המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:Hey Yeah כתב:roy1000 כתב:Hey Yeah כתב:במודגש רשמתי את דעתי לגבי העונה הזאת, אם אתה מתייחס גם לעונה שעברה, מצבו של רוצ'סטי טוב יותר.
אני חושב שרכזים לא צריך לשפוט בוואקום. רוצ'סטי משחק בחרא בקבוצה, כל השאר בקבוצות צמרת עם שחקנים שיכולים להנות מהמסירות שהם מחלקים.
הויכוח הוא חסר תוחלת. גם אתה וגם אני יודעים שרוצ'סטי הוא לא שום טופ יורוליג ולא כלום. הוא גם לא רכז והוא הבסיס לכל החרא של הקבוצה. אף קבוצה שהוא אי פעם שיחק בה לא הגיעה לכלום וכל עוד הוא במכבי, אז גם מכבי לא תגיע לכלום גם אם לברון ג'יימס ישחק איתו.
אומר מי שהשווה את רוצ'סטי לכריס פול וטוען שהוא שחקן "טופ יורוליג".
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:עזבתי את הת'רד לאיזה שעה וחצי וראיתי שהדיון על רוצ'סטי נמשך.
מדהים.
אם יש פה מישהו שאי פעם צפה באופרות סבון (כרמל??) יודע שהיה אפשר להפסיק לראות למשך חודש ומעלה וכשאתה חוזר לצפות אתה מגלה שלא פספסת כלום.
אז הדיון הזה על רוצ'סטי....
מאוד נכון
40 שנה אחרי שהתחילו היפים והאמיצים ברוק עדיין עוברת בין כל הגברים של משפחת פורסטר
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:עזבתי את הת'רד לאיזה שעה וחצי וראיתי שהדיון על רוצ'סטי נמשך.
מדהים.
אם יש פה מישהו שאי פעם צפה באופרות סבון (כרמל??) יודע שהיה אפשר להפסיק לראות למשך חודש ומעלה וכשאתה חוזר לצפות אתה מגלה שלא פספסת כלום.
מאוד נכון
40 שנה אחרי שהתחילו היפים והאמיצים ברוק עדיין עוברת בין כל הגברים של משפחת פורסטר
נראה לי יוני הבן אדם היחיד שחי היום מאז ששידרו את הפרק הראשון
yanay21 כתב:להחתים את קובי ברייאנט לעונת פרישה אירופית. חצי נכה ועדיין יתן יותר מכל הקבוצה הזו גם יחד.
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:עזבתי את הת'רד לאיזה שעה וחצי וראיתי שהדיון על רוצ'סטי נמשך.
מדהים.
מאוד נכון
נראה לי יוני הבן אדם היחיד שחי היום מאז ששידרו את הפרק הראשון
yanay21 כתב:להחתים את קובי ברייאנט לעונת פרישה אירופית. חצי נכה ועדיין יתן יותר מכל הקבוצה הזו גם יחד.
Hey Yeah כתב:הפועל ג'רוז עם לברון גיימס קונדיטורית רצינית ליורוליג.
עשיתי טעות שהזכרתי את השם של CP3 ורוצ'טסי באותו משפט, לא ידעתי שאתה אובססיבי, וחסר הבנת נקרא.
roy1000 כתב:Hey Yeah כתב:הפועל ג'רוז עם לברון גיימס קונדיטורית רצינית ליורוליג.
עשיתי טעות שהזכרתי את השם של CP3 ורוצ'טסי באותו משפט, לא ידעתי שאתה אובססיבי, וחסר הבנת נקרא.
אני חושב שהבנתי טוב מאוד. אני חושב שגם אתה מבין שמה שכתבת היה מופרך ולא ממש הצלחת לצאת מזה.
אני חושב שאתה כנראה עיוור כי שחקן ה"טופ יורוליג" שלך משתין במכנסיים מול גארט שחותך אותו מכל כיוון.
הנה ה"טופ יורוליג" שלך מול קבוצת העל מאשדוד: 7 נקודות, 2/3 ל- 2 1/6 ל- 3, 3 איבודים ו- 4 אסיסטים. מזל שרק "לפעמים" יש לו משחקים רעים ושחקני על כמו בר טימור לא תופרים אותו בכל משחק.
וכמובן הגנה מדהימה כרגיל על שחקן העל גארט שתפר אותו עם 18 נקודות בלי בכלל להתאמץ.
Hey Yeah כתב:אתה לא דיברת הרגע על משפטים מופרכים. לא 5 דקות אחרי המשפט עם לברון גיימס?
נכון?
אולי אני מתבלבל?
rc4991 כתב:CP3!!!!
roy1000 כתב:Hey Yeah כתב:אתה לא דיברת הרגע על משפטים מופרכים. לא 5 דקות אחרי המשפט עם לברון גיימס?
נכון?
אולי אני מתבלבל?
אני מבין שזה קשה, אז אני אסביר לך - זה נאמר בציניות. לברון ג'יימס לא ישחק באמת במכבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: WendelA ו־12 אורחים