02 נובמבר 2011, 14:03
roy1000 כתב:קודי כתב:קודם כל, פילזן לא בהכרח ייפרדו מאליאסובה שיש סיכוי לא רע שישאר גם אחרי השביתה. מעבר לכך, קבוצות יורוליג בולטות כמו ברצלונה, סיינה, פאו ואחרות לא מחזיקות שחקנים שיעזבו בסיום השביתה כך שהן לא יפגעו. דבר שלישי - פרמאר משחק בעמדה הכי חשובה על המגרש וזה לא יהיה עניין של מה בכך להכניס רכז אחר באמצע העונה.
במילא אוחיון פותח ביורוליג. אז במקום אוחיון-פארמר, בלאט יפתח עם אוחיון-לנגפורד. אני לא רואה איך זה מוביל לקריסה גדולה, בייחוד שפארמר לא בדיוק מככב עד עכשיו. אל תשכח שבמילא פאפאס הוא הרכז הכי טוב שיש למכבי והסיכוי שיביאו מישהו טוב ממנו די קלוש.
02 נובמבר 2011, 14:10
קודי כתב:לא יביאו רכז טוב מפאפאס וזה ברור. אוחיון פותח בחמישיה כגימיק אבל הוא רחוק מלהיות שחקן מוביל, מאחר שהוא משחק 5-6 דקות ואז נשאר על הספסל עד לסיום. פרמאר אמנם רחוק מלהבריק עד עכשיו, אבל הוא נותן למכבי לא מעט בהגנה, משהו שאוחיון לא יכול לתת.
02 נובמבר 2011, 14:12
02 נובמבר 2011, 14:13
asafb96 כתב:jol9 כתב:asafb96 כתב:פארמר-פאפאס-לאנגפורד זה קוו אחורי מצוין, לפחות על הנייר, על זה אין כמעט עוררין.
שפארמר יעזוב, יגיע שחקן. גם למילאנו, ריאל, אפס, פרטיזן, פנר, ז'אלגיריס, קאחה וצסק"א יש "שחקנים זמניים". זה לא משהו חריג. יגיע שחקן במוקמו של פארמר, אולי יתחילו לחפש ימים ספורים לפני סוף השביתה. כרגע פוצץ המו"מ, ואני ממש לא מבין איך אפשר להתלונן על כל דבר.
לגבי עניין השכר, אין לי בכלל עניין להיכנס לזה. אבל נניח ומה שאתה אומר זה נכון, ונגיד שהם היו מרוויחים מילון כל אחד, לאנגפורד וסמית' מרוויחים פחות או יותר מה שהוצע לאידסון, ופאפאס, פארמר, והזר שיגיע, ירוויחו פחות או יותר מה שפארגו היה צריך להרוויח. לא מבין מה הטענות פה. מה התאוריה, שבגלל שפארגו, אידסון ופרקינס לא ממשיכים, פדרמן הביא שחקנים זולים ולקח כסף לכיסו?
קו אחורי מצויין כששלושתם משחקים בכושר שיא. לאנגפורד יגיע לכושר טוב אולי בעוד שבועיים במקרה הטוב, ועד אז יכול להיות שפארמר כבר לא יהיה בקבוצה.
ד"א לאנגפורד לא היה בכלל חלק מהסגל המקורי, וזאת אחת הטענות העיקריות שלי - שייצאו לעונה עם סגל חסר.
כשפארמר יעזוב יגיע שחקן, ואולי לא. אם הנהלת מכבי היתה מוכנה להוציא את העונה עם אוחיון כ-2 פותח ביורוליג, אז אולי היא תחשוב להפוך אותו ל-1 פותח אחרי שפארמר יילך.
אבל בעניין הזה אין לי הרבה טענות, אם בכלל. זה המצב והוא לא אידיאלי.
בכל מקרה צריכים להיות מוכנים לספיגה כשהוא יעזוב, והחיבור של הקבוצה יהיה מאוד קריטי, כי כבר ראינו שאפשר להתגבר על עזיבה/פציעה של שחקן מפתח.
לגבי השכר, מה שאני אומר זאת לא הנחה. ידוע לכולם שאלה היו הסכומים שהוצעו לשחקנים האלה. לאנגפורד כאמור לא היה בתכניות, והתחליף לאידסון היה שחקן הרבה יותר
זול. ברור שסמית' עוד יכול להתברר כגניבה, אבל כשמפצלים שכר של שחקן אחד לשני שחקנים, בדר"כ זה לא עובד כ"כ טוב.
ממני לא תשמע טענות שמישהו לוקח את הכסף לכיס, לא הבנתי מאיפה הבאת את זה.
בשורה התחתונה יש לי שתי טענות עיקריות, שלאו דווקא היו מגובשות לפני חודש:
1 - הסגל של מכבי לא סגור. מדברים עם כספי, מדברים עם רכז זר, מדברים עם לאנדסברג, משאילים את מצ'באן, מביאים את לאנגפורד, רוצים להשאיל את שאייר... במצב עניינים
רגיל כל הפעילויות האלה היו יכולות למלא קיץ שלם. אבל אצלנו זה קורה תוך כדי תנועה.
2 - האדריאטית. אמנם עברו כמה שנים מאז העונה הקודמת באדריאטית, אבל אני זוכר את אותם התסמינים - עייפות של שחקנים, היגררות לרמת היריבה,
הגנה בינונית, חוסר מוטיבציה, חוסר אגרסיביות וכו'. איכשהו חשבתי שהלקחים יופקו, ומכבי תשתמש בפלטפורמה הזאת בשביל לקדם את מצ'באן ואת שאייר, ואולי גם
כמה צעירים, אבל בפועל זה שוב אליהו שמשחק 25 דקות, ושוב סופו שפותח בחמישייה וכו'.
קודם כל, אני חושב שתוך שבוע לאנגפורד כבר יהיה בכושר טוב, ופארמר לפי מה שהבנתי, ישאר פה כנראה עוד חודש, לפחות. החלו עכשיו מגעים לפתיחת העונה ב1 בדצמבר. זה לא משנה באיזה כושר הם כרגע, העובדה שמכבי בנו קוו אחורי שכזה, זה דבר מצוין. זה בדיוק מה שאמרתי, חכמה בדיעבד. אם היו אומרים לך בתחילת הקיץ שזה יהיה הסגל של מכבי, גם אם שבוע-שבועיים אחרי תחילת היורוליג, כולם היו פה בעננים. עכשיו, שפארמר לא הכי פוגע, פתאום יש תלונות.
לאנגורד לא היה בתכניות? מאיפה לך? גם אם הוא לא היה, בסופו של דבר הוא חתם, ועל חוזה לא קטן מבחינת התקציב של מכבי.
לגבי השינויים, עם כספי זה פורסם אך ורק בוואן, נראה כמו שטות בנתיים. כנ"ל לאנדסברג. מאצ'בן כבר הושאל, ולאנגפורד כבר חתם. הגארד יגיע רק שהשביתה תסתיים, או אפילו קצת לפני, שהמו"מ יהיה לקראת סיום-יש עוד זמן. כרגע הסגל סגור.
02 נובמבר 2011, 14:29
יוסי22 כתב:בעמדה של סמית יש את פניני שפתח בחמישיה גם בעונה שעברה וסמית ממש לא כל כך גרוע כמו שעושים ממנו .
הבעיה האמיתית היא בעמדה של לאנגפורד אבל אין יותר מידי מה לעשות חוץ מלחכות שהוא יכנס לכושר , פה מכבי באמת שגו קשות כשלא טיפלו בזה מוקדם יותר.
02 נובמבר 2011, 14:41
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:בעמדה של סמית יש את פניני שפתח בחמישיה גם בעונה שעברה וסמית ממש לא כל כך גרוע כמו שעושים ממנו .
הבעיה האמיתית היא בעמדה של לאנגפורד אבל אין יותר מידי מה לעשות חוץ מלחכות שהוא יכנס לכושר , פה מכבי באמת שגו קשות כשלא טיפלו בזה מוקדם יותר.
עד עכשיו סמית' לא נותן לך כלום. 7 נקודות באחוזים נוראיים עם ראנקינג של 2. הרבה יותר גרוע מזה לא יכול להיות. אולי הוא ישתפר, אבל כרגע הוא קטסטרופה מוחלטת.
02 נובמבר 2011, 14:51
אבל איך אפשר להגיד שלאנגפורד היה בתכניות של מכבי? אם הוא היה בתכניות, אז הוא היה מגיע לפני תחילת האימונים, או לכל הפחות לפני תחילת המשחקים הרשמיים ביורוליג.
כל שאר הדברים שאמרתי ופסלת אותם, הם בסה"כ עובדות. מכבי עושה הרבה מאוד עבודה מאחורי הקלעים, שהיא עבודה של פגרה. אז מצד אחד
אפשר לברך את ההנהלה שהיא לא מקובעת, אבל מצד שני אפשר לבקר על כך, שהיא לא שמעה לדעות המקצועיות, ולא מיהרה לעשות את הדברים.
02 נובמבר 2011, 14:54
asafb96 כתב:אבל איך אפשר להגיד שלאנגפורד היה בתכניות של מכבי? אם הוא היה בתכניות, אז הוא היה מגיע לפני תחילת האימונים, או לכל הפחות לפני תחילת המשחקים הרשמיים ביורוליג.
כל שאר הדברים שאמרתי ופסלת אותם, הם בסה"כ עובדות. מכבי עושה הרבה מאוד עבודה מאחורי הקלעים, שהיא עבודה של פגרה. אז מצד אחד
אפשר לברך את ההנהלה שהיא לא מקובעת, אבל מצד שני אפשר לבקר על כך, שהיא לא שמעה לדעות המקצועיות, ולא מיהרה לעשות את הדברים.
לאנגפורד לא היה בתכניות, מן הסתם הוא היה תחת חוזה, אבל יכול ליהיות שהחתמת גארד זר שפארמר עדיין פה כן הייתה בתכניות אולי, ושלאנגפורד התפנה קפצו על המציאה.
בקשר לדיון על סמית', בתחילת העונה כולם היללו אותו, בדיוק כמו ג'יימס. עכשיו שהוא לא פוגע, כולם יורדים עליו. אני הייתי נותן לו צ'אנס, כמו לכל שאר הקבוצה. פה נחכה עוד 2-3 משחקי יורוליג לפני שנתחיל לשפוט ולסכם....
02 נובמבר 2011, 15:00
BIG sofo כתב:asafb96 כתב:אבל איך אפשר להגיד שלאנגפורד היה בתכניות של מכבי? אם הוא היה בתכניות, אז הוא היה מגיע לפני תחילת האימונים, או לכל הפחות לפני תחילת המשחקים הרשמיים ביורוליג.
לאנגפורד לא היה בתכניות, מן הסתם הוא היה תחת חוזה, אבל יכול ליהיות שהחתמת גארד זר שפארמר עדיין פה כן הייתה בתכניות אולי, ושלאנגפורד התפנה קפצו על המציאה.
בקשר לדיון על סמית', בתחילת העונה כולם היללו אותו, בדיוק כמו ג'יימס. עכשיו שהוא לא פוגע, כולם יורדים עליו. אני הייתי נותן לו צ'אנס, כמו לכל שאר הקבוצה. פה נחכה עוד 2-3 משחקי יורוליג לפני שנתחיל לשפוט ולסכם....
אני לא הייתי מהאלה שהיללו אותו. אין מה לחכות עוד 2-3 משחקים. זה שחקן שמסתמך רק על קליעה, וגם בזה הוא לא מצטיין. הוא לא מביא שום דבר חוץ מזה.רק צריך לקוות שבמשחקים החשובים הכדורים יכנסו.
02 נובמבר 2011, 15:41
02 נובמבר 2011, 15:57
BIG sofo כתב:אני לא הייתי מהאלה שהיללו אותו. אין מה לחכות עוד 2-3 משחקים. זה שחקן שמסתמך רק על קליעה, וגם בזה הוא לא מצטיין. הוא לא מביא שום דבר חוץ מזה.רק צריך לקוות שבמשחקים החשובים הכדורים יכנסו.
02 נובמבר 2011, 16:09
roy1000 כתב:BIG sofo כתב:אני לא הייתי מהאלה שהיללו אותו. אין מה לחכות עוד 2-3 משחקים. זה שחקן שמסתמך רק על קליעה, וגם בזה הוא לא מצטיין. הוא לא מביא שום דבר חוץ מזה.רק צריך לקוות שבמשחקים החשובים הכדורים יכנסו.
אין מה לדבר על להחליף אותו עכשיוץ צריך לחכות ולראות אם הוא משתפר. יותר גרוע הוא לא יכול להיות.
02 נובמבר 2011, 16:11
where is the love? כתב:roy1000 כתב:BIG sofo כתב:אני לא הייתי מהאלה שהיללו אותו. אין מה לחכות עוד 2-3 משחקים. זה שחקן שמסתמך רק על קליעה, וגם בזה הוא לא מצטיין. הוא לא מביא שום דבר חוץ מזה.רק צריך לקוות שבמשחקים החשובים הכדורים יכנסו.
אין מה לדבר על להחליף אותו עכשיוץ צריך לחכות ולראות אם הוא משתפר. יותר גרוע הוא לא יכול להיות.
השאלה היא האם יותר טוב הוא יכול להיות?
02 נובמבר 2011, 16:16
asafb96 כתב:הרי הוא הראה יכולת נפלאה בפתיחת העונה.
02 נובמבר 2011, 16:17
roy1000 כתב:BIG sofo כתב:אני לא הייתי מהאלה שהיללו אותו. אין מה לחכות עוד 2-3 משחקים. זה שחקן שמסתמך רק על קליעה, וגם בזה הוא לא מצטיין. הוא לא מביא שום דבר חוץ מזה.רק צריך לקוות שבמשחקים החשובים הכדורים יכנסו.
02 נובמבר 2011, 16:21
JasonWilliams12 כתב:roy1000 כתב:BIG sofo כתב:אני לא הייתי מהאלה שהיללו אותו. אין מה לחכות עוד 2-3 משחקים. זה שחקן שמסתמך רק על קליעה, וגם בזה הוא לא מצטיין. הוא לא מביא שום דבר חוץ מזה.רק צריך לקוות שבמשחקים החשובים הכדורים יכנסו.
שכחת את ג'ייסון ויליאמס? ביופורד?
הוא בהחלט נראה כמו היצורים האלה בנתיים
02 נובמבר 2011, 16:21
JasonWilliams12 כתב:שכחת את ג'ייסון ויליאמס? ביופורד?
02 נובמבר 2011, 16:30
roy1000 כתב:JasonWilliams12 כתב:שכחת את ג'ייסון ויליאמס? ביופורד?
זה מה יש. מזל שיש את פניני (ובלו במידת הצורך) שנותנים גיבוי לעמדה 3. כך מה שסמית' יוכל לתת זה בגדר בונוס כרגע.
02 נובמבר 2011, 17:15
02 נובמבר 2011, 17:34
JasonWilliams12 כתב:איך שיחררתי את שאייר אם הוא בחתימה שלי לעונה הבאה? אני חושב ששאייר יכול להוציא מעצמו יותר מאוחיון הטיפש אז לפי דעתי הוא יכול להישאר כרכז ושוטינג גארד שלישי
שחכת את לאנסברג
אין ספק שזה הפאנטזיה שלי הסגל הזה
לפי דעתי הוא גם אפשרי אולי ללא בורוסיס
מה לעשות אני לא מרוצה מהקבוצה והניהול של פדרמן לא כולם כמוך