המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:לא יעזור לכם כלום אני אהיה בגמר!!!! קניתי לי ולאשתי כרטיסים...
אגב זה זול בטירוף!!! 35 ש"ח למאחורי הסלים וליציע עליון במרכז המגרש 60...
toja27 כתב:בכל אופן, גם מהטעיות שהוא עשה בעבר הוא למד וכנראה יישם דברים שונים בעתיד. זה ניסיון. ומנגד, אני יכול להזכיר את עונת 2008 כשהוא לקח קבוצה די מפורקת והגיע איתה לגמר היורוליג. אפשר לאהוב אותו או לא אבל צביקה זה מאמן עם קבלות.
MTA2311 כתב:my man כתב:לא יעזור לכם כלום אני אהיה בגמר!!!! קניתי לי ולאשתי כרטיסים...
מחליא אותי
my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:לא יעזור לכם כלום אני אהיה בגמר!!!! קניתי לי ולאשתי כרטיסים...
מחליא אותי
אני רוצה תואר ומבחינתי שכל העולם יקפוץ! התואר הזה תמיד היה מבחינתי חיצוני לכל מה שקורה מסביב...אין לו באמת השפעה על כלום ומבחינתי הוא נטו בשבילי...
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:לא יעזור לכם כלום אני אהיה בגמר!!!! קניתי לי ולאשתי כרטיסים...
מחליא אותי
אני רוצה תואר ומבחינתי שכל העולם יקפוץ! התואר הזה תמיד היה מבחינתי חיצוני לכל מה שקורה מסביב...אין לו באמת השפעה על כלום ומבחינתי הוא נטו בשבילי...
הלוואי וזה היה המצב אבל הכל הם מנכסים לעצמם
אפילו לבלאט לא היו מוכנים לתת קרדיט על היורוליג
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:לא יעזור לכם כלום אני אהיה בגמר!!!! קניתי לי ולאשתי כרטיסים...
מחליא אותי
הלוואי וזה היה המצב אבל הכל הם מנכסים לעצמם
אפילו לבלאט לא היו מוכנים לתת קרדיט על היורוליג
את צודקת ואני האחרון שיחלוק על זה...אבל תמיד לגביע היה מקום מיוחד אצלי בלב(יש אומרים שריטה)
my man כתב:נניח שצביקה מפסיד- איזה מספר גמר זה שלו שהוא יוצא בצד הלא נכון?(גביע, גביע אירופה, ליגות זרות, פיינל פור בארץ)
=== מאת: אורן דניאלי ===
מזל טוב לצביקה שרף. הנצחון הדרמטי שלו עם אשדוד על ראשל"צ העלה אותו לגמר הגביע, ויהיה זה הגמר ה-14 שלו כמאמן ראשי ובכך הוא משווה את שיאו של יהושע רוזין.
עד היום ניצח צביקה ב-6 גמרים והפסיד ב-7. אלו הם הגמרים של צביקה עד היום:
1982 - עם הפועל ר"ג, הפסד למכבי ת"א.
1985 - עם מכבי ת"א, ניצחון על מכבי חיפה (40 הפרש - הגמר החד צדדי אי פעם, כאשר את חיפה אימן פיני גרשון).
1986 - עם מכבי ת"א, נצחון על חולון.
1987 - עם מכבי ת"א, ניצחון על הגליל של מליניאק לאחר פיגור 20 הפרש במחצית.
1988 - עם אליצור נתניה, הפסד לגליל.
1989 - עם מכבי ת"א, ניצחון על מכבי ר"ג.
1990 - עם מכבי ת"א, ניצחון על גליל מסל בשניית הסיום של מרסר.
1991 - עם מכבי ת"א, ניצחון על חולון לאחר שחולון הובילה כבר 16 במהלך המחצית הראשונה.
1994 - עם הפועל ת"א , הפסד למכבי ת"א.
1996 - עם מכבי ת"א, הפסד להפועל י-ם מאותו סל מפורסם של עדי גורדון.
1997 - עם מכבי ת"א, הפסד להפועל י-ם.
2000 - עם הפועל י-ם, הפסד למכבי ת"א.
2008 - עם מכבי ת"א, הפסד להפועל י-ם לאחר שמכבי הובילה 19 בתום הרבע השלישי.
כמו ששמתם לב, צביקה הפסיד בכל 5 הגמרים האחרונים שלו. צביקה הוא גם היחיד, אגב, שהפסיד עם מכבי ת"א בגמר גביע מאז 1969.
צביקה הגיע לגמר עד היום עם הפועל ר"ג, מכבי ת"א, אליצור נתניה, הפועל ת"א הפועל י-ם ומכבי אשדוד. בסה"כ - לא פחות מ-6 קבוצות. יהושע רוזין ז"ל הוביל 3 קבוצות לגמר (מכבי ת"א, גבת-יגור והפועל ת"א) ומאזנו שם הוא 3:11.
אל הגמר הראשון שלו העפיל צביקה בגיל 31, עם הפועל ר"ג, נגד מכבי ת"א. זה נגמר ב-90:77 כאשר ארל וויליאמס משיג מאזן מפלצתי של 27 נק' ו-22 ריב'.
felix_r כתב:my man כתב:נניח שצביקה מפסיד- איזה מספר גמר זה שלו שהוא יוצא בצד הלא נכון?(גביע, גביע אירופה, ליגות זרות, פיינל פור בארץ)=== מאת: אורן דניאלי ===
מזל טוב לצביקה שרף. הנצחון הדרמטי שלו עם אשדוד על ראשל"צ העלה אותו לגמר הגביע, ויהיה זה הגמר ה-14 שלו כמאמן ראשי ובכך הוא משווה את שיאו של יהושע רוזין.
עד היום ניצח צביקה ב-6 גמרים והפסיד ב-7. אלו הם הגמרים של צביקה עד היום:
1982 - עם הפועל ר"ג, הפסד למכבי ת"א.
1985 - עם מכבי ת"א, ניצחון על מכבי חיפה (40 הפרש - הגמר החד צדדי אי פעם, כאשר את חיפה אימן פיני גרשון).
1986 - עם מכבי ת"א, נצחון על חולון.
1987 - עם מכבי ת"א, ניצחון על הגליל של מליניאק לאחר פיגור 20 הפרש במחצית.
1988 - עם אליצור נתניה, הפסד לגליל.
1989 - עם מכבי ת"א, ניצחון על מכבי ר"ג.
1990 - עם מכבי ת"א, ניצחון על גליל מסל בשניית הסיום של מרסר.
1991 - עם מכבי ת"א, ניצחון על חולון לאחר שחולון הובילה כבר 16 במהלך המחצית הראשונה.
1994 - עם הפועל ת"א , הפסד למכבי ת"א.
1996 - עם מכבי ת"א, הפסד להפועל י-ם מאותו סל מפורסם של עדי גורדון.
1997 - עם מכבי ת"א, הפסד להפועל י-ם.
2000 - עם הפועל י-ם, הפסד למכבי ת"א.
2008 - עם מכבי ת"א, הפסד להפועל י-ם לאחר שמכבי הובילה 19 בתום הרבע השלישי.
כמו ששמתם לב, צביקה הפסיד בכל 5 הגמרים האחרונים שלו. צביקה הוא גם היחיד, אגב, שהפסיד עם מכבי ת"א בגמר גביע מאז 1969.
צביקה הגיע לגמר עד היום עם הפועל ר"ג, מכבי ת"א, אליצור נתניה, הפועל ת"א הפועל י-ם ומכבי אשדוד. בסה"כ - לא פחות מ-6 קבוצות. יהושע רוזין ז"ל הוביל 3 קבוצות לגמר (מכבי ת"א, גבת-יגור והפועל ת"א) ומאזנו שם הוא 3:11.
אל הגמר הראשון שלו העפיל צביקה בגיל 31, עם הפועל ר"ג, נגד מכבי ת"א. זה נגמר ב-90:77 כאשר ארל וויליאמס משיג מאזן מפלצתי של 27 נק'
toja27 כתב:בכל אופן, גם מהטעיות שהוא עשה בעבר הוא למד וכנראה יישם דברים שונים בעתיד. זה ניסיון. ומנגד, אני יכול להזכיר את עונת 2008 כשהוא לקח קבוצה די מפורקת והגיע איתה לגמר היורוליג. אפשר לאהוב אותו או לא אבל צביקה זה מאמן עם קבלות.
MTA2311 כתב:my man כתב:לא יעזור לכם כלום אני אהיה בגמר!!!! קניתי לי ולאשתי כרטיסים...
מחליא אותי
שמואל1 כתב:סמית' לא התאמן, בספק גדול לגמר.
felix_r כתב:שמואל1 כתב:סמית' לא התאמן, בספק גדול לגמר.
עדיף שישחק, יחמיר את הפציעה ויפרוש. אז לא נצטרך לסבול את הפציעות שלו בשנתיים הבאות, ונחתים שחקן בריא
יוסי22 כתב:מכבי לא תמצא שחקן ברמתו אם הוא יחזור לעצמו , אבל מה יותר קל מלזרוק ולהחליף .
ניסינו את זה בשנתיים האחרונות , היה מושלם .
יוסי22 כתב:מכבי לא תמצא שחקן ברמתו אם הוא יחזור לעצמו , אבל מה יותר קל מלזרוק ולהחליף .
ניסינו את זה בשנתיים האחרונות , היה מושלם .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Gevaudan, Google [Bot], משה ו־39 אורחים