פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יש גביע: מכבי ת"א מחזיקת גביע המדינה לעונת 15/16

19 פברואר 2016, 08:58

MTA2311 כתב:גלדסטון:
אגב, במהלך חגיגות הזכייה בגביע איתי שגב נחתך ברגלו מבקבוק שמפניה.

מדובר אולי בבן אדם הכי פחות מוכשר העולם הזה

לא באשמתו ואם רוני ירצה הוא ירחיב
אני חושבת שמאוד תיהנו מהסיפור המלא

19 פברואר 2016, 09:39

אני מאוד מחבב את שגב. אין ספק שהוא נקודת האור העיקרית בעונה הזאת.
אנחנו קצת מצפים ממנו ליותר מדי לדעתי. אסור לשכוח שהוא סה"כ בן 21... אבל את הלב ואת המחוייבות הזאת אי אפשר ללמד,
והדברים שהוא עושה בהגנה, הם חשובים מאוד לקבוצה ולהצלחה שלה.

19 פברואר 2016, 09:43

jol9 כתב:אני מאוד מחבב את שגב. אין ספק שהוא נקודת האור העיקרית בעונה הזאת.
אנחנו קצת מצפים ממנו ליותר מדי לדעתי. אסור לשכוח שהוא סה"כ בן 21... אבל את הלב ואת המחוייבות הזאת אי אפשר ללמד,

השאלה לגביו אם הוא מסוגל לתת דקות כ-4 -5 מחליף ביורוליג ?
בכל מקרה , לפעמים אופי חשוב לא פחות מכישרון...אגב בגילו הוא עוד יכול לשפר הרבה אלמנטים במשחק שלו....

19 פברואר 2016, 09:45

yzafrir כתב:
jol9 כתב:אני מאוד מחבב את שגב. אין ספק שהוא נקודת האור העיקרית בעונה הזאת.

השאלה לגביו אם הוא מסוגל לתת דקות כ-4 -5 מחליף ביורוליג ?
בכל מקרה , לפעמים אופי חשוב לא פחות מכישרון...אגב בגילו הוא עוד יכול לשפר הרבה אלמנטים במשחק שלו....

אני חושב שכן.
ד"א, אני לגמרי בסדר עם זה שהוא ואמבקווה יישארו בקבוצה על תקן גבוהים שבאים מהספסל, אבל זה בתנאי שיש סנטר מוביל
בקבוצה, עם משחק פנים, הגנה וריבאונד.
מכבי תצטרך את שלושת הגבוהים שלה בעונה הבאה, וגם שחקן מוביל בעמדה 4.

Re: יש גביע: מכבי ת

19 פברואר 2016, 10:20

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:גלדסטון:
אגב, במהלך חגיגות הזכייה בגביע איתי שגב נחתך ברגלו מבקבוק שמפניה.

מדובר אולי בבן אדם הכי פחות מוכשר העולם הזה

לא באשמתו ואם רוני ירצה הוא ירחיב
אני חושבת שמאוד תיהנו מהסיפור המלא

יש תיעוד: http://www.one.co.il/Article/15-16/2,71 ... tml?ref=hp

19 פברואר 2016, 11:17

רק אותי מביכות החגיגות המוגזמות?

Re: גמר גביע המדינה: מכבי נגד אשדוד, חמישי, 21:00

19 פברואר 2016, 11:19

Holiday_Armadillo כתב:סתם שאלה לא קשורה בכלל - יש דרך להאריך נסיעה של פחות מ-2 ק''מ בשביל שתתחיל ב-9 ותסתיים בסביבות 11? (11 וחצי אם יש הארכה......של שיר לי שיר כמובן)

יש על זה פרק ברמזור.
״מירי, לאיפה אתה נוסע?״
״הכי מהר להגיע לכפר סבא דרך חולון״

19 פברואר 2016, 11:19

LIAV10 כתב:רק אותי מביכות החגיגות המוגזמות?

בהחלט לא. אבל ככה ההתנהלות העונה, מנסים לשקר לכולנו. הופכים משחקים מול לובליאנה וניז'ני למשחקים מול אריות אירופה, משחקים על כל הקופה.

Re: גמר גביע המדינה: מכבי נגד אשדוד, חמישי, 21:00

19 פברואר 2016, 11:24

jol9 כתב:אני אוהב קיפודים:
תמונה

תמונה

תמונה

כשהייתי בתאילנד ראיתי ילד תאילנדי שלוקח קיפוד ים שנסחף לחוף ופשוט פותח אותו בידיו לשניים.
היה מראה מלבלב.

19 פברואר 2016, 11:35

אף אחד לא היה מבזבז פעם בקבוק שמפניה על זכייה בגביע מול פאקינג אשדוד.
הסתכלתי איך זה נראה לפני 11 שנה. חוץ מהחולצות הצהובות אין כל כך דימיון:
https://www.youtube.com/watch?v=uh47M8ca0CY

19 פברואר 2016, 11:40

שחף כתב:אף אחד לא היה מבזבז פעם בקבוק שמפניה על זכייה בגביע מול פאקינג אשדוד.

חחחחח פיני.
לא ידעתי שפניני הספיק לריב גם עם באסטון.

19 פברואר 2016, 12:12

שחף כתב:אף אחד לא היה מבזבז פעם בקבוק שמפניה על זכייה בגביע מול פאקינג אשדוד.

מכבי שיחקה בכחול :whistle

19 פברואר 2016, 12:18

LIAV10 כתב:רק אותי מביכות החגיגות המוגזמות?

כאן אני דווקא לא מסכים.
זה בסדר גמור לחגוג תואר, בטח ובטח בהתחשב בעונה שאנחנו חווים.

19 פברואר 2016, 12:34

מעניין אם נשארו אוהדי מכבי משובשים שמחזיקים מגרשון יותר מאשר בלאט.

גרשון (וראינו את זה) הוא כלום בלי בלאט. ואם ההופעה של אתמול לא הורידה אותו מהאולימפוס המדומה שאוהדי מכבי שמו אותו ("הטוב בכל הזמנים "), אני לא יודע מה כן.

19 פברואר 2016, 12:53

Mitelka כתב:מעניין אם נשארו אוהדי מכבי משובשים שמחזיקים מגרשון יותר מאשר בלאט.

גרשון (וראינו את זה) הוא כלום בלי בלאט. ואם ההופעה של אתמול לא הורידה אותו מהאולימפוס המדומה שאוהדי מכבי שמו אותו ("הטוב בכל הזמנים "), אני לא יודע מה כן.

תלוי על אילו אוהדים אתה מדבר. כי יש את האוהדים שבאמת מעורים בענייני הקבוצה, ומבינים(במיוחד אחרי ששחקנים כמו דיון תומאס ושאראס אמרו שפיני בקושי עשה משהו בימי השושלת) שפיני ניהל את המשחק, אבל בלאט היה המאסטר מיינד מאורי הכול. מצד שני, יש את האוהדים שאוהבים לראות רק את מה שברור, אוהדים כאלו יעדיפו תמיד את השחקן שדופק 30 נקודות, מאשר את ההוא שעושה הגנה מדהימה. ורוב האוהדים בעולם, לא בהכרח במכבי, הם כאלו. זה למה שחקנים כמו קוואי לנארד, נגיד, לא יזכו להערכה שבאמת מגיעה להם, לעומת שחקנים כמו קיירי אירווינג. או, אם מדברים על מכבי, נגיד של השנה שעברה, בריאן רנדל מול ג'רמי פארגו.

הוא לא ירד מהאולימפוס, כי תמיד יהיו מי שיפמפמו את זה, בתקשורת, או לפיני עצמו. ירושלים אפילו הציעה לו להחליף את פרנקו עוד העונה, לפי ישראל היום.

19 פברואר 2016, 13:00

בשורה הסופית פיני עם 3 גביעים ושני גמרים ובלאט באותן שנים עם פיינל פור והצלבה ...

אי אפשר לקחת מפיני את זה שהוא ניהל את הקבוצה הכי מהנה לצפייה באירופה אי פעם .

19 פברואר 2016, 13:21

יוסי22 כתב:בשורה הסופית פיני עם 3 גביעים ושני גמרים ובלאט באותן שנים עם פיינל פור והצלבה ...

אי אפשר לקחת מפיני את זה שהוא ניהל את הקבוצה הכי מהנה לצפייה באירופה אי פעם .

אי אפשר לקחת את זה ממנו, אבל הוא ניהל את המשחק, לא את הקבוצה, ולא את האימונים. בסופו של דבר, לבלאט יש מניות רבות בזכיות של פיני, אבל לא להיפך. הרי בלאט יכול להצליח, באופן יחסי, עם כל קבוצה(כלומר, ביחס לכמה שהיא שווה), ופיני לא. בגלל זה בלאט תמיד יהיה עדיף על פיני.

19 פברואר 2016, 13:58

אז ככה- קודם כל אני מאוהב בגביע! הוא שלנו וזה הדבר הכי משמח כרגע!
דבר שני בעונה כמו זו מדהים שכמות התארים גדלה- זה ממש לא מובן מאליו- הרי בעונה ההיא שהגענו לכל הגמרים(עם צביקוש מיודענו) לא זכינו בכלום בסוף.
לקחתי את אשתי למשחק אחרי משו כמו 4 שנים שלא הלכנו יחד- ירד לה קצת ממכבי מאז שהיא התעסקה בשני תארים ו2 ילדים(אין עליה בעולם)!
נורא נורא חששתי שההיכל יהיה חצי ריק- אבל הוא היה מלא וזה קצת הרגיע אותי. ישבנו באמצע היציע העליון(בדיוק מעל הראש של רסקה ארז ופיני- האיש כל המשחק רובץ על הכסא עם הפלאפון שלו- זה לא להאמין...)

המשחק נפתח שמכבי באה לטרוף אבל תשאלו את אשתי ואמרתי לה כשהגענו ל16 הפרש אמרתי לה שזה לא יחסי הכוחות באמת וזה מאד מפתיע ושהייתי בטוח שיהיה צמוד עד הסוף..ההפרש עוד צמח ל22 וכבר חשבתי שאנחנו הולכים לגרבג' עד הסוף(על אף שהחששות היו)(בהפרש הגדול נכנסתי לפורום לראות מה אתם אומרים – וראיתי שפרגנתם לנו- תודה!!!- אוהב אתכם! :rose

כמובן שטבק הדביל לקח פסקי זמן כשאנחנו מובילים שנתנו להפרש לרדת- דביל! כל היציע שהיינו בו פשוט התחרפן מטבק- רצו למות ממנו- ממש!
עוד דבר מעניין הקהל בהיכל מאד אוהב את סילבן- לא מבין למה ועל מה- האיש אדיוט אגואיס שלא ראה אתמול(ואף פעם ממטר) כל פעם שהוא העלה אותו אמרתי שהוא הולך לחרב אותנו עכשיו והאוהדים מסביבי השתיקו אותי ואמרו לי שהוא תותח- לכו תבינו...

במחצית פגשתי את רוני- איזה מלך- מתערה לו ביציע העיתונאים..מגניב לפגוש מישו מהפורום- גם דיברנו על זה שיש מצב שאחד מאלה שעוברים לידינו זה חציל או מקובי..קטע..
:heart

הרבע השלישי היה הזוי- השופטים(בעיקר אסתרון) החליטו שלא הגיוני ההפרש הגבוה וחייב להיות מעניין..כל כדור 50-50 הלך לאשדוד וגם כשכבר שופט שרק למכבי בא אסתרון והפך את זה. לא יודע מה הלך ביציעים האחרים(חוץ משריקות הבוז כמובן) אבל ביציע אצלנו כמות הקללות שאסתרון ספג היתה מטורפת- אגב אף פעם לא הבנתי את זה היו שם אנשים עם ילדים קטנים שקיללו בטירוף והילד –מה יהיה עליו???(שאלה למחשבה..)בסוף מישו זרק כוס קולה מעצבים למגרש- חוץ מזה שזה לא ספורטיבי וקטע את המשחק(הניקיון בעיקר) להמון המון זמן – סלחו לי אבל זה היה מתבקש- שופט שורק לעבירת תוקף ובא אסתרון והופך לעבירת מגן- אולי די?! לא הגזמת?!

עוד דבר- סוואן –איכס- לא יודע אם הראו בטלויזיה אבל הוא בא והתגרה באיזה אוהד ביציע מתחתינו בצורה דוחה- הוציא לו לשון, מחא לו כפיים וצחק לו בפנים- דוחה! זה היה הזוי- לא ידעתי שהוא כזה...ממש נגעלנו ממנו- אשתי לא הבינה מה הוא רוצה... :throwup2 :throwup2

סמית'- אוי סמית'- הראו בטלויזיה שהוא אשכרה דרך אתמול רק על רגל אחת? איך הוא עלה לשחק ככה?! אחרון המכביסטים! "נכה אבל לפניך" נכתב עליו! איזה נשמה- כדור מסתובב סביב הסל שחקנים מפחדים לזרוק ולא יודעים מה לעשות עם עצמם – בא סמית ושם סל. מדהים ששחקן כמוהו על רגל אחת שווה גביע!

טבק אתמול ניהל את המשחק בצורה הזויה- זה היה נראה שהוא ממש רוצה את הגביע ולכן כל התקפה עולה לו רעיון אחר- זה היה נראה לא אחיד לחלוטין. הוא מכניס את שגב- מוציא את שגב.
רוצ'סטי חם? נכניס שוב את מקל- אבל הוא חמוד איך הוא שמח בסיום- יש לו לב. אגב מקל גם ניהל את המשחק טוב אתמול- בכמה וכמה מקרים כשהיה צריך סל הוא בא ושם אותו- יש לו וובוס! אבל לדעתי הוא דומיננטי יותר מדי- מצד שני יוגי אתמול היה די חלש וטיילור חיפש את עצמו בין כל הורדה ועלאה מהספסל- חוסר אחידות כבר אמרנו? היו כל כך הרב רגעים במשחק שמכבי יכלה לגמור אותו וללכת הביתה ופשוט לא רצתה לעשות את זה- כל כך הרבה שלשות פנויות- כל הרבה כניסות ראש בקיר – אבל למי איכפת כי סמית בא וגמר עניין!

בסיכומו של דבר- אשתי נהנתה, אני נהניתי ויש גביע- עכשיו אפשר להפסיד בפלייאוף...

תמונה

19 פברואר 2016, 14:07

איזה אח אתה.

19 פברואר 2016, 14:15

אחי, היא איזה 2-3 רמות מעליך קל.
שמח שנהנית.
פרסם תגובה