המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:אני זוכר שהקו הקדמי היה זה שהטה את הכף לטובת הלייקרס באותה סדרה. אני לא רואה שחקן במשקל 100 ק''ג עוצר את סופו באחד על אחד. האפקטיביות שלו זה בעזרה, לא באחד על אחד.
בכל אופן יש לאיש מעלות אחרות שכנראה לא כל כך יבואו לידי ביטוי בריאל שאין לה כל כך רכזים ברמה(ראינו מה רודריגז שווה כבר ויול לא רכז). שים אותו ליד פארמר ופאפס והוא גומר לך משחקים עם 10 נקודות רק מדאנקים.
roy1000 כתב:asafb96 כתב:יש להם גם את טומיץ' ובגיץ' ב5. לפחות במשחק הזה בחמישי, שהוא עוד לא מחובר, קשה לי לראות אותו שומר את סופו. חוץ מזה, גם אם ישמור אותו, לא הוא הבחור שיעצור אותו. הוא יכול לשחק באירופה 5, אבל הוא לא שחקן עם נתונים פיזיים חריגים. פקוביץ', בורוסיס, באראץ, אלה שחקנים שיותר מתאימים לדעתי לשמור על סופו מאיבקה, כמה שהוא שחקן הגנה גדול.
לא שחקן עם נתונים פיזיים חריגים?
http://www.dailythunder.com/wp-content/ ... ure-11.png
בוא נראה אותו ביום חמישי. נראה לי שקצת מזלזלים באיזה כוח הגנתי מדובר.
עוד קצת איבאקה:
http://www.youtube.com/watch?v=vCML420q ... r_embedded
asafb96 כתב:לא לא ידידי, אתה טועה. השרירים האלה זה נחמד ויפה, אבל זה כלום ושום דבר. זה לא מאסה
מבחינה פיזית, לא הוא, ולא אף אחד באירופה מדגדג את סופו. אין לו גם את המאסה, כמו לפקוביץ' לדוגמא, להפריע לו. מה שיש לו, זה מטריה אווירית שהוא בה מהוויקסייד. גם את אליהו אני לא רואה אותו עוצר. היתרונות שלו זה הריבאונד והחסימות. גם פישר היה חוסם גדול. SO?
roy1000 כתב:asafb96 כתב:לא לא ידידי, אתה טועה. השרירים האלה זה נחמד ויפה, אבל זה כלום ושום דבר. זה לא מאסה
מבחינה פיזית, לא הוא, ולא אף אחד באירופה מדגדג את סופו. אין לו גם את המאסה, כמו לפקוביץ' לדוגמא, להפריע לו. מה שיש לו, זה מטריה אווירית שהוא בה מהוויקסייד. גם את אליהו אני לא רואה אותו עוצר. היתרונות שלו זה הריבאונד והחסימות. גם פישר היה חוסם גדול. SO?
גם דווייט הווארד התקשה לעצור את סופו. זה יותר תלוי בסופו מבשומר שלו, אבל במטרייה האווירית ובריבאונד שמביא איתו איבאקה לא הייתי מזלזל כי אלו דברים שהוא עושה ברמה הכי גבוהה שיש. הוא מאוד מקשה על החיים של כל מי שחי באזור הצבע וזה כולל את סופו ואליהו.
felix_r כתב:יש לינקים למשחק?
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־24 אורחים