יורוליג טופ 16 - מחזור 5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג טופ 16 - מחזור 5

הודעהעל ידי felix_r » 30 ינואר 2016, 17:45

יש הבדל בין לעשות מספרים כאלה בחימקי לבין לעשות אותם במכבי.

יש הבדל, אבל ההבדל הוא ממש לא בכיוון שאתה חושב עליו.

דבר אחד זה לשחק מוביל כדור יחיד במכבי, כשהיריבות יודעות שצריך לעצור רק אותך, לוחצות אותך כל המשחק, מחליפות עליך שומרים, ומשחקות על השחקן שלך בהתקפה כדי לעייף אותך עוד יותר.

דבר אחר לגמרי זה לשחק עם שבד ועם כוכבים אחרים, שההגנה היריבה לא יודעת במי להתרכז קודם, ואם אתה לא טוב במשחק ספציפי, אז תמיד יש מישהו אחר שיקח את הקבוצה על הגב. הרבה יותר קל לשחק כאשר הגארדים היריבים מלאים בעבירות, כי צריך לעצור לא רק אותך, אלא גם את שבד, קופונן (דראגיץ', ויאלצב).
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי my man » 30 ינואר 2016, 19:09

שימו לב למצבה של דרושפקה ואז תחשבו שוב אם הייתם רוצים שנעלה..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 ינואר 2016, 19:55

my man כתב:שימו לב למצבה של דרושפקה ואז תחשבו שוב אם הייתם רוצים שנעלה..

לא עדיף להתבזות ביורוליג מאשר להתבזות ביורוקאפ??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי my man » 30 ינואר 2016, 19:59

חנו'ש כתב:
my man כתב:שימו לב למצבה של דרושפקה ואז תחשבו שוב אם הייתם רוצים שנעלה..

לא עדיף להתבזות ביורוליג מאשר להתבזות ביורוקאפ??

את יודעת שביורוליג זה ממש לא היה נגמר ב10 הפרש...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ankram » 30 ינואר 2016, 20:02

עזבו שטויות. לשחרר mvp של גמר יורוליג בגלל 250k זה מחדל. נקודה. סימן קריאה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי מקובי » 30 ינואר 2016, 20:16

ankram כתב:עזבו שטויות. לשחרר mvp של גמר יורוליג בגלל 250k זה מחדל. נקודה. סימן קריאה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אני רק יאמר שאין כמו חכמה בדיעבד.

הרי במידה והוא היה נשאר, ואז לא מצליח לשחזר את היכולת שלו היו רושמים כאן ששילמנו לרכז נמוך מיליון דולר בגלל חודשיים טובים.

המחדל העיקרי הוא מה שהביאו במקום (/במקום היקמן)- מס' 0- מרגיז היינץ.
מקובי

הודעהעל ידי er79 » 30 ינואר 2016, 20:31

החמצת העשור, ומנגד טעות העשור של מכבי. הגארד הכי טוב היום באירופה. איזה פספוס. אנחנו עוד נבכה על זה הרבה.
er79

הודעהעל ידי שחף » 30 ינואר 2016, 20:35

jol9 כתב:במצב עניינים רגיל, היה אפשר להתייחס למחדל הזה כמחדל הכי גדול של מכבי נניח, בעשור האחרון.
אלא שזה אפילו לא שם.
כמות המחדלים היא כ"כ גדולה, והסקאלה שלהם כ"כ גבוהה, שהמחדל של רייס הוא קטן וצנוע לעומתם.

אני חושב שזה מחדל גדול יותר מאשר ההבאה של פאברני או היינס(לפארמר אני לא מתייחס- אף אחד לא יכל לחזות שהוא יהיה כל כך גרוע). הכדורסל של היום מבוסס בראש ובראשונה על גארדים יוצרים וסטרץ' 4. מה שיש לך חוץ מזה יכול להיות מאוד מוגבל- תראה את הסגל של אולימפיאקוס. אני מניח שהייתה נדרשת רמה גבוהה יותר אם היו סדרות ולא פיינל פור- אבל מעשית כשאולימפיאקוס מעיפים את ברצלונה עם סגל נחות יותר אז בשורה התחתונה שני הדברים האלה הכי חשובים. עם בלו(הסטרץ' 4) לא היה מה לעשות- אתה לא יכול להכריח מישהו להמשיך לשחק כדורסל ואם זה היה עניין של כסף הוא בטח היה חותם באיזה ריאל מדריד. רייס רצה להישאר פה. אני לא חושב שמבחינת כישרון הוא בסדר גודל של שאראס או פארקר- זה לא שם. אם זה היה שם הוא לא היה מגיע ליורוליג בגיל 26 פעם ראשונה או שהוא כנראה היה ב- NBA כבר(כנראה האופציה השנייה). אבל מבחינת ווינריות הוא ברמה שלהם. האיש הפך משחקן שמקבל 5 דקות במשחק טופ 16 ל-MVP של הפיינל פור תוך חצי שנה. היו חייבים להשאיר אותו. כנראה שאי אפשר היה לבנות את המשחק סביבו כמו שחקנים מהסוג של סטף קארי וספאנוליס(סוג של סטף של אירופה בסגנון קצת אחר) אבל הוא רכז ברמה הכי גבוהה שיש. אני מבין את הטיעון של קובי על כמה חודשים טובים אבל זה לא רציני בהתחשב בזה ששנה אחר כך מכבי נתנה חוזה של מיליונים לשחקן פציע ומזדקן כמו דווין סמית'. שהוא 3 נהדר אבל לא שחקן יוצר. במקום זה קיבלנו את פארגו שהוא שחקן מאוד מוכשר אבל לא ווינר מטורף ואחר כך את פארסת פארמר
שחף

הודעהעל ידי rc4991 » 31 ינואר 2016, 00:31

גם לדעתי זו חוכמה בדיעבד כי בסופו של דבר הוא נתן חודש-חודש וחצי מעולה אחרי חצי שנה רעה
קשה לקבוע על פי אותו חודש שזו היכולת האמיתית של השחקן ולא התפרצות רגעית, להזכירכם גם אידסון התפוצץ בפיינל פור והוא לא הפך לכוכב או קרוב לזה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 31 ינואר 2016, 09:42

rc4991 כתב:גם לדעתי זו חוכמה בדיעבד כי בסופו של דבר הוא נתן חודש-חודש וחצי מעולה אחרי חצי שנה רעה
קשה לקבוע על פי אותו חודש שזו היכולת האמיתית של השחקן ולא התפרצות רגעית, להזכירכם גם אידסון התפוצץ בפיינל פור והוא לא הפך לכוכב או קרוב לזה

מאז אותו חודש שאתה מדבר עליו, ההצלבה נגד מילאנו, ועד היום, השחקן הזה לא רואה בעיניים. לא מדובר באידסון שהיה לא יציב, מדובר בשחקן שבמשך שנתיים וחצי הוא הגארד הכי טוב באירופה ואחד הווינרים הגדולים שראיתי. וזו החמצה. אז נכון, הייתה לו הצתה מאוחרת, אבל שחקן ענק ופספוס שלעולם ייזכר והמחדל על הפדרמנים בלבד.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 31 ינואר 2016, 10:04

er79 כתב:
rc4991 כתב:גם לדעתי זו חוכמה בדיעבד כי בסופו של דבר הוא נתן חודש-חודש וחצי מעולה אחרי חצי שנה רעה

מאז אותו חודש שאתה מדבר עליו, ההצלבה נגד מילאנו, ועד היום, השחקן הזה לא רואה בעיניים. לא מדובר באידסון שהיה לא יציב, מדובר בשחקן שבמשך שנתיים וחצי הוא הגארד הכי טוב באירופה ואחד הווינרים הגדולים שראיתי. וזו החמצה. אז נכון, הייתה לו הצתה מאוחרת, אבל שחקן ענק ופספוס שלעולם ייזכר והמחדל על הפדרמנים בלבד.

"מאז" זו בדיוק החוכמה בדיעבד שאני מדבר עליה, זה לא משהו שאפשר היה לדעת
כיום אין ספק שהוא אחד הגארדים הטובים באירופה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 31 ינואר 2016, 10:23

rc4991 כתב:
er79 כתב:

בשורה התחתונה, אין סרט כזה שקבוצה זוכה ביורוליג, ומפזרת את השחקנים ברחבי היבשת ביוזמתה.
אז נכון שבמקרה של בלו, לא באמת היתה למכבי שליטה, אבל רייס היה לחלוטין בשליטה של מכבי. הסכומים שהוא ביקש שולמו לפארגו (אחרי
עונה גרועה בצסקא) ואף הרבה יותר מזה שולם לפארמר (בלי לעשות בדיקה מקיפה ורצינית למה לא רצו אותו בטורקיה).
ז"א כסף זאת לא הבעיה.
הבעיה של דני היתה להקפיץ לשחקן את השכר באופן כזה משמעותי. היה לו הרבה יותר קל לשלם את אותו הכסף לשחקן שבא מבחוץ.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 31 ינואר 2016, 10:28

לא הבנתי. לא להחתים שחקן שהביא לך את גביע אירופה בגלל פער כספי ששווה לחצי מהחוזה שנזרק לפח על פבראני לדוגמא, זה לא מחדל? איפה פה החוכמה בדיעבד?
ובלי קשר - אני מצפה מקבוצה שמתנהלת נכון לא רק לזהות פוטנציאל, אלא גם לדעת להשאיר אותו אצלה, גם אם מבחוץ לא כולם (האוהדים) הבחינו בו. בשביל זה יש אנשי מקצוע.
במקרה של רייס היה ברור לכולם, אני מניח לקראת סוף העונה, שמדובר בשחקן שחקן.
אחדשיודע

הודעהעל ידי er79 » 31 ינואר 2016, 14:39

rc4991 כתב:
er79 כתב:

אבל ניתן היה לדעת כבר מההצלבה. לפדרמן היה מספיק חלון זמן כדי לסגור איתו, אבל הוא לא רצה להכניס יד לכיס. גם אם ההצתה של השחקן הייתה מאוחרת, היא עדיין התממשה בחלון הזמן האפשרי שהיה למכבי לתת לו את מה שדרש, ואפילו היה להם עודף זמן. את אותה טעות הם עשו שנה או שנתיים קודם לכם עם לנגפורד, רק שפה נראה לי הפערים היו טיפה יותר גדולים, אבל עדיין הגיוניים לשחקן במעמדו.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 31 ינואר 2016, 15:26

אני חושב שלא הבנתם את הנקודה שלי
לדעתי (ולדעת עוד אנשים, כנראה גם ההנהלה) החודש הטוב שלו לא חייב להעיד על היכולת האמיתית שלו
אתם לא מבינים שמנקודת המבט הזאת! רייס לא נחשב לשחקן מוכח ולכן אין פה שום קשר להשוואה לשחקן כמו לאנגפורד שהיה מוכח
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 31 ינואר 2016, 15:32

אני עדיין לא מבין. הרי זה לא רק "חודש טוב", הבנאדם התעלה במאני טיים והביא לך את גביע היורוליג. את מי אתה משאיר בקבוצה אם לא אותו?
אחדשיודע

הודעהעל ידי my man » 31 ינואר 2016, 15:39

אחדשיודע כתב:אני עדיין לא מבין. הרי זה רק לא "חודש טוב", הבנאדם התעלה במאני טיים והביא לך את גביע היורוליג. את מי אתה משאיר בקבוצה אם לא אותו?

בלאט...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי אחדשיודע » 31 ינואר 2016, 15:41

בלאט לא רצה להישאר, גם בלו לא. מי נשאר? ה-MVP של הפיינל פור.
אחדשיודע

הודעהעל ידי rc4991 » 31 ינואר 2016, 15:42

אחדשיודע כתב:אני עדיין לא מבין. הרי זה לא רק "חודש טוב", הבנאדם התעלה במאני טיים והביא לך את גביע היורוליג. את מי אתה משאיר בקבוצה אם לא אותו?

הוא התעלה בחודש האחרון אבל אתה באמת יכול להסיק מזה שזו היכולת שלו? לדעתי לא
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 31 ינואר 2016, 15:48

מה זה להסיק "מזה"? לא רואים אותו באימונים? לא רואים את גרף ההשתפרות שלו? לא רואים את ההתעלות שלו ברגעי הקלאץ'?
אלו הדברים הכי חשובים ביותר, לטעמי. מבחינתי אין זמן טוב יותר להוכיח את עצמך מאשר במאני טיים. או שעדיף לאבי להמר על היינסים שראה רק בסרטוני יוטיוב?

אני גם לא חושב שבמכבי פיקפקו ביכולת שלו אחרי הפיינל פור. נראה לי שדני פשוט רצה לחסוך קצת, ונאלץ לשלם ביוקר אח"כ.
אחדשיודע

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot], WendelA ו־16 אורחים