פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: בראיין רנדל

12 פברואר 2016, 23:23

אם רנדל היה מאבד 10k מהמשכורת שלו כל פעם שהוא נפצע הוא היה מסיים את העונה עם חוב למכבי

13 פברואר 2016, 00:08

שמואל1 כתב:נס רפואי: קרע קל לרנדל, יחמיץ רק 3 שבועות.

יחזור עוד 3 שבועות, ישחק משחק אחד וייפצע שוב.

13 פברואר 2016, 00:56

טמקא:

אחרי שבוע לא פשוט, שכלל הפסד ביתי לניז'ני נובוגרוד והדחה מהיורוקאפ, במכבי ת"א זכו סוף כל סוף לבשורה טובה. בראיין רנדל, שנפצע ביום רביעי האחרון בשריר הירך, ייעדר רק כשלושה שבועות ולא כחודש וחצי כפי שהיה נראה מההערכות הראשונות.

יפה שלשמוע שאחד השחקנים הכי שבירים שנחתו במועדון ייעדר רק.. כשלושה שבועות (ועזבו שאת הפציעה הזאת הוא קיבל במשחק הראשון ששיחק אחרי שחזר מהיעדרות ממושכת.. עניין שולי) זה נחשב למשהו אדיר שזוכה לטייטל ״סוף כל סוף בשורות טובות״.
לא יכולתי שלא לגחך בעצבים אחרי שקראתי את זה..

קריקטורה ופארודיה הן שתי מילים שלא קרובות אפילו לתאר את התהומות שהמועדון שלנו הגיע אליהן..

13 פברואר 2016, 01:40

מה שמדהים שההחלטה הכי טובה של מכבי בכל הקיץ האחרון הייתה להיפטר מרנדל... רק כדי שנקבל אותו כשאריות של קובאן באמצע ספטמבר...

13 פברואר 2016, 11:19

שחף כתב:מה שמדהים שההחלטה הכי טובה של מכבי בכל הקיץ האחרון הייתה להיפטר מרנדל... רק כדי שנקבל אותו כשאריות של קובאן באמצע ספטמבר...

חכה תראה את מי מביאים להחליף אותו בעונה הבאה לפני שאתה מדבר על החלטות טובות.

13 פברואר 2016, 11:34

אין שום תועלת בלהחזיק זר בסגל שפצוע יותר מחצי מהזמן ואם אני לא טועה עוד על מיסוי של ישראלי. איתי שגב כבר מביא תרומה גבוהה יותר מעצם זה שהוא נמצא על הפרקט יותר מרנדל. זה בדיחה.
העיקר שאנשים פה ירדו על קובאן ששיחררו את השחקן הזה שעשוי מזכוכית. גם אם יביאו שחקן פחות טוב ממנו זה יהיה שיפור מעצם זה שהוא ישחק

13 פברואר 2016, 11:53

שחף כתב:אין שום תועלת בלהחזיק זר בסגל שפצוע יותר מחצי מהזמן ואם אני לא טועה עוד על מיסוי של ישראלי. איתי שגב כבר מביא תרומה גבוהה יותר מעצם זה שהוא נמצא על הפרקט יותר מרנדל. זה בדיחה.
העיקר שאנשים פה ירדו על קובאן ששיחררו את השחקן הזה שעשוי מזכוכית. גם אם יביאו שחקן פחות טוב ממנו זה יהיה שיפור מעצם זה שהוא ישחק

רק שברור לך שיביאו גם שחקן פחות טוב וגם יותר נכה מרנדל.

13 פברואר 2016, 11:55

שחף כתב:אין שום תועלת בלהחזיק זר בסגל שפצוע יותר מחצי מהזמן ואם אני לא טועה עוד על מיסוי של ישראלי. איתי שגב כבר מביא תרומה גבוהה יותר מעצם זה שהוא נמצא על הפרקט יותר מרנדל. זה בדיחה.

יש לי תחושה שיהיה מעניין לחזור להודעה הזו בשנה הבאה. מתי מכבי שיחררה שחקן והביאה מישהו יותר טוב?

13 פברואר 2016, 20:29

כל מה שכתבנו שטויות! הוא בחוץ רק ל3 שבועות...
להחתים ל3 שנים..בלי סעיף יציאה!
פרסם תגובה