18 ינואר 2016, 00:50
my man כתב:felix_r כתב:my man כתב:פליקס מחאת אוהדים לא אומרת שמי שמוחה לא איכפת לו...להיפך!
עכשיו אין על מה למחות. אי אפשר להחליף 10 שחקנים באמצע העונה.
אתה חושב שהמחאה שלך פתאום תהפוך את מכבי לקבוצה מלהיבה העונה?
המחאה שלך לא תעזור להביא אפילו חצי ניצחון. לעומת זאת תמיחה בקבוצה בעת צרה כן יכולה לעזור לגרד נצחון נוסף פה ושם.
אתה חושב שבלי המחאה שלך המערכת לא מספיק בלחץ?
אני רוצה שהמחאה שלי תביא לעזיבת ההנהלה! עם כמה שזה נשמע "לא אוהד" מבחינתי שום ניצחון העונה כבר לא מעניין אותי וממש לא בקטע של "לנקום" בפדרמנים. העונה הזו בפח! עזיבת ההנהלה זה הדבר היחיד שיכול להוציא את המועדון שלנו מהבוץ שהוא שקוע בו כבר עשור...
18 ינואר 2016, 00:54
אם נקביל את זה שנייה לעולם אחר, חבר אמיתי בעינייך הוא אחד שלא יעביר עליך ביקורת בחיים, או אחד שיגיד לך דברים שאתה צריך לשמוע, גם את זה לא הכי נעים לאוזן?
18 ינואר 2016, 00:57
felix_r כתב:אם נקביל את זה שנייה לעולם אחר, חבר אמיתי בעינייך הוא אחד שלא יעביר עליך ביקורת בחיים, או אחד שיגיד לך דברים שאתה צריך לשמוע, גם את זה לא הכי נעים לאוזן?
בדיוק על זה אני מדבר! חבר אמיתי בעיני, זה אחד שלא ינטוש אותי גם אם פיטרו אותי, חליתי בסרטן ומכרתי את הבית בשביל תרופות, ואני כבר לא כזה בחור עשיר ומצחיק שכייף לבוא איתו למסיבות.
18 ינואר 2016, 01:08
18 ינואר 2016, 01:09
yanay21 כתב:felix_r כתב:אם נקביל את זה שנייה לעולם אחר, חבר אמיתי בעינייך הוא אחד שלא יעביר עליך ביקורת בחיים, או אחד שיגיד לך דברים שאתה צריך לשמוע, גם את זה לא הכי נעים לאוזן?
בדיוק על זה אני מדבר! חבר אמיתי בעיני, זה אחד שלא ינטוש אותי גם אם פיטרו אותי, חליתי בסרטן ומכרתי את הבית בשביל תרופות, ואני כבר לא כזה בחור עשיר ומצחיק שכייף לבוא איתו למסיבות.
זה בדיוק מה שאני מנסה להגיד לך.
סרטן, פיטורים ושאר דברים כאלו, לא תלויים בך. (אלא אם אתה שוכב שעות בשמש ואתה אשכנזי).
אבל בוא נגיד והעניין הוא זוגיות. ואתה מספר לחבר שלך, עצוב, שאתה לא מוצא זוגיות. חבר אמיתי יגיד לך שיהיה בסדר, או שהוא יאיר את עיניך לעובדה שאתה מתייחס לנשים גרוע?
זה בדיוק ההבדל שאני מנסה לחדד פה. מה שקורה למכבי הוא לא משום מקום. זה לא פיטורין, זה לא סרטן, זו לא מחלה. זה מעשה ידי מכבי, אל תציג את הקבוצה כקורבן פאסיבי של נסיבות. הקבוצה כרתה לעצמה את הקבר.
18 ינואר 2016, 01:27
18 ינואר 2016, 09:23
18 ינואר 2016, 09:52
my man כתב:felix_r כתב:my man כתב:פליקס מחאת אוהדים לא אומרת שמי שמוחה לא איכפת לו...להיפך!
עכשיו אין על מה למחות. אי אפשר להחליף 10 שחקנים באמצע העונה.
אתה חושב שהמחאה שלך פתאום תהפוך את מכבי לקבוצה מלהיבה העונה?
המחאה שלך לא תעזור להביא אפילו חצי ניצחון. לעומת זאת תמיחה בקבוצה בעת צרה כן יכולה לעזור לגרד נצחון נוסף פה ושם.
אתה חושב שבלי המחאה שלך המערכת לא מספיק בלחץ?
אני רוצה שהמחאה שלי תביא לעזיבת ההנהלה! עם כמה שזה נשמע "לא אוהד" מבחינתי שום ניצחון העונה כבר לא מעניין אותי וממש לא בקטע של "לנקום" בפדרמנים. העונה הזו בפח! עזיבת ההנהלה זה הדבר היחיד שיכול להוציא את המועדון שלנו מהבוץ שהוא שקוע בו כבר עשור...
18 ינואר 2016, 10:21
18 ינואר 2016, 10:37
ankram כתב:שלט שצריך להניף במשחקים הבאים של מכבי
"אי אפשר להכין תבשיל ראוי עם חומרי גלם לא איכותיים וטבח פסיכופט"
18 ינואר 2016, 10:50
yanay21 כתב:ankram כתב:שלט שצריך להניף במשחקים הבאים של מכבי
השלט שבאמת יניפו-"למענך נולדתי, לכל משחק הגעתי, יאללה יורוקאפ עולה".
18 ינואר 2016, 10:56
ankram כתב:yanay21 כתב:ankram כתב:שלט שצריך להניף במשחקים הבאים של מכבי
השלט שבאמת יניפו-"למענך נולדתי, לכל משחק הגעתי, יאללה יורוקאפ עולה".
אז מגיע להם כל החרא שמקבלים.
יש לי חבר בעל מנוי שהציע לי את המנוי שלו עד סוף השנה כי הוא כבר לא יכול יותר לראות את מכבי , בחינם!!!
אמרתי לא כמובן.
18 ינואר 2016, 14:45
18 ינואר 2016, 14:52
ankram כתב:http://one.co.il/Article/15-16/2,106,244,0/264054.html?ref=hp
שני , שלישי , רביעי, בום!!!!
הקו האחורי הכי איכותי ביורוקראפ מגיע אל מול הקו האחורי הכי חרא שאפשר להעמיד במסגרת מקצוענית כלשהו , צפו לסבל מתמשך.
18 ינואר 2016, 14:55
my man כתב:ankram כתב:http://one.co.il/Article/15-16/2,106,244,0/264054.html?ref=hp
שני , שלישי , רביעי, בום!!!!
הקו האחורי הכי איכותי ביורוקראפ מגיע אל מול הקו האחורי הכי חרא שאפשר להעמיד במסגרת מקצוענית כלשהו , צפו לסבל מתמשך.
אתה מבין מישו שם בקאזן ידע שיש לו סקורר ביד והתאים לו רכז שישחק לצידו וימסור לו ולשאר חברי הקבוצה ובזה הוא יתמחה.
מדהים! הם אשכרה התאימו שחקן לשחקן שיוכלו לשחק יחד...כבר שכחתי איך דבר כזה נראה...
18 ינואר 2016, 16:05
לנגפורד, בדומה לרבים בעולם הכדורסל, מתקשה לעכל את העובדה שמכבי ת"א מתמודדת במפעל השני בחשיבותו. "צפינו בוידאו על מכבי ואני יושב שם ופשוט בוהה במסך. במשך שלושים שניות אני מסתכל רק על הלוגו של היורוקאפ על הפרקט בת"א ולא מצליח לעכל.
18 ינואר 2016, 16:22
MTA2311 כתב:לנגפורד, בדומה לרבים בעולם הכדורסל, מתקשה לעכל את העובדה שמכבי ת"א מתמודדת במפעל השני בחשיבותו. "צפינו בוידאו על מכבי ואני יושב שם ופשוט בוהה במסך. במשך שלושים שניות אני מסתכל רק על הלוגו של היורוקאפ על הפרקט בת"א ולא מצליח לעכל.
18 ינואר 2016, 19:11
MTA2311 כתב:לנגפורד, בדומה לרבים בעולם הכדורסל, מתקשה לעכל את העובדה שמכבי ת"א מתמודדת במפעל השני בחשיבותו. "צפינו בוידאו על מכבי ואני יושב שם ופשוט בוהה במסך. במשך שלושים שניות אני מסתכל רק על הלוגו של היורוקאפ על הפרקט בת"א ולא מצליח לעכל.
19 ינואר 2016, 21:31
מכבי תל אביב עורכת בשעה זו מסיבת עיתונאים לקראת משחקה השלישי במסגרת היורוקאפ, מחר (רביעי, 19:55, ישיר ב-5SPORT) מול קאזאן הרוסית.
הצהובים מגיעים בעמדה מצויינת, עם מאזן מושלם אחרי שני נצחונות בשני המשחקים הראשונים בשלב הבתים של 32 האחרונות. אחרי שטיילו מול לובליאנה וניצחו גם את ניז'ני נובגורוד ברוסיה, ניצחון נוסף של מחזיקת גביע המדינה מול קאזאן, שמגיעה גם היא עם מאזן מושלם, יסדר לה את ראשות בית 13.
מצד שני, לא שקט במכבי תל אביב כי הקבוצה מגיעה אחרי הפסד מאכזב 96:86 למכבי אשדוד/באר טוביה במסגרת הליגה ביום ראשון, שהביא לזינוק גדול במדד הלחץ במועדון. המאמן ז'אן טבק רתח על השופטים, התפרץ לכיוונם ואף הורחק. הקרואטי טען לקיפוח ובזמן פסק הזמן של הקבוצה נשמעו צרחות
19 ינואר 2016, 21:46