...
הזכיר אותו בדיוק בהקשר המדובר (cp3 של אירופה) ויש פה רשימה ארוכה של אנשים שחושבים שלטבק יש מושג.
מצאתי את הציטוט:Hey Yeah כתב:roy1000 כתב:Hey Yeah כתב:הדבר הכי טוב ברוצסטי זה שבגלל הסקורינג שלו הוא מושך אש והוא יודע לנצל את זה טוב מאוד.
שחקן יורוקאפ מעולה.
באמת שחקן יורוקאפ מטורף. כמו שCP3 הוא האליל של היורוליג.
עכשיו לך תלמד הבנת הנקרא ותחזור ותגיד לי מה הבנת....
התכוונתי, וקיוויתי שהייתי ברור, שרוצ'סטי שייך ליורוליג כמו שכריספי שייך לNBA. זה בא בתגובה לטענות חוזרות של רוי שרוצ'סטי לא שחקן יורוליג לגיטימי.
קיוויתי שיבינו אותי אבל כנראה שלא כך קרה.
לרגע חלילה לא השוואתי בין הרמות של פול לרוצ'סטי, גם לא בין רמות הדומיננטיות שלהם בליגות המתאימות.
האמירה התייחסה למידת השייכות לליגה, ואני חושב שהרוב יסכימו איתי שרוצ'סטי שייך ליורוליג, ושחלק נכבד פה חושב שהוא טופ יורוליג לעמדה.
בנוגע להשוואה בין CP לטיילר, ברור שרוצ'סטי יותר טוב אין פה שאלה בכלל.
10 ינואר 2016, 21:01
10 ינואר 2016, 21:08
חנו'ש כתב:אגב, ראיתם את זה:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 58&lang=HE
מה הם רוצים להגיד בזה? שצריך משחק חוזר??
10 ינואר 2016, 21:10
10 ינואר 2016, 21:11
10 ינואר 2016, 21:12
10 ינואר 2016, 21:13
MTA2311 כתב:יצא השנה חוק חדש שכשהשעון מגיע ל16 בדיוק זה נחשב 8 שניות.
לא שמתי לב אתמול, אולי זה מה שהם רוצים.
10 ינואר 2016, 21:14
10 ינואר 2016, 21:15
my man כתב:MTA2311 כתב:יצא השנה חוק חדש שכשהשעון מגיע ל16 בדיוק זה נחשב 8 שניות.
כלומר החוק אומר שצריך 7 שניות לעבור את החצי?(בכ"מ הוא עבר בול ב7)
10 ינואר 2016, 21:16
my man כתב:MTA2311 כתב:יצא השנה חוק חדש שכשהשעון מגיע ל16 בדיוק זה נחשב 8 שניות.
10 ינואר 2016, 21:16
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:יצא השנה חוק חדש שכשהשעון מגיע ל16 בדיוק זה נחשב 8 שניות.
כן
10 ינואר 2016, 21:17
10 ינואר 2016, 21:17
my man כתב:חציל אני אוהב את התמונה שלך!