המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:מעניין אבל מה ההסבר ליכולת הזאת.
ראינו כבר שנה שעברה מה הוא מסוגל לתת כשהוא בריא.
שחף כתב:אני לא רואה איך יש למכבי כסף להשאיר אותו וגם להביא 4 טוב. אם יביאו מישהו כזה, המחליף יהיה משהו ברמה של אופייבו.
די ביזיון שקיץ שלם ניסו לחפש 4 יותר טוב ממנו ולא מצאו
החציל האצטקי כתב:אין דבר כזה היום שחקנים בעמדה 4 בלי קליעה. זה חיה מתה שצריכה להסתלק מהעולם.
הערך המוסף של רנדל בטל בהשוואה לבעיות הבריאותיות האינסופיות שלו.
חייב ללכת בלי שאלה בכלל.
המחליף שלו צריך לדעת לדפוק שלשה-שתיים ב35% לפחות. זה הסטנדרט.
toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:אין דבר כזה היום שחקנים בעמדה 4 בלי קליעה. זה חיה מתה שצריכה להסתלק מהעולם.
חייב ללכת בלי שאלה בכלל.
חציל, אני אזכיר לך שעונה שעברה הוא תרם לא מעט מהעמדה הזאת בלי קליעה. אין בעיה שיביאו 4 עם קליעה כפותח והוא יעלה בשביל לעלות אינטינסיביות בהגנה ולמשחק ריצה. אם מחליטים להביא מישהו כמו מקלין למשל אז אולי אז באמת שצריך למצוא מישהו אחר.
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:אין דבר כזה היום שחקנים בעמדה 4 בלי קליעה. זה חיה מתה שצריכה להסתלק מהעולם.
חייב ללכת בלי שאלה בכלל.
חציל, אני אזכיר לך שעונה שעברה הוא תרם לא מעט מהעמדה הזאת בלי קליעה. אין בעיה שיביאו 4 עם קליעה כפותח והוא יעלה בשביל לעלות אינטינסיביות בהגנה ולמשחק ריצה. אם מחליטים להביא מישהו כמו מקלין למשל אז אולי אז באמת שצריך למצוא מישהו אחר.
מסכים לחלוטין. לא צריכים להיות מקובעים... זה לא שאנשי הסקאוטינג של מכבי בהכרח יביאו שחקן מחליף טוב ממנו בקיץ ובפחות כסף.
בקיץ יצטרכו לבחון את היכולת שלו במשך כל העונה, ואז להחליט. עכשיו ברור שכולם מאוכזבים ממה שהוא מראה. כשחקן מחליף זול בעמדה 4, ביכולת שהציג בעונה שעברה, אני לוקח אותו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], omerk ו־21 אורחים