פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
22 ינואר 2016, 16:25
המשמעות- 35 דקות לערב של בנדר - מסתבר שהוא ה4.5 שכל הזמן חיפשנו...
22 ינואר 2016, 17:57
מצד אחד, ברוך שפטרנו מעונשו של זה, באיחור קליל של חצי שנה. מצד שני, נשארנו בלי סנטר אמיתי, ויסלחו לי אמבקווה ושגב שאני לא סופר אותם. לא יהיה כבר סנטר ליורוקאפ, זה כבר די ברור, מכבי וויתרה למעשה על תואר יורוקאפ. לגבי ההמשך, השאלה שצריכה להיבחן היא האם קו קדמי של אופייבו, אמבקווה, שגב וחצי רנדל יספיק להם מול הקו הקדמי של ירושלים, ראשון, ואפילו פאקינג אשדוד להמשך העונה.
22 ינואר 2016, 18:16
לפי גלדסטון הם אכן חושבים שקו קדמי ללא חיזוק ובלי הגולם מספיק לליגה ,כי הריי ראינו כולנו איך הקו הקדמי הזה מפרק את הליגה ...
כמה יהירות וזלזול לא מובן בנו האוהדים וביריבות זה פשוט לא יאומן
22 ינואר 2016, 18:40
מכבי יכולה בכלל להחתים זר? מילסאפ, סמית', רנדל, בנדר, אופייבו, אוננוקו, פבראני, אמבקווה. 8 זרים נרשמו השנה כבר בליגה, לא? פבראני שיחק במשחק רשמי בליגת העל?
22 ינואר 2016, 18:42
מקאדו 3 כתב:לפי גלדסטון הם אכן חושבים שקו קדמי ללא חיזוק ובלי הגולם מספיק לליגה ,כי הריי ראינו כולנו איך הקו הקדמי הזה מפרק את הליגה ...
כמה יהירות וזלזול לא מובן בנו האוהדים וביריבות זה פשוט לא יאומן
אני לא חושב שזו יהירות. כי יהירות מצביעה על זה שאדם לא מבין מה עומד מולו.
היריבות לא רלוונטיות, כי העונה הזו לא תהווה פגיעה אנושה במכבי-יש לנו שריון לעשור ביורוליג, וכשנפסיד את האליפות לירושלים, נגיד שזה בסה"כ תואר שני שלהם לעומת עשרות תארים שלנו. וכלפי האוהדים?מחזיקים במנויים הכי יקרים ביבשת, גם ביורוליג וגם ביורוקאפ, ולא מקימים שום מחאה. הם לא יהירים, הם מודעים לכך שזו פגיעה קלה ולא משמעותית, ואנחנו אשמים.
22 ינואר 2016, 18:43
מכבי יכולה בכלל להחתים זר? מילסאפ, סמית', רנדל, בנדר, אופייבו, אוננוקו, פבראני, אמבקווה. 8 זרים נרשמו השנה כבר בליגה, לא? פבראני שיחק במשחק רשמי בליגת העל?
22 ינואר 2016, 18:49
נראה לי שפבראני לא נרשם.
22 ינואר 2016, 18:52
גם אני חושב שפבראני לא נרשם .
22 ינואר 2016, 18:54
מסכים עם חציל, עדיף לכוון לסטרץ׳ פור, שהניגרים שנשארו ישחקו ב5 יחד עם שגב.
לסגור עם סטרץ׳ פור גם לעונה הבאה, פרי ג׳ונס מעניין, 3 גבוה, אפילו יותר מדוראנט ומרוב הפאוור פורוורדים בליגה הזאת, טווינר, שלא מפחד לתפוס עמדה בהיי פוסט גם ברמת הNBA, מאמין שבאירופה יוכל לתפוס גם עמדה בלואו פוסט.
22 ינואר 2016, 19:01
שמואל1 כתב:המשמעות- מכבי ככל הנראה תחתים סנטר בימים הקרובים, ולמעשה תפתח דף חדש לחלוטין עם קבוצה חצי חדשה (מקל, מילסאפ, סנטר).
לא מדויק בכלל. לפי התקשורת, אונואקו הציב תנאי למכבי - חוזה עד תום העונה או שחרור. מה אתה היית עושה אם היית מכבי? בדיוק.
22 ינואר 2016, 20:43
Number8 כתב:שמואל1 כתב:המשמעות- מכבי ככל הנראה תחתים סנטר בימים הקרובים, ולמעשה תפתח דף חדש לחלוטין עם קבוצה חצי חדשה (מקל, מילסאפ, סנטר).
לא מדויק בכלל. לפי התקשורת, אונואקו הציב תנאי למכבי - חוזה עד תום העונה או שחרור. מה אתה היית עושה אם היית מכבי? בדיוק.
אם לא הייתי מתכוון להביא שחקן אחר במקום, אז הייתי משאיר את אונואקו.
גם ככה הוא עולה גרושים.
22 ינואר 2016, 20:51
עוד יתברר ששיחררו את אנווקו בשביל הגארד העבמ הזה ...
23 ינואר 2016, 00:25
http://www.one.co.il/Article/15-16/2,62 ... tml?ref=hpמכבי הציעה לאופייבו חוזה לעוד חודש, הוא הציב תנאי - או עד סוף העונה או שחרור. אופייבו נשאר עד סוף העונה.
23 ינואר 2016, 00:30
שלא נופתע אם גם בעונה הבאה, כשיבנו מחדש, שחקנים פשוט יסרבו להגיע לקבוצה, ולא מטעמים כספיים. אנחנו מתייחסים לשחקנים כמו לOne night stand גרוע במיוחד.
23 ינואר 2016, 07:17
Number8 כתב:http://www.one.co.il/Article/15-16/2,620,1219,0/264355.html?ref=hp
מכבי הציעה לאופייבו חוזה לעוד חודש, הוא הציב תנאי - או עד סוף העונה או שחרור. אופייבו נשאר עד סוף העונה.
במצבו של רנדל, ברור שאי אפשר לוותר על אופייבו. עונה שניה ברציפות שהיא פארסה אחת גדולה.
11 פברואר 2016, 11:04
הוא שוחרר בגלל שדרש חוזה עד סוף העונה ומכבי רצו רק לעוד חודש. מכבי הכניסו אותו לכושר ודווקא כשהיה נראה כאילו שהוא במסלול הנכון הוא עזב.
יכל לעזור עכשיו הרבה יותר מהכלום שיש לנו.