המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:אין הצדקה להעלות מחיר שהוא גם ככה גבוה מדי מראש. אף אוהד באירופה לא משלם סכומים כאלה.
.צפריר שתהיה בריא , זה מה שנותר לי לומר לך.נא למחוק מהפרוטוקול ...
נתחיל מיזה שעוד לא העלו כלום .
כשיעלו , נראה בכמה ואז נחליט...המגמה שלי היא לחדש בכל מקרה אבל אאלץ למכור חלק מהכרטיסים , דבר שמעולם לא עשיתי...
יש הצדקה להעלות את המחיר כי אי אפשר להתעלם מיזה שנוספו מספר משמעותי של משחקים , אבל תלוי בכמה..
toja27 כתב:צפריר, אפשר לדעת כמה אתה משלם על מנוי ? אני מבין שאתה יושב באמצע ואני רק רוצה להבין אם זה באמת יקר כמו לקנות כרטיס בודד למשחק באירופה(שזה באמת מחיר מאוד יקר שמנע ממני לבוא ליותר משחקים בהתחשב בעובדה שמנוי אני לא עושה).
מחירי המנויים לעונת 2015/2016
מרכז תחתון –אולם 2-3 10,300 ₪
מרכז תחתון –אולם 8-9 9,000 ₪
אלכסון תחתון –אולם 1-4-7-10 6,500 ₪
סל תחתון –אולם 5-6-11-12 3,000 ₪
מרכז עליון – יציע 2-3-8-9 3,000 ₪
אלכסון עליון - יציע 1-4-7-10 2,800 ₪
סל עליון - יציע 5-6-11-12 1,400 ₪ מבוגר, 1,300 ₪ ילד – נוער – חייל
my man כתב:toja27 כתב:צפריר, אפשר לדעת כמה אתה משלם על מנוי ? אני מבין שאתה יושב באמצע ואני רק רוצה להבין אם זה באמת יקר כמו לקנות כרטיס בודד למשחק באירופה(שזה באמת מחיר מאוד יקר שמנע ממני לבוא ליותר משחקים בהתחשב בעובדה שמנוי אני לא עושה).מחירי המנויים לעונת 2015/2016
מרכז תחתון –אולם 2-3 10,300 ₪
מרכז תחתון –אולם 8-9 9,000 ₪
אלכסון תחתון –אולם 1-4-7-10 6,500 ₪
סל תחתון –אולם 5-6-11-12 3,000 ₪
מרכז עליון – יציע 2-3-8-9 3,000 ₪
אלכסון עליון - יציע 1-4-7-10 2,800 ₪
סל עליון - יציע 5-6-11-12 1,400 ₪ מבוגר, 1,300 ₪ ילד – נוער – חייל
roy1000 כתב:מקובי כתב:אור, ינאי ורוי- שוב- המחאה הזו היא לא בנושא המקצועי מהסיבה הפשוטה שאנחנו מאמינים שמי שנמצא שם מבין יותר מאיתנו בנושאים האלה.
הרי כולנו מבינים כדורסל, כולנו משתגעים ממה שקרה השנה, אבל אם כל אחד ימשוך לכיוון שלו (וגם פה בפורום יש המון חוסר הסכמה בכל מיני נושאים) אנחנו לא נצא משם לעולם.
זאת לא הדרך שלנו להתערב בנושאים מקצועיים.
דני פדרמן ושי רקאנטי מבינים יותר בכדורסל ממי בדיוק? מה בדיוק עושה ניקולה חוץ מקומבינות על חשבון מכבי?
אף אחד לא אמר שהאוהדים צריכים לקבוע איזה שחקנים להביא, אבל לא יכול להיות שאת השחקנים בוחרים אנשים שהם לא אנשי מקצוע ו/או בעלי אינטרסים. בכל מועדון ספורט בעולם חוץ ממכבי האוהדים היו כופים על ההנהלה מינוי של איש מקצוע לבניית הסגל.
אני מניח שגם אתה מבין את זה ומתעלם/מיתמם בכוונה.
מקובי כתב:roy1000 כתב:מקובי כתב:אור, ינאי ורוי- שוב- המחאה הזו היא לא בנושא המקצועי מהסיבה הפשוטה שאנחנו מאמינים שמי שנמצא שם מבין יותר מאיתנו בנושאים האלה.
הרי כולנו מבינים כדורסל, כולנו משתגעים ממה שקרה השנה, אבל אם כל אחד ימשוך לכיוון שלו (וגם פה בפורום יש המון חוסר הסכמה בכל מיני נושאים) אנחנו לא נצא משם לעולם.
דני פדרמן ושי רקאנטי מבינים יותר בכדורסל ממי בדיוק? מה בדיוק עושה ניקולה חוץ מקומבינות על חשבון מכבי?
אף אחד לא אמר שהאוהדים צריכים לקבוע איזה שחקנים להביא, אבל לא יכול להיות שאת השחקנים בוחרים אנשים שהם לא אנשי מקצוע ו/או בעלי אינטרסים. בכל מועדון ספורט בעולם חוץ ממכבי האוהדים היו כופים על ההנהלה מינוי של איש מקצוע לבניית הסגל.
הצוות הנוכחי (כולל וויציץ) עובד במכבי 3 שנים שבמהלכן שנה אחת זכינו, שנה אחת הצלבה (שזה המקום הממוצע שלנו) ושנה אחת כישלון קלוסאלי.
מסכים איתך שעשו הרבה שטויות (בכל שלוש השנים) אבל בסופו של דבר, אני מאמין שהם לא עושים בכוונה כדי לפגוע במכבי ויש המון המון אילוצים מסביב (הם לא רצו את פארמר וכפו את זה עליהם)
אני מסכים איתך שצריך להיות בעלי מקצוע (מצד שני- את מי היית ממנה? באמת מסקרן אותי... האוזמן למעט שנה באשדוד ופירשון נהדר לא באמת מוכח לרמה של מכבי) אבל לא בטוח עד כמה צריך לצאת למחאה על דבר כזה.
את כל זה רשמתי כדעתי הפרטית כמובן.
בכל מקרה- תמיד יהיו דעות לכאן ולכאן, יהיו כאלה שיגידו שמותר ליפול שנה אחת, יהיו כאלה שיגידו שגם אם זכינו זה לא מייצג כי זה היה נס (ובאמת זה היה נס..)
ankram כתב:מקובי כתב:roy1000 כתב:מקובי כתב:אור, ינאי ורוי- שוב- המחאה הזו היא לא בנושא המקצועי מהסיבה הפשוטה שאנחנו מאמינים שמי שנמצא שם מבין יותר מאיתנו בנושאים האלה.
הצוות הנוכחי (כולל וויציץ) עובד במכבי 3 שנים שבמהלכן שנה אחת זכינו, שנה אחת הצלבה (שזה המקום הממוצע שלנו) ושנה אחת כישלון קלוסאלי.
מסכים איתך שעשו הרבה שטויות (בכל שלוש השנים) אבל בסופו של דבר, אני מאמין שהם לא עושים בכוונה כדי לפגוע במכבי ויש המון המון אילוצים מסביב (הם לא רצו את פארמר וכפו את זה עליהם)
אני מסכים איתך שצריך להיות בעלי מקצוע (מצד שני- את מי היית ממנה? באמת מסקרן אותי... האוזמן למעט שנה באשדוד ופירשון נהדר לא באמת מוכח לרמה של מכבי) אבל לא בטוח עד כמה צריך לצאת למחאה על דבר כזה.
בכל מקרה- תמיד יהיו דעות לכאן ולכאן, יהיו כאלה שיגידו שמותר ליפול שנה אחת, יהיו כאלה שיגידו שגם אם זכינו זה לא מייצג כי זה היה נס (ובאמת זה היה נס..)
קובי , כמובן שלא רק ניקולה אשם , הרי שנה לפני שהוא בא להחליף את שלף , גם אז מכבי שיחקה עונה די רעה , עונה שבה הגיעו אחד אחרי השני זרים כמו ניק קיינר מדלי,תומאס,שרמנדיני,פלאניניץ', לוגאן. נדמה לי שבאותה עונה דני פדרמן קיבל את ברכת הדרך מאביו , ומאז אנחנו בירידה (ושוב , לעונת הטרבל המופלאה לפני שנתיים , אני בעיקר מייחס נס וכושר מדהים של רייס בלו וטיוס.
ankram כתב:מקובי כתב:roy1000 כתב:מקובי כתב:אור, ינאי ורוי- שוב- המחאה הזו היא לא בנושא המקצועי מהסיבה הפשוטה שאנחנו מאמינים שמי שנמצא שם מבין יותר מאיתנו בנושאים האלה.
קובי , כמובן שלא רק ניקולה אשם , הרי שנה לפני שהוא בא להחליף את שלף , גם אז מכבי שיחקה עונה די רעה , עונה שבה הגיעו אחד אחרי השני זרים כמו ניק קיינר מדלי,תומאס,שרמנדיני,פלאניניץ', לוגאן. נדמה לי שבאותה עונה דני פדרמן קיבל את ברכת הדרך מאביו , ומאז אנחנו בירידה (ושוב , לעונת הטרבל המופלאה לפני שנתיים , אני בעיקר מייחס נס וכושר מדהים של רייס בלו וטיוס.
מקובי כתב:הצוות הנוכחי (כולל וויציץ) עובד במכבי 3 שנים שבמהלכן שנה אחת זכינו, שנה אחת הצלבה (שזה המקום הממוצע שלנו) ושנה אחת כישלון קלוסאלי.
מקובי כתב:הצוות הנוכחי (כולל וויציץ) עובד במכבי 3 שנים שבמהלכן שנה אחת זכינו, שנה אחת הצלבה (שזה המקום הממוצע שלנו) ושנה אחת כישלון קלוסאלי.
שמואל1 כתב:בעקבות המחאה: כ-150 אוהדי מכבי תל אביב נטשו את יד אליהו וחזרו
מבוכה גדולה בגמר גביע המדינה: קבוצה גדולה של אוהדי הצהובים נטשה את האולם ברבע הראשון לאחר עימות עם קבוצה אחרת, שהחליטה לעודד. מאוחר יותר, האוהדים חזרו ושבו לעודד
http://sports.walla.co.il/item/2936364
שמואל1 כתב:מחזיר מלחמה: פדרמן דרש לא לחגוג עם הקהל
אוהדי מכבי המשיכו את מחאתם, הבעלים הגיב כשהוריד את השחקנים
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 07040.html
בושה וחרפה!!!!!!!
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־22 אורחים