14 ינואר 2016, 23:28
jol9 כתב:MTA2311 כתב:ד"א גם אדל מופיעה עכשיו בסבב... לפני שתעקמו פרצוף, היא אמנית גדולה, וללכת להופעה שלה זאת בטח חווייה בלתי נשכחת.
14 ינואר 2016, 23:31
14 ינואר 2016, 23:35
MTA2311 כתב:עושים יורוטריפ לפני שמתחילים ללמוד. עוד לא ממש יודעים בדיוק איפה נהיה, אבל שבועיים אמסטרדם באנקר. הילדה מוזמנת תמיד ד"א. אתה אבל סתם תעיק.
קולדפליי היה נחמד לפני כמה שנים, החומרים החדשים שלהם איומים. אשתך אוהבת גם אותם?
14 ינואר 2016, 23:36
my man כתב:MTA2311 כתב:עושים יורוטריפ לפני שמתחילים ללמוד. עוד לא ממש יודעים בדיוק איפה נהיה, אבל שבועיים אמסטרדם באנקר. הילדה מוזמנת תמיד ד"א. אתה אבל סתם תעיק.
קולדפליי היה נחמד לפני כמה שנים, החומרים החדשים שלהם איומים. אשתך אוהבת גם אותם?
תביא לי תצ'יפס של חציל!!!!
14 ינואר 2016, 23:37
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:עושים יורוטריפ לפני שמתחילים ללמוד. עוד לא ממש יודעים בדיוק איפה נהיה, אבל שבועיים אמסטרדם באנקר. הילדה מוזמנת תמיד ד"א. אתה אבל סתם תעיק.
תביא לי תצ'יפס של חציל!!!!
עליי
14 ינואר 2016, 23:37
MTA2311 כתב:עושים יורוטריפ לפני שמתחילים ללמוד. עוד לא ממש יודעים בדיוק איפה נהיה, אבל שבועיים אמסטרדם באנקר. הילדה מוזמנת תמיד ד"א. אתה אבל סתם תעיק.
14 ינואר 2016, 23:38
jol9 כתב:MTA2311 כתב:עושים יורוטריפ לפני שמתחילים ללמוד. עוד לא ממש יודעים בדיוק איפה נהיה, אבל שבועיים אמסטרדם באנקר. הילדה מוזמנת תמיד ד"א. אתה אבל סתם תעיק.
אשתי חולה עליהם, וגם אני מחבב אותם.
מהמוזיקאים הקיימים הייתי בשמחה הולך לפו פייטרס באמת, וגם לאדי ודר. כמובן שדייויד גילמור מעל כולם ובפער.
אהבתי את הרעיון של יורוטריפ. מלא כסף, אבל פאקינג כיף. אמסטרדם זה אדיר. אפשר להישאר שם חודשים בכיף...
אני לא חשבתי להצטרף אליכם. רק לנצל אותכם לבייביסיטר (ד"א הילדה חגגה 4 לפני יומיים... מגיע איזה מזל"ט ומתנה, לא? בכל זאת התחברתם
יפה בטיול).
14 ינואר 2016, 23:39
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:ד"א גם אדל מופיעה עכשיו בסבב... לפני שתעקמו פרצוף, היא אמנית גדולה, וללכת להופעה שלה זאת בטח חווייה בלתי נשכחת.
הכל טוב ויפה והייתי מוכרת את הכליה שלי ושל הנכדים שלא יהיו לי בשביל כרטיס לבניין ממול הבניין שבו היא מופיעה, אבל כל הכרטיסים נגמרו 5 דקות אחרי שיצאו למכירה
4 מליון איש חיכו בתור לקנות 100 אלף כרטיסים להופעות במדיסון סקוור גארדן, סתם שתבינו
14 ינואר 2016, 23:40
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:ד"א גם אדל מופיעה עכשיו בסבב... לפני שתעקמו פרצוף, היא אמנית גדולה, וללכת להופעה שלה זאת בטח חווייה בלתי נשכחת.
הכל טוב ויפה והייתי מוכרת את הכליה שלי ושל הנכדים שלא יהיו לי בשביל כרטיס לבניין ממול הבניין שבו היא מופיעה, אבל כל הכרטיסים נגמרו 5 דקות אחרי שיצאו למכירה
4 מליון איש חיכו בתור לקנות 100 אלף כרטיסים להופעות במדיסון סקוור גארדן, סתם שתבינו
הבוס שלי רצה לנסוע להופעה. כרטיס עולה 1400 ש"ח, ומעבר לזה מדובר על כרטיס מסופסר.
הבנתי שהאמנים מוציאים את הכרטיסים למחירה במחירים שפויים לגמרי, הבעיה היא שבאמת צריך להיות מעריץ הדוק בשביל לדעת מתי זה קורה.
בטוח שעוד ייצא לך לראות אותה מתישהו.
14 ינואר 2016, 23:41
jol9 כתב:MTA2311 כתב:עושים יורוטריפ לפני שמתחילים ללמוד. עוד לא ממש יודעים בדיוק איפה נהיה, אבל שבועיים אמסטרדם באנקר. הילדה מוזמנת תמיד ד"א. אתה אבל סתם תעיק.
מהמוזיקאים הקיימים הייתי בשמחה הולך לפו פייטרס באמת, וגם לאדי ודר. כמובן שדייויד גילמור מעל כולם ובפער.
אהבתי את הרעיון של יורוטריפ. מלא כסף, אבל פאקינג כיף. אמסטרדם זה אדיר. אפשר להישאר שם חודשים בכיף...
אני לא חשבתי להצטרף אליכם. רק לנצל אותכם לבייביסיטר (ד"א הילדה חגגה 4 לפני יומיים... מגיע איזה מזל"ט ומתנה, לא? בכל זאת התחברתם
יפה בטיול).
14 ינואר 2016, 23:42
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:עושים יורוטריפ לפני שמתחילים ללמוד. עוד לא ממש יודעים בדיוק איפה נהיה, אבל שבועיים אמסטרדם באנקר. הילדה מוזמנת תמיד ד"א. אתה אבל סתם תעיק.
יפה בטיול).
בת 4?? לא יאמן איך הזמן טס.
היא היצור היחיד מתחת לגיל 18 שאני לא רוצה שימות ד"א. חתיכת מחמאה בשבילך.
14 ינואר 2016, 23:45
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:עושים יורוטריפ לפני שמתחילים ללמוד. עוד לא ממש יודעים בדיוק איפה נהיה, אבל שבועיים אמסטרדם באנקר. הילדה מוזמנת תמיד ד"א. אתה אבל סתם תעיק.
יפה בטיול).
בת 4?? לא יאמן איך הזמן טס.
היא היצור היחיד מתחת לגיל 18 שאני לא רוצה שימות ד"א. חתיכת מחמאה בשבילך.
14 ינואר 2016, 23:47
14 ינואר 2016, 23:49
jol9 כתב:כן, בת 4...
לא ייאמן.
האמת שהיא באמת משהו מיוחד... היום היא אומרת לי - "אבא אסור לך לאכזב אותי. אתה אבא שלי."...
14 ינואר 2016, 23:53
my man כתב:jol9 כתב:כן, בת 4...
לא ייאמן.
האמת שהיא באמת משהו מיוחד... היום היא אומרת לי - "אבא אסור לך לאכזב אותי. אתה אבא שלי."...
איך אני אוהב טעויות של ילדים...
14 ינואר 2016, 23:55
לא ייאמן.
15 ינואר 2016, 00:05
לא ייאמן.
15 ינואר 2016, 00:26
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:כן, בת 4...
לא ייאמן.
מעדיפה ילדים שאומרים את זה להורים שלהם מאשר הורים שאומרים את זה לילדים שלהם
15 ינואר 2016, 00:28
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:כן, בת 4...
לא ייאמן.
מעדיפה ילדים שאומרים את זה להורים שלהם מאשר הורים שאומרים את זה לילדים שלהם
ברור... אוי וובוי אם זה היה ככה...
01 פברואר 2016, 17:49