קשה עד כמעט בלתי אפשרי להתעלות על "21" אבל אני חושבת שאני אוהבת את "25" יותר איזה שירים, היא התעלתה על עצמה מי שבא בראש פתוח בלי להשוות שירים ובלי להיות ציניקן שמנסה לתפוס את אדל לא במיטבה יצטרך להודות שזה ברמה אחרת לחלוטין מכל מה שהיא עשתה עד היום+רוב מה שאמנים אחרים עשו בהיסטוריה של התעשייה הזאת
יש שם לא מעט שירים שייחשבו קלאסיקות בעתיד ומה שלא עדיין על גבול המושלם
הייתי חייב לשתף את זה... הבן אדם פשוט עילוי. השילוב המושלם של כל מה שאני אוהב במוזיקה... חייב להגיע להופעה שלו. הקטע בmarooned פשוט אדיר.
אפרופו marooned, לרגל 20 שנה לצאת האלבום pulse, הם עשו קליפ נפלא לקטע הזה, שצולם בפריפיאט, העיר שנבתה וננטשה ליד הכור בצ'רנוביל. הקליפ חזק מאוד. עבורי, דברים נטושים, תמיד מעבירים בי חלחלה. מאוד מושפע מזה, וישר מתחיל להזיז גלגלים בראש, של איך זה היה פעם, איך האנשים שבנו השקיעו בזה, מה הם תיכננו לזה וכו' וכו'. מין שריטה כזאת...
- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
MTA2311 כתב:בקיץ אני אהיה איזה חודשיים באירופה. מקווה שיבואו שוב.
דבר ראשון - בן אלף. נוסע ולא אומר מילה, לא לאן לא למה, לא כמה... ומה עם לקחת את הקטנה שלי לאיזה טיול? דבר שני - יש טור של קולדפליי. אשתי היתה מוכרת את הכלייה שלי בכיף בשביל לנסוע להופעה. אולי עוד ייצא לנו אפילו, למרות שהסיכויי זעום.
ד"א גם אדל מופיעה עכשיו בסבב... לפני שתעקמו פרצוף, היא אמנית גדולה, וללכת להופעה שלה זאת בטח חווייה בלתי נשכחת.