פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
09 פברואר 2016, 23:40
כואב לי פיזית שלברון דורג לפני לארי.
09 פברואר 2016, 23:43
לברון יותר גדול מלארי בירד?!
כמה לברון שילם ל- ESPN כדי להזמין את הדירוג הזה?
09 פברואר 2016, 23:59
כל דירוג שמכבד את עצמו ישים את זה בסדר הזה - מייק, מג'יק, לארי או מייק, לארי, מג'יק.
המשמעות של לארי ושל מג'יק לכדורסל היא כ"כ הרבה יותר גדולה מהיכולת שלהם לקלוע עוד סל או פחות סל...
הם בעצם העבירו את הכדורסל בNBA מהעידן החשוך, מלא הסמים וההימורים, לעידן המודרני. אפשר להגיד שהם האבות המייסדים של מה שאנחנו
רואים על המסכים היום.
10 פברואר 2016, 00:05
זה דירוג ששם דגש על עידן לברון. בכלל, הרבה מהדירוגים של ESPN די מופרכים. לראייה, ברשימת גדולי הפוינט גארדים בכל הזמנים, כריס פול, שהוא נהדר ואני מת עליו, דורג מעל סטיב נאש. Hell No.
10 פברואר 2016, 00:07
דירוג הזוי לנאש, דירוג הזוי לקובי ועכשיו דירוג הזוי (אנדרסטייטמנט) ללארי.
מי מדרג שם בESPN?
10 פברואר 2016, 00:10
חברים של הChosen One
אם איכשהו יוצא שמדרגים אותו בשלושה הגדולים ,למרות שאין מצב, זו שערורייה.
הוא שחקן עצום, מבריק, דומיננטי, מפלצת. אבל אין מצב שיש לו עוד 4-5 שנים לקריירה, במקרה הרע, והוא בחמישייה של הגדולים. אין מצב כזה.
10 פברואר 2016, 00:11
שמואל1 כתב:לברון יותר גדול מלארי בירד?!
זה חדש ש-ESPN מלקקים ללברון?
אתם לוקחים את הדירוג הזה הרבה יותר מידי ברצינות...
10 פברואר 2016, 00:14
אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:לברון יותר גדול מלארי בירד?!
לESPN יש מוניטין. נכון, הם מלקקים ללברון. אבל ברמות של להיות בחמישייה? זה אפילו לא בגבולות חוסר הבושה.
10 פברואר 2016, 00:16
בנושא קצת אחר, בלייק גריפין הושעה מ-4 משחקים בעקבות התקרית שבה הוא שבר את היד
עונש דיי מגוחך הייתי אומרת
10 פברואר 2016, 00:16
אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:לברון יותר גדול מלארי בירד?!
ESPN אתר גדול עם שם
וכאחד כזה אני מצפה שאם הוא לוקח על עצמו פרוייקט גדול כמו דירוג שחקני ה NBA לדורותיהם, שיפקידו את המשימה בידי איש מקצוע רציני ולא פאן בוי של לברון ג'יימס.
זה מזכיר לי את הדירוג שערוץ הספורט עשה לעשרת הזרים הגדולים ששיחקו כאן. דונטה סמית' נראה לי נבחר מקום שלישי, שזה הזוי לחלוטין.
10 פברואר 2016, 00:20
Holiday_Armadillo כתב:בנושא קצת אחר, בלייק גריפין הושעה מ-4 משחקים בעקבות התקרית שבה הוא שבר את היד
הוא צריך לחיות עם האייקיו שלו. את לא חושבת שזה עונש מספק?
10 פברואר 2016, 00:21
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בנושא קצת אחר, בלייק גריפין הושעה מ-4 משחקים בעקבות התקרית שבה הוא שבר את היד
אני שונאת אותו, אז לא
10 פברואר 2016, 00:22
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בנושא קצת אחר, בלייק גריפין הושעה מ-4 משחקים בעקבות התקרית שבה הוא שבר את היד
אני שונאת אותו, אז לא
מסכים. אני אפילו לא יודע למה אני כל כך שונא אותו, הוא פשוט כזה לא אינטיליגנטי. כואב לי הלב שכריס פול משחק איתו ועם דיאנדרה.
10 פברואר 2016, 00:23
לא מבין מה הסיפור הגדול.
גריפין מעולם לא הטביע בלי להעיף למגן פצצה לפרצוף בכוונה, אז עכשיו מתעוררים פתאום?
10 פברואר 2016, 00:25
MTA2311 כתב:לא מבין מה הסיפור הגדול.
גריפין מעולם לא הטביע בלי להעיף למגן פצצה לפרצוף בכוונה, אז עכשיו מתעוררים פתאום?
זה עוד משהו שבאתי להגיד על העונש
נגיד, נגיד(!!!!!!) זאת הייתה קטטה בתוך המגרש, זה גם חלק מהספורט בין אם אוהבים את זה או לא, אבל הבן אדם שבר את היד על מביא מגבות בזמנו החופשי, זאת התנהגות פלילית שמצדיקה טיפה יותר מ-4 משחקים
אבל כן, פשוט מגוחך שנותנים לו להטביע בשם ההיילייט ושוכחים שהוא עשה עבירת תוקף בכל אחד מהדאנקים האלה
10 פברואר 2016, 00:27
שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:לברון יותר גדול מלארי בירד?!
ESPN אתר גדול עם שם
וכאחד כזה אני מצפה שאם הוא לוקח על עצמו פרוייקט גדול כמו דירוג שחקני ה NBA לדורותיהם, שיפקידו את המשימה בידי איש מקצוע רציני ולא פאן בוי של לברון ג'יימס.
זה מזכיר לי את הדירוג שערוץ הספורט עשה לעשרת הזרים הגדולים ששיחקו כאן. דונטה סמית' נראה לי נבחר מקום שלישי, שזה הזוי לחלוטין.
מי אמר שמדובר באדם אחד? כל רשת ESPN ידוע בסיקור הפרו-לברוני שלה, לא מהיום.
זה שאנשים הפכו כל פרשן/סמרטוט מ-ESPN לאלוהים זו כבר בעיה אחרת. הרבה אנשים בארה״ב לא סובלים את הסיקור המגמתי שלהם.
10 פברואר 2016, 00:28
כי לכוכבים(הוא אמנם לא סופרסטאר, אבל כוכב) בקושי שורקים. ובכלל, יש הרבה שריקות שהם מדלגים עליהן באופן קבוע. כמו טכנית על פלופ, אחרת שחקנים כמו כריס פול, ווייד, ולברון היו חוטפים טכנית פר משחק, קל. ולברון היה מקבל שריקה לצעדים על בסיס קבוע.
10 פברואר 2016, 00:29
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בנושא קצת אחר, בלייק גריפין הושעה מ-4 משחקים בעקבות התקרית שבה הוא שבר את היד
ממש לא מספק. רק תחשוב מה היה קורה אם זה היה הפוך... שהעובד היה נותן אגרופים לגריפין.
10 פברואר 2016, 00:31
צחקתי, כמובן. מגיע לו עונש חמור בהרבה, זו הפגנת אלימות שערורייתית, ואפילו לא בלהט המשחק. וסביר להניח כלפי מישהו אנדרסייזד מולו באופן משמעותי.
10 פברואר 2016, 00:32
yanay21 כתב:כי לכוכבים(הוא אמנם לא סופרסטאר, אבל כוכב) בקושי שורקים. ובכלל, יש הרבה שריקות שהם מדלגים עליהן באופן קבוע. כמו טכנית על פלופ, אחרת שחקנים כמו כריס פול, ווייד, ולברון היו חוטפים טכנית פר משחק, קל. ולברון היה מקבל שריקה לצעדים על בסיס קבוע.
מצב הצעדים ב-NBA פשוט אידיוטי עכשיו
תבטלו את החוק וזהו, זה פשוט דבילי שבן אדם יכול לקחת 7+- צעדים במשחק
לא רוצים לשרוק? אז תוציאו את זה מהתקנון, אבל כל עוד יש שימו לב לפאקינג רגל ציר